Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Για να δουμε , android 4.3 ή 5 σήμερα στην Google I/O .....!?

Η δικια μου προβλεψη ειναι οτι ανεξαρτητα απο ποια εκδοση θα δωσουν θα δουμε inbuilt videocall,ακομα καλυερη διαχειριση ενεργειας και γιατι οχι καποιο messenger σε στυλ bbm..δεν τα βασιζω καπου,βασικα αυτα ελπιζω να δω εγω :p

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κλασσικα βγαζει μια και μια στο καπακι λιγες ωρες μετα..αντε να τη βαλουμε κ αυτη.παντως ειναι λιγο νωρις για συμπερασματα.ταλ,τι λες.πιανει καλυτερα το δαχτυλο στην οθονη?

Κάτσε ρε συ την 134 την έβγαλε μετά από 1 εβδομάδα από την 133 και την 135 πάλι μετά από σχεδόν 10 μέρες από την 134. Ντάξει με την 136 γύρισε στις παλιές τους συνήθειες:):):)

Αν πιάνει καλύτερα ? Ξουράφι λέμεεεεεεεε

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δοκιμασα να βαλω cydia..λοιπον δεν ξερω τι κολλημα τρωι αλλα το εκανα εγκατασταση και το winterboard και επανεκνηση δεν μου διαβαζει την sim..!!

μπαινει μεσα στο μενου το τηλεφωνο χωρις να εχω σημα...με το κανω απεγκατασταση το cydia και rebbot τσουπ..κανονικα ολα..!!

κατι περιεργο συμβαινει.!!ειμαι ροοτ με την codefire x και φρανκο κερνελ 136..!

αν εχει και αλλος το ιδιο προβλημα ας γραψει

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

δοκιμασα να βαλω cydia..λοιπον δεν ξερω τι κολλημα τρωι αλλα το εκανα εγκατασταση και το winterboard και επανεκνηση δεν μου διαβαζει την sim..!!

μπαινει μεσα στο μενου το τηλεφωνο χωρις να εχω σημα...με το κανω απεγκατασταση το cydia και rebbot τσουπ..κανονικα ολα..!!

κατι περιεργο συμβαινει.!!ειμαι ροοτ με την codefire x και φρανκο κερνελ 136..!

αν εχει και αλλος το ιδιο προβλημα ας γραψει

Και εγω το δοκιμασα αλλα δεν εχω καταλαβει πως δουλευει ακομη. Δεν εχω κανενα προβλημα εγω με το σημα. Ειμαι με pa 3.5 και franko r136.

το εκανες επανεκινηση το τηλεφωνο να δεις??

κ γω δεν καταλαβα πως δουλευει..!!θα μας εξηγησει καποιος φανταζομαι

Να ψαξεις κ να κατεβασεις τα gapps της paranoid.

ευχαριστω φιλε μου, τελικα ξαναπερασα την ρομ και δεν εσβησα με το titanium τα προγραμματα που εσβηνα συνηθως...

και κατι αλλο: μηπως ξερει κανενας αν υπαρχει καπου το halo σαν ξεχωριστη εφαρμογη γι' αυτους που δεν εχουν paranoid?

Edited by giannisj5

το εκανες επανεκινηση το τηλεφωνο να δεις??

κ γω δεν καταλαβα πως δουλευει..!!θα μας εξηγησει καποιος φανταζομαι

Ναι το εκανα και ειχα σημα κανονικα. Τωρα ομως που ξανα εκανα κολλησε για λιγο στην εναρξη εφαρμογων, και ανοιξε χωρις σημα! Delete απο εμενα!

ευχαριστω φιλε μου, τελικα ξαναπερασα την ρομ και δεν εσβησα με το titanium τα προγραμματα που εσβηνα συνηθως...

και κατι αλλο: μηπως ξερει κανενας αν υπαρχει καπου το halo σαν ξεχωριστη εφαρμογη γι' αυτους που δεν εχουν paranoid?

Προς το παρων οχι. Υπαρχει στο play store η βοηθητικη εφαρμογη του halo για multitasking αλλα χωρις την pa δεν δουλευει.

(Συγνωμη για το διπλο post!)

Edited by GeorgeX21

Κ γω το διεγραψα..κάτι παιζει..

Αλλη ερώτηση ..τώρα που θα βγει αναβάθμιση εμείς με ροοτ θα την περάσουμε κανονικά? Η πρεπει να ξερουταρουμε..?? Λίγο χαζό αυτό..χαχα

Κ γω το διεγραψα..κάτι παιζει..

Αλλη ερώτηση ..τώρα που θα βγει αναβάθμιση εμείς με ροοτ θα την περάσουμε κανονικά? Η πρεπει να ξερουταρουμε..?? Λίγο χαζό αυτό..χαχα

Θα την παρουμε απο xda κ θα φλασαρουμε.το ρουτ που εχεις τωρα δεν εχει σχεση με αυτο που θα βαλουμε.θα βγει μονο ταλλά δεν νομιζω να την παρουμε αμέσως.απλα θα ανακοινωθεί κ θα δοθεί μια ημερομηνία.

Δημήτρης

Για να πάρουμε ota update πρέπει να μην έχεις modified system.δλδ να είσαι απολύτως stock.άρα η ξαναγυρνας με toolkit σε τελείως stock Rom και ξανακλειδωνεις bootloader για να σου έρθει ota η αναβάθμιση ή όταν κυκλοφορήσει το img από xda το κατεβάζεις και το φλασαρεις κατά βούληση :-)

Για να πάρουμε ota update πρέπει να μην έχεις modified system.δλδ να είσαι απολύτως stock.άρα η ξαναγυρνας με toolkit σε τελείως stock Rom και ξανακλειδωνεις bootloader για να σου έρθει ota η αναβάθμιση ή όταν κυκλοφορήσει το img από xda το κατεβάζεις και το φλασαρεις κατά βούληση :-)

Σωστός, απλά νομίζω ότι ο bootloader δεν παίζει ρόλο αν είναι ξεκλείδωτος ή κλειδωμένος για να πάρεις το ΟΤΑ.

Σωστός, απλά νομίζω ότι ο bootloader δεν παίζει ρόλο αν είναι ξεκλείδωτος ή κλειδωμένος για να πάρεις το ΟΤΑ.

Εγώ νομίζω δεν παίζει ρόλο ούτε ο kernel. Μόνο αν είσαι σε stock ROM.

Btw, το απέκτησα κι εγώ και είναι εξαιρετικό το κινητό, απλά έφαγα μία "ξενέρα" γιατί πρώτη μέρα διαπίστωσα ότι (παρότι το πρόσεχα) έχει 2-3 επιφανειακές γρατζουνιές στο πίσω τζαμάκι. :(

Εγώ νομίζω δεν παίζει ρόλο ούτε ο kernel. Μόνο αν είσαι σε stock ROM.

Btw, το απέκτησα κι εγώ και είναι εξαιρετικό το κινητό, απλά έφαγα μία "ξενέρα" γιατί πρώτη μέρα διαπίστωσα ότι (παρότι το πρόσεχα) έχει 2-3 επιφανειακές γρατζουνιές στο πίσω τζαμάκι. :(

Στολ κερνελ θες σίγουρα.bootloader δεν χρειαζεται νομιζω.

Δημήτρης

Καλησπερα,εχω το νεξους απο το Σαββατο και μου εχει παρουσιασει ενα προβληματακι.Το κινητο δεν το σβηνω ποτε και 2 φορες το πρωι,μολις το πρωτοπιανω στα χερια μου η σιμ ειναι κλειδωμενη.Υπαρχει καποια εφαρμογη που κλειδωνει τη σιμ μετα απο καποια ωρα αδρανειας,η ειναι κατι αλλο?

Καλησπερα,εχω το νεξους απο το Σαββατο και μου εχει παρουσιασει ενα προβληματακι.Το κινητο δεν το σβηνω ποτε και 2 φορες το πρωι,μολις το πρωτοπιανω στα χερια μου η σιμ ειναι κλειδωμενη.Υπαρχει καποια εφαρμογη που κλειδωνει τη σιμ μετα απο καποια ωρα αδρανειας,η ειναι κατι αλλο?

Προφανως για καποιο λογο εκανε reboot.Εγω δεν εχω κωδικο στη σιμ.Δεν ηταν θεμα αδρανειας.Στοκ εισαι?

Δημήτρης

Τι έγινε? Βγήκε τπτ? Τι μαθατε?

Προφανως για καποιο λογο εκανε reboot.Εγω δεν εχω κωδικο στη σιμ.Δεν ηταν θεμα αδρανειας.Στοκ εισαι?

Οχι,εχω την carbon 1.6.Μαλλον θα βγαλω το pin απο τη σιμ.Ευχαριστω

Τι θα βγει το βραδυ?

Το βραδυ μη βιαζεσαι :lol:

xaxaxaxaa...οκ..!!περιμενω με αγωνια!!

Οχι,εχω την carbon 1.6.Μαλλον θα βγαλω το pin απο τη σιμ.Ευχαριστω

Τι θα βγει το βραδυ?

Mηπως εχεις πειραξει κατι στον κερνελ,UV ?Γινεται το συνεδριο να το πω ετσι της Google και περιμενουμε να ανακοινωσει την επομενη αναβαθμιση.

xaxaxaxaa...οκ..!!περιμενω με αγωνια!!

Μονο εσυ??χαχα

Αντε να δουμε τι θα πουνε.Ελπιζω να μην το αφησουν για την τελευταια μερα

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Δεν εχω πειραξει κατι,οπως το κατεβασα,το εκανα εγκατασταση,χωρις να αλλαξω κατι

Εβγαλα το πιν οποτε ολα οκ.

Απο http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XclVwJP5GdM μπορουμε να βλεπουμε Live οποιος εχει ορεξη και χρονο το συνεδριο.Σε μιαμιση ωρα ξεκιναει
Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)