alexclone Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Μήπως έχεις επιλέξει να εξαφανίζεται, μετά από λίγο; οχι δεν το χω επιλεξει αυτο... και επιλεγμενο να ταν,δεν επρεπε την ωρα που ερχεται εμαιλ να ξαναεμφανιζεται??? εντωμεταξυ τωρα δεν μπορω να το πετυχω να το συρω στο Χ...:wacko: Edited May 14, 2013 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Καλημερα.Εβαλα την carbon 1.6 προχθες και σημερα μου εβγαλε update 1.7.Την κατεβασα στο κινητο,μπορει καποιος να μου πει πως την εγκαθιστω?Θα κανω ξανα install zip from sd card? Μην την βάλεις την 1.7. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει Φράνκο κερνελ 135 τα νούμερα στο hotplug; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Εγώ είμαι με την 1.7 από την 2η μέρα που κυκλοφόρησε, εκτός από ένα πρόβλημα που είχα την Κυριακή ( δεν άνοιγε το wifi!!!!! ) και οφειλόταν μάλλον στην αλλαγή από franco σε airkernel , μου δουλευει απροβλημάτιστα, το ίδιο καλά με την 1.6. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 οχι δεν το χω επιλεξει αυτο... και επιλεγμενο να ταν,δεν επρεπε την ωρα που ερχεται εμαιλ να ξαναεμφανιζεται??? εντωμεταξυ τωρα δεν μπορω να το πετυχω να το συρω στο Χ...:wacko: Ναι. Θα έπρεπε. Μήπως έχει μείνει απενεργοποιημένο στη status bar; Για το σύρσιμο εφόσον είναι προεπιλεγμένο το reversed στις ρυθμίσεις γίνεται με double tap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Μην την βάλεις την 1.7. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει Φράνκο κερνελ 135 τα νούμερα στο hotplug; 90 50 30 τα άλλαξε από τους άλλους που ήταν 90 25 50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ναι. Θα έπρεπε. Μήπως έχει μείνει απενεργοποιημένο στη status bar; Για το σύρσιμο εφόσον είναι προεπιλεγμένο το reversed στις ρυθμίσεις γίνεται με double tap. πατησα το reversed και καταφερα και το κλεισα...τουλαχιστον να μπορω να εγκαθιστω προγραμματα. γενικα δεν μου δουλευει το χαλο.... θα κατσω το μεσημερι να το ψαξω αν και δεν βλεπω φως:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) 90 50 30 τα άλλαξε από τους άλλους που ήταν 90 25 50 Οκ thanks , κάτι είχα αλλάξει κ δεν θυμομουν Εγώ είμαι με την 1.7 από την 2η μέρα που κυκλοφόρησε, εκτός από ένα πρόβλημα που είχα την Κυριακή ( δεν άνοιγε το wifi!!!!! ) και οφειλόταν μάλλον στην αλλαγή από franco σε airkernel , μου δουλευει απροβλημάτιστα, το ίδιο καλά με την 1.6. Δεν εχεις data drop δηλαδή;μονο αυτό ηταν το πρόβλημα μου αλλά και σε αλλους. Edited May 14, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Δεν εχεις data drop δηλαδή;μονο αυτό ηταν το πρόβλημα μου αλλά και σε αλλους. Ουτε μισή φορά, το σήμα είναι πολύ καλό και σταθερό όπως και το wifi Και μιλάω και με την 134 και με την 135 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ουτε μισή φορά, το σήμα είναι πολύ καλό και σταθερό όπως και το wifi Και μιλάω και με την 134 και με την 135 Δεν είναι θέμα κερνελ.αυτους έχω κ γω.εγώ με κάτι άλλα παιδια ειχαμε τέτοιο θέμα.τεσπα μακάρι να δούλευε κ σε μένα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Δεν είναι θέμα κερνελ.αυτους έχω κ γω.εγώ με κάτι άλλα παιδια ειχαμε τέτοιο θέμα.τεσπα μακάρι να δούλευε κ σε μένα. Παντως για να μπω και εγω στο θεμα,σημερα επειδη με ετρωγε το χερι μου περασα την τελευταια nightly της Carbon ετσι για δοκιμη.Ολα οκ ειναι ουδεν προβλημα.Ουσιαστικα η ιδια ειναι με την 1,7 αφου και η 1,7 nightly ηταν που την μετονομασαν σε stable μονο και μονο για να την δοκιμασει περισσοτερος κοσμος.Εν τω μεταξυ ειχα κανει χαζομαρα με το nexus louder.Ειχα περασει το V2B4 και εσβησα το beats το οποιο ''πατουσε'' πανω στο dsp manager.Και τωρα οποτε παω να ανοιξω το noozy κρασαρει συνεχεια.Με βλεπω για περασμα απο την αρχη τα παντα ετσι για το ****το.Σε δουλεια να βρισκομαστε :lol: Υ.Γ. Εξακολουθω να πιστευω οτι ο 127 ηταν ο καλυτερος kernel.Με τους 134-135 δεν τρελαθηκα ειδικα σε θεματα αυτονομιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Υ.Γ. Εξακολουθω να πιστευω οτι ο 127 ηταν ο καλυτερος kernel.Με τους 134-135 δεν τρελαθηκα ειδικα σε θεματα αυτονομιας. Αυτο εχω καταλαβει και γω απο σχολια στο θεμα του χδα... Εγω τον εχω εγκαταληψει παντως και εχω βαλει montley... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Παντως για να μπω και εγω στο θεμα,σημερα επειδη με ετρωγε το χερι μου περασα την τελευταια nightly της Carbon ετσι για δοκιμη.Ολα οκ ειναι ουδεν προβλημα.Ουσιαστικα η ιδια ειναι με την 1,7 αφου και η 1,7 nightly ηταν που την μετονομασαν σε stable μονο και μονο για να την δοκιμασει περισσοτερος κοσμος.Εν τω μεταξυ ειχα κανει χαζομαρα με το nexus louder.Ειχα περασει το V2B4 και εσβησα το beats το οποιο ''πατουσε'' πανω στο dsp manager.Και τωρα οποτε παω να ανοιξω το noozy κρασαρει συνεχεια.Με βλεπω για περασμα απο την αρχη τα παντα ετσι για το ****το.Σε δουλεια να βρισκομαστε :lol: Υ.Γ. Εξακολουθω να πιστευω οτι ο 127 ηταν ο καλυτερος kernel.Με τους 134-135 δεν τρελαθηκα ειδικα σε θεματα αυτονομιας. Χαχα δεν μπορεσες έτσι;; έπρεπε να την κραταγες λίγο ακόμα να δεις αν θα εχεις data drop.Οσον αφορα τους κερνελ και γω την ιδια γνωμη εχω.Για να μην παω πιο πισω στον 111.. Edited May 14, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Χαχα δεν μπορεσες έτσι;; έπρεπε να την κραταγες λίγο ακόμα να δεις αν θα εχεις data drop.Οσον αφορα τους κερνελ και γω την ιδια γνωμη εχω.Για να μην παω πιο πισω στον 111.. Εμ τι να κανω με επιασε το μικροβιο.Την ξαναπερασα απο την αρχη με clean install και εφαρμογες απο την αρχη.Μονο κατι data απο games επανεφερα με το Titanium.Εβαλα και 127 και ολα καλα.Νταξ και ο 111 κορυφη ηταν αλλα ηθελα και headphone gain για το βουισμα και ο 127 ηταν ο μοναδικος για τον οποιο αφησα τον 111.Αντε να βγει η KLP να ξαναγυρισουμε ολοι stock και μετα παλι απο την αρχη!Μαγεια ρε το Nexus!Μαγεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 PA με εφτιαξε λιγο στην αρχη με τη φαση του halo αλλα χαλαστικα μετα γιατι διχνει τη φουσκα αβερτα κιαν την πεταξεις στο Χ χανεται εντελως καλο θα ηταν να την πεταγες και να ξαναεβγαινε με το επομενο notification...συν της αλλης επειδη εχω το lux μου διχνει συνεχεια το Lux μεσα στη φουσκα ενω ειναι always-on notification... Οσο για το kernel του φρανκο απλα σε καθε update του καλο θα ειναι να κανεται clear data το app του για να περνει της default απο franco ρυθμισεις και απλα μετα να κανεται UV και color fix!! Αν η τα gapps σου εχουν μεσα τους φακελο add.on και ενα αρχειο .sh μεσα εισαι οκ για αναβαθμησεις δεν τα χανεις εκτος αν κανεις format data!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 PA με εφτιαξε λιγο στην αρχη με τη φαση του halo αλλα χαλαστικα μετα γιατι διχνει τη φουσκα αβερτα κιαν την πεταξεις στο Χ χανεται εντελως καλο θα ηταν να την πεταγες και να ξαναεβγαινε με το επομενο notification...συν της αλλης επειδη εχω το lux μου διχνει συνεχεια το Lux μεσα στη φουσκα ενω ειναι always-on notification... Οσο για το kernel του φρανκο απλα σε καθε update του καλο θα ειναι να κανεται clear data το app του για να περνει της default απο franco ρυθμισεις και απλα μετα να κανεται UV και color fix!! Αν η τα gapps σου εχουν μεσα τους φακελο add.on και ενα αρχειο .sh μεσα εισαι οκ για αναβαθμησεις δεν τα χανεις εκτος αν κανεις format data!! Εγω απλα δουλευω την ΡΑ χωρις το χαλο....πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες και πιο ολοκληρωμες ρομς... Απο κερνελ του φρανκο εμενα δεν μαρεσει...χρησιμοποιω αλλους:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ρε παιδιά ο φρανκο εχει βγαλει 135 εκδόσεις κερνελ και ΑΚΟΜΗ δεν τον εχει κανει τέρμα smooth οπως ο στοκ, ο κερνελ της καρμπον κτλπ. Εχει αρκετά πλεονεκτήματα δεν λέω, αλλά για μένα μόνο που αφαιρεί την αίσθηση του αστραπιαίου που μόνο ΑΥΤΗ η συσκευή προσφέρει ως τώρα, τρώει άκυρο άμεσα. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Ρε παιδιά ο φρανκο εχει βγαλει 135 εκδόσεις κερνελ και ΑΚΟΜΗ δεν τον εχει κανει τέρμα smooth οπως ο στοκ, ο κερνελ της καρμπον κτλπ. Εχει αρκετά πλεονεκτήματα δεν λέω, αλλά για μένα μόνο που αφαιρεί την αίσθηση του αστραπιαίου που μόνο ΑΥΤΗ η συσκευή προσφέρει ως τώρα, τρώει άκυρο άμεσα. Δεν βρισκεις τον φρανκο τελειο??κατι κανεις λαθος my friend!! :P Εγω απλα δουλευω την ΡΑ χωρις το χαλο....πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες και πιο ολοκληρωμες ρομς... Απο κερνελ του φρανκο εμενα δεν μαρεσει...χρησιμοποιω αλλους:p Την βρισκω πολυ πεινασμενη ρομ απο θεμα μπαταριας αν ειναι να μην χρησιμοποιησεις αυτα που προσφερει...τωρα για φρανκο εφαγα μερες δουλευοντας ολους τους αλλους το smoothness και την μπαταρια του φρανκο δεν μου τα εδωσε κανενας αλλος! Και μολις χτυπησε η μπαταρια 14% λοιπων εχουμε...11 ωρες ζωης..με 2ωρες ομιλια 2g 2,2ωρες SOT και 1.30 ωρα ενα wifi mmorpg...και δεν ηταν και μερα προσοχης μπαταριας βεβαια...ανοιχτο wifi παντου Edited May 15, 2013 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Τα νουμερα αυτα τα εχω εγω με semaphore και matr1x αν οχι και καλυτερα με μονιμα ανοιχτο το 3g(που ρουφαει αβερτα)... Franco δεν εχω βαλει ποτε θεωρω οτι θελει υπερβολικο ψαξιμο για εναν απλο κερνελ...(3-4 διαφορετικες εκδοσεις καθε τρεις και λιγο,reset zip αν θελεις να δοκιμασεις αλλο κ.α.) Εννοειται δεν κατακρινω απλα πιστευω εχει αρκετη μανουρα για ενα απλο φλασαρισμα κερνελ που δεν προσφερει κατι το πολυ διαφορετικο Edited May 15, 2013 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τα νουμερα αυτα τα εχω εγω με semaphore και matr1x αν οχι και καλυτερα με μονιμα ανοιχτο το 3g(που ρουφαει αβερτα)... Franco δεν εχω βαλει ποτε θεωρω οτι θελει υπερβολικο ψαξιμο για εναν απλο κερνελ...(3-4 διαφορετικες εκδοσεις καθε τρεις και λιγο,reset zip αν θελεις να δοκιμασεις αλλο κ.α.) Εννοειται δεν κατακρινω απλα πιστευω εχει αρκετη μανουρα για ενα απλο φλασαρισμα κερνελ που δεν προσφερει κατι το πολυ διαφορετικο Απλα λογικα δεν παιζει να εχει γκομενα και ειναι ολη την ωρα με ενα code συνεχεια και πειραζει τα παντα...αν μεινεις με τα nigtlies η με τα stable εισαι οκ...τον sema τον εβαλα γιατι ο στρατος ειναι και γκαρνταση και ειπα να τον δω τον κερνελ...αλλα δεν μ'αρεσε σε σχεση με του φρανκο οτι στο idle ο φρανκο ειναι με 1core on ενω ολοι οι αλλοι 2+...και μεγαλο συν του φρανκο το παν'ευκολο app του! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Η r136 Του franco παίζει να είναι και ότι καλύτερο έχει βγάλει μέχρι στιγμής..... το touch και το scroll είναι σε φοβερά επίπεδα όπως και το σήμα στο wifi, μένει να δω και την μπαταρία μίας και ακόμα νωρίς . Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Όταν κάποια στιγμή είχα γράψει οτι ο kernel του franco είναι τρίχες είχατε πέσει να με φάτε. Μπορεί να είναι καλός σε customization, χρώματα οθόνης, ήχο κλπ, να έχει καλή αυτονομία κι ένα πολύ καλό app. Όμως από τη στιγμή που κομπιάζει, έστω και λίγο, στο scrolling, κυρίως στο falcon pro που με καίει, δεν μου κάνει. Κι έχω δοκιμάσει μέχρι και τον 135. Αντιθέτως σχεδόν τέλειο scrolling έχω με τον kernel της pa. Όσο για μπαταρία δε βλέπω καμία ιδιαίτερη διαφορά καθώς πιάνει άνετα 4μιση ώρες sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 το cydia μπορεσε κανεις να το βαλει να μου πειπως γινετε?? τι κανω λαθος παλι?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Για να δουμε , android 4.3 ή 5 σήμερα στην Google I/O .....!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Για να δουμε , android 4.3 ή 5 σήμερα στην Google I/O .....!? Πάμε στοιχήματα;;χαχα εγώ πιστεύω οτι πάμε για 4.3 .επίσης και να το πουν σήμερα ποτε θα είναι διαθέσιμο;Ιούνιο; αα ξεκίνησαν αυτοι ;γτ δεν έχω διαβάσει ακόμα τπτ.είμαστε στην τσιτα σημερα :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Η r136 Του franco παίζει να είναι και ότι καλύτερο έχει βγάλει μέχρι στιγμής..... το touch και το scroll είναι σε φοβερά επίπεδα όπως και το σήμα στο wifi, μένει να δω και την μπαταρία μίας και ακόμα νωρίς . κλασσικα βγαζει μια και μια στο καπακι λιγες ωρες μετα..αντε να τη βαλουμε κ αυτη.παντως ειναι λιγο νωρις για συμπερασματα.ταλ,τι λες.πιανει καλυτερα το δαχτυλο στην οθονη? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts