diver86 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Απο οσο γνωριζω δε γινεται να επαναφερεις τη καμερα στη προηγουμενη εκδοση.δε ξερω βεβαια αν μπορεις να επαναφερεις ολη τη συσκευη στη 4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 μου ηρθε και μενα το ΟΤΑ σημερα α Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Εμενα μια χαρα δουλευει το google now ..., γιατι γραφετε οτι να ειναι ? Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ελλαδα εισαι η εξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Κι εμένα δουλεύει κανονικά. Εκτός αν εννοείτε κάποιο feature του Google now που δεν αντιλαμβανομαι. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Μια βοήθεια παιδιά...Δεν μπορω να δω καθόλου τις επαφες μου ειτε στην σιμ ειτε στο gmail.Εκανα εισαγωγή στη μνήμη του τηλ τις επαφες απο τη σιμ,αλλά δεν τις βλέπω καθόλου.Καμια ιδέα παρακαλώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Επίσης και εδώ google now μια χαρά. Αθήνα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ok μας κανει πλακα η Google λοιπον γιατι μολις το κοιταξα και εγω και οντως δουλευει κανονικα.Αλλα!Μπειτε και google play να δειτε ποσοι χρηστες λενε το ιδιο,οτι δλδ σταματησε ξαφνικα να δουλευει!Τωρα ως δια μαγειας ξαναδουλευει!:p Υ.Γ. Οσο ημουνα εξωτερικο με βολεψε απιστευτα παντως και οταν γυρισα Ελλαδα και μου εβγαζε οτι δεν ειναι πλεον διαθεσιμο ειχα ξενερωσει τρελλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 ε καλα δεν ειναι κ τιποτα σπουδαιο.δε το δουλεψα ποτε Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Εμένα μετα την αναβάθμιση δεν μου παιζει ταινίες. Πάω ν ανοιξω την ταινία με τον mx player κ λεει : Μη υποστηριζόμενη εκδοση android. Τον απεγκαυαστησα κ τον ξαναεβαλα κ παλι το ίδιο. Κανεις καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Εμένα μετα την αναβάθμιση δεν μου παιζει ταινίες. Πάω ν ανοιξω την ταινία με τον mx player κ λεει : Μη υποστηριζόμενη εκδοση android. Τον απεγκαυαστησα κ τον ξαναεβαλα κ παλι το ίδιο. Κανεις καμια ιδέα; Ειναι γνωστο προβλημα με τον mx player... Δεν εισαι ο μονος , φταιει η εφαρμογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Καλημέρα! Εσένα ο dialer αναγνωρίζει και τις ελληνικές επαφές ή μόνο όσες είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες; Μονο λατινικα,δυστυχως. Και το google now δουλευει κανονικα απο την πρωτη στιγμη,και στην Αθηνα και στην Πατρα Edited August 1, 2013 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Και εδώ όλα καλά με google now. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Αυτό που συζητάτε με την πρόβλεψη αριθμών στον dialer δεν έχει να κάνει με την γλώσσα. Αν έχω καταλάβει καλά πληκτρολογεις τον αριθμό και σου εμφανίζει τις επαφές που αντιστοιχούν σε αυτά. Έκτος αν υπάρχει κάποια λειτουργία που δεν έχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Όχι πληκτρολογείς το όνομα ή τον αριθμό και σου βγάζει και τα δύο. Πχ αν έχω μια επαφή με όνομα Αλέκος με αριθμό 88899666 και άλλη επαφή με όνομα Τάσος και αριθμό 25366775... Αν λοιπόν πατήσω 253 θα μου εμφανίσει και τις 2 επαφές..Την πρώτη λόγω αντιστοίχηση γραμμάτων με αριθμούς(2-Α,5-Λ,3-Ε) και την δεύτερη λόγω καθαρά αριθμού 253... Επίσης δεν ψάχνει μόνο αρχικούς αριθμούς δηλαδή αν πατήσω 8899 θα μου βάλει τον Αλέκο που έχει αυτούς τους αριθμούς το τηλέφωνο του(με αυτή τη σειρά φυσικά) Η aokp το είχε αυτό εδώ και πολλούς μήνες και βολεύει πάρα πολύ! Edited August 1, 2013 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ωστε να βλεπω τις επαφες μου στο τηλ μεσω gmail?Τις εχω αποθηκευμενες αλλα δεν εμφανιζονται στο τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ωστε να βλεπω τις επαφες μου στο τηλ μεσω gmail?Τις εχω αποθηκευμενες αλλα δεν εμφανιζονται στο τηλεφωνο... Θα πας ρυθμισεις-λογαριασμοι-google-επαφες-συγχρονισμος αν τις εχεις στο gmail οπως λες θα μπουνε και στη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Θα πας ρυθμισεις-λογαριασμοι-google-επαφες-συγχρονισμος αν τις εχεις στο gmail οπως λες θα μπουνε και στη συσκευη Το εχω κανει απειρες φορες,τις εχω αποθηκευμενες στο gmail,αλλα δεν μου τις εμφανιζει στο τηλεφωνο.Οπως το λες το εχω κανει και στο S2 και δουλευε μια χαρα...Στο ν4 δεν μπορω να τις βρω,εχω δοκιμασει και την εισαγωγη απο την καρτα σιμ,αλλα παλι δεν τις εμφανιζει.Πηγαινω στο τηλ,επιλεγω να εμφανιζει μονο τις επαφες στο gmail και μου λεει οτι δεν υπαρχει καμια επαφη προς εμφανιση... Edited August 1, 2013 by SergioChr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Το εχω κανει απειρες φορες,τις εχω αποθηκευμενες στο gmail,αλλα δεν μου τις εμφανιζει στο τηλεφωνο.Οπως το λες το εχω κανει και στο S2 και δουλευε μια χαρα...Στο ν4 δεν μπορω να τις βρω,εχω δοκιμασει και την εισαγωγη απο την καρτα σιμ,αλλα παλι δεν τις εμφανιζει.Πηγαινω στο τηλ,επιλεγω να εμφανιζει μονο τις επαφες στο gmail και μου λεει οτι δεν υπαρχει καμια επαφη προς εμφανιση... Εκανες ελεγχο στο gmail μεσω υπολογιστη να δεις οντως οτι εχεις τις επαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Εκανες ελεγχο στο gmail μεσω υπολογιστη να δεις οντως οτι εχεις τις επαφες? Ναι,τις εχει κανονικα.Και σημερα το πρωι που ειχα το παλιο κινητο,ετσι ηταν,με ολες τις επαφες και εμφανιζοταν κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quendil Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Πηγαινε στις contacts >> menu >> contacts to display και δες μηπως οι επαφες του gmail δεν ειναι επιλεγμενες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Πηγαινε στις contacts >> menu >> contacts to display και δες μηπως οι επαφες του gmail δεν ειναι επιλεγμενες! Το εκανα κ αυτο,τιποτα...Ο,τι και να επιλεξω,σιμ,gmail δεν εμφανιζει τιποτα.Το μοναδικο που μπορω να δω τις επαφες μου,ειναι το Viber!Τωρα πως γινεται αυτο,δεν ξερω...Οταν πληκτρολογω ενα νουμερο που το εχω κανονικα στη μνημη,δεν μου βγαζει καμια πληροφορια.Με το που παταω την κληση,εμφανιζει ονομα και φωτο της επαφης...Τρελα πραγματα...εσβησα και ξαναεβαλα 2-3 φορες τον λογαριασμο google,τιποτα...Με βλεπω να του κανω κανα factory reset πρωτη μερα που το εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 40 άρια συνέχεια η θερμοκρασία. Το μόνο αρνητικό στην 4,3. όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν σε μένα και οι ειδοποιήσεις και το Google now , η μπαταρία το μόνο μεγάλο μου θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Α να προσθέσω ότι το led δουλεύει μόνο για το whats app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Μου το βγάζει μια φορά κάθε πρωί με το που ενεργοποιώ το ίντερνετ στο κινητό.(με το που πέρασα την 4.3,ολα στοκ τα έχω) Edited August 1, 2013 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts