arte1234566 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Δεν έχει σχέση η ρομ. Τα χρώματα που λες είναι θέμα του Kernel. Πάντως εγώ έχω την Rastapop με τον Hellcore και παίζουν τέλεια μαζι. Τελικά έβαλα τα gapps που προτινες όλα μια χαρά, μπαταρία θελω να δω πως τα παει μονο γιατί πριν είχα μεγαλο θέμα, 2:30 κρατουσε Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Λάθος ποστ Edited January 23, 2015 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Έκλεισα location reporting και έβαλα better battery stats. Πείτε μου την άποψη σας για τα screen shots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Έκλεισα location reporting και έβαλα better battery stats. Πείτε μου την άποψη σας για τα screen shots Από wakelocks είσαι καλά. Βγάλε το google quick search box και είσαι άρχοντας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Από wakelocks είσαι καλά. Βγάλε το google quick search box και είσαι άρχοντας. Πως το κάνουμε ώστε να σταματήσουν τα wakelocks? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Πως το κάνουμε ώστε να σταματήσουν τα wakelocks? Όπως έγραψα, από wakelocks , δεν έχεις θέμα. Στα Alarms, σου έγραψα τι σε σκίζει και τι να κάνεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Λάθος διατύπωση. Θέλω να μάθω πως μπορώ να βγάλω το google quick search box ωστε να βελτιωθέι η κατάσταση. Αν εννοούμε την μπάρα αναζήτησης στον launcher τότε: χρησιμοποιώ nova launcher χωρίς μπαρα, αλλά έιχα εγκατεστημένο και τον GEL, τον οποίο και ξήλωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Λάθος διατύπωση. Θέλω να μάθω πως μπορώ να βγάλω το google quick search box ωστε να βελτιωθέι η κατάσταση. Αν εννοούμε την μπάρα αναζήτησης στον launcher τότε: χρησιμοποιώ nova launcher χωρίς μπαρα, αλλά έιχα εγκατεστημένο και τον GEL, τον οποίο και ξήλωσα. Βάλε την εφαρμογή Rootappdelete. Πήγαινε στα system apps και ψάξε για την φράση ακριβώς όπως είναι του quicksearch και καντη disable. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Βάλε την εφαρμογή Rootappdelete. Πήγαινε στα system apps και ψάξε για την φράση ακριβώς όπως είναι του quicksearch και καντη disable. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Πλέον είμαι και εγώ με sema. Υπάρχει κανένα καλό προφίλ για χρώματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Υπάρχει κάποιος καλός kernel για stock lollipop για προφίλ χρωμάτων;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Πλέον είμαι και εγώ με sema. Υπάρχει κανένα καλό προφίλ για χρώματα? Έχω βάλει RGB 0 39 119 0 6 0 2 0 2 By gialakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Υπάρχει κάποιος καλός kernel για stock lollipop για προφίλ χρωμάτων;; Ο hell core έχει ωραία προφιλακια μέσω του hellcore kernel manager. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Έχω βάλει RGB 0 39 119 0 6 0 2 0 2 By gialakias Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Δεν ξέρω σε εσάς αν έτυχε, αλλά σε εμένα όταν φλάσαρα recovery και rootara, μετά είχε χαθεί το wallpaper μου και είχε μπει το στοκ και επιπλέον είχαν χαθεί για μια ακόμα φορά όλοι οι κωδικοί wifi. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Δεν ξέρω σε εσάς αν έτυχε, αλλά σε εμένα όταν φλάσαρα recovery και rootara, μετά είχε χαθεί το wallpaper μου και είχε μπει το στοκ και επιπλέον είχαν χαθεί για μια ακόμα φορά όλοι οι κωδικοί wifi. :wacko: Σε μένα όταν το έκανα όλα καλά. Αν και από δικό μου λάθος την πρώτη φορά αναγκάστηκα να περάσω factory image για να πάρει μπρος το σύστημα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε την εφαρμογή Rootappdelete. Πήγαινε στα system apps και ψάξε για την φράση ακριβώς όπως είναι του quicksearch και καντη disable. Έβαλα την εφαρμογή αλλά το quick search δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Σε μένα όταν το έκανα όλα καλά. Αν και από δικό μου λάθος την πρώτη φορά αναγκάστηκα να περάσω factory image για να πάρει μπρος το σύστημα RGB τα αφήνουμε 255? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 RGB τα αφήνουμε 255? Εγώ σε όλα τα πεδία έβαλα τα παραπάνω νούμερα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Έβαλα την εφαρμογή αλλά το quick search δεν το βρίσκω Κοίταξες με το όνομα ακριβώς όπως βγαίνει στα alarms; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ο hell core έχει ωραία προφιλακια μέσω του hellcore kernel manager. Mηπως εχεις προχειρες τις διαφορες μεταξυ των προφιλ? Εψαξα να τα βρω αλλα δεν ειδα κατι σχετικο. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Κοίταξες με το όνομα ακριβώς όπως βγαίνει στα alarms; Ναι. Εκτός αν έχω βρει λάθος πρόγραμμα ή κάνω κάτι λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ναι. Εκτός αν έχω βρει λάθος πρόγραμμα ή κάνω κάτι λάθος Προτείνω, απενεργοποίηση του Google now για μια ημέρα για δοκιμή. Επίσης βγάλε αν έχεις το Google search bar στις homescreen. Ή σαν επιλογή στους ρυθμίσεις του Launcher σου. Ούτε εγώ το βρήκα αυτά δικά μου system apps με αυτό το όνομα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Προτείνω, απενεργοποίηση του Google now για μια ημέρα για δοκιμή. Επίσης βγάλε αν έχεις το Google search bar στις homescreen. Ή σαν επιλογή στους ρυθμίσεις του Launcher σου. Ούτε εγώ το βρήκα αυτά δικά μου system apps με αυτό το όνομα. Έχω nova launcher και δεν έχω πουθενά μπάρα. Παρατήρησα όμως ότι εμφανίζεται στα recent apps..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Έχω nova launcher και δεν έχω πουθενά μπάρα. Παρατήρησα όμως ότι εμφανίζεται στα recent apps..... Δες ξανά στα settings του Nova. Εκεί έχει επιλογή σίγουρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Δες ξανά στα settings του Nova. Εκεί έχει επιλογή σίγουρα. Το έχω απενεργοποιήσει από την αρχή αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Το έχω απενεργοποιήσει από την αρχή αλλά... Χμμ εγώ προσωπικά είμαι με custom Rom αλλά τρέχουν κανονικά τα Google now και google services, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω να τρέχει συνέχεια. Επίσης είμαι με TSF launcher. Κάνε μια δοκιμή με άλλο launcher ίσως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts