haris_led Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Παιδιά δε ξέρω για σας, αλλά το ένα λάθος έφερε το άλλο, και βρέθηκα με σβησμένο το κινητό τελείως :X Ευτυχώς οι εικόνες ανέβαιναν από μόνες τους στο dropbox! :ninja: EDIT: μα καλά είναι δυνατόν να μένουν μετά την εγκατάσταση 5.67 GB διαθέσιμα? (σε 16άρι μοντέλο;;) Edited November 16, 2013 by haris_led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Δες αυτόντον οδηγό. Αυτό που σε ενδιαφέρει λέει:If you have a 16GB device, and it now shows up as 8GB, reboot into recovery (hold power and press volume up when you are at the screen with the android and the red exclamation mark), and wipe cache. If that still doesn't work, boot back into recovery and do a factory reset (which will obviously delete all your data & files in /sdcard...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Titanium backup σας δουλεύει με dalvic;δεν εμφανιζει καταλογο εφαρμογων.Οταν το χρειάζομαι στη δουλεια τότε σκανε τα προβληματα lol Edited November 16, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Titanium backup σας δουλεύει με dalvic;δεν εμφανιζει καταλογο εφαρμογων.Οταν το χρειάζομαι στη δουλεια τότε σκανε τα προβληματα lol ναι δουλέυει κανονικά...με το πρώτο άνοιγμα σε 4.4 , άνοιξα την εφαρμογή και πήρα backup τις system εφαρμογές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη οπως το titanium backup που να λειτουργει με το ART? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Σχετικα με το ΑRT νομίζω οτι η Google βρήκε χρυσο. Απο τις 9 που έχω σηκωθεί και παίζω συνέχεια με το τηλέφωνο η δεσμευμένη RAM αυτη τη στιγμη ειναι 340MB. Επίσης η μπαταρία ειναι στο 74℅. Νομιζω πολύ σύντομα (1-2 εκδόσεις) το Android θα είναι το πρότυπο smoothness και efficiency. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 ειμαι με art απο χθες και η καταναλωση μπαταριας προς το παρον φαινεται πολυ καλη...το βραδυ με flight mode δεν εχασε ουτε 1%......τα πρωτα δειγματα ειναι πολυ καλα για να δουμε πως θα παει.....οσο για το smooth και με dalvik και 4.4 δεν ειχα παραπονο! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Παιδια ποιος μπορει να βοηθησει??προσπαθησα να βαλω την kit kat και καπου κολησα στις οδηγιες.....εχω ξεκλειδωμενο bootloader.........ανοιγω το κινητο και κολαει στο Google τι να κανω τουλαχιστον να ανοιξει παλι την 4.3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Παιδια ποιος μπορει να βοηθησει??προσπαθησα να βαλω την kit kat και καπου κολησα στις οδηγιες.....εχω ξεκλειδωμενο bootloader.........ανοιγω το κινητο και κολαει στο Google τι να κανω τουλαχιστον να ανοιξει παλι την 4.3 Κατέβασε το factory image και το toolkit του wug και απλα πέρασε το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη οπως το titanium backup που να λειτουργει με το ART? Ναι, στο G+ έχω διαβάσει πως χρησιμοποιούν το Helium μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το Titanium Backup. Edit: Έχει βγει update του Quickpic που γράφει πως κρύβονται τα soft keys στην KitKat. Την έχει περάσει κάποιος; Σ' εμένα δεν κρύβονται, και η επιλογή από τα settings είναι ticked. Edited November 16, 2013 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Μάλλον το 'χε η μέρα σήμερα γιατί κι εγώ το πρωί έφαγα ένα δύωρο να μην αναγνωρίζει την adb με τίποτα σε PC και notebook. Τελικά όλα έφτιαξαν μετά απο άπειρα reboots εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις drivers και μπόρεσα να φλασάρω το img. Υπάρχει νέα εκδοση platform tools στο νεο SDK.Μήπως για αυτό είχατε προβλήματα? Σε μένα ,adb & fastboot πήγαν ρολόι,και είμαι με windows 8.1. Υπεροχή η kit Kat. Πιο smooth και γρήγορη. Ελαφρώς καλύτερη μπαταρία,καλυτερο σήμα WiFi νομιζω,είμαι με Art ,δεν έβαλα καθόλου dalvik,οι ειδοποιήσεις στην ωρα τους,Gel ουτε που θελω-δεν με απασχολει,γενικά αποπνέει μια καλύτερη αίσθηση. Μοναδικό κακό, δε μου τρέχει το Sygic ακόμη.. Μικρο το κακό βέβαια! Δεν ξαναγυρνω πίσω σε 4.3 ποτε. Και όσοι λέτε οτι η kit Kat δεν αξίζει επειδή πχ ο launcher,τα εικονίδια κτλ δεν σας άφησαν άφωνους,γυρίστε σε Gingerbread. Ήταν καλυτερα τοτε.. Kit Kat rules ! Και φυσικά περιμένουμε την επόμενη εκδοση ακόμη καλύτερη! Όλα στοκ εννοείται,πλην twrp 2.6.3.3. Εν αναμονή kernel ! ;) Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ωραία φαίνεται η νέα εκδοση.Ακόμα δεν βάζω art για να χω μια σύγκριση.Μπαταρία ακόμα είναι νωρίς αν και δεν περιμένω τπτ τρελή αλλαγή.Τα χρωματα ενα τσακ καλυτερα όπως κ η αφή.Το σήμα δεν πέφτει τόσο πολύ όπως πριν.Wifi καλό αν κ με χαλάει που δεν δείχνει κατευθείαν αν έχει δεδομένα ή όχι.Στην lockscreen δεν μπορω να σβήσω την ωρα για να βάλω widget chronus.Φυσικά είμαι Ρουτ κ περιμένω carbon! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Edit: Έχει βγει update του Quickpic που γράφει πως κρύβονται τα soft keys στην KitKat. Την έχει περάσει κάποιος; Σ' εμένα δεν κρύβονται, και η επιλογή από τα settings είναι ticked. Με 4.3 που έχω, ναι κρύβονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Υπεροχή η kit Kat. Πιο smooth και γρήγορη. Ελαφρώς καλύτερη μπαταρία,καλυτερο σήμα WiFi νομιζω,είμαι με Art ,δεν έβαλα καθόλου dalvik,οι ειδοποιήσεις στην ωρα τους,Gel ουτε που θελω-δεν με απασχολει,γενικά αποπνέει μια καλύτερη αίσθηση. Μοναδικό κακό, δε μου τρέχει το Sygic ακόμη.. Μικρο το κακό βέβαια! Όλα καλά με το Sygic 13.2.2 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ωραία φαίνεται η νέα εκδοση.Ακόμα δεν βάζω art για να χω μια σύγκριση.Μπαταρία ακόμα είναι νωρίς αν και δεν περιμένω τπτ τρελή αλλαγή.Τα χρωματα ενα τσακ καλυτερα όπως κ η αφή.Το σήμα δεν πέφτει τόσο πολύ όπως πριν.Wifi καλό αν κ με χαλάει που δεν δείχνει κατευθείαν αν έχει δεδομένα ή όχι.Στην lockscreen δεν μπορω να σβήσω την ωρα για να βάλω widget chronus.Φυσικά είμαι Ρουτ κ περιμένω carbon! Στους ρυθμίσεις ασφαλείας έχει επιλογή για τα lock screen widgets. Αν εννοεις αυτό από εκεί ενεργοποιούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Στους ρυθμίσεις ασφαλείας έχει επιλογή για τα lock screen widgets. Αν εννοεις αυτό από εκεί ενεργοποιούνται. Για να μαι συνέχεια με custom είχα καλομαθει.thanks Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Αυτή τη στιγμή είμαι με τη Carbon Rom, την οποία θεωρώ απλά κορυφαία! Περιμένοντας να βγάλουν τις δικές τους εκδόσεις KitKat, με τρώει η περιέργεια να δοκιμάσω την official έκδοση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν έχει τη δυνατότητα απόκρυψης των softkeys του navigation bar ή απλά γίνεται διαφανές το background τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ρε παιδια εγω εβαλα την kitkat απο το factory image αλλα η notification και η navigation bar δε μου εγιναν διαφανες. Συνεβη και σε σας αυτο η μονο σε μενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Θέλει τον Gel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Θέλει τον Gel Απ'όσο έχω διαβάσει,και με τις τελευταίες beta εκδόσεις του nova γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Με 4.3 που έχω, ναι κρύβονται. Απεγκατέστησα, εγκατέστησα ξανά, και πλέον κρύβονται. Thanks. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Απ'όσο έχω διαβάσει,και με τις τελευταίες beta εκδόσεις του nova γίνεται. Γίνεται την έχω εγώ Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Απεγκατέστησα, εγκατέστησα ξανά, και πλέον κρύβονται. Thanks. Συγγνώμη δε κατάλαβα, τα softkeys κρύβονται για όλες τις εφαρμογές ή μόνο για το quickpic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Συγγνώμη δε κατάλαβα, τα softkeys κρύβονται για όλες τις εφαρμογές ή μόνο για το quickpic; Για το quickpic, αλλά σύντομα πολλές εφαρμογές θα ενσωματώσουν αυτή τη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Η official που βγήκε έχει την ART μέσα? Τη δοκίμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts