leftko Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 σωστος ο nikpoth. βεβαια σε λιγο καιρο ισως μο ερθει ορεξη και να περασω καμια. αντε αφου εγινε η δημοσκοπηση, μολις τελειωσει η βδομαδα θα βαλω οποια βγει πρωτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Κι εγώ με stock rooted είμαι Στο προηγούμενο κινητό μου είχα δοκιμάσει διάφορες rom, τώρα βαριέμαι να πω την αλήθεια κάπως βέβαια παίζει κάποιο ρόλο ότι και με stock πάει super το Nexus :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Χρονια πολλα σε ολους, Διαβασα οτι το OTG ειναι διαθεσιμο για USB flash disck reading, μονο με καταλληλο Υ cable, διοτι το nexus4 δε δινει ρευμα σε οποιο εισερχομενο USB device. Μηπως εχει βρει καποιος, καποιο app/software , οπου αυτο να ειναι δυνατο κ με απλο καλωδιο OTG? (Στο nexus5 to εχουν καταφερει με το Total Commander) Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Χρονια πολλα σε ολους, Διαβασα οτι το OTG ειναι διαθεσιμο για USB flash disck reading, μονο με καταλληλο Υ cable, διοτι το nexus4 δε δινει ρευμα σε οποιο εισερχομενο USB device. Μηπως εχει βρει καποιος, καποιο app/software , οπου αυτο να ειναι δυνατο κ με απλο καλωδιο OTG? (Στο nexus5 to εχουν καταφερει με το Total Commander) Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι θέμα hardware και δεν μπορεί να λυθεί με κάποια εφαρμογή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι θέμα hardware και δεν μπορεί να λυθεί με κάποια εφαρμογή. +1 κ από εμένα Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα..σκεφτομαι να φλασαρω cyanogenmod στο nexus μου.σκεφτομαι να το κανω με το cyanogenmod installer που ειδα οτι ειναι πανευκολο..εχω να κανω μερικες ερωτησεις και εφοσον γνωριζετε να μου απαντησετε.. 1.θυμαμαι σε παλαιοτερα μου κινητα φλασαρωντας την ρομ επρεπε να φλασαρω και τα gapps.με τον cyanogenmod installer αυτο γινεται αυτοματα; 2.βλεπω οτι σχεδον καθημερινα βγαινει και καινουργια nightly build.γνωριζει κανεις αν υπαρχουν major bugs στην ρομ..; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) χωρις να ειμαι σιγουρος (δεν εχς χρησιμοποησει τον Installer) πιστευω οτι δεν περιεχονται τα gapps(αλλα δεν ξερω κι ολας). ισως οταν τον τρεχεις να γραφει κατι σχετικο. αλλα απο οτι ειδα δεν κανεις και τιποτα με τον installer αρα δεν νομιζω να σου λεει μετα,"κατσε βρες και περνα τα gapps". για γνωστα bugs το μονο που ξερω ειναι http://wiki.cyanogenmod.org/w/Known_Issues_page_for_mako . τωρα ποσο προβλημα ειναι. οπως καταλαβες δεν την εχω περασει.λεω να την περασω σε λιγες μερες ομως (αλλα μαλλον με τον κλασσικο τροπο) υγ. http://forum.cyanogenmod.com/topic/82540-gapps-install-for-complete-newbie/ συμφωνα με αυτα που λενε ,τα περναει μονο του. βασικα μαλλον το Play store,τα αλλα τα βαζεις εσυ. Edited April 24, 2014 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μετά από backup με το titanium έχω τρομερό lag στο touch.ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε? Είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μετά από backup με το titanium έχω τρομερό lag στο touch.ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε? Είναι φυσιολογικό? Τι backup πήρες;reboot έκανες;wipe cache ; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 αντιγραφα εφαρμογων και ασφαλείας μεσω του titanium. χρειάζεται wipe? reboot εκανα 2-3 μηπως στρώσει. τελικα πέρασα αλλη ρομ απο την αρχη και ησυχασα. ετσι κι αλλιως θα περνουσα,απλα τωρα το σκεφτομαι να κανω επαναφορα μην αρχίσει παλι να κολλαει. υγ εβαλα τελικα cyanogenmod μεσω του installer,ετσι για να δω ποσο ευκολο ειναι,και αν βαζει gapps. λοιπον ειναι γελοια ευκολο, δεν κανεις τιποτα απολυτος, (δεν χρειαζεται να ειναι ροοτ ουτε να έχεις ξεκλείδωτο bootloader.γενικα εχουν κανει καλη δουλεια στο installer. η ρομ τωρα, θα δείξει, να δω τι δυναοτητες εχει. νομιζω ομως οτι με stock Και xposed ήμουν πιο καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Επαναφορά εφαρμογών συστήματος να μην κάνεις. Παιχνίδια κ τέτοια τα επαναφέρει κανονικά με τα δεδομένα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 οκ ευχαριστω. βασικα ενω παντα φλασαρα,ποτε δεν χρησιμοποιησα backup. αν κανω επαναφορα,θα περαστουν αυτοματα οι εφαρμογες που είχα? η θα πρεπει πρωτα να τις εγκαταστήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 οκ ευχαριστω. βασικα ενω παντα φλασαρα,ποτε δεν χρησιμοποιησα backup. αν κανω επαναφορα,θα περαστουν αυτοματα οι εφαρμογες που είχα? η θα πρεπει πρωτα να τις εγκαταστήσω? Άμα τις κάνεις επαναφορά εγκαθίστανται εκείνη την ώρα. Σε κάποιες που έχεις κ κωδικό μέσα πχ Vodafone μπορείς επαναφέρεις κ δεδομένα . Άλλο παράδειγμα είναι το ταπατοκ με τους κωδικούς και τα φόρουμ που έχεις.Δεν παθαίνει τπτ. Εγώ βέβαια έχω το titanium pro έχει πιο πολλές επιλογές Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Για λιγες ωρες ακομα το Cerberus εχει promo δινωντας δωρεαν αδειες. Οσοι θελετε μπειτε να το κατεβασετε. The promotion ends April 26th, at 6AM (GMT) http://phandroid.com/2014/04/24/cerberus-3rd-birthday-free-license/ Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Νέος κάτοχος του Nexus 4 (αγοράστηκε χθες μεταχειρισμένο) και είμαι κατενθουσιασμένος με το κινητό. Επειδή, ωστόσο το νήμα είναι υπερβολικά μεγάλο, τι τροποποιήσεις θα μου προτείνατε (αυτή τη στιγμή είμαι με stock ROM, δίχως root). Επίσης ικανοποιείστε μου την περιέργεια: τι Antutu scores έχετε; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Νέος κάτοχος του Nexus 4 (αγοράστηκε χθες μεταχειρισμένο) και είμαι κατενθουσιασμένος με το κινητό. Επειδή, ωστόσο το νήμα είναι υπερβολικά μεγάλο, τι τροποποιήσεις θα μου προτείνατε (αυτή τη στιγμή είμαι με stock ROM, δίχως root). Επίσης ικανοποιείστε μου την περιέργεια: τι Antutu scores έχετε; Ευχαριστώ πολύ! Το θέμα είναι μεγάλο αλλά υπάρχει επίσης και η αναζήτηση. Ξεκινά πρώτα μόνος να ψαχνεσαι και αφού κάνεις πιο συγκεκριμένες τις ανάγκες σου εδώ είμαστε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Θα συμφωνήσω και εγώ ότι μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση για να δεις τι χρειάζεσαι κτλ. Διάβασε έστω τις τελευταίες σελίδες. Θυμάμαι και εγώ όταν μπήκα στην αρχή στο θέμα τα έχασα λίγο μέχρι να μπω στο ρυθμό. Τώρα για αυτά που ρωτάς υπάρχουν διαφορές ρομ και κερνελ να δοκιμάσεις. Μπορείς να το έχεις και στοκ με xposed και ουσιαστικα θα κάνεις την στοκ ρομ custom. Στο antutu με στοκ παίζει κάπου στα 15000-16000.(ίσως και λίγο λιγότερο, στην θυμάμαι) . Με άλλη ρομ πάει στα 20000. Κάτι άλλο, έβαλα την cm11,έχει ενσωματωμενες τις ρυθμισεις για colour gamma calibration αλλά δεν έχει προφίλ. Και έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι στο google. Πείτε τίποτα καλά προφιλ για gamma. Η αν ξέρετε για colour για την cm γιατί τα έχει με ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Τώρα για αυτά που ρωτάς υπάρχουν διαφορές ρομ και κερνελ να δοκιμάσεις. Μπορείς να το έχεις και στοκ με xposed και ουσιαστικα θα κάνεις την στοκ ρομ custom. Στο antutu με στοκ παίζει κάπου στα 15000-16000.(ίσως και λίγο λιγότερο, στην θυμάμαι) . Με άλλη ρομ πάει στα 20000. Ποια άλλη ρομ βρε; Με στοκ ρομ και τα bionic+dalvic patches μαζί με custom κερνελ, εύκολα τα 21.000-22.000. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλά ναι μπορεί να βάλει bionic+dalvic patches αλλά θεωρώ(τουλάχιστον από όταν τα είχα,ίσως όμως ήταν και η ιδέα μου) δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω εκτός το σκορ στα benchmark. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλά ναι μπορεί να βάλει bionic+dalvic patches αλλά θεωρώ(τουλάχιστον από όταν τα είχα,ίσως όμως ήταν και η ιδέα μου) δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω εκτός το σκορ στα benchmark. Στο μάτι όχι δεν βλέπεις διαφορά γιατί είναι πολύ γρήγορο το κινητό. Αλλά ότι αυξάνεται στην πράξη , όλοι το λένε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι το τηλέφωνο είναι τόσο γρήγορο, παρά το "ταπεινό" Antutu score. Προφανώς και δεν υπάρχει λόγος τροποποίησης για μερικούς παραπάνω πόντους στο Antutu που δεν επηρεάζουν την εμπειρία χρήσης. Ίσως να άξιζε τον κόπο για τη βελτίωση των χρωμάτων της οθόνης. Όσο αφορά στο root, να χρησιμοποιήσω αυτό της πρώτης σελίδας: http://www.wugfresh.com/nrt/ Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αν δεν θες να το κάνεις μόνος σου με τον οδηγό που υπάρχει στο φόρουμ (οδηγοί για android) τότε ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το toolkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Νέος κάτοχος του Nexus 4 (αγοράστηκε χθες μεταχειρισμένο) και είμαι κατενθουσιασμένος με το κινητό. Επειδή, ωστόσο το νήμα είναι υπερβολικά μεγάλο, τι τροποποιήσεις θα μου προτείνατε (αυτή τη στιγμή είμαι με stock ROM, δίχως root). Επίσης ικανοποιείστε μου την περιέργεια: τι Antutu scores έχετε; Ευχαριστώ πολύ! Γεια σου φιλε μου. Αγορασες 1 nexus, to smartphone με τη μεγαλυτερη υποστηριξη απο τη google k tous developers. Εχει τη μεγαλυτερη ποικιλια σε custom roms. Ξεκινα να δοκιμαζεις μια μια κ θα τη βρεις αυτη που σου ταιριαζει. Mε τη στοκ rom , το nexus θα σου δωσει τα ελαχιστα. Οχι μονο σε θεμα ταχυτητας -μπαταριας, αλλα κυριως σε παραμετροποιηση. Προσωπικα χρησιμοποιω slimkat. Stable & fast. Edited April 26, 2014 by gtsip Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Χρησιμοποιούσα slimrom στο παλιό μου Galaxy S και μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάλλον θα τη δοκιμάσω και στο Nexus. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Δοκίμασε και Purity φίλε, πολυ καλή σταθερότητα και παραμετροποίηση. Την εχω αφήσει μήνες πάνω στο κινητό. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts