g47 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μια χαρα κατανοητος εγινες. Το γυαλι ουσιαστικα δε σε ενδιαφερει με τετοια αγωγιμοτητα που εχει, ακριβως γιατι οσο γρηγορα κρυωνει, αλλο τοσο παγωνει. Μεσα ειναι το θεμα. Προφανως μιλαω σε λειτουργια, το idle τι χρησιμοτητα εχει? Οταν δεν το χρησιμοποιω ας παει και 100+ :lol: Διαφορα δεν εχω δει και δε χρειαζεται να ρωτησω καποιον, εχω γνωμη για τις θερμοκρασιες περιβαλλοντος σε διαφορες γεωγραφικες ζωνες. Σε idle ναι, αν σε ενδιαφερει μοιρασου μαζι μας νουμερα γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου.. αλλα εχει καποιος προβλημα σε idle temps? Ανετα μπορουσα να το ακουμπησω στο αυτι, σιγα τα ωα. Στους 92+ που μου εκανε restart δεν μπορουσα. Εννοεις throttling της cpu? Εχω πειραξει το thermald.conf αλλα θυμαμαι πολυ καλα το default να ειναι στους 37 C για cpu & gpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ε αφού το ίδιο πράγμα λέμε για το γυαλί, γρήγορο ζέσταμα/πάγωμα που διαφωνούμε? Τι στο καλό, εσύ στους 74 μπορείς και το ανέχεσαι στο αυτί σου κι εγώ πχ στους 52 ούτε καν!:p ( σε μισό λεπτό βέβαια έχει κατέβει η θερμοκρασία, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά οκ συγκρίσεις κάνουμε ) Ή εγώ έχω πολύ ευαίσθητα αυτιά ή εσύ έχεις το αυτί του Σουπερμαν...:lol: Ρε είσαι σίγουρος για το cpu throttling στους 37C? ( επειδή παίζω τις τελευταίες μέρες με κάτι custom Kernel ρωτάω, αν και ίσως δεν είναι η σωστή ενότητα για αυτή τη κουβέντα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Σήμερα έσπασα το ρεκόρ στο battery drain..Από 40% ξαφνικά σβήνει..Όταν το άνοιξα πάλι 0% και έσβησε..η απορία μου είναι η εξής: πλέον είναι θέμα μπαταρίας η αυτό που σκεφτόμουν εξαρχής ότι δεν έκατσε καλά η ρομ? Drain έχω πολύ συχνά αλλά όλα γίνονται όταν είναι κάτω από 50% η μπαταρία.δικαιολογείται τέτοιο πράγμα από την ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Ε αφού το ίδιο πράγμα λέμε για το γυαλί, γρήγορο ζέσταμα/πάγωμα που διαφωνούμε? Τι στο καλό, εσύ στους 74 μπορείς και το ανέχεσαι στο αυτί σου κι εγώ πχ στους 52 ούτε καν!:p ( σε μισό λεπτό βέβαια έχει κατέβει η θερμοκρασία, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά οκ συγκρίσεις κάνουμε ) Ή εγώ έχω πολύ ευαίσθητα αυτιά ή εσύ έχεις το αυτί του Σουπερμαν...:lol: Ρε είσαι σίγουρος για το cpu throttling στους 37C? ( επειδή παίζω τις τελευταίες μέρες με κάτι custom Kernel ρωτάω, αν και ίσως δεν είναι η σωστή ενότητα για αυτή τη κουβέντα ) Δεν διαφωνουμε. :) Μωρε παραεισαστε ευαισθητοι με τις θερμοκρασιες, πιο πισω εβαλα ενα 74αρι το οποιο πιανω καθημερινα (μπορω να βαλω και ενα σημερα πχ) σε browsing. Ναι ειμαι σιγουρος, στους 37 ειναι το πρωτο threshold για throttling σε gpu και cpu. Ασε τους kernels που ειναι για γατακια και ταχουν ολα ετοιμα και παιξε με το thermald. :lol: Ασε που ετσι παιζεις και με τη gpu, οχι μονο με overclocking cpu. Edited June 29, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Δεν διαφωνουμε. :) Μωρε παραεισαστε ευαισθητοι με τις θερμοκρασιες, πιο πισω εβαλα ενα 74αρι το οποιο πιανω καθημερινα (μπορω να βαλω και ενα σημερα πχ) σε browsing. Ναι ειμαι σιγουρος, στους 37 ειναι το πρωτο threshold για throttling σε gpu και cpu. Ασε τους kernels που ειναι για γατακια και ταχουν ολα ετοιμα και παιξε με το thermald. :lol: Ασε που ετσι παιζεις και με τη gpu, οχι μονο με overclocking cpu. δωσε καποιο λινκ,δεν ειμαστε ολοι προγραμματιστες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Γιατι ειμαι εγω? :lol: Λινκ δε μπορω να σου δωσω γιατι ειναι αρχειο συστηματος. Μεσα στο system-etc ειναι το thermald.conf αλλα αν δε ξερεις τι κανεις μη το πειραζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Εγώ προς το παρόν μόνο για UV ψάχνομαι, overclocking στον i5 στο PC που το κατέχω προ ετών το άθλημα :p ( μη σου πω ότι κι εκεί πλέον πειράματα για undervolting κάνω δηλαδή ) Πάντως 74C καθημερινά και σε browsing εμένα μου φαίνεται υπερβολικό ακόμα και overclocked που βλέπω ότι είσαι, τι να πω γούστα είναι αυτά :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Γιατι ειμαι εγω? :lol: Λινκ δε μπορω να σου δωσω γιατι ειναι αρχειο συστηματος. Μεσα στο system-etc ειναι το thermald.conf αλλα αν δε ξερεις τι κανεις μη το πειραζεις. τα βρηκα αυτα.λογικα θα πρεπει να αλλαζει(edit) ολος ο φακελος,τεσπα,θα το ψαξω... Edited June 29, 2013 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 τα βρηκα αυτα.λογικα θα πρεπει να αλλαζει(edit) ολος ο φακελος,τεσπα,θα το ψαξω... Με reader διαβαζεις το περιεχομενο και κανεις edit τα thresholds, temps, inputs κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Για τη leaked ROM 4.3 γνωρίζει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Για τη leaked ROM 4.3 γνωρίζει κανείς τίποτα; Ακόμα δεν έχω δει ιδιαίτερη ανάπτυξη για το κινητό μας. Σε πρώιμο στάδιο οι δοκιμές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 πηρα καινουργιο το nexus4 και ειχα motorola razr 910, εκλεισα το μοτορολα και ενεργοποιησα τον ιδιο λαγαριασμο μου στο gmail στο nexus4 ολα καλα μεταφερθηκαν ολες οι επαφες και ολες οι εφαρμογες που ειχα στο παλαιο τηλεφωνο .ολα καλα μεχρι εδω ..το προβλημα μου ειναι οτι οι εφαρμογες που ειχα εγκαταστηση με αρχειο apk ενω εγκατασταθηκαν και εχουν εικονιδιο δεν λειτουργουν (ειδικα τα προγραμματα πλοηγησης ) ξεκινουν στιγμιαία και μετα σταματανε ξαναεκανα την εγκατασταση αλλα δεν γινετε τιποτα θελω βοηθεια ...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 πηρα καινουργιο το nexus4 και ειχα motorola razr 910, εκλεισα το μοτορολα και ενεργοποιησα τον ιδιο λαγαριασμο μου στο gmail στο nexus4 ολα καλα μεταφερθηκαν ολες οι επαφες και ολες οι εφαρμογες που ειχα στο παλαιο τηλεφωνο .ολα καλα μεχρι εδω ..το προβλημα μου ειναι οτι οι εφαρμογες που ειχα εγκαταστηση με αρχειο apk ενω εγκατασταθηκαν και εχουν εικονιδιο δεν λειτουργουν (ειδικα τα προγραμματα πλοηγησης ) ξεκινουν στιγμιαία και μετα σταματανε ξαναεκανα την εγκατασταση αλλα δεν γινετε τιποτα θελω βοηθεια ...ευχαριστω Λογικά πρέπει να μεταφέρεις και τα αρχεία apk στο νεξους Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Λογικά πρέπει να μεταφέρεις και τα αρχεία apk στο νεξους φιλε τα μετεφερα και τα εστησα παλι απο τη αρχη αλλα δεν τρεχουν τα προγραμματα μετα το τελος της επιτυχούς εγκαταστασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) φιλε τα μετεφερα και τα εστησα παλι απο τη αρχη αλλα δεν τρεχουν τα προγραμματα μετα το τελος της επιτυχούς εγκαταστασης Φαντάζομαι ότι μιλάς για αυτα εκτός play store που είχες τα αρχεία με κατάληξη apk στην εξωτερική κάρτα του moto, τα πέρασες και δεν ; Για πες για ποιες εφαρμογές μιλάς; Βρε μπας και μιλάς για κανένα GPS ή παιχνίδι που έχει και φάκελο με δεδομένα και δεν τον μετέφερες; Edited June 30, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Φαντάζομαι ότι μιλάς για αυτα εκτός play store που είχες τα αρχεία με κατάληξη apk στην εξωτερική κάρτα του moto, τα πέρασες και δεν ; Για πες για ποιες εφαρμογές μιλάς; Βρε μπας και μιλάς για κανένα GPS ή παιχνίδι που έχει και φάκελο με δεδομένα και δεν τον μετέφερες;ναι απο play store ειναι ολα και ειναι ολα εφαρμογες GPS και παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 ναι απο play store ειναι ολα και ειναι ολα εφαρμογες GPS και παιχνιδια τους φακέλλους των δεδομένων τους μετέφερες ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 τους φακέλλους των δεδομένων τους μετέφερες ?οχι δεν τους μετεφερα ποιοι ειναι δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 οχι δεν τους μετεφερα ποιοι ειναι δεν ξερω ε μα !!! και πως περίμενες να δουλέψουν? Ψάξε έναν προς ένα ...το gps λογικά εχει έναν φάκελλο με την ίδια ονομασία του προγράμματος και τα παιχνίδια πρέπει να είναι μέσα στον φάκελλο android της καρτας. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 ε μα !!! και πως περίμενες να δουλέψουν? Ψάξε έναν προς ένα ...το gps λογικά εχει έναν φάκελλο με την ίδια ονομασία του προγράμματος και τα παιχνίδια πρέπει να είναι μέσα στον φάκελλο android της καρτας.και οταν τον βρω το φακελο τον μεταφερω στο καινουργιο τηλεφωνο στην ιδια θεση ,,ετσι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 και οταν τον βρω το φακελο τον μεταφερω στο καινουργιο τηλεφωνο στην ιδια θεση ,,ετσι να κανω αυτόν του gps χύμα στο κύμα, των παιχνιδιών μέσα στον φάκελλο android και στον υποφάκελλο obb ή κάπως έτσι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 αυτόν του gps χύμα στο κύμα, των παιχνιδιών μέσα στον φάκελλο android και στον υποφάκελλο obb ή κάπως έτσιευχαριστω φιλε θα αρχίσω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 επανέρχομαι λοιπόν,και ευχαριστώ σε όσα διαβασα παρα πάνω. λοιπόν το τηλέφωνο το έχω 4 μήνες περίπου οπότε αυτό που λέγεται για τις κόλλες φαντάζομαι πως θα έπρεπε να έχει εξαληφθεί έτσι δεν είναι? το θέμα είναι πως όταν ζεστένεται βγάζει κιτρινίλες όπως προανέφερα και φυσικά ζεστένεται και το ακουστικό και όλο το τηλεφωνο.αλλά πλέον έχω και νεα δεδομένα.έκλεισα ραντεβου με την lg και αποφάσησα να κάνω back up στα δεδομένα μου.Συνδέω λοιπόν την συσκευή στον υπολογιστή και ως δια μαγειας μου εξαφανήζει όλα τα αρχεία.....άφαντα...έχω από εχθες και δεν μπορω να τα δω πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Παιδια οσοι εχετε serial number 305k εχετε ποδαρακια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Παιδια οσοι εχετε serial number 305k εχετε ποδαρακια?? Ναι, κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts