prioxxx Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 τι ενοεις? http://www.gsmarena.com/nexus_5_to_be_priced_at_399_nexus_4_lte_model_in_tow-news-6982.php?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) παιδια μολις εγινε ...μου επεσε με τη μουρη απο εκει που ημουν καθιστος.... για τσεκαρετε φωτο εχει αρπαξει και οθονη η επειδη πιεζεται ροζιζει..? στο κλασικο μαγαζι αλαγη που λετε με 125Ε η αν δεν εχει πειραχθει η οθονη πιο λιγο? μεγαλη ξενερα σχεδον μηνας με το κινητο.... πολυ ευαίσθητο παντος ρε παιδια αν με την παραμικρη πτωση θες αλλαγη γυαλιού....τοτε τον κλαιγανε Edited October 15, 2013 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Με 4.3, rooted, μόνιμα ανοιχτό 3g και ανά κάποια ώρα Wifi! [ATTACH]36625[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 παιδια μολις εγινε ...μου επεσε με τη μουρη απο εκει που ημουν καθιστος.... για τσεκαρετε φωτο εχει αρπαξει και οθονη η επειδη πιεζεται ροζιζει..? στο κλασικο μαγαζι αλαγη που λετε με 125Ε η αν δεν εχει πειραχθει η οθονη πιο λιγο? μεγαλη ξενερα σχεδον μηνας με το κινητο.... πολυ ευαίσθητο παντος ρε παιδια αν με την παραμικρη πτωση θες αλλαγη γυαλιού....τοτε τον κλαιγανε To έχω σχεδόν 5 μήνες χωρίς θήκη ,χωρίς τίποτα.Πολλές πτώσεις τελευταία και με βάζετε σε σκέψεις :blink: Φίλε κρίμα,πόνεσε η καρδιά μου βραδιάτικα έτσι όπως έγινε :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 παιδία, θήκη και λουράκι καρπού.. οπωσδήποτε. ξέρω η ομορφιά του ψιλο πάει περίπατο άλλα τη θυσιαζουμε για να ζήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 καλημέρα!! το μονο κολημα που εχω παρατηρήσει εγω στη συσκευή κ νομίζω πιο εμφανές στην 4.3 ειναι η αργη αλλαγή απο 3g σε σε 2g δείχνοντας οτι δεν εχει σημα.... το εχει παρατηρήσει κανείς?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 καλημέρα!! το μονο κολημα που εχω παρατηρήσει εγω στη συσκευή κ νομίζω πιο εμφανές στην 4.3 ειναι η αργη αλλαγή απο 3g σε σε 2g δείχνοντας οτι δεν εχει σημα.... το εχει παρατηρήσει κανείς?? Σε μένα σφαίρα αλλάζει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Σε μένα σφαίρα αλλάζει. ίσως να πεζει κ η σύνδεση .... εχω wind... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 παιδια μολις εγινε ...μου επεσε με τη μουρη απο εκει που ημουν καθιστος.... για τσεκαρετε φωτο εχει αρπαξει και οθονη η επειδη πιεζεται ροζιζει..? στο κλασικο μαγαζι αλαγη που λετε με 125Ε η αν δεν εχει πειραχθει η οθονη πιο λιγο? μεγαλη ξενερα σχεδον μηνας με το κινητο.... πολυ ευαίσθητο παντος ρε παιδια αν με την παραμικρη πτωση θες αλλαγη γυαλιού....τοτε τον κλαιγανε Η δικιά σου έγινε κομμάτια...Κοίτα τη δικιά μου πόσο μικρό ράγισμα έχει...Το touch στο πάνω μισό μέρος δεν δούλευε,οπότε αλλαγή όλης της οθόνης και 135 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 παιδια μολις εγινε ...μου επεσε με τη μουρη απο εκει που ημουν καθιστος.... για τσεκαρετε φωτο εχει αρπαξει και οθονη η επειδη πιεζεται ροζιζει..? στο κλασικο μαγαζι αλαγη που λετε με 125Ε η αν δεν εχει πειραχθει η οθονη πιο λιγο? μεγαλη ξενερα σχεδον μηνας με το κινητο.... πολυ ευαίσθητο παντος ρε παιδια αν με την παραμικρη πτωση θες αλλαγη γυαλιού....τοτε τον κλαιγανε Αδερφέ αλλαγη οθόνης οπωσδήποτε. Κ μετα προσοχή ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ίσως να πεζει κ η σύνδεση .... εχω wind... Και εγώ wind έχω Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Και εγώ wind έχω Είναι κ γεωγραφικό το πρόβλημα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω το Nexus 4. Αρχικα σκεφτομουν το Samsung S3 αλλα μαλλον με κερδισε το Nexus. Ομως εχω καποιες αποριες. Παρατηρησα (http://www.phonearena.com/phones/compare/Google-Nexus-4,Samsung-Galaxy-S-III/phones/7531,6330) οτι το Nexus υποστηριζει μονο αρχεια mp3 για μουσικη και επισης δεν υποστηριζει divX αρχεια για video. Αυτο μπορει να λυθει με καποιο apk ή δεν θα μπορω να δω ποτε ενα divx video ή να ακουσω ενα wma αρχειο στο κινητο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Υπαρχουν εφαρμογες οπως το PowerAmp, Mx Player που παιζουν τα παντα... οχι μονο divx αλλα και mkv μπορεις να δεις στο κινητο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Υπαρχουν εφαρμογες οπως το PowerAmp, Mx Player που παιζουν τα παντα... οχι μονο divx αλλα και mkv μπορεις να δεις στο κινητο Ευχαριστω. Οποτε λυθηκε αυτο. Κατι αλλο τωρα. Τα κουμπια αφης "κλεβουν" καποιο χωρο απο την οθονη. Σωστα? Αυτα ειναι μονιμα ή αν πχ πατησεις στο κεντρο της οθονης εξαφανιζονται και μπορω πλεον να χρησιμοποιησω και τις 4,7 ιντσες οθονης για να σερφαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ευχαριστω. Οποτε λυθηκε αυτο. Κατι αλλο τωρα. Τα κουμπια αφης "κλεβουν" καποιο χωρο απο την οθονη. Σωστα? Αυτα ειναι μονιμα ή αν πχ πατησεις στο κεντρο της οθονης εξαφανιζονται και μπορω πλεον να χρησιμοποιησω και τις 4,7 ιντσες οθονης για να σερφαρω? Υπάρχουν custom Rom που το κάνουν αυτό που ζητάς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ...δηλαδη ρε παιδια η μπαταρια ποσο σας κραταει?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Αδερφέ αλλαγη οθόνης οπωσδήποτε. Κ μετα προσοχή ! συμφωνο απολυτα! ομως....ρε παιδια κινητο ειναι θα πεσει σιγουρα οσο το εχεις αν ειναι με τετοιες πτωσεις να θες 130 ευρο ...την κατσαμε .... το προσεχω αρκετα και δεν δουλεύω και οικοδομη....αλλα ειπαμε θα πεσει κινητο ειναι... ...ε δεν θα κατσω ομως....να ζω για το κινητο δηλαδη να σκεφτομαι καθε κινηση που κανω μηπως και πεσει.... Edited October 16, 2013 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Στο youtube ελεγε για την δυνατοτητα ασυρματης φορτισης. Τι ειναι αυτο παλι? Ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 συμφωνο απολυτα! ομως....ρε παιδια κινητο ειναι θα πεσει σιγουρα οσο το εχεις αν ειναι με τετοιες πτωσεις να θες 130 ευρο ...την κατσαμε .... το προσεχω αρκετα και δεν δουλεύω και οικοδομη....αλλα ειπαμε θα πεσει κινητο ειναι... ...ε δεν θα κατσω ομως....να ζω για το κινητο δηλαδη να σκεφτομαι καθε κινηση που κανω μηπως και πεσει.... Εμένα έχει πεσει αποιρες φορες.μάλιστα τη μια το πάτησε αμάξι.την δεύτερη φορά έπεσε παλι στην εθνική απο μηχανάκι αλλά ήμουν κολοφαρδος που το αμάξι πέρασε δίπλα τ χαχαχα Αλλά πτώσεις μικρές στο σπίτι πολλές.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εμένα έχει πεσει αποιρες φορες.μάλιστα τη μια το πάτησε αμάξι.την δεύτερη φορά έπεσε παλι στην εθνική απο μηχανάκι αλλά ήμουν κολοφαρδος που το αμάξι πέρασε δίπλα τ χαχαχα Αλλά πτώσεις μικρές στο σπίτι πολλές.. !!!! εχει βγαλει θηκη ο γκαστονε και δεν το ξερω χαχα ... οκ λοιπον με επεισες δεν θα το δωσω...για πες θηκη(ελπιζω να μην το κανει πιο πολυ γκουμουτσα χεχε... και λιγη κωλοφαρδια....:) Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 !!!! εχει βγαλει θηκη ο γκαστονε και δεν το ξερω χαχα ... οκ λοιπον με επεισες δεν θα το δωσω...για πες θηκη(ελπιζω να μην το κανει πιο πολυ γκουμουτσα χεχε... και λιγη κωλοφαρδια....:) Θήκη;δεν ξερω!γυμνό το χω σε ενα πουγκί που κ που.θέλω να το απολαμβανω το κινητό :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ...δηλαδη ρε παιδια η μπαταρια ποσο σας κραταει?? Περιπου 14-15 ωρες με οθονη 4,15-4,30 ωρες.30 λεπτα κλησεις,wifi μονιμως ανοικτο,συγχρονισμοι ανοικτοι,φωτεινοτητα αυτοματο,ιντερνετ πολυ,εφαρμογες ενημερωτικες,twitter λιγο,παιγνιδια ελαχιστα,3g οταν χρειαζεται αλλα κυριως 2g γιατι εχω την περισσοτερη μερα προσβαση σε wifi.Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχει πολυ καλη συμπεριφορα σε κατασταση αναμονης.Σε ολα στοκ 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ετσι ημουν και εγω..... πω μας.... μεσημεριατικα...με την υπομονη μου παίζεις :P Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Περιπου 14-15 ωρες με οθονη 4,15-4,30 ωρες.30 λεπτα κλησεις,wifi μονιμως ανοικτο,συγχρονισμοι ανοικτοι,φωτεινοτητα αυτοματο,ιντερνετ πολυ,εφαρμογες ενημερωτικες,twitter λιγο,παιγνιδια ελαχιστα,3g οταν χρειαζεται αλλα κυριως 2g γιατι εχω την περισσοτερη μερα προσβαση σε wifi.Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχει πολυ καλη συμπεριφορα σε κατασταση αναμονης.Σε ολα στοκ 4.3. Πληρες κατατοπιστικος. Ευχαριστω. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts