Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά δε ξέρω για σας, αλλά το ένα λάθος έφερε το άλλο, και βρέθηκα με σβησμένο το κινητό τελείως :X

Ευτυχώς οι εικόνες ανέβαιναν από μόνες τους στο dropbox! :ninja:

EDIT: μα καλά είναι δυνατόν να μένουν μετά την εγκατάσταση 5.67 GB διαθέσιμα? (σε 16άρι μοντέλο;;)

Edited by haris_led

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δες αυτόντον οδηγό.

Αυτό που σε ενδιαφέρει λέει:If you have a 16GB device, and it now shows up as 8GB, reboot into recovery (hold power and press volume up when you are at the screen with the android and the red exclamation mark), and wipe cache. If that still doesn't work, boot back into recovery and do a factory reset (which will obviously delete all your data & files in /sdcard...).

Titanium backup σας δουλεύει με dalvic;δεν εμφανιζει καταλογο εφαρμογων.Οταν το χρειάζομαι στη δουλεια τότε σκανε τα προβληματα lol Edited by prioxxx
Δημήτρης

Titanium backup σας δουλεύει με dalvic;δεν εμφανιζει καταλογο εφαρμογων.Οταν το χρειάζομαι στη δουλεια τότε σκανε τα προβληματα lol

ναι δουλέυει κανονικά...με το πρώτο άνοιγμα σε 4.4 , άνοιξα την εφαρμογή και πήρα backup τις system εφαρμογές..

υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη οπως το titanium backup που να λειτουργει με το ART?

Σχετικα με το ΑRT νομίζω οτι η Google βρήκε χρυσο. Απο τις 9 που έχω σηκωθεί και παίζω συνέχεια με το τηλέφωνο η δεσμευμένη RAM αυτη τη στιγμη ειναι 340MB. Επίσης η μπαταρία ειναι στο 74℅.

Νομιζω πολύ σύντομα (1-2 εκδόσεις) το Android θα είναι το πρότυπο smoothness και efficiency.

ειμαι με art απο χθες και η καταναλωση μπαταριας προς το παρον φαινεται πολυ καλη...το βραδυ με flight mode δεν εχασε ουτε 1%......τα πρωτα δειγματα ειναι πολυ καλα για να δουμε πως θα παει.....οσο για το smooth και με dalvik και 4.4 δεν ειχα παραπονο!

Παιδια ποιος μπορει να βοηθησει??προσπαθησα να βαλω την kit kat και καπου κολησα στις οδηγιες.....εχω ξεκλειδωμενο bootloader.........ανοιγω το κινητο και κολαει στο Google τι να κανω τουλαχιστον να ανοιξει παλι την 4.3

IPhone 15 Pro 

Παιδια ποιος μπορει να βοηθησει??προσπαθησα να βαλω την kit kat και καπου κολησα στις οδηγιες.....εχω ξεκλειδωμενο bootloader.........ανοιγω το κινητο και κολαει στο Google τι να κανω τουλαχιστον να ανοιξει παλι την 4.3

Κατέβασε το factory image και το toolkit του wug και απλα πέρασε το..

υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη οπως το titanium backup που να λειτουργει με το ART?

Ναι, στο G+ έχω διαβάσει πως χρησιμοποιούν το Helium μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το Titanium Backup.

Edit:

Έχει βγει update του Quickpic που γράφει πως κρύβονται τα soft keys στην KitKat.

Την έχει περάσει κάποιος;

Σ' εμένα δεν κρύβονται, και η επιλογή από τα settings είναι ticked.

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μάλλον το 'χε η μέρα σήμερα γιατί κι εγώ το πρωί έφαγα ένα δύωρο να μην αναγνωρίζει την adb με τίποτα σε PC και notebook.

Τελικά όλα έφτιαξαν μετά απο άπειρα reboots εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις drivers και μπόρεσα να φλασάρω το img.

Υπάρχει νέα εκδοση platform tools στο νεο SDK.Μήπως για αυτό είχατε προβλήματα?

Σε μένα ,adb & fastboot πήγαν ρολόι,και είμαι με windows 8.1.

Υπεροχή η kit Kat.

Πιο smooth και γρήγορη.

Ελαφρώς καλύτερη μπαταρία,καλυτερο σήμα WiFi νομιζω,είμαι με Art ,δεν έβαλα καθόλου dalvik,οι ειδοποιήσεις στην ωρα τους,Gel ουτε που θελω-δεν με απασχολει,γενικά αποπνέει μια καλύτερη αίσθηση.

Μοναδικό κακό, δε μου τρέχει το Sygic ακόμη.. Μικρο το κακό βέβαια!

Δεν ξαναγυρνω πίσω σε 4.3 ποτε.

Και όσοι λέτε οτι η kit Kat δεν αξίζει επειδή πχ ο launcher,τα εικονίδια κτλ δεν σας άφησαν άφωνους,γυρίστε σε Gingerbread.

Ήταν καλυτερα τοτε..

Kit Kat rules !

Και φυσικά περιμένουμε την επόμενη εκδοση ακόμη καλύτερη!

Όλα στοκ εννοείται,πλην twrp 2.6.3.3.

Εν αναμονή kernel ! ;)

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

Ωραία φαίνεται η νέα εκδοση.Ακόμα δεν βάζω art για να χω μια σύγκριση.Μπαταρία ακόμα είναι νωρίς αν και δεν περιμένω τπτ τρελή αλλαγή.Τα χρωματα ενα τσακ καλυτερα όπως κ η αφή.Το σήμα δεν πέφτει τόσο πολύ όπως πριν.Wifi καλό αν κ με χαλάει που δεν δείχνει κατευθείαν αν έχει δεδομένα ή όχι.Στην lockscreen δεν μπορω να σβήσω την ωρα για να βάλω widget chronus.Φυσικά είμαι Ρουτ κ περιμένω carbon!
Δημήτρης

Edit:

Έχει βγει update του Quickpic που γράφει πως κρύβονται τα soft keys στην KitKat.

Την έχει περάσει κάποιος;

Σ' εμένα δεν κρύβονται, και η επιλογή από τα settings είναι ticked.

Με 4.3 που έχω, ναι κρύβονται.

Υπεροχή η kit Kat.

Πιο smooth και γρήγορη.

Ελαφρώς καλύτερη μπαταρία,καλυτερο σήμα WiFi νομιζω,είμαι με Art ,δεν έβαλα καθόλου dalvik,οι ειδοποιήσεις στην ωρα τους,Gel ουτε που θελω-δεν με απασχολει,γενικά αποπνέει μια καλύτερη αίσθηση.

Μοναδικό κακό, δε μου τρέχει το Sygic ακόμη.. Μικρο το κακό βέβαια!

Όλα καλά με το Sygic 13.2.2

Ωραία φαίνεται η νέα εκδοση.Ακόμα δεν βάζω art για να χω μια σύγκριση.Μπαταρία ακόμα είναι νωρίς αν και δεν περιμένω τπτ τρελή αλλαγή.Τα χρωματα ενα τσακ καλυτερα όπως κ η αφή.Το σήμα δεν πέφτει τόσο πολύ όπως πριν.Wifi καλό αν κ με χαλάει που δεν δείχνει κατευθείαν αν έχει δεδομένα ή όχι.Στην lockscreen δεν μπορω να σβήσω την ωρα για να βάλω widget chronus.Φυσικά είμαι Ρουτ κ περιμένω carbon!

Στους ρυθμίσεις ασφαλείας έχει επιλογή για τα lock screen widgets. Αν εννοεις αυτό από εκεί ενεργοποιούνται.

Στους ρυθμίσεις ασφαλείας έχει επιλογή για τα lock screen widgets. Αν εννοεις αυτό από εκεί ενεργοποιούνται.

Για να μαι συνέχεια με custom είχα καλομαθει.thanks

Δημήτρης

Αυτή τη στιγμή είμαι με τη Carbon Rom, την οποία θεωρώ απλά κορυφαία!

Περιμένοντας να βγάλουν τις δικές τους εκδόσεις KitKat, με τρώει η περιέργεια να δοκιμάσω την official έκδοση.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν έχει τη δυνατότητα απόκρυψης των softkeys του navigation bar ή απλά γίνεται διαφανές το background τους;

Ρε παιδια εγω εβαλα την kitkat απο το factory image αλλα η notification και η navigation bar δε μου εγιναν διαφανες. Συνεβη και σε σας αυτο η μονο σε μενα?

Με 4.3 που έχω, ναι κρύβονται.

Απεγκατέστησα, εγκατέστησα ξανά, και πλέον κρύβονται.

Thanks.

Απ'όσο έχω διαβάσει,και με τις τελευταίες beta εκδόσεις του nova γίνεται.

Γίνεται την έχω εγώ

Αντώνης

Απεγκατέστησα, εγκατέστησα ξανά, και πλέον κρύβονται.

Thanks.

Συγγνώμη δε κατάλαβα, τα softkeys κρύβονται για όλες τις εφαρμογές ή μόνο για το quickpic;

Συγγνώμη δε κατάλαβα, τα softkeys κρύβονται για όλες τις εφαρμογές ή μόνο για το quickpic;

Για το quickpic, αλλά σύντομα πολλές εφαρμογές θα ενσωματώσουν αυτή τη λειτουργία.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)