Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Παιδιά για τον hells core ποιον manager να κατεβάσω; Έχουμε ρυθμίσεις για καλύτερα χρώματα;

Κατέβασα trickster mod. Κανένας για ρύθμιση χρωμάτων;

Edited by tziminhio

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά για τον hells core ποιον manager να κατεβάσω; Έχουμε ρυθμίσεις για καλύτερα χρώματα;

faux display + trickster mod

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δες και την παρακάτω απάντηση που μου έδωσε ο dev

First you have to flash the Revert_to_Stock_v3.zip then the v3.2.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

First you have to flash the Revert_to_Stock_v3.zip then the v3.2.

από τον dev απάντηση

o Iταλός πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλεια με τον ήχο, η τελευταία έκδοση που έβγαλε πραγματικά είναι φοβερή !!!!!

Τελικα δεν χρειαστηκε ν ακανω revert.Εμενα το περασε κατευθειαν!Αλλα ειχα το v2 ισως γιαυτο!Σε λιγο ανοιγει ο κινητο..

Αν προσεξεις το jet pack το έχουν ενσωματώσει στον dolphin έχει επιλογή on/off στις ρυθμίσεις. ;-)

Ετσι ακριβως!

Δημήτρης

faux display + trickster mod

Κι εγώ μ' αυτά είμαι.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

o Iταλός πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλεια με τον ήχο, η τελευταία έκδοση που έβγαλε πραγματικά είναι φοβερή !!!!!

Οσον αφορα το βίντεο δεν μου αρέσει πάντως. Με τις εφαρμογές που έβαλε έκανες καμια ρύθμιση;

Δημήτρης

Οσον αφορα το βίντεο δεν μου αρέσει πάντως. Με τις εφαρμογές που έβαλε έκανες καμια ρύθμιση;

όχι, σκιάχτικα :)

για πες, τι δεν σου άρεσε σε σχέση πάντα με τον στοκ ήχο

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

όχι, σκιάχτικα :)

για πες, τι δεν σου άρεσε σε σχέση πάντα με τον στοκ ήχο

Κ γω ναι δεν ασχοληθηκα . με το βίντεο λείπει το μπάσο,έχει πολύ πρίμα! Κατα τα άλλα σε ηχους κ μικρόφωνο είναι πολύ καλό!

Δημήτρης

Ρε παιδιά, μια επιβεβαίωση μόνο, τα προβλήματα με το BT στην 4.4.2 συνεχίζονται κανονικά ασχέτως rom? Έχω μείνει σε Purity αλλά δε νομίζω ότι φταίει η rom. Επίσης το "κόλπο" με τη ρύθμιση 2.4 GHz στο wi-fi δεν δουλεύει πάντα με αποτέλεσμα να κάνω πιο πολλά restarts από οποιαδήποτε άλλη συσκευή είχα ποτέ :mad:

Υποθέτω είμαι ο μόνος εδώ ή απλά κανείς δεν χρησιμοποιεί πολύ το BT ώστε να τον ενοχλεί το συγκεκριμένο πρόβλημα; :confused:

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Υποθέτω είμαι ο μόνος εδώ ή απλά κανείς δεν χρησιμοποιεί πολύ το BT ώστε να τον ενοχλεί το συγκεκριμένο πρόβλημα; :confused:

Εμένα με μαμά ρομ και hell kernel έφτιαξε μόνιμα το πρόβλημα όταν άλλαξα σε 2.4

Τώρα για σένα ή κάνεις δοκιμή με άλλη Rom ή με άλλο ΒΤ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κ γω ναι δεν ασχοληθηκα . με το βίντεο λείπει το μπάσο,έχει πολύ πρίμα! Κατα τα άλλα σε ηχους κ μικρόφωνο είναι πολύ καλό!

η απάντηση του ιταλού για το θέμα....

not only can increase the bit rate in general

για παίξε μπάλα και ενημέρωσε την κοινότητα :)

Εμένα με μαμά ρομ και hell kernel έφτιαξε μόνιμα το πρόβλημα όταν άλλαξα σε 2.4

Τώρα για σένα ή κάνεις δοκιμή με άλλη Rom ή με άλλο ΒΤ.

Έχω γυρίσει σε "2.4 only" καιρό τώρα αλλά σαν να μην έκανα καμία αλλαγή, το πρόβλημα εξακολουθεί. Η ρομ να παίζει ρόλο λόγω radio με το οποίο έρχεται; Είχα .97 και από χτες πέρασα το .84 (JB) να δω αν θα αλλάξει κάτι. Άλλο BT τι εννοείς ακριβώς; Δεν εννοείς τη συσκευή στην οποία συνδέεται υποθέτω γιατί σίγουρα δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Έχω γυρίσει σε "2.4 only" καιρό τώρα αλλά σαν να μην έκανα καμία αλλαγή, το πρόβλημα εξακολουθεί. Η ρομ να παίζει ρόλο λόγω radio με το οποίο έρχεται; Είχα .97 και από χτες πέρασα το .84 (JB) να δω αν θα αλλάξει κάτι. Άλλο BT τι εννοείς ακριβώς; Δεν εννοείς τη συσκευή στην οποία συνδέεται υποθέτω γιατί σίγουρα δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Εννοώ δοκίμασε αν μπορείς με άλλο headset.

Μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ των 2 συσκευών.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εννοώ δοκίμασε αν μπορείς με άλλο headset.

Μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ των 2 συσκευών.

Δύσκολο να αλλάξω το σύστημα του αμαξιού :p Αλλά δεν νομίζω ότι έχει και σχέση γιατί το ίδιο Ν4 χρησιμοποιούσα τόσο καιρό (προ KitKat) στο αμάξι χωρίς ποτέ να έχω προβλήματα!

ερώτηξης sos !!!! ( κανονικά πάει στις γενικές εφαρμογές , αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας ότι δεν έχουμε εξωτερική μνήμη )

Έχει κανείς επαναφέρει φωτό και βίντεο τα οποία σβήστηκαν και αν ναι με ποιο τρόπο ή πρόγραμμα ?

ερώτηξης sos !!!! ( κανονικά πάει στις γενικές εφαρμογές , αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας ότι δεν έχουμε εξωτερική μνήμη )

Έχει κανείς επαναφέρει φωτό και βίντεο τα οποία σβήστηκαν και αν ναι με ποιο τρόπο ή πρόγραμμα ?

Αρχηγε μου μυρίζει μλκ :p

Εγώ μια φορά τα έχασα όλα! Δεν μπόρεσα να τα επαναφερω...:(

Δημήτρης

Αρχηγε μου μυρίζει μλκ :p

Εγώ μια φορά τα έχασα όλα! Δεν μπόρεσα να τα επαναφερω...:(

ε ναι, μλκ έκανα ! Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε ?

Δεν μου έχει τύχει ποτέ έχω ακούσει το undelete for root users. Δεν κάνεις μια προσπάθεια; Δεν έχεις να χάσεις κάτι (άλλο πλέον).

Επίσης δεν είναι άσχημη ιδέα στο μέλλον να χρησιμοποιείτε το auto back up του G+

Για δες εδώ μπας και βγάλεις άκρη... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1994705 και εδώ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/help/data-partition-nexus-4-recovering-data-t2385807

Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

λοιπόν Κύριοι...... σβήστε τις φωτό σας και μην σας νοιάζει τίποτα, υπάρχει η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger&hl=el η οποία αν κάνετε μλκιες όπως εγώ σε σύντομο χρονικό διάστημα σας τις επαναφέρει :)

Εμένα προσωπικά η free έκδοση μου τις επανέφερε ΟΛΕΣ !!! Τώρα μπορώ να πάω για ύπνο ήσυχος :)

λοιπόν Κύριοι...... σβήστε τις φωτό σας και μην σας νοιάζει τίποτα, υπάρχει η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger&hl=el η οποία αν κάνετε μλκιες όπως εγώ σε σύντομο χρονικό διάστημα σας τις επαναφέρει :)

Εμένα προσωπικά η free έκδοση μου τις επανέφερε ΟΛΕΣ !!! Τώρα μπορώ να πάω για ύπνο ήσυχος :)

Ωραίος! Εγώ δεν εψαξα καν τότε για τέτοιο πρόγραμμα :banghead:

Δημήτρης

Δύσκολο να αλλάξω το σύστημα του αμαξιού :p Αλλά δεν νομίζω ότι έχει και σχέση γιατί το ίδιο Ν4 χρησιμοποιούσα τόσο καιρό (προ KitKat) στο αμάξι χωρίς ποτέ να έχω προβλήματα!

Καλημέρα, εμένα πάντως στο δικό μου αμάξι (Ford Mondeo) το bluetooth δουλεύει μια χαρά.

Άλλο πρόβλημα έχω εγώ με το αμάξι: ΔΕΝ μου εμφανίζει όλες τις επαφές στο μενού "επαφές" του τηλεφώνου πράγμα το οποίο αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε από την έκδοση 2.3.4. του Android (τότε είχα ένα ZTE Blade).

Έκτοτε ποτέ μα ποτέ δεν μου εμφάνισε όλες τις επαφές και ας έχω αλλάξει τρία τηλέφωνα μέχρι τώρα.

Αποσυνδέσεις μου έχει κάνει πολύ ελάχιστες φορές και ο ήχος ακούγεται καμπάνα.

Ericsson GH197,GH337,GH668, T18, T28s, T39, T66, T68.

Sony-Ericsson T68i, T610, P910, W810, P1.

Nokia 2110, 6600.Samsung SGH600.Motorοla StarTac 80.

Panasonic GD92.Siemens S25, S35.HTC P3300, TyTN II, Diamond.Apple iPhone 3Gs 16Gb.ZTE Blade.

Περασα hellscore μετα απο πολλους μηνες!εβαλα τον b44t3,ειχα συνηθισει ομως το doubletap και τωρα πρεπει να συνηθισω το sweep2wake
Δημήτρης

Περασα hellscore μετα απο πολλους μηνες!εβαλα τον b44t3,ειχα συνηθισει ομως το doubletap και τωρα πρεπει να συνηθισω το sweep2wake

Βάλε το Trickster MOD και θα έχεις και πάλι dt2wake. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Βάλε το Trickster MOD και θα έχεις και πάλι dt2wake. ;)

Κ οτι κατέβασα το faux123 σωστός πως δεν το θυμηθηκα :D

Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)