junglist Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Εγώ έχω τον patched hells-core kernel για να έχω otg (χρειάζεται να έχεις φυσικά USB y-cable για εξωτερική τροφοδοσία) και για το dt2w χρησιμοποιώ το Trickster MOD (μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις και μια εφαρμογή που έφτιαξε χρήστης του kernel αποκλειστικά γι' αυτόν). Για hell core μόνο Hell kernel manager. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Το otg δεν θέλει και εξωτερική τροφοδοσία; Προφανώς αλλά το έχω το καλώδιο και δουλεύει κανονικά με τους kernel που το ενσωματώνουν σωστά. Με τον Matr1x δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και ενώ υποτιθεται υποστηρίζει usb otg δεν βλέπει κανένα flash όπως γράφουν κ άλλοι στο thread του. Εγώ έχω τον patched hells-core kernel για να έχω otg (χρειάζεται να έχεις φυσικά USB y-cable για εξωτερική τροφοδοσία) και για το dt2w χρησιμοποιώ το Trickster MOD (μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις και μια εφαρμογή που έφτιαξε χρήστης του kernel αποκλειστικά γι' αυτόν). Hells και Trickster δουλεύουν καλά; Νόμιζα και εγώ ότι θέλει hells manager. Η εφαρμογή που λες είναι στο store? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eurochild Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Hells και Trickster δουλεύουν καλά; Νόμιζα και εγώ ότι θέλει hells manager. Η εφαρμογή που λες είναι στο store? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themike10452.hellscorekernelmanager&hl=en Παράθεση Nexus 4 / powered by hells-Core kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ποια διάφορα ουσιαστική βλέπεται σε stock + xpoded απο custom πχ Mahdi + custom kernel? Το τελευταιο διαστημα διαπίστωσαν οτι : -Mahdi + hells μπαταρία οκ αλλά κουλαμαρες σε apps κ μικρές καθυστερήσεις -Mahdi + AK όλα μια χαρά αλλά μπαταρία ρουφάει -Mahdi + semaphore μου κάνε glitches κ δεν τρελάθηκα απο μπαταρία. Πέρασα χτες PA αλλά οκ...σαν στοκ είναι εντελώς με Franco.. Ξαναεβαλα Mahdi + Franco σήμερα βλέπω πολύ καλη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ποιον kernel θα προτεινατε σε stock rom για μεγαλύτερη ταχύτητα; έχω πολλές εφαρμογές εγκατεστημενες όπως και αρκετά modules του Xposed και ζορίζεται λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Έχω την προτελευταία paranoid android με τα τελευταία Google apps stock. Όμως το play store μου κάνει ένα κουλό όταν είμαι σε δεδομένα. Συχνά πυκνά δεν ανοίγει και ζητάει ενεργοποίηση του συγχρονισμού. Πρέπει να το κλείσω από τις πρόσφατες εφαρμογές και να ξαναδοκιμάσω. Τότε μπαίνει. Σε WiFi δεν έχω πρόβλημα. Εδώ και 4 χρόνια που έχω android είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω. Άκυρο. Λύθηκε. Ήταν η μόνη εφαρμογή που ήταν default ο περιορισμός δεδομένων. Εδώ και 2 εβδομάδες έχω την parAnoid android και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η μπαταρία κρατάει περισσότερο με τα δεδομένα μόνιμα ανοιχτά. Μου λείπει η παραμετροποίηση της aokp αλλά ΟΚ, δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Edited July 18, 2014 by tiffany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 H PA σταμάτησε για μένα στην 3.99. Είμαι με Purity εδώ και μήνες και είμαι φοβερά ευχαριστημένος. Μου έκανε εντύπωση όταν έκανα ένα γρήγορο πέρασμα πάλι από PA πριν λίγο καιρό, πόσα πράγματα δεν παραμετροποιούνταν σε σχέση με Purity. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Για hell core μόνο Hell kernel manager. Γιατί το λες αυτό; Χρησιμοποιώ το hells-core μαζί με το Trickster MOD μήνες πριν βγει ο hells-core Manager. Hells και Trickster δουλεύουν καλά; Νόμιζα και εγώ ότι θέλει hells manager. Η εφαρμογή που λες είναι στο store? Φυσικά και δουλεύει μια χαρά. Το είχα από την 1η μέρα που έβαλα hells-core για να ενεργοποιώ το dt2w module. Η εφαρμογή που έλεγα ήταν όπως και γράφτηκε από άλλους χρήστες ο hells-core Manager, απλά δεν θυμόμουν πώς λεγόταν και δεν είχα link γιατί δεν τον έχω χρησιμοποιήσει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Γιατί το λες αυτό; Χρησιμοποιώ το hells-core μαζί με το Trickster MOD μήνες πριν βγει ο hells-core Manager. Φυσικά και δουλεύει μια χαρά. Το είχα από την 1η μέρα που έβαλα hells-core για να ενεργοποιώ το dt2w module. Η εφαρμογή που έλεγα ήταν όπως και γράφτηκε από άλλους χρήστες ο hells-core Manager, απλά δεν θυμόμουν πώς λεγόταν και δεν είχα link γιατί δεν τον έχω χρησιμοποιήσει. Γιατί θεωρώ πληρέστερη και είναι και δωρεάν η HKM. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Γιατί θεωρώ πληρέστερη και είναι και δωρεάν η HKM. Κανένα πρόβλημα σ' αυτό που λες, αν σου φάνηκε καλύτερη, ok. Αλλά μ' έτσι που απάντησες στο προηγούμενό σου post έχοντας κάνει quote στο δικό μου post, ήταν σα να λες πως το Trickster που ανέφερα εγώ δεν λειτουργεί.... Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 εχω αγορασμενο nexus 4 απο ελλαδα! τωρα μενω Γερμανια! μπορω να εχω LTE με καποιο φλασαρισμα? εχει καποια σελιδα με οδηγιες? ευχαριστω! nexus 4 4.4.4 stock kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Εχει band 4 στη Γερμανια? Γιατι αποτι ξερω δεν εχει. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Κανένα πρόβλημα σ' αυτό που λες, αν σου φάνηκε καλύτερη, ok. Αλλά μ' έτσι που απάντησες στο προηγούμενό σου post έχοντας κάνει quote στο δικό μου post, ήταν σα να λες πως το Trickster που ανέφερα εγώ δεν λειτουργεί.... Cpu profiles και temp monitor έχει η Trickster; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Cpu profiles και temp monitor έχει η Trickster; Temp Monitor αν εννοείς καταγραφή των θερμοκρασιών από την ώρα που το φορτίσεις μέχρι και τώρα, δεν έχει, ή τουλάχιστον δεν έχω δει εγώ κάπου. Τί θερμοκρασία έχει η μπαταρία και η CPU αυτή την ώρα, μπορείς να δεις. Με το CPU Profiles τί εννοείς ακριβώς; Τον Governor Controller (ondemand, intellidemand κοκ) ; Αν ναι, έχει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Temp Monitor αν εννοείς καταγραφή των θερμοκρασιών από την ώρα που το φορτίσεις μέχρι και τώρα, δεν έχει, ή τουλάχιστον δεν έχω δει εγώ κάπου. Τί θερμοκρασία έχει η μπαταρία και η CPU αυτή την ώρα, μπορείς να δεις. Με το CPU Profiles τί εννοείς ακριβώς; Τον Governor Controller (ondemand, intellidemand κοκ) ; Αν ναι, έχει. Εννοώ real time monitoring της cpu και battery temp, καθώς και των cpu συχνοτήτων. Το cpu profiles έχει έτοιμα 5 profiles που επιλέγονται με 1 κλικ, από το purebattery για μαξ εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι pureperfomance για μαξ απόδοση. Αλλά μια επιπλέον μαγκιά που κάνει είναι να του ορίσεις να φορτώνει αυτόματα 2 συγκεκριμένα προφίλ, ανάλογα το ποσοστό μπαταρίας. Έτσι, μπορεί πχ να πεις για άνω 15% να δουλεύει το προφίλ Balanced και κάτω του 15% το Purebattery. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Εννοώ real time monitoring της cpu και battery temp, καθώς και των cpu συχνοτήτων. Το cpu profiles έχει έτοιμα 5 profiles που επιλέγονται με 1 κλικ, από το purebattery για μαξ εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι pureperfomance για μαξ απόδοση. Αλλά μια επιπλέον μαγκιά που κάνει είναι να του ορίσεις να φορτώνει αυτόματα 2 συγκεκριμένα προφίλ, ανάλογα το ποσοστό μπαταρίας. Έτσι, μπορεί πχ να πεις για άνω 15% να δουλεύει το προφίλ Balanced και κάτω του 15% το Purebattery. Αν και δεν τo έχω ψάξει τόσο, δεν νομίζω να έχει αυτές τις επιλογές που ανέφερες (εκτός και αν τις έχει και επειδή δεν τις χρησιμοποιώ δεν τις έχω δει). Αν κάποιος χρησιμοποιώ αυτά τα features, όντως μπορεί να είναι κλάυτερη εφαρμογή του Trickster MOD. Eγώ κυρίως για την ενεργοποίηση του dt2w την χρησιμοποιώ, οπότε είναι μια χαρά. :) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Παίδες έχει κανείς hellscore kernel με στοκ ρομ 4.4.4; τρέχουν ομαλά όλα, δεν ρωτάω από θέμα μπαταρίας χρωμάτων κτλ, αυτά θα φανούν στη χρήση, από θέμα συμβατότητας ρωτώ, η έκδοση b47 kernel που αναφέρει στο xda είναι η τελευταία, αλλά δίνει έκδοση ρομ kk 4.3 εμείς ήμαστε 4.4.4 με αριθμό KTU84P, θα είμαι οκ αν τη περάσω; ευχαριστώ. Sorry εάν αναφέρω κάτι λάθος. Edited July 21, 2014 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Κάπου λένε όλα τα παιδιά στις τελευταίες σελίδες οτι η b47 ειναι κ για 4.4.4 Εγώ την είχα βάλει με custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Κάπου λένε όλα τα παιδιά στις τελευταίες σελίδες οτι η b47 ειναι κ για 4.4.4 Εγώ την είχα βάλει με custom rom Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Παίδες έχει κανείς hellscore kernel με στοκ ρομ 4.4.4; τρέχουν ομαλά όλα, δεν ρωτάω από θέμα μπαταρίας χρωμάτων κτλ, αυτά θα φανούν στη χρήση, από θέμα συμβατότητας ρωτώ, η έκδοση b47 kernel που αναφέρει στο xda είναι η τελευταία, αλλά δίνει έκδοση ρομ kk 4.3 εμείς ήμαστε 4.4.4 με αριθμό KTU84P, θα είμαι οκ αν τη περάσω; ευχαριστώ. Sorry εάν αναφέρω κάτι λάθος. Έχουμε αναφερθεί σε αυτόν τον kernel και την 4.4.4 τουλάχιστον 2 φορές στα τελευταία δεκαπέντε post. Όλα παίζουν τέλεια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Σχετικα με το Greenify app, τι γνωμη εχετε? Εχει νοημα να τρεχει κ να κανει hybernate τις εφαρμογες στο παρασκηνιο, σε συσκευες οπως η δικη μας, οπου διαθετει 2G RAM? Κερδιζεις κατι σε battery juice ή performance ? Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Έχουμε αναφερθεί σε αυτόν τον kernel και την 4.4.4 τουλάχιστον 2 φορές στα τελευταία δεκαπέντε post. Όλα παίζουν τέλεια. Προσωπικά εxω αναφέρει οτι δεν πήγαιναν όλα τέλεια. Τουλάχιστον μετά απο 1 εβδομάδα συμβίωσης. Προβλήματα στην μπαταρία, θερμοκρασιών κτλ. Αντίθετα με επιστροφή στον Φράνκο ξαναεπέστρεψαν όλα στο φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Προσωπικά εxω αναφέρει οτι δεν πήγαιναν όλα τέλεια. Τουλάχιστον μετά απο 1 εβδομάδα συμβίωσης. Προβλήματα στην μπαταρία, θερμοκρασιών κτλ. Αντίθετα με επιστροφή στον Φράνκο ξαναεπέστρεψαν όλα στο φυσιολογικό. Οκ είσαι εξαίρεση από τις σπάνιες. Υπάρχουν κάποιοι κερνελ που σε κάποια κινητά δεν κάθονται καλά. Εγώ είχα τέτοιο θέμα με τον semaphore. Εγώ όλοι οι άλλοι kernel μου παίζουν καλά. Να βγω να πω ότι δεν είναι καλός λοιπόν; Επειδή δεν παίζει στο δικό μου κινητό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Οκ είσαι εξαίρεση από τις σπάνιες. Υπάρχουν κάποιοι κερνελ που σε κάποια κινητά δεν κάθονται καλά. Εγώ είχα τέτοιο θέμα με τον semaphore. Εγώ όλοι οι άλλοι kernel μου παίζουν καλά. Να βγω να πω ότι δεν είναι καλός λοιπόν; Επειδή δεν παίζει στο δικό μου κινητό; Δεν ξέρω κατά πόσο αποτελεί εξαίρεση... Κατά καιρούς τον έχω φλασάρει, αλλά πάντα μου προξενούσε προβλήματα (reboots, κλπ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Οκ είσαι εξαίρεση από τις σπάνιες. Υπάρχουν κάποιοι κερνελ που σε κάποια κινητά δεν κάθονται καλά. Εγώ είχα τέτοιο θέμα με τον semaphore. Εγώ όλοι οι άλλοι kernel μου παίζουν καλά. Να βγω να πω ότι δεν είναι καλός λοιπόν; Επειδή δεν παίζει στο δικό μου κινητό; Δεν ανέφερα ποτε για το πόσο ειναι καλός η κακός. Με βοήθησε την περίοδο που ο Φράνκο δεν είχε ασχοληθεί και με τον παλιό του κέρνελ έχανες το wifi σαν hardware και ούτε με επιστροφή σε μαμά κέρνελ έφτιαχνε. Εκεί μπήκε ο Hells και τα έλυσε όλα. Όμως μετα απο 1 εβδομάδα άρχισαν να πηγαίνουν όλα στραβά. Επίσης που είναι τα εβδομαδιαία updates που διαφημίζουν όλοι; Έχει περάσει πάνω απο μήνας με την ίδια έκδοση. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για δωρεάν κέρνελ, με δωρεάν ωραίο πρόγραμμα+ εξτρα μπόνους τα wake controls. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts