prioxxx Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Πάντως με έχουν απογοητεύσει οι custom roms στο kitkat. Όσες έχω δοκιμάσει έχουν κάποιο θέμα, η carbon ήταν μια χαρά αλλά μετά από λίγο άρχισε να κάνει fc σε διαφορα (chrome, aosp browser) ακόμη και μετά από wipe cache/dalvik και εκκαθάριση των δεδομένων των εφαρμογών, η omni βγάζει αυτό που έγραψα παραπάνω, η paranoid δεν το συζητάω έχουν περάσει 4 μήνες από τότε που βγήκε η 4.4 και δεν έχουν σχεδόν τίποτα (ούτε καν sound tile ?!). H mahdi όπως έιπε ο φίλος παραπάνω έχει γίνει αργή. Και ναι το ξέρω πως ό,τι κάνουν το κάνουν δωρεάν και στον ελεύθερο τους χρόνο αλλά και για την 4.3 πάλι τζάμπα το κάνανε και ήταν όλα κομπλέ...Και το θέμα είναι ότι έχει περάσει αρκετός καιρός...Ξέρω ότι η απάντηση που μου πρέπει είναι ότι αν δεν σου αρέσουν μην τις περνάς και συμφωνώ απόλυτα, απλώς ήθελα να πω κάπου τις σκέψεις μου μιας και είμαστε forum και τα συζητάμε αυτά...Προς το παρρόν πιστεύω ότι με stock και xposed και κάποιον custom kernel (για μένα semaphore) το κινητό πετάει και το μόνο που μου λείπει είναι οι ρυθμίσεις για το led, που για αυτό υπάρχει το light flow (απλώς προτιμούσα να μην βάλω εφαρμογή επιπλέον). Αυτή είναι η αλήθεια φίλε. Θα βάλω κ γω xposed σήμερα με semaphore. Δεν ξέρω γιατί δεν έχουν βγει καλες,ίσως είναι έχει γίνει τόσο καλό το android 4.4 που δεν χρειαζεται παρέμβαση μεγάλη. Με το σφάλμα της omni που λες ψαχτο δεν είναι τπτ μου το κάνε κ μένα παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι τι έκανα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Semaphore kernel δεν έχω δοκιμάσει. Link; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 εγώ πάντως με την carbon δεν έχω κανένα θέμα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Semaphore kernel δεν έχω δοκιμάσει. Link; http://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/kernel-semaphore-n4-2-0-0-t2232898 Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αμα εχεις backup γυρνά πίσω αλλιως φλασαρε το τελευταιο build που έβγαλε. Κάτι συμβαίνει με τον mahdi. Η Ρομ του έχει γίνει πολύ αργή, δεν ηταν έτσι παλιά. Φλασαρα παλι official stock και είχα ξεχάσει ποσο γρήγορο είναι το κινητό. Μάλλον θα τον αφήσω και θα δοκιμασω carbon. Πάντως με έχουν απογοητεύσει οι custom roms στο kitkat. Όσες έχω δοκιμάσει έχουν κάποιο θέμα, η carbon ήταν μια χαρά αλλά μετά από λίγο άρχισε να κάνει fc σε διαφορα (chrome, aosp browser) ακόμη και μετά από wipe cache/dalvik και εκκαθάριση των δεδομένων των εφαρμογών, η omni βγάζει αυτό που έγραψα παραπάνω, η paranoid δεν το συζητάω έχουν περάσει 4 μήνες από τότε που βγήκε η 4.4 και δεν έχουν σχεδόν τίποτα (ούτε καν sound tile ?!). H mahdi όπως έιπε ο φίλος παραπάνω έχει γίνει αργή. Και ναι το ξέρω πως ό,τι κάνουν το κάνουν δωρεάν και στον ελεύθερο τους χρόνο αλλά και για την 4.3 πάλι τζάμπα το κάνανε και ήταν όλα κομπλέ...Και το θέμα είναι ότι έχει περάσει αρκετός καιρός...Ξέρω ότι η απάντηση που μου πρέπει είναι ότι αν δεν σου αρέσουν μην τις περνάς και συμφωνώ απόλυτα, απλώς ήθελα να πω κάπου τις σκέψεις μου μιας και είμαστε forum και τα συζητάμε αυτά...Προς το παρρόν πιστεύω ότι με stock και xposed και κάποιον custom kernel (για μένα semaphore) το κινητό πετάει και το μόνο που μου λείπει είναι οι ρυθμίσεις για το led, που για αυτό υπάρχει το light flow (απλώς προτιμούσα να μην βάλω εφαρμογή επιπλέον). Το τελευταίο build δε διόρθωσε το πρόβλημα κ Αν κ είχα backup κάτι με χαλαγε γενικά κ γυρισα σε full stock+hells με xposed κ όλα δουλεύουν ρολόι κ το κινητό πετάει κ έχω κ τα customizatios που θέλω! Συμφωνώ απόλυτα κ με τους δυο! Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 http://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/kernel-semaphore-n4-2-0-0-t2232898 Ευχαριστώ, τον έβαλα για δοκιμή. Πολύ απλό το μενού του semaphore manager. Το μόνο κουλό ότι ενώ έχω ενεργοποιήσει το touch control, δεν δουλεύει το slide to unlock. Το slide to lock δουλεύει κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ευχαριστώ, τον έβαλα για δοκιμή. Πολύ απλό το μενού του semaphore manager. Το μόνο κουλό ότι ενώ έχω ενεργοποιήσει το touch control, δεν δουλεύει το slide to unlock. Το slide to lock δουλεύει κανονικά. Αυτός ο kernel υποστιρίζει double tap to wake όπως στο G2, ίσως γιαυτό να μην λειτουργεί το slide to unlock... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αυτός ο kernel υποστιρίζει double tap to wake όπως στο G2, ίσως γιαυτό να μην λειτουργεί το slide to unlock... Απενεργοποιησα μέσα από τον manager το touch wake και πλέον δουλεύει και το s2w. To hotplug το άφησα στο on και έβαλα min 1 core, max 2 . Ελπίζω να δω διαφορά στην μπαταρία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς να φλασαρει Ρομ απο android development;γιατί όλο για το original λέμε τόσο καιρό. Έχω βρει 3 που θέλω να τις δοκιμασω. Η μια είναι με xperia z ,η αλλη με multiwindow pie κλπ και αλλη μια overstock. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς να φλασαρει Ρομ απο android development;γιατί όλο για το original λέμε τόσο καιρό. Έχω βρει 3 που θέλω να τις δοκιμασω. Η μια είναι με xperia z ,η αλλη με multiwindow pie κλπ και αλλη μια overstock. Η overstock που την είδα έχει τον launcher του Ν4 με διαφάνεια, λογικά αν πάρω το apk θα μπορώ να το βάλω σε stock 4.4.2? Αυτή με xperia z ποια είναι; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Η overstock που την είδα έχει τον launcher του Ν4 με διαφάνεια, λογικά αν πάρω το apk θα μπορώ να το βάλω σε stock 4.4.2? Αυτή με xperia z ποια είναι; Αμα θες διαφάνεια κατέβασε nova launcher.για το xperia το γράφει και σαν τιτλο κοίταξε το προσεκτικά Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς να φλασαρει Ρομ απο android development;γιατί όλο για το original λέμε τόσο καιρό. Έχω βρει 3 που θέλω να τις δοκιμασω. Η μια είναι με xperia z ,η αλλη με multiwindow pie κλπ και αλλη μια overstock. Είδα, για κάνα 20 λεπτό, το πρωί, την Z1 rom, που λες. Είναι cm11 με τα καλούδια της Sony. Launcher, Walkman, όλα τα widgets, ακόμα και το keyboard. Όμορφη δουλειά είναι. Μόνο κάτι κάνει force close σε κάθε boot (δε θυμάμαι), αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα την κρατούσα αλλά είχα αποφασίσει να γυρίσω στοκ με xposed. Ρίξε μια ματιά και πες κι εσύ γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Είδα, για κάνα 20 λεπτό, το πρωί, την Z1 rom, που λες. Είναι cm11 με τα καλούδια της Sony. Launcher, Walkman, όλα τα widgets, ακόμα και το keyboard. Όμορφη δουλειά είναι. Μόνο κάτι κάνει force close σε κάθε boot (δε θυμάμαι), αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα την κρατούσα αλλά είχα αποφασίσει να γυρίσω στοκ με xposed. Ρίξε μια ματιά και πες κι εσύ γνώμη. Αμα δεν το σπρωξω αύριο το κινητό θα την δοκιμασω,μου αρέσει γενικά τα εικονιδια στο xperia . κ συ στοκ γυρισες :p κοίτα να δεις που όλοι εκεί θα πάμε στο τέλος. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παιδες καλησπέρα κ απο μένα εγώ έχω δοκιμάσει την beanstalk rom έχει πολύ customization k δέν έχω παρατηρήσει κανενα πρόβλημα μεχρι στιγμης αξιζει να τη δοκιμάσετε http://nexus4root.com/nexus-4-roms/beanstalk-rom-with-android-4-4-2-kitkat-for-nexus-4/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αμα δεν το σπρωξω αύριο το κινητό θα την δοκιμασω,μου αρέσει γενικά τα εικονιδια στο xperia . κ συ στοκ γυρισες :p κοίτα να δεις που όλοι εκεί θα πάμε στο τέλος. Το έχω πει, πολύ καιρό τώρα, ότι η στοκ, με xposed, είναι η καλύτερη επιλογή. Μη κοιτάς που με "τρώει" το χέρι μου κι έχω χρόνο. Παίζει να μας αφήσεις κι εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Το έχω πει, πολύ καιρό τώρα, ότι η στοκ, με xposed, είναι η καλύτερη επιλογή. Μη κοιτάς που με "τρώει" το χέρι μου κι έχω χρόνο. Παίζει να μας αφήσεις κι εσύ; Ναι σας αφήνω κ γω σιγά σιγά αλλά όχι κ τελείως γτ θα το πάρει η δικιά μου το κινητό οποτε μια επαφη θα την έχω. Απλα δεν θα χω την πολυτελεια να αλλαζω ρομ καθε λιγο.Θα το αφήσω στοκ με xposed και όλα καλά. Είμαι αναμεσα σε nexus 5 k lg g2 με κλίση προς το δεύτερο.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Επειδή απ' όσο διαβάζω είμαστε αρκετοί με hells-core kernel, μπορείτε να μου πείτε αν έχετε ειδοποιήσεις; Eνώ το γνωστό θέμα στα Nexus 4 (όχι απ' όσο ξέρω σε όλους) είναι απλά καθυστέρηση των ειδοποιήσεων, εγώ δεν έχω καθόλου ειδοποιήσεις κυρίως όταν είμαι με data plan. Προχτές που ήμουν σχεδόν όλη μέρα έξω, δεν πήρα καθόλου ειδοποιήσεις για αποτελέσματα αγώνων στο Live Score Addicts, pm στο Facebook και ειδοποιήσεις στο Pushbullet. Μόλις επέστρεψα στο σπίτι και συνδέθηκε το κινητό στο Wi-Fi είχα βομβαρδισμό από ειδοποιήσεις!!! Σε κάποιες άλλες εφαρμογές, είχα κανονικά ειδοποιήσεις ολόκληρη την μέρα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 @ tsiftsism Εγώ δεν εδώ πάντως κανένα πρόβλημα γενικά με τις ειδοποιήσεις. Ποιό είναι το γνωστό πρόβλημα που λες?γτ Εγώ πραγματικά και με data εδώ ακριβώς στην ώρα τους τις ειδοποιήσεις(Facebook,Twitter, tapatalk,) είμαι όμως με στοκ κ xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 @ tsiftsism Εγώ δεν εδώ πάντως κανένα πρόβλημα γενικά με τις ειδοποιήσεις. Ποιό είναι το γνωστό πρόβλημα που λες?γτ Εγώ πραγματικά και με data εδώ ακριβώς στην ώρα τους τις ειδοποιήσεις(Facebook,Twitter, tapatalk,) είμαι όμως με στοκ κ xposed. Το γνωστό θέμα είναι η καθυστέρηση στις ειδοποιήσεις που υπήρχε από την αρχή που βγήκε το Nexus 4 (επαναλαμβάνω, δεν το αντιμετώπιζαν όλοι οι κάτοχοι, αλλά πολλοί). Δεν ξέρω βέβαια αν λύθηκε με την KitKat και απλά εγώ συνεχίζω να έχω το πρόβλημα, αν και όπως έγραψα δεν έχω καθυστέρηση σε αυτές όπως όταν ήμουν με Jelly Bean, αλλά δεν έρχονται καθόλου όταν είμαι με data plan!!! Κι εγώ εδώ και καιρό με stock rom και xposed είμαι, αλλά με custom kernel, γι' αυτό ζήτησα να μου απαντήσουν όσοι χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο. Σ' ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Το γνωστό θέμα είναι η καθυστέρηση στις ειδοποιήσεις που υπήρχε από την αρχή που βγήκε το Nexus 4 (επαναλαμβάνω, δεν το αντιμετώπιζαν όλοι οι κάτοχοι, αλλά πολλοί). Δεν ξέρω βέβαια αν λύθηκε με την KitKat και απλά εγώ συνεχίζω να έχω το πρόβλημα, αν και όπως έγραψα δεν έχω καθυστέρηση σε αυτές όπως όταν ήμουν με Jelly Bean, αλλά δεν έρχονται καθόλου όταν είμαι με data plan!!! Κι εγώ εδώ και καιρό με stock rom και xposed είμαι, αλλά με custom kernel, γι' αυτό ζήτησα να μου απαντήσουν όσοι χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο. Σ' ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Είχα το ίδιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο messenger του fb με στοκ+hells+xposed έκανα εκκαθάριση προσωρινής μνήμης κ δεδομένα εφαρμογής κ ξανά login κ έστρωσε. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Εμενα σταθερη η κατασταση ειδοποιησεων, ανεξαρτητα κερνελ. Gmail και tapatalk ερχονται σφαιρα, yahoo και Facebook με καθυστερηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ναι σας αφήνω κ γω σιγά σιγά αλλά όχι κ τελείως γτ θα το πάρει η δικιά μου το κινητό οποτε μια επαφη θα την έχω. Απλα δεν θα χω την πολυτελεια να αλλαζω ρομ καθε λιγο.Θα το αφήσω στοκ με xposed και όλα καλά. Είμαι αναμεσα σε nexus 5 k lg g2 με κλίση προς το δεύτερο.. Ενημέρωσε μας. Πάντως στην περίπτωση του G2, κρίνοντας από το G Pad που έχω, δεν σου χρειάζεται xposed ;) Η μαμά rom είναι υπέροχη με ελάχιστο bloatware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Κάποιος το είχε αναφέρει παλαιότερα,αλλά δεν το βρίσκω,οπότε συγγνώμη που ξαναρωτάω:θέλω να περάσω το knock on tou Lg G2 στη συσκεύη μου,πως γίνεται αυτό?Πρέπει να περάσω καινούργια ρομ,κάποια εφαρμογή,κάποιος άλλος τρόπος?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ο πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος είναι να περάσεις κάποιον kernel που έχει ενσωματώσει την συγκεκριμένη λειτουργία. Πχ semaphore. Βάζεις και την αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή από το store και το ενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 εχω βαλει και εγώ το semaphore, αλλα δυστυχώς καποιες φορες χαλάει το touch της οθονης τελειώς.. ουτε να το ξεκλειδώσεις ουτε να απαντήσεις δε μπορεις σε κλίση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts