taliban Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ναι jwr έκδοση μπες πάλι recovery κάνε wipe cache και dalvik και ξαναφλάσαρε τον kernel και δες αν κολάει πάλι στο κλειδωμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) ο πρώτος σίγουρα δεν θα είμαι, την θέση την έχει καπαρώσει ο G47:), είμαι σε δίλλημα ακόμα:rolleyes: Δεν προκειται να δωσω χρηματα να παρω το 5. Οταν δεν θα με καλυπτει το 4 τοτε θα προχωρησω, σε αυτο το καταναλωτικο παιχνιδι δε θα μπω. :) Το 4 μου δινει οσα θελω προς το παρον. Δεν βρισκω το λογο να παω σε ελαφρα καλυτερο τηλεφωνο, για τη χρηση που του κανω εγω, ισως σε μια-δυο γενιες ακομα το σκεφτω. Διευκολυνσεις θα κανω και θα στειλω Ελλαδα συσκευες παντως. Btw, παω για τριτη μπαταρια. :lol: http://img7.imageshack.us/img7/6224/80qe.jpg Edited October 19, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Δεν προκειται να δωσω χρηματα να παρω το 5. Οταν δεν θα με καλυπτει το 4 τοτε θα προχωρησω, σε αυτο το καταναλωτικο παιχνιδι δε θα μπω. :) Το 4 μου δινει οσα θελω προς το παρον. Δεν βρισκω το λογο να παω σε ελαφρα καλυτερο τηλεφωνο, για τη χρηση που του κανω εγω, ισως σε μια-δυο γενιες ακομα το σκεφτω. Διευκολυνσεις θα κανω και θα στειλω Ελλαδα συσκευες παντως. Btw, παω για τριτη μπαταρια. :lol: http://img7.imageshack.us/img7/6224/80qe.jpg Τι τρέχει με τις μπαταρίες σου;;:D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 μπες πάλι recovery κάνε wipe cache και dalvik και ξαναφλάσαρε τον kernel και δες αν κολάει πάλι στο κλειδωμα Είναι η δεύτερη φορά που φλασαρω τον κέρνελ και εδώ και 4 μέρες μου το έχει κάνει μια φορά παλιότερα ήταν πιο συχνό φαινόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 καλά ρε συ George, τι τις κάνεις τις μπαταρίες ??????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Τι τρέχει με τις μπαταρίες σου;;:D Το nexus το εχω παρει απτη πρωτη ημερα κυκλοφοριας του. Τη μπαταρια δυστυχως τη διαλυω γιατι το κινητο ειναι εργαλειο δουλειας. Μονο και μονο στο gps που το εχω στη φορτιση του κακοφαινεται παρα πολυ. :lol: +overclock + μονιμα τερμα το brightness, δε θελει και τοσο πολυ. Φορτιση καθε βραδυ η και δυο φορες την ημερα, αναλογα τη χρηση. Οταν ειμαι στο γραφειο μονιμα στη πριζα εννοειται. Δε με ενοχλει, ουτε θα καθισω να ασχοληθω με τη μπαταρια, θελω να το εχω φορτισμενο παντα και αν χαλασει απλα την αλλαζω. Εχω αλλαξει μονο μια ηδη, δεν ειναι και τοσο τραγικο. Edited October 19, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Το nexus το εχω παρει απτη πρωτη ημερα κυκλοφοριας του. Τη μπαταρια δυστυχως τη διαλυω γιατι το κινητο ειναι εργαλειο δουλειας. Μονο και μονο στο gps που το εχω στη φορτιση του κακοφαινεται παρα πολυ. :lol: +overclock + μονιμα τερμα το brightness, δε θελει και τοσο πολυ. Φορτιση καθε βραδυ η και δυο φορες την ημερα, αναλογα τη χρηση. Οταν ειμαι στο γραφειο μονιμα στη πριζα εννοειται. Δε με ενοχλει, ουτε θα καθισω να ασχοληθω με τη μπαταρια, θελω να το εχω φορτισμενο παντα και αν χαλασει απλα την αλλαζω. Εχω αλλαξει μονο μια ηδη, δεν ειναι και τοσο τραγικο. Όχι βεβαια δεν είναι τραγικό,ειδικα με τη χρηση που γραφεις οντως την χαλας λιγο.Οταν χρειαστω κάποια στιγμη κ γω θα αλλάξω.έχω τα εργαλεία ,θα δω κ βίντεο κ πιστεύω να τα καταφέρω.εσυ πλεον λυνεις κ δενεις πανευκολα.:p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 το πιο δυσκολο ειναι να αλλαξει η γυαλινη πλατη..ειδα βιντεακια αλλα δε θα το επιχειρουσα Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Εγώ για αυτό το λόγο κυρίως είχα δώσει τα 2 προηγούμενα Ν4 που είχα πάρει,για τη μπαταρία, για το πως χρησιμοποιώ εγώ ο τηλέφωνο δεν έφτανε ούτε για ζήτω. Είχα αγοράσει και ταμπλέτα αλλά δε τις μπορώ καθώς εκτός των άλλων και μαθημενος απ τα note, τα tablets μου θυμίζουν καντρο ή κορνίζα όταν τα κρατάω και με κουράζουν. Τώρα όμως μάλλον βρήκα λύση. Πήρα για δοκιμή το galaxy Mega 6.3 με ατελείωτη μπαταρία, και το έχω σα mini tablet, σπίτι αλλά ενίοτε και στο τσαντάκι μου. Αποτέλεσμα....με βγάζει άνετα μέρα το nexus 4 και πλέον το απολαμβάνω καθώς σα ποιότητα λειτουργίας είναι ότι καλύτερο σε Android συσκευή. Κάτι S4 και σια τα έχει για μεζέ σε ποιότητα λειτουργίας, άσε τα άμεσα updates που όλοι περιμένουν το 4.3 ακόμα, και εμείς εδώ σε λίγες μέρες θα πάρουμε το kit kat :) Και τολμώ να καθώς είχα και το Nokia 1020 πριν λίγες μέρες ότι αν δε βάλεις βλακώδες κακογραμένες εφαρμογές τότε το καθαρό Android είναι σχεδόν το ίδιο smooth k δε κολλάει βέβαια, και έτσι το κυρίως ισχυρό όπλο των wp(ότι είναι smooth k απροβληματιστο) καταρρίπτετε. Αν μου κάτσει ο συνδυασμός λοιπόν(mega nexus)θα μείνω εδώ και με 1η ευκαιρία θα πάμε και στο 5 αν αξίζει η κάμερα του καθώς στα άλλα με καλύπτει απόλυτα το 4αρι :) Edited October 19, 2013 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Παιδιά το n4 μου το έχω αγοράσει από Saturn Γερμανίας από τη στιγμή που έχω την απόδειξη σημαίνει πως η εγγύηση ισχύει και εδώ αφού είναι ευρωπαϊκό προϊόν ? Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 για δείτε λίγο πως κολαει λογο Ραμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Παιδιά το n4 μου το έχω αγοράσει από Saturn Γερμανίας από τη στιγμή που έχω την απόδειξη σημαίνει πως η εγγύηση ισχύει και εδώ αφού είναι ευρωπαϊκό προϊόν ? Εννοείται!! ;) Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 για δείτε λίγο πως κολαει λογο Ραμ Έχεις custom rom ή/και kernel; Αν ναι δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα γιατί οι ρυθμίσεις του καθενός είναι διαφορετικές. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Εννοείται!! ;) Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Edit Μάγκες δεν ξέρω για ποιο λόγο τώρα μου δίνει 3 invites να δώσω αν θέλετε στειλτε μου gmail για να σας κάνω invite.. Σορρυ για το διπλό ποστ είμαι στον δρόμο και με το tapatalk είμαι τσακωμενος Πάρτε μια ιδέα Έχουν μείνει 4 invite. Όποιος θέλει ας μ στείλει σε pm το μέιλ του για να μην τρολαρουμε άλλο το νήμα :D Edited October 19, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Γιαννακό το ξέρεις οτι έχω γυριζω γύρω απο τη carbon και τη slim αν και βέβαια τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες.. και κάτι άλλο όλες σχεδόν οι custom τρώνε πάντα παραπάνω ram από την μαμα, και πάντα με ίδιους κερνελ,apps,mods, ρυθμίσεις σε όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 παιδια με στοκ ρομ μπορουμε να μικρυνουμε τα soft keys?να μην τρωνε χωρο απο την οθονη...και να βαλουμε και τον στοκ browser ιντερνετ?αυτον που εχουν οι custom roms εκτος απo ton chrome.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Αν κάνεις ροοτ μπορείς με gravity box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 καποιος οδηγος για το πως θα το κανουμε ? η εστω να μας πεις εσυ θα ηταν καλο Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Αν κάνεις ροοτ μπορείς με gravity box gia sou manoli:) to edosa to s4 mini telika kai piga se nexus:) ti einai to gravity box? dose ta fota sou:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Αν κάνεις ροοτ μπορείς με gravity box Το βρηκα ηταν πολυ ευκολο γενικα και στις ρυθμισεις και σε ολα σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Παιδιά με τον οφισιαλ κέρνελ μπορούμε να ενεργοποιησουμε το s2s & s2w από Trickster Mod? Edited October 19, 2013 by apostoloskourtis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Αν κάνεις ροοτ μπορείς με gravity box Απο περιεργεια και επειδη το εχω το gravity που ειναι αυτη η ρυθμιση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios20 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 παρατηρησε αν ειναι απο την πισω περιοχη κοντα στη καμερα αυτος ο ηχος και αν ναι μην ανησυχεις καθολου ολα ειναι μια χαρα... Μαλλον τελικα ειναι απο εκει.. μεχρι και χαρτακι στη θηκη της σιμ εβαλα γιατι καπου διαβασα οτι ισως φταιει αυτο.. ειναι ομως ενοχλητικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Απο περιεργεια και επειδη το εχω το gravity που ειναι αυτη η ρυθμιση; Λογικά το Gravitybox από μόνο του δεν μπορεί να κάνει αυτό που θέλετε. Μάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε κάποιο module. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts