Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο το S/N. Το λέει πανω στο κουτί. Κοιτάς τα 3 πρώτα ψηφία.

Πχ 303 = Μάρτη του 13

212 = Δεκέμβρης του 12

Αν δεν έχουμε κουτί, τότε πού το βλέπουμε;

Στο bootloader μάλλον είναι κάτι άσχετο γιατί έγραφε 01b.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

οσοι ειχατε αγγλικο λογαριασμο google play σας εχει κοψει τη προσβαση σε ολα εκτος απο τις εφαρμογες?

παίδες καλημέρα...μια ερώτηση με πικρή απάντηση...

έχει αλλάξει κάποιος το πίσω μέρος του κινητού στην lg?γνωρίζουμε πόσο....γκλουπ.... κοστίζει?

Ωχ! Σου έσπασε; Κάτι είχα ακούσει για γύρω στα 50€. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο service; Procordia: 210 8802100

μόλις παρέλαβα την ringke fusion θηκουλα.κορυφαία εφαρμογή διακριτικη κ μοιάζει σα να φοράει bumber case με τι πίσω διαφανές παράθυρο που έχει. επιπλέον έχει 4 ποδαρακια στις γωνίες στην πίσω πλευρα κ έτσι δεν εφάπτεται ποτε τελείως στην επιφάνεια που το αφήνεις.
...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

φίλε μου το τηλέφωνο που μου έδωσες με βγάζει κάπου αλλόυ....υπάρχει κάποιο αλλό?

ρωτησα εγω!

για την αλλαγη χρεωνουν 72ευρω περιπου!

εχμ...προτιμω να αλλαζω ενα πλαστικο καπακι που στοιχιζει λιγα ευρουλακια...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

φίλε μου το τηλέφωνο που μου έδωσες με βγάζει κάπου αλλόυ....υπάρχει κάποιο αλλό?

Έχεις δίκιο. Συγνώμη. Λάθος σου έδωσα.

Το σωστό είναι: 210 7777076

wtf ....πόσοοοοο?κι υστερα λένε για τα πλαστικα της samsung!για να πάρω ένα τηλέφωνο...

Δηλαδή όταν έπαιρνες το Nexus, δεν ήξερες ότι πίσω έχει γυαλί και ό,τι αν σου σπάσει ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα στοιχίσει τό ίδιο φτηνά με τα πλαστικά της Samsung; :blink:

Sorry, αλλά τότε έκανες λάθος επιλογή.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

http://www.androidpolice.com/2013/05/14/download-latest-google-play-store-4-1-6/ εδώ το νεο playstore 4.1.6 αισθητικές διάφορες στα χρώματα μόνο.
Δημήτρης

Πως σας φαίνεται το λευκό Nexus 4?? :happy:

Οπως εχουν πει και οι περισσοτεροι σε ξενο σαιτ,θα μου αρεσε να ηταν ολοκληρο μπρος πισω λευκο!Παντως η εκδοση που φοραει ειναι πολυ παλια που σημαινει οτι υπαρχει μηνες πριν το λευκο..Πολυ περιεργος το τι θα μας δωσει σε αναβαθμιση..

Δημήτρης

Τελικά όπως φαίνεται πάμε για 4.3 Jelly Bean. Δε θα έχουμε πάλι αλλαγή ονόματος.

Ίσως τώρα πια να αλλάζει όνομα μόνο με τα μεγάλα updates όπως 5.0, 6.0 κλπ. Θα τελείωσει και η αλφαβήτα αν συνέχιζαν έτσι :lol:

http://www.technobuffalo.com/2013/05/15/android-4-3-confirmed/

Τελικά όπως φαίνεται πάμε για 4.3 Jelly Bean. Δε θα έχουμε πάλι αλλαγή ονόματος.

Ίσως τώρα πια να αλλάζει όνομα μόνο με τα μεγάλα updates όπως 5.0, 6.0 κλπ. Θα τελείωσει και η αλφαβήτα αν συνέχιζαν έτσι :lol:

http://www.technobuffalo.com/2013/05/15/android-4-3-confirmed/

Με προλαβες!Και ηταν αναμενομενο.Εχει καιρο ακομα για το 5αρι.Να δουμε τι θα εχει αυτη η εκδοση.Θα κατσω να το δω αν δεν προκυψει τπτ :lol:

Δημήτρης

Δηλαδή όταν έπαιρνες το Nexus, δεν ήξερες ότι πίσω έχει γυαλί και ό,τι αν σου σπάσει ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα στοιχίσει τό ίδιο φτηνά με τα πλαστικά της Samsung; :blink:

Sorry, αλλά τότε έκανες λάθος επιλογή.

φίλε ξέρω τι αγόρασα πολύ πριν πιάσεις nexus στα χέρια σου. είμαι με nexus από το πρώτο κι όλας. Από nexus 1 μέχρι 4, δεν έχω πάρει άλλο μοντέλο... αυτό που δεν ήξερα όμως είναι ότι κατα πρώτον αν αυτό το πίσω η lg το λέει g.glass να μη σου πώ εγώ πως το ονομάζω και δεύτερον εννοείται και πως σε ένα τηλέφωνο 350 όταν το πλασάρεις δε ζητάς τόσα λεφτά για ένα "καπάκι". τα nexus τα προιγούμενα ήταν πολύ πιο ακριβά αλλά τα ανταλλακτικά τους τα άλλαζα για πλάκα....

ρωτησα εγω!

για την αλλαγη χρεωνουν 72ευρω περιπου!

εχμ...προτιμω να αλλαζω ενα πλαστικο καπακι που στοιχιζει λιγα ευρουλακια...

ναι φίλε όντως,σε ευχαριστώ...ενημερώθηκα και γω πως έχει τόσο.

Περιμένοντας την 4.3

Αυτά είναι τα ορεκτικά :rolleyes:

Το θεμα ειναι να φλασαρουνε την στοκ η να περιμενουμε τους χδα να κανουν τα μαγικα τους?? :p

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)