kopsikiller Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Ευχαριστω πολυ.. 50gb δεν ειναι καθολου ασχημα!!Παντως οσο ωραιο κι αν ειναι το πισω μερος,ετσι που γλυστραει το να το αφησεις χωρις θηκη ειναι μεγααααλο ρισκο.Η οθονη ειναι ευπαθης στις γρατζουνιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Έκανα upload μερικά τραγούδια στο box. Μόλις επιλέγω να παίξει ένα κομμάτι μου λέει preview δεν είναι διαθέσιμη. Οι φωτογραφίες είναι σε μικρά οικονιδια. Απο την άλλη στο dropbox έχεις την επιλογή να βλέπεις της φωτογραφίες σου όπως στο κινητό χωρίς καθηστεριση. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Έχουμε 3 καλά προγράμματα για να αποθηκευουμε οτι θέλουμε στο cloud. Dropbox το οποίο αυτόματα οτι φωτογραφία βγάζω την ανεβάζει χωρίς να με ρωτάει. Το drive που θέλει εγώ να επιλέγω ποιες θα ανεβασω; δεν έχει αυτόματη επιλογή; και το box το οποίο είναι σαν τα αλλά δύο. Ποιο προτείνεται; και τα 3 έχουν 5G διαθέσιμο χώρο. Για φωτογραφίες και βίντεο το Google+. Άπειρος χώρος δωρεάν με άμεση μεταφωρτωση. Για μουσική έχω το 4shared που δίνει 15 gb . Έχει και app (4shared music) που είναι πολύ βολική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Υπάρχει επιλογή για το drive να κάνει αυτόματο upload για της φωτογραφίες που βγάζω; Καλό το box με τα 50G που σου δίνει δωρεάν αλλά δείχνει της εικόνες σε μικρογραφίες και αργεί να της ανοιξη... Το dropbox της έχει όλες με ημερομηνίες και με μεγάλες εικόνες χωρίς καθηστεριση. Όλες οι εφαρμογές έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Για φωτογραφίες και βίντεο το Google+. Άπειρος χώρος δωρεάν με άμεση μεταφωρτωση. Για μουσική έχω το 4shared που δίνει 15 gb . Έχει και app (4shared music) που είναι πολύ βολική Αυτά που συγχρονίζεις στο Google+ τα βλέπουν όλοι όσους έχεις προσθέσεις στους κύκλους ή μόνο εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcn Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Αυτά που συγχρονίζεις στο Google+ τα βλέπουν όλοι όσους έχεις προσθέσεις στους κύκλους ή μόνο εσύ; Μόνο εσύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 τελικά αυτή η μπαταρία του πως πάει ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 τελικά αυτή η μπαταρία του πως πάει ; με τη νορμάλ χρήση που του κάνω είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλη μέρα στο γραφείο συνδεδεμένος, τηλέφωνα, λίγο ίντερνετ απο εδώ και απο εκεί μου βγάζει δύο μέρες. Σε σύγκριση με το nexus s που έβγαζε μία. Επειδή διάβασα οτι την ψάχνετε για τραγούδια, δοκιμάστε το google music, είναι πολύ καλό. Προεγκατεστημένη η εφαρμογή και με περιθώριο ανεβάσματος 20.000 τραγούδια. Έχω σχεδόν όλο το Library εκεί Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Μια παρατήρηση για την εφαρμογή batterυguru που εχει βγάλει η Qualcom.ΜΑΚΡΙΑ!! Μου έφαγε μέσα σε 8 ώρες που κοιμόμουνα 40% μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Μια παρατήρηση για την εφαρμογή batterυguru που εχει βγάλει η Qualcom.ΜΑΚΡΙΑ!! Μου έφαγε μέσα σε 8 ώρες που κοιμόμουνα 40% μπαταρία. Δεν μου εχει κανει κατι παρεμφερες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 3 του μηνός έφυγε από Αγγλία κ μ λένε τα ΕΛΤΑ ότι δεν έχει μπει Ελλάδα ακόμα, καλά με γαϊδούρι έρχεται?? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 3 του μηνός έφυγε από Αγγλία κ μ λένε τα ΕΛΤΑ ότι δεν έχει μπει Ελλάδα ακόμα, καλά με γαϊδούρι έρχεται?? 7-8 ημερολογιακές ημέρες θα κάνει για να φτάσει στα χερια σου εάν είναι με royal mail, λογικά έχεις tracking number, μπες εδώ και δες την πορεία http://track2.royalmail.com/portal/rm/trackresults?catId=22700601&pageId=trt_rmresultspage&keyname=3H_track&_requestid=49573 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 χθες βραδυ εντελως ξαφνικα σταματησε να δουλευει το power toggles..τι εγκατασταση τι απεγκατασταση,τιποτα :( Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 με τη νορμάλ χρήση που του κάνω είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλη μέρα στο γραφείο συνδεδεμένος, τηλέφωνα, λίγο ίντερνετ απο εδώ και απο εκεί μου βγάζει δύο μέρες. Σε σύγκριση με το nexus s που έβγαζε μία. Επειδή διάβασα οτι την ψάχνετε για τραγούδια, δοκιμάστε το google music, είναι πολύ καλό. Προεγκατεστημένη η εφαρμογή και με περιθώριο ανεβάσματος 20.000 τραγούδια. Έχω σχεδόν όλο το Library εκεί Μπορείς να βάζεις αυτόματα τα εξώφυλλα των άλμπουμ των τραγουδιών ή χρειάζεται επιπλέον εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 χθες βραδυ εντελως ξαφνικα σταματησε να δουλευει το power toggles..τι εγκατασταση τι απεγκατασταση,τιποτα :( δεν στέλνεις και ένα μηνυμα στον dev της εφαρμογής μέσω του Play store ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Μπορείς να βάζεις αυτόματα τα εξώφυλλα των άλμπουμ των τραγουδιών ή χρειάζεται επιπλέον εφαρμογή; κοίτα αυτά τα φτιάχνω μέσω προγράμματος στο Pc, mp3tag λέγεται νομίζω. Εικόνα είδος κλπ. Αλλά και μέσα απο το google music έχει επιλογή να τα συμπληρώσεις αυτά, να βάλεις εικόνα κλπ Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 7-8 ημερολογιακές ημέρες θα κάνει για να φτάσει στα χερια σου εάν είναι με royal mail, λογικά έχεις tracking number, μπες εδώ και δες την πορεία http://track2.royalmail.com/portal/rm/trackresults?catId=22700601&pageId=trt_rmresultspage&keyname=3H_track&_requestid=49573 Μου το έστειλε με postofficeuk,έχω τρακ αριθμό αλλά λέει μόνο ότι έφυγε από κει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Μου το έστειλε με postofficeuk,έχω τρακ αριθμό αλλά λέει μόνο ότι έφυγε από κει οπότε τον τσεκάρεις καθημερινά και όπως σου είπα σε 7-8 μέρες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 δεν στέλνεις και ένα μηνυμα στον dev της εφαρμογής μέσω του Play store ? εστειλα μποι,δε ξερω τι αλλο να κανω.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 εστειλα μποι,δε ξερω τι αλλο να κανω.. υπεμονή αρχικά μπας και απαντήσουν και η επόμενη κίνηση ....custom αλλά όχι carbon, να δοκιμάσουμε και καμιά άλλη :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εχω την εντυπωση ότι η WIND μας κοροϊδευει με τον ασύρματο φορτιστή... Πήγα σήμερα από το κατάστημα και μου είπαν ότι έχουν προωθήσει το θέμα και ότι θα το λάβω στο σπίτι... μου έδωσαν δε και τον αριθμό της εξυπηρέτησης πελατών wind για πληροφορίες. Κάλεσα εκει και μου δήλωσαν πλήρη άγνοια... Τι γίνεται; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Μόνο εσύ.. Προσπάθησα να ανεβάσω μια φωτογραφία στο Google+ και με ρώτησε με ποιους θέλω να την κάνω share, χωρίς όμως να δω κάποια επιλογή για το "κανένας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Όταν μιλάω με τα handsfree έχω την ένταση των ακουστικών στο τέρμα χαμηλό.Μόλις λάβω όμως επόμενη κλίση ενώ η στάθμη είναι τέρμα χαμηλά τα ηχεία έχουν τέρμα ένταση.Μόλις ανεβάσω την ένταση ένα τικ από το τέρμα χαμηλό και ξανακατεβάσω επανέρχονται στο σωστό επίπεδο έντασης.Το έχει συναντήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Δεν μου εχει κανει κατι παρεμφερες ... Σου έχει τελειώσει το learning mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Than0sk Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση....Υπαρχει πιθανοτητα το LG Nexus 4 να γινει Bricked? Αλλαζοντας custom roms υπαρχει τετοια πιθανοτητα? γιατι καπου ειχα δει οτι τα Nexus δεν μπορουν να γινουν Brick. Επισης ποια ειναι τα αιτια που προκαλουν Brick σε μια συσκευη? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts