junglist Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 τηλ sυνέχεια στο 3g ( ποτέ δεν το γυρνάω σε 2g) με πάνω από 1 ώρα σίγουρα ομιλία και data ανοιχτά - περιοδικά κατά την μέρα επίσης 1 ώρα, wifi ανοιχτό 3-4 ώρες επίσης περιοδικά Μα δεν μου λες κάτι καινούριο. Σε ρώτησα αν έκανες χρήση του 3g.Δηλαδή πόσες ώρες σερφαρες online. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μα δεν μου λες κάτι καινούριο. Σε ρώτησα αν έκανες χρήση του 3g.Δηλαδή πόσες ώρες σερφαρες online. οι ώρες που αναφέρω ανοικτά data ή wifi είναι για να σερφάρω, διαβάσω - στείλω email κλπ δεν είναι ανοικτά χωρίς να γίνεται καποια διεργασία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Συγγνώμη ρε αδέρφια αλλα κάποιος μου είπε οτι σε αυτο το νημα υπήρχε πρόβλημα με το tethering. είναι αλήθεια? Ρωτάω γιατί έχω μεγάλο θέμα και αν κάποιος έχει λύση να μου πει. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλημέρα σε όλους... Θέλω να ρωτήσω πως κατεβάζουμε θέματα για την carbon rom και αν έχει κανείς να προτείνει κάποιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλημέρα και ντροπή στους παραπάνω που χλευάζουν :-) @junglist και μες το τελευταίο και με τα προηγούμενα radio E βλέπω μόνο μερικές φορές σε κλειστούς χώρους.wind έχω ΤΟ radio. 48 παιζει με την 4.4? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 ΤΟ radio. 48 παιζει με την 4.4? Αν δεν κάνω λάθος είναι άσχετο με την έκδοση λειτουργικού. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 ΤΟ radio. 48 παιζει με την 4.4? δεν νομίζω, αλλά ποιος ο λόγος ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 δεν νομίζω, αλλά ποιος ο λόγος ? Μια χαρά παίζει τελικά. Ο λόγος είναι αυτό που είχα ρωτήσει λίγο νωρίτερα. Έχω χάλια σήμα κινητού, οπότε κάνω δοκιμές μήπως αλλάξει τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλημέρα στην παρέα !!! Επειδή οι περισσότεροι περάσατε στα ψιλά το ποστ μου σας αναφέρω για άλλη μία φορά, για το καλό σας :) Βάλτε το παρακάτω ζιπ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/-t2635983 και πλέον θα κατεβάζετε στο μισό την ένταση του ΄΄κουδουνίσματος΄΄ καθώς και την ένταση του τηλ κατά την κλίση, γιατί στο φουλ δεν αντέχεται :) @prioxxx κάνε και ένα τεστ στο video να δούμε αν υπάρχει και εκεί διαφορά ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλημέρα στην παρέα !!! Επειδή οι περισσότεροι περάσατε στα ψιλά το ποστ μου σας αναφέρω για άλλη μία φορά, για το καλό σας :) Βάλτε το παρακάτω ζιπ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/-t2635983 και πλέον θα κατεβάζετε στο μισό την ένταση του ΄΄κουδουνίσματος΄΄ καθώς και την ένταση του τηλ κατά την κλίση, γιατί στο φουλ δεν αντέχεται :) @prioxxx κάνε και ένα τεστ στο video να δούμε αν υπάρχει και εκεί διαφορά ! Έχει τρελή διαφορά μιας κ το δοκιμασα κ γω!δοκιμαστε το παντως!θα βάλω μουσική στο δωμάτιο κ θα γράψω βίντεο να δω αν έχει κ εκεί διαφορά κ θα σας πω γτ σε μπουζούκια που τραβαγα ηταν απαραδεκτος ο ήχος. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έχει τρελή διαφορά μιας κ το δοκιμασα κ γω!δοκιμαστε το παντως!θα βάλω μουσική στο δωμάτιο κ θα γράψω βίντεο να δω αν έχει κ εκεί διαφορά κ θα σας πω γτ σε μπουζούκια που τραβαγα ηταν απαραδεκτος ο ήχος. αμάν ρε μπουζουκόβιε :) Αν το ήξερα ότι το θες για τέτοια χρήση δεν θα πόσταρα το λίνκ !!!!! ( αν εχει τίποτα ΄΄καλό΄΄ το βιντεο από τα μπουζούκια.......στείλτο μου :) ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 αμάν ρε μπουζουκόβιε :) Αν το ήξερα ότι το θες για τέτοια χρήση δεν θα πόσταρα το λίνκ !!!!! ( αν εχει τίποτα ΄΄καλό΄΄ το βιντεο από τα μπουζούκια.......στείλτο μου :) ) Χαχα έφαγε πέταμα το βίντεο με τέτοιο ήχο! Ηταν το καλοκαίρι απο volcano! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ψάχνοντας τρόπους να βελτιώσω την εικόνα στα video του N4, πέρασα αυτό το mod το οποίο αυξάνει το bitrate. Οι πρώτες δοκιμές δείχνουν ότι το chipset δεν έχει κανένα πρόβλημα να γράψει έως και 20Μbps video, και ο ήχος φαίνεται να βελτιώνεται αισθητά με αύξηση του bitrate. Εκτενείς δοκιμές δεν έκανα γιατί δεν υπάρχει φυσικός φωτισμός αυτή την ώρα, αλλά νομίζω θα το αφήσω έτσι προς το παρόν. Υπόψιν, με 20Mbps στα 1080p πλέον απαιτούνται ~8.5GB/h. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 αμάν ρε μπουζουκόβιε :) Αν το ήξερα ότι το θες για τέτοια χρήση δεν θα πόσταρα το λίνκ !!!!! ( αν εχει τίποτα ΄΄καλό΄΄ το βιντεο από τα μπουζούκια.......στείλτο μου :) ) Χτες δοκίμασα βίντεο σε ενα τραπέζι που είχα παει. Έχει καλυτερέψει σαφως. Δεν έχει μπάσο όμως καθόλου. Για να δούμε μήπως βγάλει τίποτα καινούριο αυτός. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Το γύρισα σε ART και μετά την επανεκκίνηση πάτησα ανενεργό στις επιλογές για προγραμματιστές https://s3.amazonaws.com/pushbullet-uploads/ujCKx5M9PrM-jpBBrzng92U3mhZnezHO8qNX4kNgmFF8/Screenshot_2014-02-11-17-18-56.png . Θα λειτουργεί το ART ή πρέπει να πατήσω ενεργό; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Taliban ευχαριστώ για το ζιπ για την ενταση του ακουστικού. Οντως τεραστια διάφορα! Όταν ήμουν εξω αν είχε φασαρία δεν άκουγαν τίποτα! Πολύ καλό! Και όντως το περάσαμε στα ψιλά το προηγούμενο post που είχες κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Taliban ευχαριστώ για το ζιπ για την ενταση του ακουστικού. Οντως τεραστια διάφορα! Όταν ήμουν εξω αν είχε φασαρία δεν άκουγαν τίποτα! Πολύ καλό! Και όντως το περάσαμε στα ψιλά το προηγούμενο post που είχες κανει! Αλοίμονο.....ότι καλό πέφτει στην αντιληψή μας, στην διάθεση της κοινότητας...... τώρα έβγαλε νέα εκδοση v3 ακόμα πιο βελτιωμένη σε 3 υπο-εκδόσεις 88 - 90 -92. Οποιος θέλει ας βάλει κατευθειαν την 92 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αλοίμονο.....ότι καλό πέφτει στην αντιληψή μας, στην διάθεση της κοινότητας...... τώρα έβγαλε νέα εκδοση v3 ακόμα πιο βελτιωμένη σε 3 υπο-εκδόσεις 88 - 90 -92. Οποιος θέλει ας βάλει κατευθειαν την 92 Επειδή σε διάβασα στο xda, μήπως χαλάει ο ήχος αμα είναι τόσο δυνατός;δηλ μήπως δεν είναι καθαρός;έλεγα να έβαζαν την 88 γιαυτό σε ρωταω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Επειδή σε διάβασα στο xda, μήπως χαλάει ο ήχος αμα είναι τόσο δυνατός;δηλ μήπως δεν είναι καθαρός;έλεγα να έβαζαν την 88 γιαυτό σε ρωταω. αν δεις, η v2 στα 92 ήταν, οπότε...... το πολύ πολυ πλέον να το χαμηλώνεις :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 αν δεις, η v2 στα 92 ήταν, οπότε...... το πολύ πολυ πλέον να το χαμηλώνεις :) Α δεν το χα προσέξει! Έγινε!ειδες βελτίωση με το v3; στο βίντεο θέλει δουλεια πάντως. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Α δεν το χα προσέξει! Έγινε!ειδες βελτίωση με το v3; στο βίντεο θέλει δουλεια πάντως. Νομίζω λίγο πιο καθαρός ήχος, σε βίντεο δεν έχω τσεκάρει. Θα τον ρωτήσεις στο xda ή θα τον ρωτήσω εγώ αν θα κάνει κάτι; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Νομίζω λίγο πιο καθαρός ήχος, σε βίντεο δεν έχω τσεκάρει. Θα τον ρωτήσεις στο xda ή θα τον ρωτήσω εγώ αν θα κάνει κάτι; Ρώτα εσύ μιας κ εχεις ηδη μιλήσει :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Εγώ έβαλα κατευθείαν v.3 στο 92 οποτε δεν μπορω να συγκρινω με προηγούμενο. Είμαι ευχαριστγμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ρε παιδιά ποιο ζιπ κατεβάζουμε; κάπου χάθηκα με τις επιλογές που έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ρε παιδιά ποιο ζιπ κατεβάζουμε; κάπου χάθηκα με τις επιλογές που έχει Κατέβασε κατευθείαν την v3 92 , μην ασχολείσαι με τις υπόλοιπες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts