tziminhio Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Παιδιά για τον hells core ποιον manager να κατεβάσω; Έχουμε ρυθμίσεις για καλύτερα χρώματα; Κατέβασα trickster mod. Κανένας για ρύθμιση χρωμάτων; Edited February 13, 2014 by tziminhio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Παιδιά για τον hells core ποιον manager να κατεβάσω; Έχουμε ρυθμίσεις για καλύτερα χρώματα; faux display + trickster mod Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 δες και την παρακάτω απάντηση που μου έδωσε ο dev First you have to flash the Revert_to_Stock_v3.zip then the v3.2. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- First you have to flash the Revert_to_Stock_v3.zip then the v3.2. από τον dev απάντηση o Iταλός πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλεια με τον ήχο, η τελευταία έκδοση που έβγαλε πραγματικά είναι φοβερή !!!!! Τελικα δεν χρειαστηκε ν ακανω revert.Εμενα το περασε κατευθειαν!Αλλα ειχα το v2 ισως γιαυτο!Σε λιγο ανοιγει ο κινητο.. Αν προσεξεις το jet pack το έχουν ενσωματώσει στον dolphin έχει επιλογή on/off στις ρυθμίσεις. ;-) Ετσι ακριβως! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 faux display + trickster mod Κι εγώ μ' αυτά είμαι. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 o Iταλός πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλεια με τον ήχο, η τελευταία έκδοση που έβγαλε πραγματικά είναι φοβερή !!!!! Οσον αφορα το βίντεο δεν μου αρέσει πάντως. Με τις εφαρμογές που έβαλε έκανες καμια ρύθμιση; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Οσον αφορα το βίντεο δεν μου αρέσει πάντως. Με τις εφαρμογές που έβαλε έκανες καμια ρύθμιση; όχι, σκιάχτικα :) για πες, τι δεν σου άρεσε σε σχέση πάντα με τον στοκ ήχο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 όχι, σκιάχτικα :) για πες, τι δεν σου άρεσε σε σχέση πάντα με τον στοκ ήχο Κ γω ναι δεν ασχοληθηκα . με το βίντεο λείπει το μπάσο,έχει πολύ πρίμα! Κατα τα άλλα σε ηχους κ μικρόφωνο είναι πολύ καλό! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ρε παιδιά, μια επιβεβαίωση μόνο, τα προβλήματα με το BT στην 4.4.2 συνεχίζονται κανονικά ασχέτως rom? Έχω μείνει σε Purity αλλά δε νομίζω ότι φταίει η rom. Επίσης το "κόλπο" με τη ρύθμιση 2.4 GHz στο wi-fi δεν δουλεύει πάντα με αποτέλεσμα να κάνω πιο πολλά restarts από οποιαδήποτε άλλη συσκευή είχα ποτέ :mad: Υποθέτω είμαι ο μόνος εδώ ή απλά κανείς δεν χρησιμοποιεί πολύ το BT ώστε να τον ενοχλεί το συγκεκριμένο πρόβλημα; :confused: Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Υποθέτω είμαι ο μόνος εδώ ή απλά κανείς δεν χρησιμοποιεί πολύ το BT ώστε να τον ενοχλεί το συγκεκριμένο πρόβλημα; :confused: Εμένα με μαμά ρομ και hell kernel έφτιαξε μόνιμα το πρόβλημα όταν άλλαξα σε 2.4 Τώρα για σένα ή κάνεις δοκιμή με άλλη Rom ή με άλλο ΒΤ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Κ γω ναι δεν ασχοληθηκα . με το βίντεο λείπει το μπάσο,έχει πολύ πρίμα! Κατα τα άλλα σε ηχους κ μικρόφωνο είναι πολύ καλό! η απάντηση του ιταλού για το θέμα.... not only can increase the bit rate in general για παίξε μπάλα και ενημέρωσε την κοινότητα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Εμένα με μαμά ρομ και hell kernel έφτιαξε μόνιμα το πρόβλημα όταν άλλαξα σε 2.4 Τώρα για σένα ή κάνεις δοκιμή με άλλη Rom ή με άλλο ΒΤ. Έχω γυρίσει σε "2.4 only" καιρό τώρα αλλά σαν να μην έκανα καμία αλλαγή, το πρόβλημα εξακολουθεί. Η ρομ να παίζει ρόλο λόγω radio με το οποίο έρχεται; Είχα .97 και από χτες πέρασα το .84 (JB) να δω αν θα αλλάξει κάτι. Άλλο BT τι εννοείς ακριβώς; Δεν εννοείς τη συσκευή στην οποία συνδέεται υποθέτω γιατί σίγουρα δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Έχω γυρίσει σε "2.4 only" καιρό τώρα αλλά σαν να μην έκανα καμία αλλαγή, το πρόβλημα εξακολουθεί. Η ρομ να παίζει ρόλο λόγω radio με το οποίο έρχεται; Είχα .97 και από χτες πέρασα το .84 (JB) να δω αν θα αλλάξει κάτι. Άλλο BT τι εννοείς ακριβώς; Δεν εννοείς τη συσκευή στην οποία συνδέεται υποθέτω γιατί σίγουρα δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Εννοώ δοκίμασε αν μπορείς με άλλο headset. Μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ των 2 συσκευών. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Εννοώ δοκίμασε αν μπορείς με άλλο headset. Μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ των 2 συσκευών. Δύσκολο να αλλάξω το σύστημα του αμαξιού :p Αλλά δεν νομίζω ότι έχει και σχέση γιατί το ίδιο Ν4 χρησιμοποιούσα τόσο καιρό (προ KitKat) στο αμάξι χωρίς ποτέ να έχω προβλήματα! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 ερώτηξης sos !!!! ( κανονικά πάει στις γενικές εφαρμογές , αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας ότι δεν έχουμε εξωτερική μνήμη ) Έχει κανείς επαναφέρει φωτό και βίντεο τα οποία σβήστηκαν και αν ναι με ποιο τρόπο ή πρόγραμμα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 ερώτηξης sos !!!! ( κανονικά πάει στις γενικές εφαρμογές , αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας ότι δεν έχουμε εξωτερική μνήμη ) Έχει κανείς επαναφέρει φωτό και βίντεο τα οποία σβήστηκαν και αν ναι με ποιο τρόπο ή πρόγραμμα ? Αρχηγε μου μυρίζει μλκ :p Εγώ μια φορά τα έχασα όλα! Δεν μπόρεσα να τα επαναφερω...:( Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αρχηγε μου μυρίζει μλκ :p Εγώ μια φορά τα έχασα όλα! Δεν μπόρεσα να τα επαναφερω...:( ε ναι, μλκ έκανα ! Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Δεν μου έχει τύχει ποτέ έχω ακούσει το undelete for root users. Δεν κάνεις μια προσπάθεια; Δεν έχεις να χάσεις κάτι (άλλο πλέον). Επίσης δεν είναι άσχημη ιδέα στο μέλλον να χρησιμοποιείτε το auto back up του G+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) ερώτηξης sos !!!! ( κανονικά πάει στις γενικές εφαρμογές , αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας ότι δεν έχουμε εξωτερική μνήμη ) Έχει κανείς επαναφέρει φωτό και βίντεο τα οποία σβήστηκαν και αν ναι με ποιο τρόπο ή πρόγραμμα ? Για δες εδώ μπας και βγάλεις άκρη... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1994705 και εδώ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/help/data-partition-nexus-4-recovering-data-t2385807 Edited February 14, 2014 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 λοιπόν Κύριοι...... σβήστε τις φωτό σας και μην σας νοιάζει τίποτα, υπάρχει η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger&hl=el η οποία αν κάνετε μλκιες όπως εγώ σε σύντομο χρονικό διάστημα σας τις επαναφέρει :) Εμένα προσωπικά η free έκδοση μου τις επανέφερε ΟΛΕΣ !!! Τώρα μπορώ να πάω για ύπνο ήσυχος :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 λοιπόν Κύριοι...... σβήστε τις φωτό σας και μην σας νοιάζει τίποτα, υπάρχει η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger&hl=el η οποία αν κάνετε μλκιες όπως εγώ σε σύντομο χρονικό διάστημα σας τις επαναφέρει :) Εμένα προσωπικά η free έκδοση μου τις επανέφερε ΟΛΕΣ !!! Τώρα μπορώ να πάω για ύπνο ήσυχος :) Ωραίος! Εγώ δεν εψαξα καν τότε για τέτοιο πρόγραμμα :banghead: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis306 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Δύσκολο να αλλάξω το σύστημα του αμαξιού :p Αλλά δεν νομίζω ότι έχει και σχέση γιατί το ίδιο Ν4 χρησιμοποιούσα τόσο καιρό (προ KitKat) στο αμάξι χωρίς ποτέ να έχω προβλήματα! Καλημέρα, εμένα πάντως στο δικό μου αμάξι (Ford Mondeo) το bluetooth δουλεύει μια χαρά. Άλλο πρόβλημα έχω εγώ με το αμάξι: ΔΕΝ μου εμφανίζει όλες τις επαφές στο μενού "επαφές" του τηλεφώνου πράγμα το οποίο αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε από την έκδοση 2.3.4. του Android (τότε είχα ένα ZTE Blade). Έκτοτε ποτέ μα ποτέ δεν μου εμφάνισε όλες τις επαφές και ας έχω αλλάξει τρία τηλέφωνα μέχρι τώρα. Αποσυνδέσεις μου έχει κάνει πολύ ελάχιστες φορές και ο ήχος ακούγεται καμπάνα. Παράθεση Ericsson GH197,GH337,GH668, T18, T28s, T39, T66, T68. Sony-Ericsson T68i, T610, P910, W810, P1. Nokia 2110, 6600.Samsung SGH600.Motorοla StarTac 80. Panasonic GD92.Siemens S25, S35.HTC P3300, TyTN II, Diamond.Apple iPhone 3Gs 16Gb.ZTE Blade. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Περασα hellscore μετα απο πολλους μηνες!εβαλα τον b44t3,ειχα συνηθισει ομως το doubletap και τωρα πρεπει να συνηθισω το sweep2wake Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Περασα hellscore μετα απο πολλους μηνες!εβαλα τον b44t3,ειχα συνηθισει ομως το doubletap και τωρα πρεπει να συνηθισω το sweep2wake Βάλε το Trickster MOD και θα έχεις και πάλι dt2wake. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Βάλε το Trickster MOD και θα έχεις και πάλι dt2wake. ;) Κ οτι κατέβασα το faux123 σωστός πως δεν το θυμηθηκα :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ποιες είναι stable custom ROM <b>4.4.2 !?<\b> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts