Jump to content

TELLAS MyGreece

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον haforce

mono gia autous me kopella allou simferei..... :o

goux goux :whistle: :alien: btw edw kai mia vdomada pou xrisomopoiw tin tellas kai to My Greece exw na pw oti i piotita einai teleia!Nomizw pws den exei diafora me auti tou Pote.Sta kinita mou ta xalaei ligo..1 stis 10 kliseis peripou kanei pou kai pou merikes diakopes.oxi kai tpt sovaro dld.

Αρχικό Μήνυμα από τον Nrg

goux goux :whistle: :alien: btw edw kai mia vdomada pou xrisomopoiw tin tellas kai to My Greece exw na pw oti i piotita einai teleia!Nomizw pws den exei diafora me auti tou Pote.Sta kinita mou ta xalaei ligo..1 stis 10 kliseis peripou kanei pou kai pou merikes diakopes.oxi kai tpt sovaro dld.

He he! Kara re paides oloi gia ton idio logo balame my greece telika ?! :D :o

K ego apo tin paraskevi xrisimopoio tellas k pragmati kamia diafora me ote sta yperast, eixa k ego mikres diakopes se kin alla prosopika de me de me enoxlhse idiaitera..ayta!

Παιδιά σόρυ για τη χαζή ερώτηση, αλλά είδα το σαιτ της Τελλάς και δεν αναφέρει τα 3 ευρώ μηνιαίο πάγιο που προανέφερε κάποιος φίλος πρίν. Τελικά το MyGreece έχει ή όχι πάγιο ?? Όλα τα υπεραστικά 24/7 αστικά??

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos

Παιδιά σόρυ για τη χαζή ερώτηση, αλλά είδα το σαιτ της Τελλάς και δεν αναφέρει τα 3 ευρώ μηνιαίο πάγιο που προανέφερε κάποιος φίλος πρίν. Τελικά το MyGreece έχει ή όχι πάγιο ?? Όλα τα υπεραστικά 24/7 αστικά??

Μπές στο σαιτ της τελλας και επελεξε το my greece. Πριν τα πινακακια με τις χρεωσεις γραφει : "Ποσο κοστιζει?" ακριβως απο κατω αναφερει για τα 3 ευρω με γραμματοσειρα -8 βεβαια :mad: Και ναι ισχυει το 24/7 τα υπεραστικα-αστικα!Αν μιλας πανω απο 230 λεπτα περιπου το μηνα σε συμφερει.Προσωπικα τοσα μιλαω σε 2-3 μερες :whistle: :blink: :'( :wacko:

Μπές στο σαιτ της τελλας και επελεξε το my greece. Πριν τα πινακακια με τις χρεωσεις γραφει : "Ποσο κοστιζει?" ακριβως απο κατω αναφερει για τα 3 ευρω με γραμματοσειρα -8 βεβαια :mad: Και ναι ισχυει το 24/7 τα υπεραστικα-αστικα!Αν μιλας πανω απο 230 λεπτα περιπου το μηνα σε συμφερει.Προσωπικα τοσα μιλαω σε 2-3 μερες :whistle: :blink: :'( :wacko:

Σωστά, δεν το είχα δεί, σε ευχαριστώ! Τα 230 λεπτά το μήνα που λέτε είναι σε σύγκριση με την TelePassport? Αν ναι, σε σύγκριση με τον κανονικό ΟΤΕ, πόσα λεπτά και πάνω με συμφέρει? (Δεν την μπορώ την tp...., 1/20 βγάζω γραμμή....)

:)

Σωστά, δεν το είχα δεί, σε ευχαριστώ! Τα 230 λεπτά το μήνα που λέτε είναι σε σύγκριση με την TelePassport? Αν ναι, σε σύγκριση με τον κανονικό ΟΤΕ, πόσα λεπτά και πάνω με συμφέρει? (Δεν την μπορώ την tp...., 1/20 βγάζω γραμμή....)

:)

ναι για την τελεπασπορτ ισχυουν(την πιο φτηνη στα υπεραστικα μετα τι τελλας).Εκανα κατι προχειρους υπολογισμους και ειδα οτι μετα απο(περιπου) 70 λεπτα ομιλιας σε συμφερει η τελλας και το my Greece σε σχεση με τον οτε.

Σε συμφέρει αν μιλάς περισσότερο απο 200 λεπτά το μήνα, όχι 230... :o

vbm

Επειδή, συνήθως, σε κάθε μαρκετίστικο τρικ, εκτός από το τυρί υπάρχει και μια φάκα, ιδού ποια είναι αυτή στην προκειμένη περίπτωση:

Όπως και κάθε πάγιο πακέτο, ουσιαστικά ο καταναλωτής που θα εγγραφεί στην συγκεκριμένη υπηρεσία αγοράζει τη δυνατότητα συμμετοχής (και μόνον αυτή) στο εκπτωτικό πακέτο. Δηλαδή, ο καταναλωτής που θα εγγραφεί στην συγκεκριμένη υπηρεσία, θα πρέπει να πληρώνει στην TELLAS κάθε δύο μήνες, επιπλέον πάγιο που ανέρχεται σε 6 ευρώ για κάθε γραμμή.

Με δεδομένο λοιπόν ότι τα 6 ευρώ ανά δίμηνο στην Tellas αντιστοιχούν μόνο στη δυνατότητα συμμετοχής και όχι σε airtime, ιδού κάποια συγκριτικά στοιχεία για τις υπεραστικές κλήσεις, με σχέση "αξίας που ξοδεύεται" προς "διάρκεια σε λεπτά", μεταξύ Tellas myGreece και ΟΤΕ:

-Με 0 €, 0 λεπτά με Tellas, 0 με ΟΤΕ.

-Με 1 €, 0 λεπτά με Tellas, 15,8 με ΟΤΕ.

-Με 2 €, 0 λεπτά με Tellas, 31,7 με ΟΤΕ.

-Με 3 €, 0 λεπτά με Tellas, 47,4 με ΟΤΕ.

-Με 4 €, 0 λεπτά με Tellas, 63,2 με ΟΤΕ.

-Με 5 €, 0 λεπτά με Tellas, 79 με ΟΤΕ.

-Με 6 €, 0 λεπτά με Tellas, 95,2 με ΟΤΕ.

-Με 7 €, 40 λεπτά με Tellas, 111,9 με ΟΤΕ.

-Με 8 €, 80 λεπτά με Tellas, 126,2 με ΟΤΕ.

-Με 9 €, 120 λεπτά με Tellas, 142,8 με ΟΤΕ.

-Με 10 €, 160 λεπτά με Tellas, 158,7 με ΟΤΕ.

Όπως είναι φανερό από τα παραπάνω, με 6 ευρώ το δίμηνο στον ΟΤΕ μπορείς να μιλήσεις 95,2 λεπτά σε υπεραστικές κλήσεις ενώ αντίστοιχα με την Τellas μηδέν λεπτά. Αντίστοιχα, με 9 ευρώ το δίμηνο στον ΟΤΕ μπορείς να μιλήσεις 142,8 λεπτά σε υπεραστικές κλήσεις ενώ αντίστοιχα με την Τellas 120 λεπτά.

Επισημαίνεται ότι ο μέσος χρόνος ομιλίας για υπεραστικές κλήσεις σε ένα μέσο νοικοκυριό, είναι περίπου 47 λεπτά το μήνα (ο χρόνος ομιλίας αντιστοιχεί ακριβώς στα 3 ευρώ που είναι και το επιπλέον πάγιο που χρεώνεται μηνιαία από την Τellas ο καταναλωτής).

Συμπέρασμα: Ο καταναλωτής που θα προτιμήσει την Tellas, για να έχει ουσιαστικό όφελος σε σχέση με τον ΟΤΕ, πρέπει να μιλήσει πάνω από 158,7 ολόκληρα λεπτά σε υπεραστικές κλήσεις το δίμηνο. Με βάση το μέσο χρόνο ομιλίας που δεν ξεπερνά τα 94 λεπτά , είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι συμφέρουσα για τη συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών αφού πρέπει να μιλήσει κανείς πάνω από 2,5 ώρες το δίμηνο δηλαδή 69% πάνω από το μέσο χρόνο ομιλίας το δίμηνο.

Δεν ισχυρίζομαι, βέβαια, ότι ο ΟΤΕ είναι γενικά φθηνότερος στις υπεραστικές κλήσεις. Το να ισχυριζόμουν κάτι τέτοιο θα απείχε πολύ από την αλήθεια, και μάλλον θα με παίρνατε με τις ντομάτες. Όμως, άλλο αυτό, και άλλο οι δήθεν "προσφορές" που ηχούν γλυκά στο αφτί, αλλά κρύβουν παγίδες...

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Πριν γραψεις ολο αυτο το ποστ δεν διαβασες τα υπολοιπα που αναφερουμε οτι ειναι μονο για οσους μιλανε ΠΟΛΥ σε υπεραστικα?Δεν νομιζω οτι κρυβει καποια παγιδα το ολο θεμα.Απλα μαθηματικα να ξερει καποιος καταλαβενει ποτε τον συμφερει και ποτε οχι..Επισης ενα πολυ σημαντικο + ειναι οτι το διακοπτεις οποτε θελεις χωρις χρεωση..Παντως το συγκριτικο μεταξυ οτε και τελλας ειναι ιδιαιτερα χρησιμο :)

Σήμερα ενεργοποίησα την Tellas στο σταθερό και μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα! Δεν έχει καμία διαφορά με ΟΤΕ. Επιτέλους θα σωθώ από τα υπεραστικά.... Ένας γνωστός μου είπε ότι χρησιμοποιεί τα κανονικά CSD κυκλώματα του ΟΤΕ και όχι VoIP. Ισχύει αυτό ??

Σήμερα ενεργοποίησα την Tellas στο σταθερό και μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα! Δεν έχει καμία διαφορά με ΟΤΕ. Επιτέλους θα σωθώ από τα υπεραστικά.... Ένας γνωστός μου είπε ότι χρησιμοποιεί τα κανονικά CSD κυκλώματα του ΟΤΕ και όχι VoIP. Ισχύει αυτό ??

Nai gia astikes kai yperastikes klhseis, den xrhsimopoiei VoIP.. :cool:

Infinite loneliness

Αρχικό Μήνυμα από τον Soulman

Τέλειο! Πωπω θα φάει έναν κλώτσο η tps... όλος δικός της θα είναι! Άναβα κεράκι για να βγάλω γραμμή, ειδικά σε ώρες αιχμής... Να 'χε και αστικές εδώ η Tellas καλά θα ήταν. :cool:

Αρχικό Μήνυμα από τον Soulman

Οπως και η Q (1765). :)

Αλλα η Q νομιζω χρησιμοποιει Switch Voice και στα κινητα. :D

Συμφωνω και επαυξανω!Καλα απο εξυπηρετηση δεν το συζηταμε..Τους εστειλα email για να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα να βλεπω τη κινηση του λογαριασμου μου on-line και μια ευγενεστατη κοπελα(πολυ σεξι φωνη :p ) με πηρε τηλεφωνο να με ενημερωσει οτι δεν υπαρχει τροπος και καθισε να αθρισει ολες τις κλησεις μου για να μου πει το υπολοιπο μου!! :blink:

Υ.Γ. Φυσικα κλεισαμε ραντεβου μετα να με ενημερωσει απο κοντα :alien:

Καλόοο ;) Αν σε "ενημερώσει" καλά, πές μου να με "ενημερώσει" και εμένα! (Δώσε και μένα μπάρμπα... :lol: :lol: :lol: )

Φοβερός :lol: Πες μου πότε είναι το ραντεβού να έρθω και εγώ να την δω :p

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Εγω παντως αν και ψηφίζω γενικά υπερ της τελεπασπορτ παρατηρω εναν εντονο ανταγωνισμο και γουσταρω τρελά! Επιτέλους οι εταιρίες σκοτώνονται για την επικράτηση και το οφελος ειναι καθαρά δικό μας... Καιρός ήταν. Αντε να δουμε και τη συνέχεια γιατι αν καταλαβα καλά η τελεπασπορτ δεν ξέρει να χάνει... ;)
NO DAY BUT TODAY

• 4 weeks later...
Εδω και 2 μήνες που χρησημοποιω τη τρελλας η ποιοτητα στις κλησεις προσ κιου ειναι απαραδεκτη.Οχι απλα κακη ποιοτητα,δεν βγαζεις συννενοηση με τον αλλον!Εγω τον ακουω μια χαρα αλλα αυτος οχι!Συμβαινει μονο σε μενα αυτο?Πειτε μου μερικες εμπειριες αν ειναι να επικοινωνησω με το cc. :o