Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θα έχεις πουθενά θέμα και για την μπαταρία αν κάνεις απλή χρήση όπως λες θα κρατήσει και πιο πολύ !

Το usb otg λειτουργει δηλαδη ?

Και γιατι επικρατει ενα κλιμα οτι ειναι προβληματικη η συσκευη ? :wacko:

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγνώμη φίλε αλλά όλα αυτά που τα εχεις ακούσει;το κραζουν πολλοί γτ το κινητό απλα μαμει.κλείσε τα αυτιά σου πάρτο κ ευχαριστησου το πιο smooth κινητό.μην διαβάζεις κακόβουλα μηνύματα.το otg δεν δουλεύει εδώ.επίσης το nexus είμαι ο ορισμος της παραμετροποιησης.πρωτα θα το δεις εδώ κ μετα σε αλλη συσκευή.

Δημήτρης

Συγνώμη φίλε αλλά όλα αυτά που τα εχεις ακούσει;το κραζουν πολλοί γτ το κινητό απλα μαμει.κλείσε τα αυτιά σου πάρτο κ ευχαριστησου το πιο smooth κινητό.μην διαβάζεις κακόβουλα μηνύματα.το otg δεν δουλεύει εδώ.επίσης το nexus είμαι ο ορισμος της παραμετροποιησης.πρωτα θα το δεις εδώ κ μετα σε αλλη συσκευή.

Ειμαι αναμεσα σε note 2 και nexus 4 και το σκεφτομαι .

Σκεφτομουν μηπως διαγραφει το μειονεκτημα της SD με ενα εξωτερικο usb με τα τραγουδια και ταινειες μεσα .

Tωρα ξανα απο την αρχη η συγκριση .

Σκεφτομουν μηπως διαγραφει το μειονεκτημα της SD με ενα εξωτερικο usb με τα τραγουδια και ταινειες μεσα .

Αμα δεν σε φτάνουν τα 16 gb τοτε πάρε Νότε 2

Δημήτρης

τι κλιμα επικρατει? το κινητο ειναι οτι πιο smooth και σταθερο υπαρχει! αμφιβαλω αν το σ4 ειναι πιο σταθερο!!!!

Σκεφτομαι την αγορα του αλλα ακουω οτι εχει προβληματα απο εδω και απο εκει . Τελικα τι γινεται ρε παιδια με το κινητο ?

Πως τα παει σε παιχνιδια ?

Ειναι smooth ? Ο επεξεργαστης αποδιδει καλα ? γιατι στην αρχη ειχα ακουσει πολυ ασχημα πραγματα ..

Το USB OTG λειτουργει η οχι τελικα ?

Η μπαταρια βγαζει μια μερα με μετρια χρηση ? (Μια ωρα ιντερνετ , κανα τεταρτο κλησεις , λιγο skype και κανενα παιχνιδακι).

Η οθονη του τι λεει ? Μπορεις να δεις ταινια ?

Η κοινοτητα ασχολειται με το κινητο ? Βγαινουν roms και τα σχετικα ? Για να αφαιρεση τα on screen button καποιος .

Ευχαριστω οποιον απαντησει !

Σχετικά με την μπαταρία, το πήρα πρόσφατα και ακόμα το ψάχνω, μπορώ να σου πω ότι είμαι στο 10% μετά από 32 ώρες χρήσης με αρκετή χρήση ίντερνετ, ομιλία και λίγα sms.

νομίζω είναι πολύ καλά :-)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Θα έπαιρνα το note 2 μετά από πολύ σκέψη και επεξαργασια που του έκανα κάθε μέρα (το έχει φίλος μου) αλλά πείρα το nexus 4. Το κινητό δεν κολλάει είναι γρήγορο η οθόνη του μια χαρά είναι ξεκουραστη παρακολουθώ συχνά ταινίες. Η μπαταρία του με την χρήση που λες πάει αρκετά. Άμα το ξεζουμιζεις 4-5 ώρες. Άμα θέλεις κινητό για έξω να μιλάς να έχεις ίντερνετ να μην κολλάει να πιανεις κάτι καλό και ακριβό στα χέρια σου το nexus 4 λέει. Άμα όμως θέλεις να βλέπεις ταινίες να αποθηκευεις πολλά στο κινητό σου και να ασχολισε πολύ με το ίντερνετ δεν εχεις λαπτοπ τοτε πας για note 2 λογο 5,5'...

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Σήμερα μόνο με Browser 3G και όλα τα άλλα κλειστά πήγε 43 βαθμούς το εργαλείο...;) παρακολουθουσα σοβαρά θέματα μέχρι και το κινητό επιρεαστηκε..

Δοκιμάζω να ανεβάσω ένα βίντεο σε κάποιον λογαριασμό cloud και όταν τελειώσει προσπαθώ να το δω από εκεί. Ενώ φαίνεται κανονικά, όταν προσπαθώ να το δω μου λέει πως είναι αδύνατη η αναπαραγωγή. Αυτό συμβαίνει με το box και το skydrive. Αν το ανεβάσω στο google drive μπορώ να το δω κανονικά. Το βίντεο είναι τραβηγμένο σε υψηλή ανάλυση 1080p. Παίζει ρόλο αυτό ή δεν κάνω κάτι εγώ σωστά;

2 ερωτήσεις για το Photoshpere

Πώς τις βλέπουμε τις φωτο αυτες στο pc?

Και αφού τις ανεβάσουμε στο maps, πότε ξέρουμε ότι είναι διαθέσιμες;

Amazon Fire stick 4k max

2 ερωτήσεις για το Photoshpere

Πώς τις βλέπουμε τις φωτο αυτες στο pc?

Και αφού τις ανεβάσουμε στο maps, πότε ξέρουμε ότι είναι διαθέσιμες;

Στο Google plus.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Στο Google plus.

Ανέβασα 1 δοκιμαστική στο maps, απλά η απορία μου είναι πώς θα ενημερωθώ πότε θα είναι έτοιμη εκεί.

Και στο pc εκτός maps υπάρχει software για viewing?

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

έχω μια ερώτηση για το nexus 4.. πριν μια εβδομάδα πήγα με την κοπέλα μου στο πλαίσιο και πήραμε ένα nexus 4 μιας και ήρθε η ώρα να αλλάξει κινητό! το τηλέφωνο είναι super, ακριβώς όπως το περίμενα μιας και το είχα ψάξει αρκετά το θέμα.. υπάρχει όμως κάτι που με ενοχλεί. από τις πρώτες ώρες που άρχισε να το δουλεύει βγαίνει μια διαφήμιση στο notification bar με ένα κόκκινο αστεράκι και προωθεί διάφορες προσφορές (κουπόνια κτλπ)

η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κατέβασε κάποια περίεργη εφαρμογή. αλλά δεν ήταν τπτ τέτοιο μιας και ζήτημα να είχε προλάβει να βάλει 3-4 βασικές εφαρμογές τις οποίες τις έχω και εγώ και είναι τσεκαρισμένες. το παραπάνω μήνυμα το βγάζει περίπου 2 φορές την μέρα.. δεν έχω παρατηρήσει να επηρεάζεται κάτι άλλο ούτε να τρέχει από τις εφαρμογές τπτ περίεργο. υπάρχει κάποιο προγραμματάκι να κάνω κάποιο σκαναρισμα να βρώ τι μπορεί να φταίει?

κακή χρήση ή το να έχει βάλει ότιναναι εφαρμογές το αποκλείω μιας και ήδη έχει έδω και κανα 6μηνο το nexus 10 και δεν είχαμε ποτέ ξανά τέτοια θέματα..όποια ιδέα ευπρόσδεκτη!!

υγ: όταν ξαναπιάσω το κινητό θα ανεβάσω και ένα screenshot

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

έχω μια ερώτηση για το nexus 4.. πριν μια εβδομάδα πήγα με την κοπέλα μου στο πλαίσιο και πήραμε ένα nexus 4 μιας και ήρθε η ώρα να αλλάξει κινητό! το τηλέφωνο είναι super, ακριβώς όπως το περίμενα μιας και το είχα ψάξει αρκετά το θέμα.. υπάρχει όμως κάτι που με ενοχλεί. από τις πρώτες ώρες που άρχισε να το δουλεύει βγαίνει μια διαφήμιση στο notification bar με ένα κόκκινο αστεράκι και προωθεί διάφορες προσφορές (κουπόνια κτλπ)

η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κατέβασε κάποια περίεργη εφαρμογή. αλλά δεν ήταν τπτ τέτοιο μιας και ζήτημα να είχε προλάβει να βάλει 3-4 βασικές εφαρμογές τις οποίες τις έχω και εγώ και είναι τσεκαρισμένες. το παραπάνω μήνυμα το βγάζει περίπου 2 φορές την μέρα.. δεν έχω παρατηρήσει να επηρεάζεται κάτι άλλο ούτε να τρέχει από τις εφαρμογές τπτ περίεργο. υπάρχει κάποιο προγραμματάκι να κάνω κάποιο σκαναρισμα να βρώ τι μπορεί να φταίει?

κακή χρήση ή το να έχει βάλει ότιναναι εφαρμογές το αποκλείω μιας και ήδη έχει έδω και κανα 6μηνο το nexus 10 και δεν είχαμε ποτέ ξανά τέτοια θέματα..όποια ιδέα ευπρόσδεκτη!!

υγ: όταν ξαναπιάσω το κινητό θα ανεβάσω και ένα screenshot

αν πατησεις παρατεταμενα πανω στην διαφημιση σου βγαζει επιλογη για πληροφοριες εφαρμογης...οποτε θα δεις ποια εφαρμογη στην ανοιγει και θα την ξυλωσεις μετα:D

nice!! θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω! ευχαριστώ πολύ!

Η πιο απλά, ψάχνεις στο google για το adaway ,το εγκαθιστας και ξεχνάς οποιοδήποτε πρόβλημα με διαφημίσεις.

Amazon Fire stick 4k max

Ή επειδή το Adaway δεν βρίσκεται πλέον στο store και θέλει περισσότερο ψάξιμο για να το βρεις (xda...) μπορείς απλά να εγκαταστήσεις αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosmike.airpushdetector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5icm9zbWlrZS5haXJwdXNoZGV0ZWN0b3IiXQ.. και να δεις ποιά εφαρμογή ευθύνεται για τις διαφημίσεις. Ωστόσο, το συγκεκριμένο δεν μπλοκάρει παρά μόνο εντοπίζει την πηγή της διαφήμισης. Αν θέλεις να κρατήσεις την εφαρμογή που είναι υπεύθυνη αλλά να μπλοκάρεις τη διαφήμιση, ψάχνεις για ad blockers στο xda.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

έχω βάλει το skype στο κινητό και έχω πατήσει να μην κάνει συγχρονισμό τις επαφές με το κινητό και κάθε φορά που ανοίγω το skype τις αντιγράφει στο κινητό και ας τις διαγράφω μετά μια μια :P που είναι το πρόβλημα ;
Digital-Doctor.blogspot.gr

έχω βάλει το skype στο κινητό και έχω πατήσει να μην κάνει συγχρονισμό τις επαφές με το κινητό και κάθε φορά που ανοίγω το skype τις αντιγράφει στο κινητό και ας τις διαγράφω μετά μια μια :P που είναι το πρόβλημα ;

εγω απο το μενου των επαφων εχω βαλει να μου δειχνει μονο τις google επαφες μου,αν αυτο εννοεις....σου χει επιλογες να σου δειχνει οποια λιστα θες...

Ή επειδή το Adaway δεν βρίσκεται πλέον στο store και θέλει περισσότερο ψάξιμο για να το βρεις (xda...) μπορείς απλά να εγκαταστήσεις αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosmike.airpushdetector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5icm9zbWlrZS5haXJwdXNoZGV0ZWN0b3IiXQ.. και να δεις ποιά εφαρμογή ευθύνεται για τις διαφημίσεις. Ωστόσο, το συγκεκριμένο δεν μπλοκάρει παρά μόνο εντοπίζει την πηγή της διαφήμισης. Αν θέλεις να κρατήσεις την εφαρμογή που είναι υπεύθυνη αλλά να μπλοκάρεις τη διαφήμιση, ψάχνεις για ad blockers στο xda.

το adaway για μενα ειναι αχρηστο...δεν εκοβε πολλα.

εβαλα το adfree και ειδα διαφορα...

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετοπιζω. Βρήκα μια λύση. Αμα μια επαφη του Skype εμφανίζεται στης επαφές σου και αυτό το άτομο το έχεις και κανονικά στης επαφές τον αριθμο του τότε πας στην επαφή που έχεις σωζμενη στο κινητό σου πατάς επεξεργασία μετά ξαναπατας πάνω δεξιά στης επιλογές συνχονευση βρίσκεις την επαφή του Skype στο κατάλογο και την επιλεγεις. Αυτό για της επαφές Skype που τους έχεις και στο κινητό με τον αριθμό τους.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)