lavramid Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 @ lavramid Για το Swype δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Backup & Sync. Μία στο τόσο, να το ενεργοποιείς, να παίρνεις το backup σου και πάλι απενεργοποίηση. Έτσι, δεν θα έχεις καθυστέρηση στην αλλαγή γλώσσας. Για το άλλο που αναφέρεις με τα χρώματα, δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα με τον Franco που χρησιμοποιώ από την 1η μέρα που έχω το κινητό. Πωπω μ'έσωσε αυτό με το Swype!! Μα κι εγώ έχω βάλει τουλάχιστον εκατό φορές kernel Πρώτη φορά το βλέπω!! Και σκέψου ότι παίζω με το android τέσσερα χρόνια τώρα!! :-\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Γεια σας παίδες μετά από καιρό! Αντιμετωπίζω ένα μικρό θεματάκι! Τον τελευταίο καιρό βάζω καθημερινά την νυχτερινή της cm και βαριέμαι να πειράζω τον πυρήνα! Σήμερα αποφάσισα να βάλω έναν και δοκίμασα τις τελευταίες εκδόσεις από faux και τον Στράτο αλλά μόλις κάνει το Reboot κάτι απίστευτο κάνει με τα χρώματα(σα να λείπει κάποιο χρώμα!!) Λες και έχει τελειώσει ένα χρώμα στον εκτυπωτή!!Επανέρχεται μόνο μ'επανεγκατάσταση της cm!! Τι μυστήριο είναι αυτό;; Επίσης έχει βρει κανείς λύση με αυτή την τραγική καθυστέρηση στην αλλαγή γλώσσας και την αστάθεια στο Swype??? Ο semaphore δεν είναι συμβατός πια με την CM. Από τις τελευταίες nightlies. Έχει πει ότι δεν θα ακολουθήσει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Έβαλα dirty unicorns και ειναι απίστευτη..Την προτείνω.. Κρίμα που άργησε τόσο πολύ..Το μονο που δεν έχει είναι pie.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Εχθες περασα το adfree και το xposed με Module το gravity box.ολα δουλευουν μια χαρα,ειδικα για καποιον που θελει να μεινει λιγο stock το gravity κανει την δουλεια(ευχαριστω και τον Nokisas για τη συμβουλη). αλλα εχω ενα προλβημα(αχετο με το garvity και adfree λογικα),το wifi μενει συνεχεια ανοικτο.ενω το κλεινω στην μπαταρια μου δεινχει οτι ειναι συνεχεια ανοικτο.ισως ειναι και λαθος,αλλα δεν ξερω πως μπορω να το ελεξω. edit,ευχαριστω για την αμεση απαντηση του fireillusion,μαλλον αυτο ηταν,αν και δεν θυμαμαι να το ειχα αλλαξει.παντως τωρα διορθώθηκε. Edited October 13, 2013 by leftko fixed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Στις ρυθμίσεις του Wi-Fi έχει μια επιλογή scanning always available. Πρέπει να το από-επιλέξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Έχει κανένας σας , delay στην εμφάνιση των widget στην homescreen , μετά από unlock? Ειμαι με pa 3.99 rc2 και hell 39 , αλλά και στο 38 μου το κανε. Το μόνο που έχω είναι tablet mode, και 3 uccw widget για καιρό , ωρα και battery. minimal φάση δεν έχει τπτ δλδ. Απλά όποτε πατάω unlock , εμφανίζονται μετά από 2sec υγ> δεν το κάνει πάντα, αλλά 3 στις 5 φορές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το Xposed και το Gravity Box ειδικότερα είναι φοβερά προγράμματα. Αν δεν ήμουν τόσο ικανοποιημενος από purity-Semaphore θα πήγαινα σε stock μόνο και μόνο για να δουλεύει σωστά το Gravity box. Στο μεταξύ αντιμετωπίζει κάνεις άλλος ένα μικρό bug με τον ex dialer όπου καμιά φορά δεν πατιέται το "1"; Με την 4.3 το παρατήρησα και πρέπει να βγω από το πρόγραμμα και να ξαναμπώ για να διορθωθεί. Όσο αφορά το delay στην φόρτωση των widget νομίζω πως δε δικαιολογείται στην κινητάρα μας :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ερώτηση: είμαι root με stock recovery και kernel απλά έχω κάνει disable κάποια gapps (currents, g+). Από ότι ξέρω η 4.4 μου έρχεται OTA αλλά χάνω root. Έχω κάπου λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παιδιά μετά απο μέρες με τη carbon και faux επέστρεψα σε pa..έκανε κάποια περίεργα πράγματα το βασικό όταν έβγαζα φωτογραφίες με φλας σε σκοτεινό μέρος έβγαιναν μαύρες.. Συνέβει σε κάποιον απο εσάς αυτό; Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Έβαλα την dirty unicorn φοβερή δείχνει Μια ωρα το σκαλιζω και το στήνω και έχει χασει 10% μπαταρία Μοιάζει η πιο πλήρης Ρομ απο όλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παιδιά μετά απο μέρες με τη carbon και faux επέστρεψα σε pa..έκανε κάποια περίεργα πράγματα το βασικό όταν έβγαζα φωτογραφίες με φλας σε σκοτεινό μέρος έβγαιναν μαύρες.. Συνέβει σε κάποιον απο εσάς αυτό; Εγω με carbon και hell 039 δεν εχω τετοιο προβλημα.Μηπως εκανες undervolt παραπανω απο τι πρεπει?με reboot δεν εστρωσε? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Εγω με carbon και hell 039 δεν εχω τετοιο προβλημα.Μηπως εκανες undervolt παραπανω απο τι πρεπει?με reboot δεν εστρωσε? Όχι δεν είχα πειράξει κάτι..δοκιμασία και έβαλα τις επόμενες nightly εκδόσεις απο αυτή χωρίς αποτέλεσμα.. Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosphi Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Έβαλα την dirty unicorn φοβερή δείχνει Μια ωρα το σκαλιζω και το στήνω και έχει χασει 10% μπαταρία Μοιάζει η πιο πλήρης Ρομ απο όλες Η dirty είναι jss η jwr ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Αν θελήσω να απεγκαταστήσω τον hell's core, αρκεί να ξαναφλασάρω την PA ή χρειάζεται κάτι ακόμα για να φύγει; Θυμάμαι ότι κάποιοι kernels δεν έβγαιναν απλά με φλασάρισμα άλλου από πάνω (κάτι σχετικό με το ramdisk?), δεν θυμάμαι γιατί έχω μήνες να φλασάρω kernels, ευχαριστώ! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μια χαρά αρκεί να ξαναφλασάρεις τη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Αν θελήσω να απεγκαταστήσω τον hell's core, αρκεί να ξαναφλασάρω την PA ή χρειάζεται κάτι ακόμα για να φύγει; Θυμάμαι ότι κάποιοι kernels δεν έβγαιναν απλά με φλασάρισμα άλλου από πάνω (κάτι σχετικό με το ramdisk?), δεν θυμάμαι γιατί έχω μήνες να φλασάρω kernels, ευχαριστώ! Αρκεί να φλασαρεις πρώτα τον stock mako kernel και μετά περνάς τον νέο που θες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου.. Προχτές έβαλα την carbon μαζί με hells αλλά επειδή έκανα wipe αφού πέρασα και τον κερνελ και όχι όταν εγκατέστησα την ρομ και ξανά όταν πέρασα τον κερνελ λέω να τα ξανα φλασαρω μιας και έχω κάποια κολλήματα στην lock screen. Πρέπει τώρα να φλασαρω τον στοκ κερνελ και μετά ξανά τον hells ή μπορώ κατευθείαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Πρόσθεσαν pie στην dirty unicorns. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου.. Προχτές έβαλα την carbon μαζί με hells αλλά επειδή έκανα wipe αφού πέρασα και τον κερνελ και όχι όταν εγκατέστησα την ρομ και ξανά όταν πέρασα τον κερνελ λέω να τα ξανα φλασαρω μιας και έχω κάποια κολλήματα στην lock screen. Πρέπει τώρα να φλασαρω τον στοκ κερνελ και μετά ξανά τον hells ή μπορώ κατευθείαν; Ρε συ Αποστολή βλέπω να τρως διαδικτυακό ξύλο στο τέλος....:-) Πρώτα ρομ, μετά γκαπς, τα δύο Γουιπ, μετά κερνελ (όχι της ρομ άλλον) και μετά πάλι τα δύο γουιπ. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ο semaphore δεν είναι συμβατός πια με την CM. Από τις τελευταίες nightlies. Έχει πει ότι δεν θα ακολουθήσει. Δεν δουλεύει όμως ούτε με Φράνκο, ούτε με faux!! Έσβησα και την εφαρμογή του faux μήπως έκανε κανένα conflict αλλά το θέμα είναι ότι βγάζει τα χαλασμένα χρώματα κατευθείαν μετά το ασπρόμαυρο Google, ακόμη κι εκεί που λέει το android αναβαθμίζεται!! Τεσπα περιμένω την επόμενη νυχτερινή της cm και βλέπουμε, απλώς μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει πάθει άλλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Αν έχω custom rom και θέλω να περάσω αλλά custom κάνω πάλι factory reset ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Δεν δουλεύει όμως ούτε με Φράνκο, ούτε με faux!! Έσβησα και την εφαρμογή του faux μήπως έκανε κανένα conflict αλλά το θέμα είναι ότι βγάζει τα χαλασμένα χρώματα κατευθείαν μετά το ασπρόμαυρο Google, ακόμη κι εκεί που λέει το android αναβαθμίζεται!! Τεσπα περιμένω την επόμενη νυχτερινή της cm και βλέπουμε, απλώς μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει πάθει άλλος! Δεν το έχει πάθει άλλος? Κοίτα μια και στο thread του Franco και στου Στράτου στο xda και αν είσαι ο μόνος σου χαρίζω το nexus μου.Αυτό που έχεις έχει συζητηθεί άπειρες φορές και είναι γνωστό θέμα της cm από τότε που αποφάσισαν να ασχοληθούν με caf.κοίτα στο xda για colorfix.zip.αν δεν γίνει ή κόψε την cm η τους kernel που δεν το υποστηρίζουν.Δηλαδή όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Αρκεί να φλασαρεις πρώτα τον stock mako kernel και μετά περνάς τον νέο που θες. Εγώ πάντως προχτές που είπα να δοκιμάσω το Hell Core, έκανα μόνο wipe cache και wipe dalvik cache. Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα, και είχα και καλύτερες επιδόσεις απ' ότι με τον Franco (23h on battery, screen οn 34%, SOT 4h 18min, 1h voice calls). Το μόνο που δε μου αρέσει είναι πως δεν μπόρεσα να πετύχω τα χρώματα στην οθόνη που είχα με τον Franco, και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να τον κρατήσω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Εγώ πάντως προχτές που είπα να δοκιμάσω το Hell Core, έκανα μόνο wipe cache και wipe dalvik cache. Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα, και είχα και καλύτερες επιδόσεις απ' ότι με τον Franco (23h on battery, screen οn 34%, SOT 4h 18min, 1h voice calls). Το μόνο που δε μου αρέσει είναι πως δεν μπόρεσα να πετύχω τα χρώματα στην οθόνη που είχα με τον Franco, και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να τον κρατήσω. πέρνα πάλι franco, πέρνα με την εφαρμογή του το profile των χρωμάτων που θες και μετά γύρνα σε hell, το κρατάει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 πέρνα πάλι franco, πέρνα με την εφαρμογή του το profile των χρωμάτων που θες και μετά γύρνα σε hell, το κρατάει Ίσα που δε θα έχει και σήμα μετά άμα τα κάνει όλα αυτά.Αφού είπαμε, μετά από Franco θέλει η stock kernel η dirty flash την Rom γιατί ο kernel του Franco έχει τροποποιημένο ramdisk.Στο ανάποδο δεν έχει θέμα.Επίσης μην ξαναπείτε για wipes σε flashing kernel.Είναι παντελώς αχρείαστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts