Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Pa 3.96 + Franco r176 έχω κάποια deadlocks μονο στο xda γενικά τουμπανο και λίγο ψηλές θερμοκρασίες αλλά κανει και ζέστη οποτε κομπλε

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προς το παρόν δεν βλέπω τον λόγο να βάλω άλλον κερνελ, εκτός αν βγει κάποιος καλός για τη μπαταρία.. Πάντως η pa, κάνει... Papaδες...
Vamos Aris

Προς το παρόν δεν βλέπω τον λόγο να βάλω άλλον κερνελ, εκτός αν βγει κάποιος καλός για τη μπαταρία.. Πάντως η pa, κάνει... Papaδες...

Έχει πιο ωραία χρώματα ο Franco αλλιώς εχεις δικιο.:D

Δοκιμάστε και την Catalysm με Franko 176. Περισσότερο smooth δεν γίνεται...

Εγώ την δοκίμασα με clean install αλλά γύρισα σε psx γιατί παρατήρησα ένα micro lag όταν πατούσα να ανοίξω κάποια εφαρμογή.

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Ούτε εγώ έχω δει κολλήματα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42509644 Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό.

Thnx και στους δυο σας αλλα μαλλον δεν καταλαβατε τι θελω να πω.Στο app του Franco ρυθμιζεις αρχικα το Red Green Blue και μετα στις ρυθμισεις του Gamma εχει ξεχωριστα για καθε χρωμα ''γκρι,μεσαια,μαυρα,λευκα'' καθως και ρυθμισεις φωτεινοτητας,κορεσμου και αντιθεσης.Στην αντιστοιχη του Sema εχει τις κλασσικες Red green blue και μετα στις ρυθμισεις του Gamma εχει σε καθε χρωμα ενα πεδιο που συμπληρωνεις 9 τιμες.Χωρις να αναφερει ποια τιμη αντιστοιχει σε τι δλδ η 1η στα μεσαια η 2η στα λευκα η 7η στο contrast κλπ.Θελω λοιπον εγω να ''μεταφερω'' ενα προφιλ χρωματος απο Franco σε Sema.Ειχα βρει στο thread του Στρατου μια αντιστοιχια αλλα τα χρωματα βγαιναν οπως ναναι.

Υ.Γ. Σε Paranoid εχουμε center clock?Πολυ αργει η Carbon και ψιλιαζομαι θεμα με την Jss και σε αυτους και με βλεπω να στρεφομαι σε PA...Και δεν θελω :mad:

Edit : @Gialakias sorry man εχεις δικιο!!Τωρα το ειδα καλυτερα!Thnx!

Edited by firekostas

Καλημέρα, έβαλα την 4.3 από carbon που ήμουν και μου λείπουν ορισμένες λειτουργίες που έχουν οι custom Rom, όπως extended power menu, έξτρα κουμπιά στην notification bar, κ.α.

Η ερώτηση μου είναι, αν υπάρχει τρόπος να προσθέσουμε αυτές τις λειτουργίες σε stock Rom, με κάποιο flashable zip, ίσως;

Έχει δοκιμάσει κανείς την P.A.C. all in 1 rom για να πει καμια γνώμη;

Την είχα σε 4.2.2, πριν το update σε 4.3 και μου άρεσε γιατί είχε πολλές επιλογές.

Σε 4.3 είναι ακόμα σε alpha επίπεδο. Έχω δοκιμάσει 2 builds κι έχει ακόμα κάποια μικρά θεματάκια. Περίμενε λίγο ακόμα.

Με προβληματίζει κυρίως το ότι είναι κι αυτή JSS build και θα έχω deadlocks. Με rasbean με είχε πεθάνει στα deadlocks. Είμαι με PA αυτή τη στιγμή η οποία είναι πραγματικά πολύ σταθερή.

Κι εγώ, στη παρούσα κατάσταση, ότι Rom κι αν έχω δοκιμάσει, έχω γυρίσει πίσω στην pa. Είναι ότι πιο σταθερό αυτή τη στιγμή.

Όπως επίσης και kernel δεν μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις κάποιο εκτός του στοκ.

Edited by noisex

έχω pa 3.96 μπορώ με dirty flash να βάλω την 3.97 ;

ακόμα ποιο kernel λέτε να βάλω γιατί θέλω και usb otg, ο matr1x εχει usb otg αλλά είναι για JSS

Digital-Doctor.blogspot.gr

Έβαλα κ γω χτες την νέα Pa αλλά έχω θέμα με το τιτανιουμ.δεν κανει επαναφορά με τπτ.έβαλα κ το καινουριο για 4.3 αλλά τπτ.παιζει κάτι που δεν έχω διαβάσει;
Δημήτρης

Έβαλα κ γω χτες την νέα Pa αλλά έχω θέμα με το τιτανιουμ.δεν κανει επαναφορά με τπτ.έβαλα κ το καινουριο για 4.3 αλλά τπτ.παιζει κάτι που δεν έχω διαβάσει;

Ναι. Παίζει. Πρέπει να αλλάξεις το folder αποθήκευσης σε /legacy

Μπες ρυθμίσεις, κάνε scan και θα στο βρει.

Ναι. Παίζει. Πρέπει να αλλάξεις το folder αποθήκευσης σε /legacy

Μπες ρυθμίσεις, κάνε scan και θα στο βρει.

Μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις ακριβώς τα βήματα που κάνεις στο Titanium Backup;

Και σ' εμένα δεν έκανε restore, δεν μπόρεσα να βρω τις αλλαγές σχετικά με το legacy που έγραφαν όλοι ότι πρέπει να κάνεις, και άλλαξα το Superuser σε SuperSU για να τρέξει..

Ναι. Το να φλασάρεις super su είναι η 2η λύση.

Preferences/back up folder location/detect/whole phone/επιλέγεις το 2ο που είναι στο legacy/use current folder

Ευχαριστώ.

Θα το έχω υπόψη για την επόμενη φορά που θα κάνω rom update και θα μου ξαναπεράσει το Superuser.

Πέρασα και γω προχτές PA 3.97 , και έκανα restore από google account σε συνδιασμό με Helium, όλα κομπλέ, απλά δεν ήρθαν όλα τα uccw widgets πισω και χρειάστηκε να τα ξαναδημιουργήσω (μικρό το κακό)..

Παρόλα αυτά, έχω παρατηρήσει από την πρώτη στιγμή ότι όταν πάει να δουλέψει το halo, ή όταν κάνω side scrolling (είμαι με restore Nova Launcher), ή από ξεκλείδωμα και αμέσως κάποια κίνηση...

σαν να κρακάρει η κίνηση και μετά να αρπάζει από λιγο.. το χει κανένας άλλος αυτό? ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Δεν έχω περάσει άλλο κέρνελ, στοκ ΡΑ.

Λέτε να κάνει την λαδιά ο Nova?

Πέρασα και γω προχτές PA 3.97 , και έκανα restore από google account σε συνδιασμό με Helium, όλα κομπλέ, απλά δεν ήρθαν όλα τα uccw widgets πισω και χρειάστηκε να τα ξαναδημιουργήσω (μικρό το κακό)..

Παρόλα αυτά, έχω παρατηρήσει από την πρώτη στιγμή ότι όταν πάει να δουλέψει το halo, ή όταν κάνω side scrolling (είμαι με restore Nova Launcher), ή από ξεκλείδωμα και αμέσως κάποια κίνηση...

σαν να κρακάρει η κίνηση και μετά να αρπάζει από λιγο.. το χει κανένας άλλος αυτό? ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Δεν έχω περάσει άλλο κέρνελ, στοκ ΡΑ.

Λέτε να κάνει την λαδιά ο Nova?

Δεν εχω αυτό το θέμα..Όλα κυλάνε smooth..Έχω 3.97 και nova..

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)