diver86 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 302 λεει φιλε μου. Φλεβαρης 13? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 302 λεει φιλε μου. Φλεβαρης 13? Ναι, ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Απο το S/N. Το λέει πανω στο κουτί. Κοιτάς τα 3 πρώτα ψηφία. Πχ 303 = Μάρτη του 13 212 = Δεκέμβρης του 12 Αν δεν έχουμε κουτί, τότε πού το βλέπουμε; Στο bootloader μάλλον είναι κάτι άσχετο γιατί έγραφε 01b. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 302 λεει φιλε μου. Φλεβαρης 13? Kαι μενα 302 λεει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 οσοι ειχατε αγγλικο λογαριασμο google play σας εχει κοψει τη προσβαση σε ολα εκτος απο τις εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 παίδες καλημέρα...μια ερώτηση με πικρή απάντηση... έχει αλλάξει κάποιος το πίσω μέρος του κινητού στην lg?γνωρίζουμε πόσο....γκλουπ.... κοστίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ωχ! Σου έσπασε; Κάτι είχα ακούσει για γύρω στα 50€. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο service; Procordia: 210 8802100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 wtf ....πόσοοοοο?κι υστερα λένε για τα πλαστικα της samsung!για να πάρω ένα τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 μόλις παρέλαβα την ringke fusion θηκουλα.κορυφαία εφαρμογή διακριτικη κ μοιάζει σα να φοράει bumber case με τι πίσω διαφανές παράθυρο που έχει. επιπλέον έχει 4 ποδαρακια στις γωνίες στην πίσω πλευρα κ έτσι δεν εφάπτεται ποτε τελείως στην επιφάνεια που το αφήνεις. Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 φίλε μου το τηλέφωνο που μου έδωσες με βγάζει κάπου αλλόυ....υπάρχει κάποιο αλλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 φίλε μου το τηλέφωνο που μου έδωσες με βγάζει κάπου αλλόυ....υπάρχει κάποιο αλλό? ρωτησα εγω! για την αλλαγη χρεωνουν 72ευρω περιπου! εχμ...προτιμω να αλλαζω ενα πλαστικο καπακι που στοιχιζει λιγα ευρουλακια... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 φίλε μου το τηλέφωνο που μου έδωσες με βγάζει κάπου αλλόυ....υπάρχει κάποιο αλλό? Έχεις δίκιο. Συγνώμη. Λάθος σου έδωσα. Το σωστό είναι: 210 7777076 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 wtf ....πόσοοοοο?κι υστερα λένε για τα πλαστικα της samsung!για να πάρω ένα τηλέφωνο... Δηλαδή όταν έπαιρνες το Nexus, δεν ήξερες ότι πίσω έχει γυαλί και ό,τι αν σου σπάσει ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα στοιχίσει τό ίδιο φτηνά με τα πλαστικά της Samsung; :blink: Sorry, αλλά τότε έκανες λάθος επιλογή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 http://www.androidpolice.com/2013/05/14/download-latest-google-play-store-4-1-6/ εδώ το νεο playstore 4.1.6 αισθητικές διάφορες στα χρώματα μόνο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeCm Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Πως σας φαίνεται το λευκό Nexus 4?? :happy: Παράθεση Goodbyte.gr :blink: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Πως σας φαίνεται το λευκό Nexus 4?? :happy: Οπως εχουν πει και οι περισσοτεροι σε ξενο σαιτ,θα μου αρεσε να ηταν ολοκληρο μπρος πισω λευκο!Παντως η εκδοση που φοραει ειναι πολυ παλια που σημαινει οτι υπαρχει μηνες πριν το λευκο..Πολυ περιεργος το τι θα μας δωσει σε αναβαθμιση.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τελικά όπως φαίνεται πάμε για 4.3 Jelly Bean. Δε θα έχουμε πάλι αλλαγή ονόματος. Ίσως τώρα πια να αλλάζει όνομα μόνο με τα μεγάλα updates όπως 5.0, 6.0 κλπ. Θα τελείωσει και η αλφαβήτα αν συνέχιζαν έτσι :lol: http://www.technobuffalo.com/2013/05/15/android-4-3-confirmed/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τελικά όπως φαίνεται πάμε για 4.3 Jelly Bean. Δε θα έχουμε πάλι αλλαγή ονόματος. Ίσως τώρα πια να αλλάζει όνομα μόνο με τα μεγάλα updates όπως 5.0, 6.0 κλπ. Θα τελείωσει και η αλφαβήτα αν συνέχιζαν έτσι :lol: http://www.technobuffalo.com/2013/05/15/android-4-3-confirmed/ Με προλαβες!Και ηταν αναμενομενο.Εχει καιρο ακομα για το 5αρι.Να δουμε τι θα εχει αυτη η εκδοση.Θα κατσω να το δω αν δεν προκυψει τπτ :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Δηλαδή όταν έπαιρνες το Nexus, δεν ήξερες ότι πίσω έχει γυαλί και ό,τι αν σου σπάσει ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα στοιχίσει τό ίδιο φτηνά με τα πλαστικά της Samsung; :blink: Sorry, αλλά τότε έκανες λάθος επιλογή. φίλε ξέρω τι αγόρασα πολύ πριν πιάσεις nexus στα χέρια σου. είμαι με nexus από το πρώτο κι όλας. Από nexus 1 μέχρι 4, δεν έχω πάρει άλλο μοντέλο... αυτό που δεν ήξερα όμως είναι ότι κατα πρώτον αν αυτό το πίσω η lg το λέει g.glass να μη σου πώ εγώ πως το ονομάζω και δεύτερον εννοείται και πως σε ένα τηλέφωνο 350 όταν το πλασάρεις δε ζητάς τόσα λεφτά για ένα "καπάκι". τα nexus τα προιγούμενα ήταν πολύ πιο ακριβά αλλά τα ανταλλακτικά τους τα άλλαζα για πλάκα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 ρωτησα εγω! για την αλλαγη χρεωνουν 72ευρω περιπου! εχμ...προτιμω να αλλαζω ενα πλαστικο καπακι που στοιχιζει λιγα ευρουλακια... ναι φίλε όντως,σε ευχαριστώ...ενημερώθηκα και γω πως έχει τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Άρχισαν να έρχονται οι ενημερώσεις σε εφαρμογές της Google :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Άρχισαν να έρχονται οι ενημερώσεις σε εφαρμογές της Google :-) Google search και music εμενα...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Google search και music εμενα...:rolleyes: Περιμένοντας την 4.3 Αυτά είναι τα ορεκτικά :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ένα Nexus 4 αγορασμένο από Αμερική, παίζει στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Περιμένοντας την 4.3 Αυτά είναι τα ορεκτικά :rolleyes: Το θεμα ειναι να φλασαρουνε την στοκ η να περιμενουμε τους χδα να κανουν τα μαγικα τους?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts