hgemwn Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Πολλοι λενε οτι η cm δουλευει πολυ καλα με φρανκο.εχει δοκιμασει καποιος;ποιον κερνελ προτεινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εγώ είμαι με Φράνκο 156 και τα παει πολύ καλά απο θέμα μπαταρίας.οι ειδοποιήσεις μου αργούν δυστυχώς.σε σκρολιν ειναι μια χαρά.Ρομ έχω carbon 1.7 σταθερή αξία :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εγώ είμαι με Φράνκο 156 και τα παει πολύ καλά απο θέμα μπαταρίας.οι ειδοποιήσεις μου αργούν δυστυχώς.σε σκρολιν ειναι μια χαρά.Ρομ έχω carbon 1.7 σταθερή αξία :p αυτη την 1.7 που την βρισκουμε?λινκ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 αυτη την 1.7 που την βρισκουμε?λινκ? Εδω---> http://goo.im/devs/carbon/mako/release Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 κι εμενα μου ερχονται κανονικοτα με cm και harsh! προχθες μου εβγαλε την stable και την εβαλα!δε βλεπω καμιια οθσιωδη διαφορα απο την rc5! Για να παω απο rc5 που εχω στην stable πρεπεινα κανω κανονικα wipe cache dalvik ή κανω κατευθειαν εγκατασταση και δεν χανω τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ναι κανονικά...τι ρομ φοράς; στοκ Εγώ είμαι με Φράνκο 156 και τα παει πολύ καλά απο θέμα μπαταρίας.οι ειδοποιήσεις μου αργούν δυστυχώς.σε σκρολιν ειναι μια χαρά.Ρομ έχω carbon 1.7 σταθερή αξία :p ποση καθυστερηση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Καλημέρα! Ενδιαφέροντα νέα σήμερα! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2340751 ήδη την πέρασα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Καλημέρα! Ενδιαφέροντα νέα σήμερα! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2340751 ήδη την πέρασα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές :) Και το βασικό ερώτημα: Τι παραπάνω προσφέρει από την stock camera? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Και το βασικό ερώτημα: Τι παραπάνω προσφέρει από την stock camera? σίγουρα το διαφορετικό interface και μάλλον λίγο λιγότερο ΄΄θόρυβο΄΄ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 καλη φαση!αυτο σημαινει οτι κοντευει η 4.3? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 καλη φαση!αυτο σημαινει οτι κοντευει η 4.3? έρχεται λέμε :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 αντε να δουμε.ελπιζω να εγινε updated o wifi driver Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 αντε να δουμε.ελπιζω να εγινε updated o wifi driver o καθένας με τον πόνο του εδώ μέσα :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 ε ειναι σημαντικο και απο τα λιγα σοβαρα bugs που εχει το τηλεφωνο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 στοκ ποση καθυστερηση? Δεν έχω υπολογίσει αλλά αργεί.με άλλον κερνελ δεν ειχα ρπαη διαφορα. Άσχετο διάβασα τώρα για την κάμερα που λέτε οτι βαλατε.οι βραδυνές φωτο μου βγάζουν άσπρη λωρίδα στις άκρες.με αυτό εξαλείφεται; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Δεν έχω υπολογίσει αλλά αργεί.με άλλον κερνελ δεν ειχα ρπαη διαφορα. Άσχετο διάβασα τώρα για την κάμερα που λέτε οτι βαλατε.οι βραδυνές φωτο μου βγάζουν άσπρη λωρίδα στις άκρες.με αυτό εξαλείφεται; καλέ μου φίλε περίμενε να βραδιάσει, εγώ προσωπικά πρίν από μία ωρα την έβαλα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Δεν έχω υπολογίσει αλλά αργεί.με άλλον κερνελ δεν ειχα ρπαη διαφορα. Άσχετο διάβασα τώρα για την κάμερα που λέτε οτι βαλατε.οι βραδυνές φωτο μου βγάζουν άσπρη λωρίδα στις άκρες.με αυτό εξαλείφεται; ρπαη?:lol: εννοεις οτι με αλλους ειχες λιγοτερο η περισσοτερο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εβαλα την cyanogen την stable εκδοση.παιδια πολυ καλη.και το wifi και μπαταρια και smoothness.την εβαλα χτες οποτε ακομα στρωνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εβαλα την cyanogen την stable εκδοση.παιδια πολυ καλη.και το wifi και μπαταρια και smoothness.την εβαλα χτες οποτε ακομα στρωνει... Εγω εβαλα την τελευταια nightly :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 καλέ μου φίλε περίμενε να βραδιάσει, εγώ προσωπικά πρίν από μία ωρα την έβαλα :) Οκκ περιμενω ρπαη?:lol: εννοεις οτι με αλλους ειχες λιγοτερο η περισσοτερο? Χαχα μου φύγε.εννοώ οτι αργούσε λιγοτερο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εβαλα την cyanogen την stable εκδοση.παιδια πολυ καλη.και το wifi και μπαταρια και smoothness.την εβαλα χτες οποτε ακομα στρωνει... Εβαλες και κερνελ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Για να παω απο rc5 που εχω στην stable πρεπεινα κανω κανονικα wipe cache dalvik ή κανω κατευθειαν εγκατασταση και δεν χανω τιποτα? εμενα μου τα εγκαθιστα μονη της η cm! νομιζω οτι πρεπει να κανει παντως τα κλασσικα wipes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εβαλες και κερνελ??? Οχι ακομα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 καλέ μου φίλε περίμενε να βραδιάσει, εγώ προσωπικά πρίν από μία ωρα την έβαλα :) Λοιπόν τσέκαρα κάποιες παλιότερες βραδυνές φωτο που είχα, καμία λευκή λωρίδα και με την νέα εφαρμογή επίσης καμία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 ειναι καποιος με cyanogen nightly 28 june να τον ρωτησω κατι???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts