ValentinosGr Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 xposed και art δεν είναι συμβατά από ότι λέγεται. ευχαριστώ φίλε μου... Παράθεση Nexus 4 16GB Rom: Stock 5.0.1 (LRX22C) Kernel: Stock Recovery: CWM Recovey 6.0.4.7 Touch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ευχαριστώ φίλε μου... Τίποτα, να είσαι καλά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 καλησπέρα ρε παίδες... έχω το εξείς θέμα... αλλάζω το dalvik με art κάνει restart και μετά είναι πάλι σε dalvik... :wacko::wacko::wacko: ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει??? device : nexus 4 16gb rom : stock 4.4.4 + root + xposed kernel : stock Δεν υπάρχει συμβατότητα μεταξύ art και xposed, επομένως επιλέγεις τι από τα δύο θες ή το ένα ή το άλλο, όπως προείπε κ ο φίλος πιο πριν. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που χρησιμοποιούν συνδυασμό CM με custom kernel; Έχουν το ίδιο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει σε δύο διαφορετικές συσκευές, όπου σταματάει να λειτουργεί το WiFi και δεν βρίσκει κανένα ασύρματο δίκτυο; Απ' ότι διαβάζω, μάλλον πρόκειται για αλλαγές της Cyanogen Team στον κώδικα, έτσι ώστε να μη μπορείς να περάσεις custom kernel και να μένεις με το δικό της!!!!!!!!! Αν δεν είναι caf Kernel δεν παίζει σε CM. Αμέσως με θεωρίες συνωμοσίας...! Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αν δεν είναι caf Kernel δεν παίζει σε CM. Αμέσως με θεωρίες συνωμοσίας...! Ωραία. Επειδή δεν είναι δικές μου θεωρίες, πες μου γιατί υπάρχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε δύο συσκευές, με τον hells-core (hells-Core_b47-kk-CM_anykernel.zip) και τον AK (AK.311.POSEIDON.MAKO.CM.zip) που έχω δοκιμάσει. Στο 1ο boot το Wi-Fi λειτουργεί όπως θα έπρεπε, βρίσκει το router τού χώρου και από κάτω υπάρχει η λίστα με όσα έχει συνδεθεί στο παρελθόν. Αν φύγεις από τον χώρο, δεν μπορεί να συνδεθεί σε κανένα πλέον router (δεν υπάρχει και λίστα με τα router που έχει συνδεθεί στο παρελθόν) και μετά από ~1 λεπτό που θα πατήσεις επάνω στο Wi-Fi button στα Settings, βγαίνει 'Settings not responding'. Το πότε θα θελήσει να συνδεθεί σε router από εκεί και πέρα, είναι τελείως random!! Ελπίζω να μπορέσεις να με βοηθήσεις, έτσι ώστε να μην αναγκαστώ να κάνω full wipe και στις δύο συσκευές για να περάσω stock και hells-core, όπου εγώ με το δικό μου δεν έχω τέτοιου είδους πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ωραία. Επειδή δεν είναι δικές μου θεωρίες, πες μου γιατί υπάρχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε δύο συσκευές, με τον hells-core (hells-Core_b47-kk-CM_anykernel.zip) και τον AK (AK.311.POSEIDON.MAKO.CM.zip) που έχω δοκιμάσει. Στο 1ο boot το Wi-Fi λειτουργεί όπως θα έπρεπε, βρίσκει το router τού χώρου και από κάτω υπάρχει η λίστα με όσα έχει συνδεθεί στο παρελθόν. Αν φύγεις από τον χώρο, δεν μπορεί να συνδεθεί σε κανένα πλέον router (δεν υπάρχει και λίστα με τα router που έχει συνδεθεί στο παρελθόν) και μετά από ~1 λεπτό που θα πατήσεις επάνω στο Wi-Fi button στα Settings, βγαίνει 'Settings not responding'. Το πότε θα θελήσει να συνδεθεί σε router από εκεί και πέρα, είναι τελείως random!! Ελπίζω να μπορέσεις να με βοηθήσεις, έτσι ώστε να μην αναγκαστώ να κάνω full wipe και στις δύο συσκευές για να περάσω stock και hells-core, όπου εγώ με το δικό μου δεν έχω τέτοιου είδους πρόβλημα. Εάν είσαι σίγουρος για την έκδοση Android που αντιστοιχούν, δηλαδή μην είναι για 4.4.2 και τη φλασαρες σε 4.4.3 ή 4.4.4 τότε δεν έχω άλλο για βοήθεια δυστυχώς. Με Semaphore που χρησιμοποιώ μόνο είναι μια χαρά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Εάν είσαι σίγουρος για την έκδοση Android που αντιστοιχούν, δηλαδή μην είναι για 4.4.2 και τη φλασαρες σε 4.4.3 ή 4.4.4 τότε δεν έχω άλλο για βοήθεια δυστυχώς. Με Semaphore που χρησιμοποιώ μόνο είναι μια χαρά. Για τον AK δεν είμαι και 100% σίγουρος (δεν τον είχα περάσει ποτέ και σε κανένα κινητό, τώρα τον δοκίμασα προσπαθώντας να βρω τί φταίει με το WiFI), αν και η ονομασία του αρχείου αλλά και το link στο thread στο xda δείχνουν πώς πρόκειται για kernel που αφορά τις CM based rom. Για τον hells-core είμαι 1000% σίγουρος πως είναι ο σωστός. Αυτός έχει να κάνει με την CM έκδοση για Android 4.4.3 και φυσικά για την 4.4.4 που δεν έχει αλλάξει κάτι ακόμη και στον stock kernel. Το πρόβλημα είναι όπως ακριβώς σού το έχω περιγράψει. Όπως και να 'χει, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ελπίζω μέχρι να αρχίσει το ΗΠΑ-Πορτογαλία να έχω ξεμπερδέψει. :p Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Χτες εκανα upgrade σε Mahdi 2.7 (4.4.4) και AK Poseidon 320 (για 4.4.4) . απο οσο θυμάμαι αν φορεσεις μια φορά ΑΚ κερνελ κ θες να πας μετα σε άλλον πρεπει να περάσεις πρωτα ενα σαν uninstall του AK Q: How i can enable return to my old kernel and setting after experimental flash? thanks to @showp1984: Code: Go to recovery and then flash: ak_uninstaller_mako.zip ak_uninstaller_mako_prima.zip Edited June 24, 2014 by Netrino_SR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Σκέφτομαι όταν έρθει το update σε 4.4.4 να περάσω gravity box και Franco kernel (για τα χρώματα βασικά αυτο). Θα έχω κανένα θέμα συμβατότητας μεταξύ αυτών των δύο? Τώρα είμαι στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Σκέφτομαι όταν έρθει το update σε 4.4.4 να περάσω gravity box και Franco kernel (για τα χρώματα βασικά αυτο). Θα έχω κανένα θέμα συμβατότητας μεταξύ αυτών των δύο? Τώρα είμαι στοκ Δεν έχω ακούσει κάποιον κερνελ να έχει ασυμβατότητα με το gravity. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Δεν έχω ακούσει κάποιον κερνελ να έχει ασυμβατότητα με το gravity. Ωραία, ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Στην προτελευταία aokp υπάρχει πρόβλημα με τη συνδεσιμότητα; και με WiFi και με data αργεί να ξεκινήσει το φόρτωμα. Πολλές φορές μάλιστα πρέπει να κάνω δύο και τρία refresh για να πάρει μπροστά. Γενικά δεν είχα πρόβλημα. Σήμα full και στις 2 περιπτώσεις. Δεν έχω πρόβλημα με την ταχύτητα κατεβάσματος. Μέχρι να πάρει μπροστά έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλησπέρα παίδες! Είμαι στην 4.4.3, stock και rooted και με Kernel Hell's Core b47. Μου εμφανίστηκε απόψε η ΟΤΑ για 4.4.4. Τι κάνω, πατάω για εγκατάσταση ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλησπέρα παίδες! Είμαι στην 4.4.3, stock και rooted και με Kernel Hell's Core b47. Μου εμφανίστηκε απόψε η ΟΤΑ για 4.4.4. Τι κάνω, πατάω για εγκατάσταση ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Πάτα μόνο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πάτα μόνο. Done. Έκανα και το root που είχε πάει περίπατο και είμαι έτοιμος. ☺ Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Είμαι επίσης με 4.4.3 και hells-core b47 αλλά και με xposed-gravitybox Μου'χει έρθει κι εμένα η OTA για 4.4.4 εδώ και μέρες αλλά φοβάμαι να πατήσω το κουμπάκι.. Να το πατήσω όπως είναι; Να κάνω disable πρώτα το xposed και μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Είμαι επίσης με 4.4.3 και hells-core b47 αλλά και με xposed-gravitybox Μου'χει έρθει κι εμένα η OTA για 4.4.4 εδώ και μέρες αλλά φοβάμαι να πατήσω το κουμπάκι.. Να το πατήσω όπως είναι; Να κάνω disable πρώτα το xposed και μετά; Αν έχεις αλλάξει και system files,.όχι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Είμαι επίσης με 4.4.3 και hells-core b47 αλλά και με xposed-gravitybox Μου'χει έρθει κι εμένα η OTA για 4.4.4 εδώ και μέρες αλλά φοβάμαι να πατήσω το κουμπάκι.. Να το πατήσω όπως είναι; Να κάνω disable πρώτα το xposed και μετά; Βλέπε παραπάνω. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) δεν έχω αλλάξει κάτι άλλο από system files από stock έγινα rooted, πέρασα hellscore και μετά xposed-gravitybox ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά sorry, το όχι δεν κατάλαβα που πήγαινε ακριβώς... στο ότι δεν χρειάζεται να κάνω disable το xposed? να κάνω το OTA όπως είναι; EDIT: customizations μέσω gravitybox εννοείται ότι έχω κάνει Edited June 26, 2014 by RickDangerous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 δεν έχω αλλάξει κάτι άλλο από system files από stock έγινα rooted, πέρασα hellscore και μετά xposed-gravitybox ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά sorry, το όχι δεν κατάλαβα που πήγαινε ακριβώς... στο ότι δεν χρειάζεται να κάνω disable το xposed? να κάνω το OTA όπως είναι; EDIT: customizations μέσω gravitybox εννοείται ότι έχω κάνει Πατά να το κάνει όπως είσαι. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Από αυτά τα λίγα που διάβασα στο xda ήδη παιδιά ασχολούνται πολύ σοβαρά με το θέμα L και από ότι φαίνεται σύντομα θα έχουμε Καλά νέα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Πατά να το κάνει όπως είσαι. ευχαριστώ, όλα καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 δεν έχω αλλάξει κάτι άλλο από system files από stock έγινα rooted, πέρασα hellscore και μετά xposed-gravitybox ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά sorry, το όχι δεν κατάλαβα που πήγαινε ακριβώς... στο ότι δεν χρειάζεται να κάνω disable το xposed? να κάνω το OTA όπως είναι; EDIT: customizations μέσω gravitybox εννοείται ότι έχω κάνει Κοίτα, το update είναι πολύ μικρό. Σε άλλες περιπτώσεις , αν είχες gravity μπορεί να μην στο περνούσε έτσι εύκολα το OTA, σε περίπτωση σοβαρού update. Απλά για το μέλλον. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 2 ερωτησούλες που τις έχω από καιρό αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ: 1) Γιατί σε όλες τις ρομ έχω 2 dialers? Κ πως μπορώ να πετάξω τον 1 ? 2) Πως πετάω το Google search bar χωρίς να βάλω launcher? Ο Apex δουλεύει όλο κ χειρότερα όσο ανεβαίνουν οι εκδόσεις του android, κολλήματα, re-draws, νομίζω ότι γύρισα στο Galaxy Nexus... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Βάλε τον nova... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts