prioxxx Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Στην καρμπον έχει στο lockscreen τον καιρό.ποιο αρχείο πρεπει να πάρω για να το βάλω σε στοκ Ρομ;το χα κανει πιο παλιά αλλά δεν το θυμάμαι.Έβαλα dashclock widget αλλά δεν είναι αυτό που θέλω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Στην καρμπον έχει στο lockscreen τον καιρό.ποιο αρχείο πρεπει να πάρω για να το βάλω σε στοκ Ρομ;το χα κανει πιο παλιά αλλά δεν το θυμάμαι.Έβαλα dashclock widget αλλά δεν είναι αυτό που θέλω. Chronus από το play εδώ και πολύ καιρό! Είναι το cyanogen ρολόι το ανέβασαν επίσημα στο play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Chronus από το play εδώ και πολύ καιρό! Είναι το cyanogen ρολόι το ανέβασαν επίσημα στο play Είσαι ωραίος!δουλεύει!ευχαριστωωω!είχα κατεβάσει απο καρμπον αλλά μετα απο εγκατάσταση του clock χαλαγε στην ανάλυση. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 παιδια καλησπερα εχω περασει την cm-10.2-20131103-crDroid-build28-mako και εχω θεμα με της φωτογραφιες . οταν τραβαω χωρις φλας ειναι ολα καλα μολις βαλω φλας τραβαει μαυρο!!!!! αν ξερει καποιος κατι ας μου πει. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Η slim Kat με το σημερινό update προχώρησε αρκετά. Πρόσθεσε αρκετά πράγματα, μεταξύ αυτών ενσωμάτωσε και το root. Δεν χρειάζεται πλέον να φλασάρεις κάθε φορά και το super su. Προς το παρόν έχει την πρωτιά ανάμεσα στις ομάδες custom roms. Στο 4.3 ήταν η pa. Τώρα είναι η σειρά της slim. Και εδώ η τελευταία ενημέρωση από paranoid, μερικές ώρες πριν [ https://plus.google.com/107979589566958860409/posts/QPLpyxAEVBj URL] Edited November 10, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Η slim Kat με το σημερινό update προχώρησε αρκετά. Πρόσθεσε αρκετά πράγματα, μεταξύ αυτών ενσωμάτωσε και το root. Δεν χρειάζεται πλέον να φλασάρεις κάθε φορά και το super su. Προς το παρόν έχει την πρωτιά ανάμεσα στις ομάδες custom roms. Στο 4.3 ήταν η pa. Τώρα είναι η σειρά της slim. Και εδώ η τελευταία ενημέρωση από paranoid, μερικές ώρες πριν [ https://plus.google.com/107979589566958860409/posts/QPLpyxAEVBj URL] Έχουμε link για slimkat; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Έχουμε link για slimkat; http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2508720 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 εγω εχω περασει σε slimbean εδω και κανα μηνα...ολα καλα.ελεγα να περιμενω την PA 4.0 αλλα απ οτι φαινεται θα αργησει ακομα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Eχει βαλει κανεις beats audio-nexus louder?Εχει οντως διαφορα?Και τι ρυθμισεις εχετε κανει? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Eχει βαλει κανεις beats audio-nexus louder?Εχει οντως διαφορα?Και τι ρυθμισεις εχετε κανει? Beats audio όχι, είναι το μεγαλύτερο ψέμα.Ψάξε στο YouTube και θα βρεις πολλά.NEXUS louder είχα πάντα και έχει τρελλή διαφορά και στην απόδοση και στην ένταση του ήχου.κοίτα στο thread του στο xda έχει πολλές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Beats audio όχι, είναι το μεγαλύτερο ψέμα.Ψάξε στο YouTube και θα βρεις πολλά.NEXUS louder είχα πάντα και έχει τρελλή διαφορά και στην απόδοση και στην ένταση του ήχου.κοίτα στο thread του στο xda έχει πολλές ρυθμίσεις. Oχι που δεν θα χες δοκιμασει εσυ!:p Το nexuslouder εβαλα,αλλά εγκατεστησε beats audio ,awesome beats,eizo rewire και ενα με κινεζικα γραμματα.Ποιο απολα ρυθμιζεις?Ενεργοποιησα κατι αλλα δεν βλεπω διαφορά.Παω να διαβασω ξανα τι λεει EDIT τωρα ειδα οτι πρεπει να καλω ή να λαμβανω για να δω τον ηχο και οχι απο τις ρυθμισεις lol Edited November 11, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Πήγαινε ρυθμίσεις ήχου και στα μουσικά εφέ επέλεξε το eizo.Για ρυθμίσεις ψάξε και θα βρεις πολλές.Είναι και ωραίος player ο eizo ειδικά σε lock screen.Τι να flashαρω μωρέ ο noob που είμαι καραστοκ εδώ και είκοσι μέρες.Έχω ξεχάσει τι θα πει reboot να πούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Πήγαινε ρυθμίσεις ήχου και στα μουσικά εφέ επέλεξε το eizo.Για ρυθμίσεις ψάξε και θα βρεις πολλές.Είναι και ωραίος player ο eizo ειδικά σε lock screen.Τι να flashαρω μωρέ ο noob που είμαι καραστοκ εδώ και είκοσι μέρες.Έχω ξεχάσει τι θα πει reboot να πούμε! :lol: και γω στοκ μια βδομαδα αλλα δεν αντεξα κ φλασαρα τουλαχιστον φρανκο!οκ Thanks Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 ρε παιδια, γινεται να αλλαξω τα προφιλ της οθονης μονο με root και trickster? πρεπει οπωσδηποτε να βαλω custom kernel? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 ρε παιδια, γινεται να αλλαξω τα προφιλ της οθονης μονο με root και trickster? πρεπει οπωσδηποτε να βαλω custom kernel? Οπωσδήποτε kernel. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 :lol: και γω στοκ μια βδομαδα αλλα δεν αντεξα κ φλασαρα τουλαχιστον φρανκο!οκ Thanks αυτος ο franco γιατι εμεινε τοσο στην 193..?? Γιατι δεν αναβαθμισε ακομα..? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 αυτος ο franco γιατι εμεινε τοσο στην 193..?? Γιατι δεν αναβαθμισε ακομα..? Αν είναι οκ γιατί να αναβαθμίσει ? άσε πού μάλλον ασχολείται με 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αν είναι οκ γιατί να αναβαθμίσει ? άσε πού μάλλον ασχολείται με 4.4 σωστα δεν το σκεφτηκα αυτο..!! thanks Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 αυτος ο franco γιατι εμεινε τοσο στην 193..?? Γιατι δεν αναβαθμισε ακομα..? Γτ δουλεύει απροβληματιστα!επίσης θα πήρε κ νεο κινητό για να ασχοληθεί lol Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 οχι μαλλον,σιγουρα. ακομα δεν υπαρχει κινητικοτητα παντως..ουτε για μας ουτε για το 5 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλά δεν πιάνεστε πουθενά! :-) Πριν έβγαζε νέο update κάθε μέρα, λέγατε γιατί βγάζει τόσο συχνά. Τώρα βγάζει πιο αραιά, λέτε γιατί αργεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πέρασα τον beta Nova launcher με features και look από τον KitKat launcher, και τώρα τα εικονίδια με desktop grid 4x5 μού φαίνονται πολύ μικρά. Είχα συνηθίσει με τα τεράστια εικονίδια τού KitKat launcher. :lol: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Eχει βαλει κανεις beats audio-nexus louder?Εχει οντως διαφορα?Και τι ρυθμισεις εχετε κανει? μόνο το viper4android και λίγο του faux κάνουν δουλειά. το πρώτο επειδή χρειάζεται οδηγούς δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει σε σένα άλλα δεν χάνεις τίποτα να δοκιμασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Chronus από το play εδώ και πολύ καιρό! Είναι το cyanogen ρολόι το ανέβασαν επίσημα στο play Εγώ γιατί δεν μπόρεσα να το σεταρω; μου ανοίγει μόνο το ρολόι και τπτ παραπάνω από τις επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εγώ γιατί δεν μπόρεσα να το σεταρω; μου ανοίγει μόνο το ρολόι και τπτ παραπάνω από τις επιλογές Δουλεύει μια χαρά. Πρόσεξε τα βήματα στο widget Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts