tsiftsism Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Εμένα πάλι, τις επαφές από το Skype δεν μου τις εμφανίζει έτσι ώστε να τις ενώσω με τις κανονικές μου επαφές!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Στο μενου των επαφων εχει επιλογη για επιλογες εμφανισης συγκεκτιμενων επαφων....μηπως κατι δεν ειναι επιλεγμενο εκει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 γινεται μεσω το google now να μπορεις να τους λες εστω στα αγγλικα να παιζει μουσικη,να ανοιγεις το wifi και να ανοιγεις εφαρμογες? οπως στο siri? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 γινεται μεσω το google now να μπορεις να τους λες εστω στα αγγλικα να παιζει μουσικη,να ανοιγεις το wifi και να ανοιγεις εφαρμογες? οπως στο siri? Μπα... Το Siri είναι ποιο μπροστά. Μπορείς να βρεις κάτι στο Google να βάλεις ξυπνητήρι να βάλεις σημειώσεις στο ημερολόγιο. Βασικά δεν είναι και τόσο έξυπνο.. Δεν το επαιξεργαστικα και πολύ αλλά πιστεύω σε 2 χρονακια θα το έχουν κάνει ώστε να μην χρειάζεται να πατάμε την οθόνη σχεδόν ποτέ... Να δω ελληνικά πότε θα βάλουν. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 A List of 66 Commands to Say to Google Now Google Now Voice Commands *NEW 13/2/2013 * ....και αν το θες και ακόμα πιο ''έξυπνο''...Voice-controlled Home Automation with Android ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Τελικά αυτό έκανα να εμφανίζει μόνο τις επαφές του google :D έβαλα το alex siri το μόνο βολικό είναι να τους λες πχ open skype και να μπαίνει αντί να ψάχνεις εσύ :p κάποιο ποιο κοντά στο πραγματικό siri υπάρχει ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 παιδια γιατι δεν ειναι διαθεσιμο το google maps για το nexus? πρεπει να το βρω απο αλλου? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 παιδια γιατι δεν ειναι διαθεσιμο το google maps για το nexus? πρεπει να το βρω απο αλλου? εγω χτες το κατεβασα....maps πατα και θα σου το βγαλει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 παιδια γιατι δεν ειναι διαθεσιμο το google maps για το nexus? πρεπει να το βρω απο αλλου? Το έχει προεγκατεστημένο με όνομα "Χάρτες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Screenshot πώς τραβάτε; Δοκίμασα με το screenshot ultimate και βγάζει μαύρες εικόνες Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Power Και κάτω ήχου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 εγω χτες το κατεβασα....maps πατα και θα σου το βγαλει:D Το έχει προεγκατεστημένο με όνομα "Χάρτες". βασικα εγω ειχα κανει μια βλακεια... πριν εγκαταστησω τη rom εβγαλα απο μεσα μερικα προγραμματακια που μαλλον χρειαζοντουσαν για τις google εφαρμογες και γι'αυτο μου ελεγε μη διαθεσιμο το google maps... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theovav Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδιά, καλησπέρα. Σκέφτομαι να το αγοράσω. Ποια είναι η πιο συμφέρουσα τιμή που το βρίσκει κανείς; ακόμη και από εξωτερικό. Με ενδιαφέρει η έκδοση με τα 16GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuNaTiC-Abuser Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μάλλον έχασα το φορτιστή ... μπορεί κανείς να δεί απο τον δικό του τι γράφει πάνω ακριβώς απο ρεύματα/τάσεις κτλ ? Έχω βρεί έναν απο HTC και δε ξέρω αν πρέπει να το χρησιμοποιήσω... Εμένα γράφει input 100-240v - 0.2A 50-60hz output 5V -- 1A Παράθεση http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Εμενα που ειναι αμερικανικος και τον λειτουργω λεει : input 100-240v -- 0.2A 50-60hz output 5V - 1.2A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μάλλον έχασα το φορτιστή ... μπορεί κανείς να δεί απο τον δικό του τι γράφει πάνω ακριβώς απο ρεύματα/τάσεις κτλ ? Έχω βρεί έναν απο HTC και δε ξέρω αν πρέπει να το χρησιμοποιήσω... Εμένα γράφει input 100-240v - 0.2A 50-60hz output 5V -- 1A μια χαρα ειναι... ο γνησιος γραφει output 5V -- 1.2A Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μάλλον έχασα το φορτιστή ... μπορεί κανείς να δεί απο τον δικό του τι γράφει πάνω ακριβώς απο ρεύματα/τάσεις κτλ ? Έχω βρεί έναν απο HTC και δε ξέρω αν πρέπει να το χρησιμοποιήσω... Εμένα γράφει input 100-240v - 0.2A 50-60hz output 5V -- 1A βάλτον δεν έχει πρόβλημα, απλά η φόρτιση θα διαρκεί κανά 20λεπτο με μισή ώρα παραπάνω από τον μαμά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuNaTiC-Abuser Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μου έρχεται κάπως να εμπιστευτώ κάποιον με nick TALIBAN !!!! :) ok thanx guys Παράθεση http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Μου έρχεται κάπως να εμπιστευτώ κάποιον με nick TALIBAN !!!! :) ok thanx guys Ο δικός μου που είναι από ένα se είναι 0.55Α γιατί βαριέμαι να αγοράσω ανταπτορα για τον δικό του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Σήμερα μόλις αλλαξα των αριθμο μου σε vodafone απο cosmote και παταω να ανοιξω το 3g δεν έχει καμια αντίδραση, έχω δωρεάν mb αλλά και παλι επανω θα έπρεπε να δείξει ενα h,e,g,3g έστω αλλά τίποτα γιατί ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Σήμερα μόλις αλλαξα των αριθμο μου σε vodafone απο cosmote και παταω να ανοιξω το 3g δεν έχει καμια αντίδραση, έχω δωρεάν mb αλλά και παλι επανω θα έπρεπε να δείξει ενα h,e,g,3g έστω αλλά τίποτα γιατί ; εχει μπει το προφιλ με τις ρυθμισεις? επισης εχει 'ανοιξει' τα δεδομενα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 εχει μπει το προφιλ με τις ρυθμισεις? επισης εχει 'ανοιξει' τα δεδομενα??? Ποιο προφίλ με ποιες ρυθμίσεις; Αλλάζω κάρτες Vodafone και wind και μπαίνω στο 3G χωρίς καμιά άλλη ρύθμιση πέρα από ενεργοποίηση των Data. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Ποιο προφίλ με ποιες ρυθμίσεις; Αλλάζω κάρτες Vodafone και wind και μπαίνω στο 3G χωρίς καμιά άλλη ρύθμιση πέρα από ενεργοποίηση των Data. στο μενου-ρυθμισεις-ασυρματα και δικτυα-περισσοτερα-δικτυα κινητης-ονοματα σημειου προσβασης ειναι τα προφιλ.....μηπως δεν ειναι επιλεγμενο κατι εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stif Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Καλησπερα σε ολους.Αυριο παιρνω το κινητο στα χερια μου και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα. 1.Τι κανω με την πρωτη φορτιση?Περιμενω να τελειωσει τελειως η μπαταρια και μετα το γεμιζω τελειως?Ή ειναι καλο να το φορτισω αμεσως?Ευχαριστω! 2.Υπαρχει καποιο app που να βελτιωνει ουσιαστικα την διαρκεια της μπαταριας? 3.Πως μπορω να μεταφερω γρηγορα ολες τις επαφες μου απο το παλιο μου κινητο? 4.Καποιες πρωτες συμβουλες για καποιον αρχαριο με τα android υπαρχουν?π.χ. η απενεργοποιηση καποιων προγραμματων που καταναλωνουν μπαταρια/μνημη και που δεν χρειαζονται,ρυθμισεις για τα μηνυματα κοκ Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος με την επιλογη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 ρε παλικάρια για δώστε ένα χέρι βοηθείας.. δοκιμασμένα λαμβάνω mms αλλά από αποστολή τίποτα..παραμένει το μήνυμα να μου γράφει "αποστολή" και δεν πάει ποτέ.. με wind σύνδεση.. δεν έχω πειράξει τίποτα από ρυθμίσεις..είναι όλες οι default της wind.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts