Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επίσημα και εγώ από χτες στην παρέα του Nexus και έχω ήδη ροοτάρει και περάσει franco kernel. :)

Χρειάζομαι μερικές προτάσεις για το τι είναι ασφαλής να πειράξω.

- Χρώματα. Υπάρχει κάποια επιλογή για καλύτερα χρώματα;

- Governor. Έχω το interactive. Υπάρχει άλλο για καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας;

- Frequencies. 384-1512 . Υπάρχει λόγος να πειράξω κάτι εδώ;

- IO scheduler. Έχω το row. Πρόταση για άλλο και γιατί;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Επίσημα και εγώ από χτες στην παρέα του Nexus και έχω ήδη ροοτάρει και περάσει franco kernel. :)

Χρειάζομαι μερικές προτάσεις για το τι είναι ασφαλής να πειράξω.

- Χρώματα. Υπάρχει κάποια επιλογή για καλύτερα χρώματα;

- Governor. Έχω το interactive. Υπάρχει άλλο για καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας;

- Frequencies. 384-1512 . Υπάρχει λόγος να πειράξω κάτι εδώ;

- IO scheduler. Έχω το row. Πρόταση για άλλο και γιατί;

Εάν πέρασες την paid εφαρμογή του Franco έχει μέσα αρκετές ρυθμίσεις χρωμάτων.Εγώ*χρησιμοποιώ του φίλου μας g47 και του Nick or nothing 13.του g θα το βρείτε με ένα search εδώ.governor και scheduler μην αλλάξεις είναι μια χαρά όπως είναι θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.Έχει κάνει απίστευτη δουλειά ο Franco.Ούτε overclock χρειάζεσαι.Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις undervolt για αρχή ανάλογα με το chip σου.Εγώ είδα μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία λειτουργίας του κινητού.μεγεια!

Εάν πέρασες την paid εφαρμογή του Franco έχει μέσα αρκετές ρυθμίσεις χρωμάτων.Εγώ*χρησιμοποιώ του φίλου μας g47 και του Nick or nothing 13.του g θα το βρείτε με ένα search εδώ.governor και scheduler μην αλλάξεις είναι μια χαρά όπως είναι θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.Έχει κάνει απίστευτη δουλειά ο Franco.Ούτε overclock χρειάζεσαι.Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις undervolt για αρχή ανάλογα με το chip σου.Εγώ είδα μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία λειτουργίας του κινητού.μεγεια!

Πώς να ψάξω για τις ρυθμίσεις των παιδιών;

Κάποια λέξη κλειδί;

Amazon Fire stick 4k max

Πώς να ψάξω για τις ρυθμίσεις των παιδιών;

Κάποια λέξη κλειδί;

Του Νικ υπάρχουν στην εφαρμογή.Για του g47 πάτα στο search και γράψε στην σύνθετη Αναζήτηση να βρεις τα μυνήματα του στο thread.Είμαι και από το κινητό τώρα και ψιλό βαριέμαι τώρα να ψάχνω sorry :-)

Ποσο να το κάνω under volt ? Μιας και δεν το έχω πειραξει , θα μπορουσατε να μου δώσετε μια ιδανική τιμή ?

Ποσο να το κάνω under volt ? Μιας και δεν το έχω πειραξει , θα μπορουσατε να μου δώσετε μια ιδανική τιμή ?

Δοκίμασε έως -75 .αα και να μην το ορισεις set on boot .

Δημήτρης

χαζή ερώτηση.....αφού οι περισσότεροι είμαστε με custom kernel, Ποιος ο λόγος να κάνεις under volt ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

χαζή ερώτηση.....αφού οι περισσότεροι είμαστε με custom kernel, Ποιος ο λόγος να κάνεις under volt ?

Για πιο χαμηλές θερμοκρασίες..αν εννοείς αυτό

Πρώτη φορά με Franco 134 και pa είμαι με 2 ώρες screen on με πολύ χρήση 3g για σερφάρισμα και tapatalk και μπαταρία στο 50%.. Προσωπικά μετά από περίπου 3 μήνες με n4, πρώτη φόρα βλέπω τόσο καλή απόδοση
s21 ultra 256

οντως για χαμηλες θερμοκρασιες.στα λαπτοπ ειναι συνηθισμενη τακτικη

Vamos Aris

Με τον 134 δεν ξέρω αν τον βαλατε...αλλά παρατηρώ μεγαλύτερη αυτονομία στην μπαταρία...!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Έχει μεγαλύτερη αυτονομία ακόμα και απο τους milestone, το έγραωα μερικά μηνύματα πιο πίσω. Έκανε καλή δουλειά.

Εγώ πάντως ξανά πέρασα τον 127.ο Μ2 δεν με ικανοποίησε από αυτονομία και έχασα λίγο την μπάλα με τους υπόλοιπους γιατί είμαι σσε άδεια και βαριέμαι να ψάχνω τώρα.

Το θέμα θα επρεπε μάλλον να λέγετε "Franco kernel updater" :p

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

εγω παντως, εδω και 2 μερες εχω βαλει τον matrix kernel...παει πιο smooth το κινητο αλλα οχι τοσο καλη αυτονομια μπαταριας οσο με του φρανκου :lol:

Κ γω θα γυρίσω απο M2 σε 127 αλλιως θα δοκιμασω τον καινουριο

Βάλε κατευθείαν τον 134.

Ήμουν με 127, έβαλα τον Μ2 και είχα προβλήματα με καθυστερήσεις σε ειδοποιήσεις, πέρασα τον 134 και είναι σίγουρα πολύ καλύτερος από τον Μ2, ενώ έχω την αίσθηση και από τον 127. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Βάλε κατευθείαν τον 134.

Ήμουν με 127, έβαλα τον Μ2 και είχα προβλήματα με καθυστερήσεις σε ειδοποιήσεις, πέρασα τον 134 και είναι σίγουρα πολύ καλύτερος από τον Μ2, ενώ έχω την αίσθηση και από τον 127. ;)

Ειναι ηδη περασμενος φιλε απο το μεσημερι!Δεν αντεξα! :lol: Ακομα βεβαια δεν πολυ εχω χρησιμοποιησει τη συσκευη για να δω πως παει.Ειδωμεν

Δημήτρης

Περίεργο !με τον 134 μου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις με κλειστή οθόνη κανονικά στην ωρα τους
Δημήτρης

Στα χρώματα του Franco βρήκα κάπου πρόταση ότι τα 238, 228, 240 θεωρούνται καλές επιλογές.

Εσείς τι λέτε;

Επίσης δοκίμασα τα Recommended του Gamma και μου φαίνονται πολύ σκούρα.

Amazon Fire stick 4k max

Περίεργο !με τον 134 μου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις με κλειστή οθόνη κανονικά στην ωρα τους

Σ' εμένα δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι (όσον αφορά τις ειδοποιήσεις, όταν ή οθόνη είναι κλειστή και έχω ενεργοποιημένο το Wi-Fi).

Ας ελπίσουμε να δοθεί λύση με το Android 2.3 (ή όποια έκδοση ανακοινώσουν τέλος πάντων στην Google I/O) γιατί έχει καταντήσει κουραστικό.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Στα χρώματα του Franco βρήκα κάπου πρόταση ότι τα 238, 228, 240 θεωρούνται καλές επιλογές.

Εσείς τι λέτε;

Επίσης δοκίμασα τα Recommended του Gamma και μου φαίνονται πολύ σκούρα.

Αυτο χρησιμοποιω στα χρωματα. Οσο για το recommended οντως πολυ σκουρα δεν λεει! Σχετικα με την υπερθερμανση ακουσα για undervolt -75. Μηπως κανουμε καμια ζημια? Το εχει ψαξει κανεις? Μηπως θελει να κατεβουμε και συγχρονισμο απο 1,51GHz σε 1,35GHz? Σε chip Nominal.

Edited by pank

Εγώ είμαι -125mv παντού και σταθεροτατος. Fast binned chip. Σε κάποια franco kernel nightlies σήκωνε και -150mv παντού, αλλά πάντως όχι στον r134 που φορω τώρα. Γενικά βαριεμαι να τεσταρω κάθε frequency scale χωριστά και το αφήνω εκεί που βλέπω οτι είναι stable κατα γενικό μέσο ορο σε όλα τα scales με το stability test. Edited by protsimer

-150 δεν σηκωνει.

Σε κοινη χρηση δε θα το δεις.

Πχ ενα high contrast video να τραβηξεις σε hd θαρχισει τα κουλα μετα απο ωρα.

Και σε φωτο.

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)