Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

τηλ sυνέχεια στο 3g ( ποτέ δεν το γυρνάω σε 2g) με πάνω από 1 ώρα σίγουρα ομιλία και data ανοιχτά - περιοδικά κατά την μέρα επίσης 1 ώρα, wifi ανοιχτό 3-4 ώρες επίσης περιοδικά

Μα δεν μου λες κάτι καινούριο.

Σε ρώτησα αν έκανες χρήση του 3g.Δηλαδή πόσες ώρες σερφαρες online.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα δεν μου λες κάτι καινούριο.

Σε ρώτησα αν έκανες χρήση του 3g.Δηλαδή πόσες ώρες σερφαρες online.

οι ώρες που αναφέρω ανοικτά data ή wifi είναι για να σερφάρω, διαβάσω - στείλω email κλπ δεν είναι ανοικτά χωρίς να γίνεται καποια διεργασία

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συγγνώμη ρε αδέρφια αλλα κάποιος μου είπε οτι σε αυτο το νημα υπήρχε πρόβλημα με το tethering. είναι αλήθεια? Ρωτάω γιατί έχω μεγάλο θέμα και αν κάποιος έχει λύση να μου πει.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Καλημέρα σε όλους... Θέλω να ρωτήσω πως κατεβάζουμε θέματα για την carbon rom και αν έχει κανείς να προτείνει κάποιο...

Καλημέρα και ντροπή στους παραπάνω που χλευάζουν :-)

@junglist και μες το τελευταίο και με τα προηγούμενα radio E βλέπω μόνο μερικές φορές σε κλειστούς χώρους.wind έχω

ΤΟ radio. 48 παιζει με την 4.4?

Amazon Fire stick 4k max

Αν δεν κάνω λάθος είναι άσχετο με την έκδοση λειτουργικού.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

δεν νομίζω, αλλά ποιος ο λόγος ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δεν νομίζω, αλλά ποιος ο λόγος ?

Μια χαρά παίζει τελικά.

Ο λόγος είναι αυτό που είχα ρωτήσει λίγο νωρίτερα.

Έχω χάλια σήμα κινητού, οπότε κάνω δοκιμές μήπως αλλάξει τίποτα.

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα στην παρέα !!!

Επειδή οι περισσότεροι περάσατε στα ψιλά το ποστ μου σας αναφέρω για άλλη μία φορά, για το καλό σας :) Βάλτε το παρακάτω ζιπ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/-t2635983 και πλέον θα κατεβάζετε στο μισό την ένταση του ΄΄κουδουνίσματος΄΄ καθώς και την ένταση του τηλ κατά την κλίση, γιατί στο φουλ δεν αντέχεται :)

@prioxxx κάνε και ένα τεστ στο video να δούμε αν υπάρχει και εκεί διαφορά !

Καλημέρα στην παρέα !!!

Επειδή οι περισσότεροι περάσατε στα ψιλά το ποστ μου σας αναφέρω για άλλη μία φορά, για το καλό σας :) Βάλτε το παρακάτω ζιπ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/-t2635983 και πλέον θα κατεβάζετε στο μισό την ένταση του ΄΄κουδουνίσματος΄΄ καθώς και την ένταση του τηλ κατά την κλίση, γιατί στο φουλ δεν αντέχεται :)

@prioxxx κάνε και ένα τεστ στο video να δούμε αν υπάρχει και εκεί διαφορά !

Έχει τρελή διαφορά μιας κ το δοκιμασα κ γω!δοκιμαστε το παντως!θα βάλω μουσική στο δωμάτιο κ θα γράψω βίντεο να δω αν έχει κ εκεί διαφορά κ θα σας πω γτ σε μπουζούκια που τραβαγα ηταν απαραδεκτος ο ήχος.

Δημήτρης

Έχει τρελή διαφορά μιας κ το δοκιμασα κ γω!δοκιμαστε το παντως!θα βάλω μουσική στο δωμάτιο κ θα γράψω βίντεο να δω αν έχει κ εκεί διαφορά κ θα σας πω γτ σε μπουζούκια που τραβαγα ηταν απαραδεκτος ο ήχος.

αμάν ρε μπουζουκόβιε :) Αν το ήξερα ότι το θες για τέτοια χρήση δεν θα πόσταρα το λίνκ !!!!! ( αν εχει τίποτα ΄΄καλό΄΄ το βιντεο από τα μπουζούκια.......στείλτο μου :) )

αμάν ρε μπουζουκόβιε :) Αν το ήξερα ότι το θες για τέτοια χρήση δεν θα πόσταρα το λίνκ !!!!! ( αν εχει τίποτα ΄΄καλό΄΄ το βιντεο από τα μπουζούκια.......στείλτο μου :) )

Χαχα έφαγε πέταμα το βίντεο με τέτοιο ήχο! Ηταν το καλοκαίρι απο volcano!

Δημήτρης

Ψάχνοντας τρόπους να βελτιώσω την εικόνα στα video του N4, πέρασα αυτό το mod το οποίο αυξάνει το bitrate.

Οι πρώτες δοκιμές δείχνουν ότι το chipset δεν έχει κανένα πρόβλημα να γράψει έως και 20Μbps video, και ο ήχος φαίνεται να βελτιώνεται αισθητά με αύξηση του bitrate.

Εκτενείς δοκιμές δεν έκανα γιατί δεν υπάρχει φυσικός φωτισμός αυτή την ώρα, αλλά νομίζω θα το αφήσω έτσι προς το παρόν.

Υπόψιν, με 20Mbps στα 1080p πλέον απαιτούνται ~8.5GB/h.

Χτες δοκίμασα βίντεο σε ενα τραπέζι που είχα παει. Έχει καλυτερέψει σαφως. Δεν έχει μπάσο όμως καθόλου. Για να δούμε μήπως βγάλει τίποτα καινούριο αυτός.

Δημήτρης

Το γύρισα σε ART και μετά την επανεκκίνηση πάτησα ανενεργό στις επιλογές για προγραμματιστές https://s3.amazonaws.com/pushbullet-uploads/ujCKx5M9PrM-jpBBrzng92U3mhZnezHO8qNX4kNgmFF8/Screenshot_2014-02-11-17-18-56.png . Θα λειτουργεί το ART ή πρέπει να πατήσω ενεργό;
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Taliban ευχαριστώ για το ζιπ για την ενταση του ακουστικού. Οντως τεραστια διάφορα! Όταν ήμουν εξω αν είχε φασαρία δεν άκουγαν τίποτα! Πολύ καλό! Και όντως το περάσαμε στα ψιλά το προηγούμενο post που είχες κανει!

Taliban ευχαριστώ για το ζιπ για την ενταση του ακουστικού. Οντως τεραστια διάφορα! Όταν ήμουν εξω αν είχε φασαρία δεν άκουγαν τίποτα! Πολύ καλό! Και όντως το περάσαμε στα ψιλά το προηγούμενο post που είχες κανει!

Αλοίμονο.....ότι καλό πέφτει στην αντιληψή μας, στην διάθεση της κοινότητας...... τώρα έβγαλε νέα εκδοση v3 ακόμα πιο βελτιωμένη σε 3 υπο-εκδόσεις 88 - 90 -92.

Οποιος θέλει ας βάλει κατευθειαν την 92

Αλοίμονο.....ότι καλό πέφτει στην αντιληψή μας, στην διάθεση της κοινότητας...... τώρα έβγαλε νέα εκδοση v3 ακόμα πιο βελτιωμένη σε 3 υπο-εκδόσεις 88 - 90 -92.

Οποιος θέλει ας βάλει κατευθειαν την 92

Επειδή σε διάβασα στο xda, μήπως χαλάει ο ήχος αμα είναι τόσο δυνατός;δηλ μήπως δεν είναι καθαρός;έλεγα να έβαζαν την 88 γιαυτό σε ρωταω.

Δημήτρης

Επειδή σε διάβασα στο xda, μήπως χαλάει ο ήχος αμα είναι τόσο δυνατός;δηλ μήπως δεν είναι καθαρός;έλεγα να έβαζαν την 88 γιαυτό σε ρωταω.

αν δεις, η v2 στα 92 ήταν, οπότε...... το πολύ πολυ πλέον να το χαμηλώνεις :)

αν δεις, η v2 στα 92 ήταν, οπότε...... το πολύ πολυ πλέον να το χαμηλώνεις :)

Α δεν το χα προσέξει! Έγινε!ειδες βελτίωση με το v3; στο βίντεο θέλει δουλεια πάντως.

Δημήτρης

Α δεν το χα προσέξει! Έγινε!ειδες βελτίωση με το v3; στο βίντεο θέλει δουλεια πάντως.

Νομίζω λίγο πιο καθαρός ήχος, σε βίντεο δεν έχω τσεκάρει. Θα τον ρωτήσεις στο xda ή θα τον ρωτήσω εγώ αν θα κάνει κάτι;

Νομίζω λίγο πιο καθαρός ήχος, σε βίντεο δεν έχω τσεκάρει. Θα τον ρωτήσεις στο xda ή θα τον ρωτήσω εγώ αν θα κάνει κάτι;

Ρώτα εσύ μιας κ εχεις ηδη μιλήσει :D

Δημήτρης

Ρε παιδιά ποιο ζιπ κατεβάζουμε; κάπου χάθηκα με τις επιλογές που έχει

Κατέβασε κατευθείαν την v3 92 , μην ασχολείσαι με τις υπόλοιπες

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)