ostvarivanje Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Δηλαδή να βάλω 2.6.0 ή 2.6.3.0; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Δηλαδή να βάλω 2.6.0 ή 2.6.3.0; Η 2.6.0 δουλεύει. Για την .3 δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μόλις έβαλα την .3 και πάλι τα ίδια μου έκανε με το σήμα. Την 2.6.0 πού την βρίσκω; Η 2.6.0 δουλεύει. Για την .3 δεν γνωρίζω. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Μόλις έβαλα την .3 και πάλι τα ίδια μου έκανε με το σήμα. Την 2.6.0 πού την βρίσκω; Εγώ τις κατέβασα από εδω Η συμβουλή που ακολουθησα ήταν αυτή Edited September 22, 2013 by fireillusion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Εγώ τις κατέβασα από εδω Η συμβουλή που ακολουθησα ήταν αυτή Δηλαδή αν περάσω τώρα την 2.6.0.0 θα πρέπει να φλασάρω radio, rom, gapps κλπ. Τώρα είμαι με stock, αν περάσω κανονικά την 2.6.0.0 και μετά τη rom, πάλι δε θα έχω σήμα; Edit Τελικά, πέρασα 2.6.0.0, φλάσαρα την cataclysm και επιτέλους πλέον έχω σήμα. Οπότε όλα καλά. Πάντως, δεν αλλάζω έκδοση του twrp αν δεν φτιαχτεί το πρόβλημα με το baseband. Αυτά... Edited September 22, 2013 by ostvarivanje Συνέχιση μηνύματος... Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Το κινητό μου εδώ και αρκετό καιρό έχει τρεις γρατζουνιές στην οθόνη, οι οποίες όμως φαίνονται μόνο υπό συγκεκριμένη γωνία και όταν είναι σβηστή η οθόνη. Εν ολίγοις είναι ανεπαίσθητες, ωστόσο μιας και τις έχω παρατηρήσει μου έχουν κάτσει άσχημα. Υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος τρόπος να εξαλειφθούν πλήρως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 οχι. καλυτερα δωστο κ παρε αλλο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Το κινητό μου εδώ και αρκετό καιρό έχει τρεις γρατζουνιές στην οθόνη, οι οποίες όμως φαίνονται μόνο υπό συγκεκριμένη γωνία και όταν είναι σβηστή η οθόνη. Εν ολίγοις είναι ανεπαίσθητες, ωστόσο μιας και τις έχω παρατηρήσει μου έχουν κάτσει άσχημα. Υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος τρόπος να εξαλειφθούν πλήρως; Πως το κατάφερες ρε θηρίο; Έχω χαράξει με κλειδί την οθόνη επίτηδες 2-3 φορές για να κάνω πλάκα σε φίλους και δεν έχει μείνει τίποτα μετά. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 οχι. καλυτερα δωστο κ παρε αλλο Δεν αξίζει τον κόπο... Όπως έγραψα είναι ανεπαίσθητες ενώ φαίνονται μόνο υπό συγκεκριμένη γωνία και με την οθόνη σβηστή, οπότε πολύ κακό για το τίποτα. Thanks πάντως για την απάντηση! Πως το κατάφερες ρε θηρίο; Έχω χαράξει με κλειδί την οθόνη επίτηδες 2-3 φορές για να κάνω πλάκα σε φίλους και δεν έχει μείνει τίποτα μετά. :lol: Έπεσε κανά δυο φορές ανάμεσα από το κάθισμα του αυτοκινήτου και την κονσόλα, και μάλλον εκεί απέκτησε το κουσούρι.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 σημερα το παιρνω πάλι! αν το κανω ροοτ θα ερθει οταν υπαρχει αναβαθμιση ota? ή μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 σημερα το παιρνω πάλι! αν το κανω ροοτ θα ερθει οταν υπαρχει αναβαθμιση ota? ή μπα? Θα έρθει, αλλά κάνε και ένα search. Έχει απαντηθεί άπειρες φορές στο παρελθόν... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Έχω κάνει root και custom recovery/kernel από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717. Χρειάζεται να βάλω και busybox https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox&hl=el ; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Πήρα την απόφαση και ξήλωσα την paranoid. Μου είχε σπάσει τα νεύρα. Πέρασα cataclysm η οποία φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Σε συνδυασμό με Franco πάντα. μέχρι στιγμής η μπαταρία τα πάει super και γουστάρω που είναι σχετικά απλή.Το smart 3g τα σπάει. ψιλό άκυρο αλλά έφαγα όλο το YouTube σήμερα με reviews του g2. αν βασιστεί σε αυτό το nexus 5 κάτι το οποίο είναι λίγο πολύ στάνταρ, τότε η επόμενη γενιά θα σκοτώνει! Και μιλάμε για τρομερό display με απειροελάχιστο bezel! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Έχω κάνει root και custom recovery/kernel από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717. Χρειάζεται να βάλω και busybox https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox&hl=el ; Δεν επηρεάζει κάτι αν θες βάλτο. Το χρησιμοποιούν κάποιες εφαρμογές root. Ίσως χρειαστεί. Ή το βάζεις αν σου ζητηθεί. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Για την cataclysm να συμφωνήσω και εγώ ότι η μπαταρία του είναι πολύ καλή (ακόμα δεν έχω βάλει franco kernel). Και εγώ είμαι και πολύ φρέσκος ιδιοκτήτης (από την Παρασκευή). Είμαι 19 ώρες, με 2 ώρες ανοιχτή οθόνη και 60% μπαταρία. Δεν ξέρω αν το κρίνετε πολύ ή λίγο, πάντως εγώ ερχόμενος από galaxy nexus, τέτοια πράγμα δεν το έχω δει ποτέ και είμαι φοβερά ευχαριστημένος από τη μπαταρία (βασικά από όλα είμαι, δεν το περίμενα τόσο γρήγορο, απλά είχα ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για την μπαταρία και ήμουν λίγο διστακτικός στην αγορά του). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εχω 2 μερες την PA RC2 με φρανκο 182 και στην αφη οταν πληκτρολογω χανεται καπου καπου η δονηση.Εχεις κανεις ιδιο συνδυασμο να μου πει? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Pacman, nightly 23/9, με τον δικό της kernel και δε πάω πουθενά. Γρήγορη, πάρα πολύ καλή μπαταρία, άπειρο customization, ωραίο gamma setting, μέχρι s2w ενσωματωμένο στον kernel. Edited September 24, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εχω 2 μερες την PA RC2 με φρανκο 182 και στην αφη οταν πληκτρολογω χανεται καπου καπου η δονηση.Εχεις κανεις ιδιο συνδυασμο να μου πει? Το έχω και εγώ αυτό το θέμα με τον 184 αλλά δε ξέρω αν είναι θέμα kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Το έχω και εγώ αυτό το θέμα με τον 184 αλλά δε ξέρω αν είναι θέμα kernel. Aυτο πηγα να γραψω.Εβαλα και τον 184 αλλα δεν φταιει ο κερνελ.Η ρομ φταιει τελικα.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 εβαλα και δοκιμασα την τελευταια stable slim και μετα απο μια βδομαδα σχεδον εχω να πω οτι ειναι πολυ καλη. καλυτερη μπαταρια απ την ΡΑ και μαρεσει το φουλ μαυρο που μπορεις να βαλεις στα μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 μέχρι s2w ενσωματωμένο στον kernel. Τι κανει το s2w ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Aυτο πηγα να γραψω.Εβαλα και τον 184 αλλα δεν φταιει ο κερνελ.Η ρομ φταιει τελικα.. Ο kernel φταίει. Δεν είναι συμβατός 100% με τη Rom. Όπως αν πατήσεις να δεις τον αποθηκευτικό χώρο κρασάρει. Αυτά δεν συμβαίνουν με semaphore, που την δούλευα, πριν φορέσω Pac. Η βλακεία που έχουν κάνει στην pa rc2 είναι οτι πείραξαν το build prop και από την εφαρμογή του Franco κατεβάζει jss kernel αντί jwr. Οπότε προσοχή και σε αυτό. @sinepofli Κάνει οτι κάνει και η εφαρμογή touch control, αν έχεις ακουστά. Δεν χρησιμοποιείς το power button για να ξεκλειδώσει τη συσκευή. Γλυστράς το δάκτυλο σου (slide), σε ένα σημείο της οθόνης και ανοίγει (wake). Edited September 24, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ο kernel φταίει. Δεν είναι συμβατός 100% με τη Rom. Όπως αν πατήσεις να δεις τον αποθηκευτικό χώρο κρασάρει. Αυτά δεν συμβαίνουν με semaphore, που την δούλευα, πριν φορέσω Pac. Η βλακεία που έχουν κάνει στην pa rc2 είναι οτι πείραξαν το build prop και από την εφαρμογή του Franco κατεβάζει jss kernel αντί jwr. Οπότε προσοχή και σε αυτό. Εχεις δικιο.Στην αρχη που κατεβασα μεσα απο την εφαρμογη του χαλαγε η οθονη,εκανε νερα.Την καταλαβα τη δουλεια και τον κατεβασα απο τη σελιδα.Βεβαια παραμενει αυτο με τη δονηση.Παντως τσαμπα ψαχνομαστε με ρομ γτ μεχρι τωρα κατι παααρα πολυ σταθερο δν υπαρχει και σε ενα μηνα εχουμε νεα εκδοση. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εχεις δικιο.Στην αρχη που κατεβασα μεσα απο την εφαρμογη του χαλαγε η οθονη,εκανε νερα.Την καταλαβα τη δουλεια και τον κατεβασα απο τη σελιδα.Βεβαια παραμενει αυτο με τη δονηση.Παντως τσαμπα ψαχνομαστε με ρομ γτ μεχρι τωρα κατι παααρα πολυ σταθερο δν υπαρχει και σε ενα μηνα εχουμε νεα εκδοση. εμενα η ΡΑ μεχρι να αλλαξω κερνελ ηταν παρα πολυ καλη, οπως και η σλιμ που εχω τωρα. πιστευω ακομα οι κερνελ που βγαινουν για την 4.3 δεν ειναι ολοι απολυτως σταθεροι, και γι αυτο στα νηματα στο χδα λενε ολοι πορσοχη με τους κερνελς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εχεις δικιο.Στην αρχη που κατεβασα μεσα απο την εφαρμογη του χαλαγε η οθονη,εκανε νερα.Την καταλαβα τη δουλεια και τον κατεβασα απο τη σελιδα.Βεβαια παραμενει αυτο με τη δονηση.Παντως τσαμπα ψαχνομαστε με ρομ γτ μεχρι τωρα κατι παααρα πολυ σταθερο δν υπαρχει και σε ενα μηνα εχουμε νεα εκδοση. Χωρίς να έχω δοκιμάσει άλλη ρομ πέρα της carbon μπορώ να πω ότι είναι σταθεροτατη, τόσους μήνες δεν έχει κάνει τιποτα κουλό εκτός μια φορά που μου έκλεισε τον holo launcher. Σε συνδυασμό με hells οθόνη χαλαρά 3,5 ώρες + καθημερινά. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts