Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο οσο γνωριζω δε γινεται να επαναφερεις τη καμερα στη προηγουμενη εκδοση.δε ξερω βεβαια αν μπορεις να επαναφερεις ολη τη συσκευη στη 4.2.

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια βοήθεια παιδιά...Δεν μπορω να δω καθόλου τις επαφες μου ειτε στην σιμ ειτε στο gmail.Εκανα εισαγωγή στη μνήμη του τηλ τις επαφες απο τη σιμ,αλλά δεν τις βλέπω καθόλου.Καμια ιδέα παρακαλώ?

Ok μας κανει πλακα η Google λοιπον γιατι μολις το κοιταξα και εγω και οντως δουλευει κανονικα.Αλλα!Μπειτε και google play να δειτε ποσοι χρηστες λενε το ιδιο,οτι δλδ σταματησε ξαφνικα να δουλευει!Τωρα ως δια μαγειας ξαναδουλευει!:p

Υ.Γ. Οσο ημουνα εξωτερικο με βολεψε απιστευτα παντως και οταν γυρισα Ελλαδα και μου εβγαζε οτι δεν ειναι πλεον διαθεσιμο ειχα ξενερωσει τρελλα!

Εμένα μετα την αναβάθμιση δεν μου παιζει ταινίες. Πάω ν ανοιξω την ταινία με τον mx player κ λεει : Μη υποστηριζόμενη εκδοση android. Τον απεγκαυαστησα κ τον ξαναεβαλα κ παλι το ίδιο. Κανεις καμια ιδέα;

Εμένα μετα την αναβάθμιση δεν μου παιζει ταινίες. Πάω ν ανοιξω την ταινία με τον mx player κ λεει : Μη υποστηριζόμενη εκδοση android. Τον απεγκαυαστησα κ τον ξαναεβαλα κ παλι το ίδιο. Κανεις καμια ιδέα;

Ειναι γνωστο προβλημα με τον mx player... Δεν εισαι ο μονος , φταιει η εφαρμογη...

Καλημέρα!

Εσένα ο dialer αναγνωρίζει και τις ελληνικές επαφές ή μόνο όσες είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες;

Μονο λατινικα,δυστυχως.

Και το google now δουλευει κανονικα απο την πρωτη στιγμη,και στην Αθηνα και στην Πατρα

Edited by batman_13
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Αυτό που συζητάτε με την πρόβλεψη αριθμών στον dialer δεν έχει να κάνει με την γλώσσα. Αν έχω καταλάβει καλά πληκτρολογεις τον αριθμό και σου εμφανίζει τις επαφές που αντιστοιχούν σε αυτά. Έκτος αν υπάρχει κάποια λειτουργία που δεν έχω βρει.

Όχι πληκτρολογείς το όνομα ή τον αριθμό και σου βγάζει και τα δύο.

Πχ αν έχω μια επαφή με όνομα Αλέκος με αριθμό 88899666 και άλλη επαφή με όνομα Τάσος και αριθμό 25366775...

Αν λοιπόν πατήσω 253 θα μου εμφανίσει και τις 2 επαφές..Την πρώτη λόγω αντιστοίχηση γραμμάτων με αριθμούς(2-Α,5-Λ,3-Ε) και την δεύτερη λόγω καθαρά αριθμού 253...

Επίσης δεν ψάχνει μόνο αρχικούς αριθμούς δηλαδή αν πατήσω 8899 θα μου βάλει τον Αλέκο που έχει αυτούς τους αριθμούς το τηλέφωνο του(με αυτή τη σειρά φυσικά)

Η aokp το είχε αυτό εδώ και πολλούς μήνες και βολεύει πάρα πολύ!

Edited by GaleaNatur

Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ωστε να βλεπω τις επαφες μου στο τηλ μεσω gmail?Τις εχω αποθηκευμενες αλλα δεν εμφανιζονται στο τηλεφωνο...

Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ωστε να βλεπω τις επαφες μου στο τηλ μεσω gmail?Τις εχω αποθηκευμενες αλλα δεν εμφανιζονται στο τηλεφωνο...

Θα πας ρυθμισεις-λογαριασμοι-google-επαφες-συγχρονισμος

αν τις εχεις στο gmail οπως λες θα μπουνε και στη συσκευη

Θα πας ρυθμισεις-λογαριασμοι-google-επαφες-συγχρονισμος

αν τις εχεις στο gmail οπως λες θα μπουνε και στη συσκευη

Το εχω κανει απειρες φορες,τις εχω αποθηκευμενες στο gmail,αλλα δεν μου τις εμφανιζει στο τηλεφωνο.Οπως το λες το εχω κανει και στο S2 και δουλευε μια χαρα...Στο ν4 δεν μπορω να τις βρω,εχω δοκιμασει και την εισαγωγη απο την καρτα σιμ,αλλα παλι δεν τις εμφανιζει.Πηγαινω στο τηλ,επιλεγω να εμφανιζει μονο τις επαφες στο gmail και μου λεει οτι δεν υπαρχει καμια επαφη προς εμφανιση...

Edited by SergioChr

Το εχω κανει απειρες φορες,τις εχω αποθηκευμενες στο gmail,αλλα δεν μου τις εμφανιζει στο τηλεφωνο.Οπως το λες το εχω κανει και στο S2 και δουλευε μια χαρα...Στο ν4 δεν μπορω να τις βρω,εχω δοκιμασει και την εισαγωγη απο την καρτα σιμ,αλλα παλι δεν τις εμφανιζει.Πηγαινω στο τηλ,επιλεγω να εμφανιζει μονο τις επαφες στο gmail και μου λεει οτι δεν υπαρχει καμια επαφη προς εμφανιση...

Εκανες ελεγχο στο gmail μεσω υπολογιστη να δεις οντως οτι εχεις τις επαφες?

Εκανες ελεγχο στο gmail μεσω υπολογιστη να δεις οντως οτι εχεις τις επαφες?

Ναι,τις εχει κανονικα.Και σημερα το πρωι που ειχα το παλιο κινητο,ετσι ηταν,με ολες τις επαφες και εμφανιζοταν κανονικα

Πηγαινε στις contacts >> menu >> contacts to display και δες μηπως οι επαφες του gmail δεν ειναι επιλεγμενες!

Το εκανα κ αυτο,τιποτα...Ο,τι και να επιλεξω,σιμ,gmail δεν εμφανιζει τιποτα.Το μοναδικο που μπορω να δω τις επαφες μου,ειναι το Viber!Τωρα πως γινεται αυτο,δεν ξερω...Οταν πληκτρολογω ενα νουμερο που το εχω κανονικα στη μνημη,δεν μου βγαζει καμια πληροφορια.Με το που παταω την κληση,εμφανιζει ονομα και φωτο της επαφης...Τρελα πραγματα...εσβησα και ξαναεβαλα 2-3 φορες τον λογαριασμο google,τιποτα...Με βλεπω να του κανω κανα factory reset πρωτη μερα που το εχω...

40 άρια συνέχεια η θερμοκρασία. Το μόνο αρνητικό στην 4,3. όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν σε μένα και οι ειδοποιήσεις και το Google now , η μπαταρία το μόνο μεγάλο μου θέμα

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Μου το βγάζει μια φορά κάθε πρωί με το που ενεργοποιώ το ίντερνετ στο κινητό.(με το που πέρασα την 4.3,ολα στοκ τα έχω) Edited by batman_13
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)