phanispal Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Όχι, δε γίνεται αυτό, τουλάχιστον όχι εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Τα έχουμε ξανάπει το nexus 4 δεν αξιοποιεί συχνότητες του 4g της Ελλάδας,εγώ πάντως με το 1gb που δίνει το free2go με 5 ευρώ πιανω 15mbps download και 2 upload με το κινητό στην Αθήνα,που συμφέρει σε σχέση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει για το ευρύ κοινό Edited March 3, 2013 by inactiveaccount54432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Τα έχουμε ξανάπει το nexus 4 δεν αξιοποιεί συχνότητες του 4g της Ελλάδας,εγώ πάντως με το 1gb που δίνει το free2go με 5 ευρώ πιανω 15mbps download και 2 upload με το κινητό στην Αθήνα,που συμφέρει σε σχέση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει για το ευρύ κοινό Πως και που πιανεις τέτοιες ταχύτητες; εγώ πανω απο 5,2 και 500 KBS δεν έχω δει μέσα στην Αθήνα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Τα έχουμε ξανάπει το nexus 4 δεν αξιοποιεί συχνότητες του 4g της Ελλάδας,εγώ πάντως με το 1gb που δίνει το free2go με 5 ευρώ πιανω 15mbps download και 2 upload με το κινητό στην Αθήνα,που συμφέρει σε σχέση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει για το ευρύ κοινό Θα δοκιμάσω κ γω στην Πάτρα,που έχω Vodafone Cu φοιτητικό Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Πως και που πιανεις τέτοιες ταχύτητες; εγώ πανω απο 5,2 και 500 KBS δεν έχω δει μέσα στην Αθήνα Στην Καισαριανή με franko kernel και paranoid πριν λιγες μέρες και το μετρησα 3 φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Το συγκεκριμένο κρυφό μενού δεν υπάρχει στην 4.2.2 Υπάρχει, ο φίλος πιο πάνω ξέχασε ένα αστεράκι (*#*#4636#*#*). Το LTE δε μας αφορά, αλλά το μενού αυτό μεταξύ άλλων προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής χρήσης μόνο 3G δικτύου (χωρίς fallback σε 2G δηλαδή), κάτι που είναι πολύ χρήσιμο αν είστε σε περιοχή που το 3G σήμα δεν είναι πολύ δυνατό και σας πετάει συνέχεια σε 2G την ώρα που προσπαθείτε να σερφάρετε. Κάποιες custom roms έχουν αυτή την επιλογή σε toggle, αλλά υπάρχουν και εφαρμογές (πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mangelow.network) που κάνουν τη διαδικασία λίγο γρηγορότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Brand new nexus 4 με μαμα 4.2.0. Εγκαθιστω nexus 4 toolkit και απλα κανω unlock + root + SU + busybox. Εγκαθιστω ΟΤΑ σε 4.2.2 κρατωντας το root. Eνω ολα δειχνουν καλα, δεν μπορω να μπω στις επιλογες ->ασφάλεια.Μου βγαζει μυνημα οτι "δυστυχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει" Ακομα και με επαναφορα ρυθμισεων , το ιδιο βγαζει. Τι κανω τωρα? Κατεβασε και εγκατεστησε εναν terminal emulator :https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImphY2twYWwuYW5kcm9pZHRlcm0iXQ.. Τρεξε τον emulator και δωσε: su και enter (δωσε δικαιωματα su) mount -o rw,remount /system και enter cd /vendor/firmware/keymaster και enter chmod 0644 και enter Λογικα θα εισαι ενταξει Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Το mod για να εμφανισετε το LTE στη 4.2.2 υπαρχει ηδη. Αν δεν πατε US η Καναδα, σας ειναι αχρηστο. Παντως οντως δουλευει αν και οχι αξιοπιστα πολλες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 (edited) Κατεβασε και εγκατεστησε εναν terminal emulator :https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImphY2twYWwuYW5kcm9pZHRlcm0iXQ.. Τρεξε τον emulator και δωσε: su και enter (δωσε δικαιωματα su) mount -o rw,remount /system και enter cd /vendor/firmware/keymaster και enter chmod 0644 και enter Λογικα θα εισαι ενταξει Ολα καλα μέχρι την τελευταία εντολή.Την γράφω ακριβώς όπως μου την λες και μάλλον μου λέει ότι δεν την έγραψα σωστα. Τι πρόβλημα είναι τούτο?Λιγο που έψαξα το έχουν και άλλοι. Edit. Το βρήκα , απλα ήθελε και ένα * στην τελευταία εντολή type "chmod 0644 *" -> followed by enter Χίλια ευχαριστω φίλε μου! Edited March 4, 2013 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παιδιά 5 μέρες συβιωσεις με το κινητό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Βέβαια θα ήθελα να έχει μερικές επιλογές όπως στο galaxy s3 όπως όταν έχω πατημένο το κουμπί για να το κλείσω δεν με έχει την επιλογή επανεκκίνηση. Όταν κατεβάζω την μπάρα από πάνω δεν έχει της συντομεύσεις όπως στο samsung. Απλά πράματα... Το wifi αυτήν την στιγμή δεν πιάνει σήμα από το router της καφετέριας που είμαι ενώ ο φίλος μου με galaxy s2 είναι μέσα κανονικά. :( Βέβαια άμα κάνω μια εππανεκινηση το router θα μπει. :) το κινητό είναι πανέμορφο μην τυχόν και το βάλλεται θήκη η ζελατίνα... Το αφήνω πάνω στον καναπέ με μικρή κλίση και γλιστράει με το παραμικρό...:) Δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jim2&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 (edited) Ευχαριστώ..Αυτό έψαχνα.. Μήπως υπάρχει και καμία εφαρμογή εξηκονομιση ενέργειας όπως στο gs2-3; Edited March 4, 2013 by CjGeorgio Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Αν θέλεις να ανοιγοκλείνεις το wlan και το bluetooth, τότε μπορείς να το κάνεις πατώντας το εικονίδιο που υπάρχει δεξιά αφού έχεις ανοίξει τα notifications (android 4.2.2). Μετά εμφανίζονται επιπλέον ρυθμίσεις. Δες αυτό: New Android 4.2.2 Features: Toggle From Quick Settings, Better App Download Notifications, and Some New Sounds! Ειδικά για συσκεύες με snapdragon για εξοικονόμηση ενέργειας υπάρχει αυτό: Snapdragon™ BatteryGuru (Beta) Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Ευχαριστώ..Αυτό έψαχνα.. Μήπως υπάρχει και καμία εφαρμογή εξηκονομιση ενέργειας όπως στο gs2-3; Ενοειται οτι μπορειτε να πατε κατευθειαν στα settings κατεβαζετε την μπαρα με τα δυο δαχτυλα και πατωντας παρατεταμενα πανω σε bluetooth και wifi μπορειτε να τα ανοιγοκλεινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Ωραίο και αυτό..:) Υο έχω κάνει καμία 8 φορτησεις στο σύνολο και παρατήρησα ότι μόλις πάει 100% και ασχοληθω μαζί του ενώ φορτίζει πέφτει στο 98% και ξανά ανεβενει μετά. Η μόλις το πάω 100% και το βγάλω από την μπριζα πέφτει στο 98% και μένει εκεί. Μήπως όταν πάει 100% καλό είναι να το αφήσουμε και άλλο κανένα 20λεπτο; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Ωραίο και αυτό..:) Υο έχω κάνει καμία 8 φορτησεις στο σύνολο και παρατήρησα ότι μόλις πάει 100% και ασχοληθω μαζί του ενώ φορτίζει πέφτει στο 98% και ξανά ανεβενει μετά. Η μόλις το πάω 100% και το βγάλω από την μπριζα πέφτει στο 98% και μένει εκεί. Μήπως όταν πάει 100% καλό είναι να το αφήσουμε και άλλο κανένα 20λεπτο; Ναι καλό του κάνει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Το ακουστικό του nexus μου κάνει έναν σχεδόν ανεπαίσθητο θόρυβο ακόμα και όταν είναι με κλειστή οθόνη και όταν καλώ κάποιον ακούγεται -χαμηλά μεν αλλά το ακούω- ένα ελαφρύ παράσιτο σαν αυτό που ακούγεται από ηχεία όταν είναι κοντά κάποιο κινητό. Αυτά μόνο αν κολλήσω το αυτί μου στο ακουστικό και αν έχει ησυχία στο χώρο. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Στο xda το αναφέρουν πολλοί. Δε με ενοχλεί αλλά θα προτιμούσα να μη το άκουγα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Το κινητό σήμερα μπήκε Ελλάδα.Όμως επειδή δεν κρατιομουνα πετάχτηκα μέχρι τα public να το χαζέψω :-P έρωτας :-D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Χθες ηρθε στα χερια μου!!!!Πραγματικο κουκλι. Σημερα ομως παρατηρησα οτι στο πληκτρολογιο οταν επιλεγω την ελλημικη γλωσσα (me Android keyboard k oxi qwerty) δε μπορω να χρησιμοποιησω το swype.Οταν πηγαινω στα αγγλικα ολα μια χαρα.Συμβαινει και σε αλλους αυτο.Κατεβασα βεβαια ενα αλλο πληκτρολογιο,αλλα και παλι γτι να συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Χθες ηρθε στα χερια μου!!!!Πραγματικο κουκλι. Σημερα ομως παρατηρησα οτι στο πληκτρολογιο οταν επιλεγω την ελλημικη γλωσσα (me Android keyboard k oxi qwerty) δε μπορω να χρησιμοποιησω το swype.Οταν πηγαινω στα αγγλικα ολα μια χαρα.Συμβαινει και σε αλλους αυτο.Κατεβασα βεβαια ενα αλλο πληκτρολογιο,αλλα και παλι γτι να συμβαινει αυτο? Πρέπει να επιλέξεις και τα ελληνικό λεξιλόγιο για να το έχεις. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Χθες ηρθε στα χερια μου!!!!Πραγματικο κουκλι. Σημερα ομως παρατηρησα οτι στο πληκτρολογιο οταν επιλεγω την ελλημικη γλωσσα (me Android keyboard k oxi qwerty) δε μπορω να χρησιμοποιησω το swype.Οταν πηγαινω στα αγγλικα ολα μια χαρα.Συμβαινει και σε αλλους αυτο.Κατεβασα βεβαια ενα αλλο πληκτρολογιο,αλλα και παλι γτι να συμβαινει αυτο? Κανονικά δουλεύει. Με σύρσιμο στο στοκ πληκτρολόγιο γράφω τώρα. Ξανά δες τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Έχουμε 3 καλά προγράμματα για να αποθηκευουμε οτι θέλουμε στο cloud. Dropbox το οποίο αυτόματα οτι φωτογραφία βγάζω την ανεβάζει χωρίς να με ρωτάει. Το drive που θέλει εγώ να επιλέγω ποιες θα ανεβασω; δεν έχει αυτόματη επιλογή; και το box το οποίο είναι σαν τα αλλά δύο. Ποιο προτείνεται; και τα 3 έχουν 5G διαθέσιμο χώρο. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Έχουμε 3 καλά προγράμματα για να αποθηκευουμε οτι θέλουμε στο cloud. Dropbox το οποίο αυτόματα οτι φωτογραφία βγάζω την ανεβάζει χωρίς να με ρωτάει. Το drive που θέλει εγώ να επιλέγω ποιες θα ανεβασω; δεν έχει αυτόματη επιλογή; και το box το οποίο είναι σαν τα αλλά δύο. Ποιο προτείνεται; και τα 3 έχουν 5G διαθέσιμο χώρο. το box αν κάνεις εγράφη με nexus θα έχεις 50gb Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Τι ζηταει δλδ για να γραφτεις το box? το IMEI της συσκευης?η επρεπε να εχει καποιο κωδικο το κουτι που δεν ειδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Τι ζηταει δλδ για να γραφτεις το box? το IMEI της συσκευης?η επρεπε να εχει καποιο κωδικο το κουτι που δεν ειδα?Νομίζω απλώς βλέπει η εφαρμογή το μοντέλο της συσκευής, δε χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Ναι όντως έχει 50G... Αλλά δεν ανεβάζει αυτόματα φωτογραφίες όταν βγάζει με την κάμερα. Τι να κάνουμε θα συμβιβαστουμε. Είναι η εφαρμογή με τον ποιο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Μακάρι και οι άλλες εφαρμογές να δώσουν ποιο πολύ χώρο. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts