g47 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Δεν ενεργοποιείται ευρωπαϊκή συχνότητα 4G στο Nexus 4. Aυτή που ενεργοποιείται είναι η μπάντα στα 1700 ΜΗz που χρησιμοποιείται εν μέρει στην Αμερική. Τα δικά μας δίκτυα χρησιμοποιούν για την ώρα τα 1800 MHz (και αργότερα τα 800 και 2600) αλλά δεν πρόκειται ποτέ να παν στα 1700! Kυριως Κανaδα. Rogers ftw! Συμφωνα με οσα διαβαζω θα παιξει και Ελλαδα. Παιδες προσπαθηστε ολοι! Αν δεν τα καταφερετε ρωτηστε εδω αν ενεργοποιειται. Ας κανουμε τον γυαλακια κοκκινο. Btw μετα απο μερικες φορτισεις δε βλεπω κατι ιδιαιτερο περα του faceliftακιου. Αυτες οι μονιμες background ειδοποιησεις πολυ σπαστικες. Ισως ελαχιστα πιο γρηγορο το βλεπω, μπαταρια μια απτα ιδια..sort of. Eπισης αν καποιος χρησιμοποιουσε το full screen toggle η παροπμοιο, παροτι ουσιαστικα πειραζει το build.prop, αν το κανετε χειροκινητα δουλευει μια χαρα. Good riddance navi buttons. Edited July 26, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 εχω cosmote και επελεξα την επιλογη που λει lte/gsm/cdma auto .(αλλα τωρα που το ειδα βγηκε και ειναι στο wcdma preferred.) αλλα δεν μ ειναι κατι να παταω τον κωδικο και να το αλλαζω οποτε θελω φουλ ταχυτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 επιλεγεις το mp3 μετα κοινη χρηση,bluetooth.. Εμενα ακόμα τίποτα,άλλα δεν αντεξα πέρασα στο 7αρι το img..Εδώ λέω να περιμένω για ΟΤΑ.. Παλι δεν μπορώ, που πάω ακριβώς, γιατι δεν τα καταφέρνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Kυριως Κανaδα. Rogers ftw! Συμφωνα με οσα διαβαζω θα παιξει και Ελλαδα. Παιδες προσπαθηστε ολοι! Αν δεν τα καταφερετε ρωτηστε εδω αν ενεργοποιειται. Ας κανουμε τον γυαλακια κοκκινο. :shock: Την επομενη φορα θα παραπεμψω σε εσενα ως πιο εμπειρος μιας και γυρνας ανα τα lte δικτυα. I promise. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Εμενανε μου τα λενε και τα κανω κυριος, Δε ξερω τιποτις. Απλα εχω 4g παρολη τη προσπαθεια αποσιωπησης του. 2310521010. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 εχω cosmote και επελεξα την επιλογη που λει lte/gsm/cdma auto .(αλλα τωρα που το ειδα βγηκε και ειναι στο wcdma preferred.) αλλα δεν μ ειναι κατι να παταω τον κωδικο και να το αλλαζω οποτε θελω φουλ ταχυτητα. Νάτος! Ρωτα τον συνφορουμιτη g47, τα εχει δουλεψει στο εξωτερικο αυτα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 να και ενα screenshot http://img541.imageshack.us/img541/245/mpgu.png Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Παλι δεν μπορώ, που πάω ακριβώς, γιατι δεν τα καταφέρνω Μπες απο εναν file manager,επέλεξε το mp3 σου και πατά κοινη χρηση..Εκεί θα πατήσεις bluetooth.. Παιδιά πως ενεργοποιω το LTE??Αθήνα ειμαι. (Μην τσιμπατε αστειευομαι) Ερωτησουλα..Μερικές φορές στην πανω μπάρα (εκεί που λέει την ωρα -μπαταρια κτλπ)στο αριστερό μέρος μου εμφανίζει μια λευκή κουκίδα, σαν white led notification..τι είναι αυτό;;Χρησιμοποιώ light flow (αν έχει καμια σχέση).. Edited July 26, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) να και ενα screenshot http://img541.imageshack.us/img541/245/mpgu.png Uploaded with ImageShack.us Αυτό το H δίπλα απο το σήμα δηλώνει οτι είσαι συνδεμένος σε hspa...Αν είχες 4g θα έγραφε 4g... Edit: Sorry για το double post μπερδευτικα...Ας το fixαρει κάποιος.. Edited July 26, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Έχει μισή ώρα που μου ρθε ενημέρωση. Το κινητό είναι από USA, stock rom , unlocked (τώρα rooted δεν ξέρω αν είναι...ο blade_ μου τα κανε:p) Αλλά δεν πατάω ακόμη τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 και σε βιντεο που εχω δει δεν αλλαζει το εικονιδιο. το μονο που αλλαξε φιλε μου ειναι η ταχυτητα. τωρα ειναι lte δεν ειναι, ποσος με νοιαζει.. 22 mbps δεν εχω ξαναδει με απλο H σημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Έχει μισή ώρα που μου ρθε ενημέρωση. Το κινητό είναι από USA, stock rom , unlocked (τώρα rooted δεν ξέρω αν είναι...ο blade_ μου τα κανε:p) Αλλά δεν πατάω ακόμη τπτ! Αφου εισαι unlocked βαρα! Ετσι και αλλιως το root θα το χασεις. Βαρα γιατι θα μπαγιατεψει!:p Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 και σε βιντεο που εχω δει δεν αλλαζει το εικονιδιο. το μονο που αλλαξε φιλε μου ειναι η ταχυτητα. τωρα ειναι lte δεν ειναι, ποσος με νοιαζει.. 22 mbps δεν εχω ξαναδει με απλο H σημα.. lte ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 και σε βιντεο που εχω δει δεν αλλαζει το εικονιδιο. το μονο που αλλαξε φιλε μου ειναι η ταχυτητα. τωρα ειναι lte δεν ειναι, ποσος με νοιαζει.. 22 mbps δεν εχω ξαναδει με απλο H σημα.. Τσεκαρε λίγο http://www.droid-life.com/wp-content/uploads/2012/12/Nexus-4-LTE.jpg http://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2012/11/nexus-4-4g-lte.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Στη θεση του εικονιδιου μπορω να βαλω μια γλαστρα, πιανεται? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 ωραια φιλε μου μου αποδειξες οτι εχω λαθος στο σημα.. και δεν εχω λτε... οταν κανω την αλλαγη γιατι πιανω παραπανω.. τι εχω δλδ? τι αλλαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) ακυρο μου ηρθε και εμενα η αναβαθμιση. κατεβηκε δεν την εχω κανει ακομα Instail. επειδη θελω να σβησω οτι εχω μεσα. θα σβηστουν μονα τους η θα πρεπει να το κανω πριν την εγκατασταση? Edited July 26, 2013 by ntrekos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 ωραια φιλε μου μου αποδειξες οτι εχω λαθος στο σημα.. και δεν εχω λτε... οταν κανω την αλλαγη γιατι πιανω παραπανω.. τι εχω δλδ? τι αλλαζει? Φίλε μου δεν είμαι αρκετά ενημερωμένος με 3g και lte ας σου εξηγήσει κάποιος πιο γνώστης..Απλα οπώς σου ειπαν και απο πανω δεν προκειτε να έχουμε lte επειδή παιζει σε διαφορετικές συχνοτητες στην Ελλάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 lte ειναι ρε παιδια, τι λεμε τωρα? Βαλτε και radio .33 για φουλ ταχυτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 τοτε αυτο που διαφημιζει η cosmote τι ειναι? κοιτα δεν με ενδιαφερει ουτε με ενδιεφερε αν το nexus ειχε/εχει λτε.. γιατι η ελλαδα ειναι ακομα πισω στο σημα και ακομα πιο πισω στο 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 τοτε αυτο που διαφημιζει η cosmote τι ειναι? κοιτα δεν με ενδιαφερει ουτε με ενδιεφερε αν το nexus ειχε/εχει λτε.. γιατι η ελλαδα ειναι ακομα πισω στο σημα και ακομα πιο πισω στο 3g. Φίλε υπάρχει 4g στην Ελλάδα.. Αλλά σε συχνότητα που δεν μπορεί να παίξει η συσκευή μας..Το 4g δεν μπορούν να το αξιοποιήσουν ολά τα κινητά, πρεπει να έχουν και την κατάλληλη κεραία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3Lt3D Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδιά επειδή είναι η πρωτη μου αναβάθμιση.(κ προφανώς όντας ψαρακλας θα περιμένω να την κάνω OTA ) μπορεί να μ πει κάποιος αν χρειαζεται reboot πριν/μετα την αναβάθμιση ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Για να μη μπερδευόμαστε...Υπάρχει το 4g που έχει γίνει port από το hspa+, το οποιο με τη σειρά του έχει γίνει port από 3g και υπάρχει το "καθαρό" 4g που είναι το lte. Lte στην Ελλάδα δεν έχουμε. To hspa+ φυσικά και καλύπτει ταχύτητες σαν του φίλου πιο πάνω. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Evolved_HSPA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Partyspoiler. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 εκανα βλακεια οπως σας ειπα μου ηρθε η αναβαθμιση αλλα δεν εκανα το install και εκανα επαναφορα ρυθμισεων.. και δεν μου ξαναηρθε η αναβαθμιση? υπαρχει καποιος τροπος να μου ερθει παλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts