sinepofli Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) παιδιά καλησπέρα/καλημέρα. Έχει φίλος μου το Ν4 και του πέρασα χθες φλασάροντας το την 4.3 καθαρή φρέσκια. Αφού έστησε το κινητό (αρουτάριστο) παρατήρησε πως δεν φορτίζει πλέον κλειστό. Όποτε το συνδέει με το καλώδιο φόρτισης(όντας κλειστό) , αυτό κάνει αυτόματα boot up. Μόνο ανοιχτό φορτίζει... Διόρθωση : Τώρα που το ξανατσεκαρα το δικό μου με Cataclysm ROM φορτίζει και κλειστό. Edited September 11, 2013 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Μόνο ανοιχτό φορτίζει... αυτό συμβαίνει πλέον απο την 4.3? Επειδή στο Galaxy Nexus της δικιάς μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Φορτίζει και κλειστό thanks :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Αξίζει να του αλλάξω rom και αν ναι θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την stock 4.3; Ποιες είναι οι πιο καλές custom; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 αυτό συμβαίνει πλέον απο την 4.3? Επειδή στο Galaxy Nexus της δικιάς μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Φορτίζει και κλειστό thanks :) Οχι δεν εχει σχεση με την εκδοση. Μια χαρα φορτιζει με την 4.3 ειτε ανοιχτο ειτε κλειστο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Υπάρχει περίπτωση κάτι να πήγε στραβά ενώ του έβαλα την official stock 4.3 ? ή θα ναι κάποιο θέμα hardware και θα βραχυκυκλώνει κάπου προκαλώντας boot up ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Πάντως και το δικό μου με chrome beta έχει κλείσει τελείως 2-3 φορές. Όσο για το Skype δε το συζητώ. Είναι καθαρά θέμα κακής εφαρμογής και το reboot είναι σίγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Υπάρχει περίπτωση κάτι να πήγε στραβά ενώ του έβαλα την official stock 4.3 ? ή θα ναι κάποιο θέμα hardware και θα βραχυκυκλώνει κάπου προκαλώντας boot up ? Αν το βάλεις από ανοιχτό στη φόρτιση και το σβήσεις, ξανά bootαρει; από software κλειστό δεν έχει σύνδεση. Αν δεν φορτώσει κάτι δεν μπορεί να επέμβει στο hardware. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εμένα τις 2 τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να λαγκάρει όταν πάω να ανοίξω την οθόνη. Περίεργο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Όταν είμαι στις επαφές, θέλω να εμφανίζει μόνο αυτές από το Google. Το διαλέγω, όλα οκ, και μόλις βγω με το πίσω πλήκτρο, την ξαναλλαζει την ρύθμιση και μου βάζει εμφάνιση όλων. Μόνο αν πατήσω home παραμένει. Ξέρετε να φτιάχνει κάπως αυτό? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/09/12/hytaby9y.jpg Είμαι με 4.3 και μου εμφανίζει συνέχεια αυτό για τον buzz launcher.Πώς μπορεί να φύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/09/12/hytaby9y.jpg Είμαι με 4.3 και μου εμφανίζει συνέχεια αυτό για τον buzz launcher.Πώς μπορεί να φύγει? Πήγαινε εφαρμογές βρες τη κ ξετικαρισε απο κάτω που λέει notifications Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Πήγαινε εφαρμογές βρες τη κ ξετικαρισε απο κάτω που λέει notifications Το έκανα και μετά από λίγο το ξαναβγάζει.θα δω αν αλλάξω launcher μήπως φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Το έκανα και μετά από λίγο το ξαναβγάζει.θα δω αν αλλάξω launcher μήπως φτιάξει. Κατσε το ξέχασα φίλε.τον είχα κ γω αυτόν τον λανσερ και δεν φεύγει με τπτ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 περιμένοντας το δικο μου και εγω....απο mediamarkt 1.γνωριζει καποιος αν θα ειναι παραεισαγωγη? 2.καπου πριν διαβασα περναω την 4.3 και μετα reset to factory...για να ειμαι σιγουρος γιατι? Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Μιλάω καθημερινά με Skype βιντεοκληση μέχρι και μια ωρα συνεχόμενα, ποτε δεν είχα reboot ουτε με στοκ ουτε με pa. Αυτό που είπα για την οθόνη, δεν εννουσα τα κουτάκια που εννοείται οτι όλοι τα βλέπουν, άλλα αν χρησιμοποιήσεις με κλειστή οθόνη το κινητό ως καθρεπτακι... Θα δεις μεσά την αντανάκλαση-είδωλο ελαφρώς σε μεγένθυση. Και ειδικα αν φέρεις την οθόνη στα 10-20cm απο το μάτι. Παρατηρειστε το.. Σαν το εξωτερικο υλικό δλδ της οθόνης να προκαλει ελαφριά μεγένθυση.. Αυτό Ρώτησα αν παιζει κάποιο ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Πλέον εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με skype μιας και καθε δέκα λεπτά το κινητό μου κάνει reboot. Στο τσακ ήμουν για να το στείλω για service..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 παιδια ποσο παει αλλαγη πλατης, επισης εχουμε στην περιπτωση που ειναι ακριβη κανεναν εμπιστο απο ΕΒΑΥ να το κανω μονος? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 παιδια ποσο παει αλλαγη πλατης, επισης εχουμε στην περιπτωση που ειναι ακριβη κανεναν εμπιστο απο ΕΒΑΥ να το κανω μονος? Σήμερα έτυχε και έβλεπα ένα βίντεο και διαπίστωσα ότι είναι αρκετά εύκολο να το κάνεις και μόνος(δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση όμως)...εναλλακτικά για να μην δώσω 40Ε σκέφτομαι την περίπτωση του dbrand skin για κάτι τελείως διαφορετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterks Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Το καπάκι ανοίγει με torks no.5 και πένα. Τώρα με την 4.3 το light flow δημιουργεί πρόβλημα στις κλίσεις. Και πιο συγκεκριμένα όταν έχεις ανοίξει ένα μενού από τις ρυθμίσεις δεν χτυπάει όταν υπάρχει κλίση,και άλλα διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Βρε παιδιά ..vibrate στις κλήσεις έχετε , οι με pa 3.99 ? Δεν νοιωθω τπτ Αν ναι τι έχετε στις ρυθμίσεις τικαρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 πανε ρυθμισεις- ηχους και τσεκαρε την επιλογη δονηση κατα το κουδουνισμα.τωρα να σου πω οτι εγω δεν εδωσα σημασια αν δουλευει η δονηση οταν σε καλει καποιος θα το τσεκαρω την επομενη φορα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Υπαρχει δονηση απλά είναι απαλή σαν χαδι:lol: . ειχα και εγω αυτη την απορία σε σημειο να αναρωτιέμαι λες να μη δοναει καθόλου το κινητό? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Είναι ενεργοποιημένο.. Αλλά μάλλον είναι δόνηση για..μυρμήγκια! Τπτ.. Το άλλο με την οθόνη το κοιταξατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 ωραιος. μου αρεσε το απαλή σαν χαδι .:lol::lol::)παντως ολο το κινητο ειναι απαλο σαν χαδι σε ολα του.σαν να λεμε δεν πινεις νερο πινεις βελουδο Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 ωραιος. μου αρεσε το απαλή σαν χαδι .:lol::lol::)παντως ολο το κινητο ειναι απαλο σαν χαδι σε ολα του.σαν να λεμε δεν πινεις νερο πινεις βελουδο Πάντως κ εγω επειδή κιόλας προέρχομαι απο galaxy nexus (το οποίο είχε πολυ δυνατή δόνηση αλλά κ μέχρι κ ρύθμιση ποσο δυνατά θα δονείται) μου φαινόταν στην αρχή οτι είχε πρόβλημα ο μηχανισμός της δόνησης κ δε κουναγε δυνατα αλλά βλέπω είμαστε πολλοί.. Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts