junglist Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Διάβασα ότι αν φλασάρουμε χωρίς το userdata.img τότε δεν χάνουμε τίποτα από τη sdcard. Αυτό δεν επηρεάζει κάτι από το πέρασμα της Rom; Δηλαδή δεν χάνουμε κάτι από τα πράγματα που πρέπει να περαστούν από την νέα rom; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Διάβασα ότι αν φλασάρουμε χωρίς το userdata.img τότε δεν χάνουμε τίποτα από τη sdcard. Αυτό δεν επηρεάζει κάτι από το πέρασμα της Rom; Δηλαδή δεν χάνουμε κάτι από τα πράγματα που πρέπει να περαστούν από την νέα rom; Οχι μια χαρα θα ειναι. Απλα πρεπει να φλασαρεις ενα ενα τα κομματια όπως λεει ο οδηγός στο xda. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010312 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Έχει αρχίσει το update OTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Οχι μια χαρα θα ειναι. Απλα πρεπει να φλασαρεις ενα ενα τα κομματια όπως λεει ο οδηγός στο xda. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010312 Για επιβεβαίωση. Είμαι με stock rom, franko kernel και φυσικά ροοτ. Θέλω να βάλω το update, χωρίς να χάσω τίποτα από τα δεδομένα μου ή το root. Οπότε, κατεβάζω το update, το ανοίγω με winrar και φλασάρω όλα τα img με Fastboot εκτός τα system.img και userdata.img; Μου ξεφεύγει κάτι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Έχει αρχίσει το update OTA; nope. 10 chars Για επιβεβαίωση. Είμαι με stock rom, franko kernel και φυσικά ροοτ. Θέλω να βάλω το update, χωρίς να χάσω τίποτα από τα δεδομένα μου ή το root. Οπότε, κατεβάζω το update, το ανοίγω με winrar και φλασάρω όλα τα img με Fastboot εκτός τα system.img και userdata.img; Μου ξεφεύγει κάτι; Φλασαρεις το ζιπακι της ρομ (οταν βγει σωστο) και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 nope. 10 chars Φλασαρεις το ζιπακι της ρομ (οταν βγει σωστο) και τελος. To Android 4.3 - Stock/Deodexed/Rooted - OFFICIAL δεν κάνει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 nope. 10 chars Φλασαρεις το ζιπακι της ρομ (οταν βγει σωστο) και τελος. εχει βγει το σωστο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Μολις τωρα η 1.1. Η αλλη εβγαζε bootloop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Μολις τωρα η 1.1. Η αλλη εβγαζε bootloop. την κατεβάζω τώρα αλλά αργεί πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Μολις τωρα η 1.1. Η αλλη εβγαζε bootloop. Τα ίδια διαβάζω και για αυτήν.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 την κατεβάζω τώρα αλλά αργεί πολύ!! πως την περναμε γμτ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 MHN την βαλεις. Bootloop και παλι. Προσωπικα θα περιμενω εως αυριο για ενα flashable odexed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 μου φαίνεται θα το αφήσω για αύριο το πρωί μήπως και θα έχει βγει κάτι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πως την περναμε γμτ... Aν δεν ξερεις να flashαρεις τοτε σε περιμενει λιγο διαβασμα για sideload h recovery load η ota. Διαλεξε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ναι κ γω θα κάνω μια ημερα υπομονή μπας κ βγει κάτι σωστό.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Σωστο υπαρχει, εχει βγει το image απο τη google. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 MHN την βαλεις. Bootloop και παλι. Προσωπικα θα περιμενω εως αυριο για ενα flashable odexed. Γιατί να μην το κάνουμε όπως το περιγράφω στο ποστ 3400? Δεν είναι πιο σίγουρο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Aν δεν ξερεις να flashαρεις τοτε σε περιμενει λιγο διαβασμα για sideload h recovery load η ota. Διαλεξε. :lol: αν ειναι ετσιhttp://droidviews.com/2013/how-to-flash-jellybean-4-2-2-factory-image-on-lggoogle-nexus-4-mako/,το αφηνω,αλλιως δεν εχω αφησει ρομ και κερνελ(ζιπ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Σωστο υπαρχει, εχει βγει το image απο τη google. :) Σωστός! Εφόσον υπάρχει αυτό και θέλετε να δοκιμάσετε 4.3 γιατί δεν κρατάτε ότι χρειάζεστε από την sd και μετά να κάνετε clean install; Έτσι κι αλλιώς ο franco ανακοίνωσε ότι πριν το τέλος Ιουλίου μην περιμένετε αναβάθμιση kernel για το 4.3. Μια απλή σκέψη κάνω. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Μαρεσουν οι ερωτησεις που ξερεις την απαντηση απο πριν. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλύτερα ας περιμένουμε λίγο :D Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ρε παιδια. Αν το περασουμε απο εδω με τις οδηγιες του site αυτου θα εχουμε καποιο προβλημα? h**ps://developers.google.com/android/nexus/images#occamjwr66v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πανω που τα κατεβασα βλεπω το τοπικ διεγραφη :p θα δουμε αυριο η αργοτερα αν αλλαξει κατι με φλασαρισμα του bootloader κλειδωνει?η απλα φλασαρουμε bootloader-radio-rom κ ετοιμοι? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πρώτες εντυπώσεις καλές..αναμενόμενο άλλωστε... τα χρώματα είναι πιο ζωντανά από πριν. δείχνει γρηγορότερη. έχει το νέο playstore 4.2.3 οι χάρτες μου ξαναέκαναν update από 7.0.2 σε...7.0.2 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πανω που τα κατεβασα βλεπω το τοπικ διεγραφη :p θα δουμε αυριο η αργοτερα αν αλλαξει κατι με φλασαρισμα του bootloader κλειδωνει?η απλα φλασαρουμε bootloader-radio-rom κ ετοιμοι? δεν ξερω να σου απαντησω γιαυτο το θεμα. αλλα ξερω οτι το λινκ που εχω δωσει δινει επισημες οδηγιες για το πως περνιεται. ειναι το site της google. καποιος που τα ξερει καλυτερα μπορει να μας επιβεβαιωσει οτι το λινκ που εδωσα ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts