Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

xposed και art δεν είναι συμβατά από ότι λέγεται.

ευχαριστώ φίλε μου...

Nexus 4 16GB

Rom: Stock 5.0.1 (LRX22C)

Kernel: Stock

Recovery: CWM Recovey 6.0.4.7 Touch

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστώ φίλε μου...

Τίποτα, να είσαι καλά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

καλησπέρα ρε παίδες... έχω το εξείς θέμα... αλλάζω το dalvik με art κάνει restart και μετά είναι πάλι σε dalvik... :wacko::wacko::wacko:

ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει???

device : nexus 4 16gb

rom : stock 4.4.4 + root + xposed

kernel : stock

Δεν υπάρχει συμβατότητα μεταξύ art και xposed, επομένως επιλέγεις τι από τα δύο θες ή το ένα ή το άλλο, όπως προείπε κ ο φίλος πιο πριν.

sent from my Nexus 4

Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που χρησιμοποιούν συνδυασμό CM με custom kernel;

Έχουν το ίδιο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει σε δύο διαφορετικές συσκευές, όπου σταματάει να λειτουργεί το WiFi και δεν βρίσκει κανένα ασύρματο δίκτυο;

Απ' ότι διαβάζω, μάλλον πρόκειται για αλλαγές της Cyanogen Team στον κώδικα, έτσι ώστε να μη μπορείς να περάσεις custom kernel και να μένεις με το δικό της!!!!!!!!!

Αν δεν είναι caf Kernel δεν παίζει σε CM. Αμέσως με θεωρίες συνωμοσίας...!

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Αν δεν είναι caf Kernel δεν παίζει σε CM. Αμέσως με θεωρίες συνωμοσίας...!

Ωραία. Επειδή δεν είναι δικές μου θεωρίες, πες μου γιατί υπάρχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε δύο συσκευές, με τον hells-core (hells-Core_b47-kk-CM_anykernel.zip) και τον AK (AK.311.POSEIDON.MAKO.CM.zip) που έχω δοκιμάσει. Στο 1ο boot το Wi-Fi λειτουργεί όπως θα έπρεπε, βρίσκει το router τού χώρου και από κάτω υπάρχει η λίστα με όσα έχει συνδεθεί στο παρελθόν. Αν φύγεις από τον χώρο, δεν μπορεί να συνδεθεί σε κανένα πλέον router (δεν υπάρχει και λίστα με τα router που έχει συνδεθεί στο παρελθόν) και μετά από ~1 λεπτό που θα πατήσεις επάνω στο Wi-Fi button στα Settings, βγαίνει 'Settings not responding'. Το πότε θα θελήσει να συνδεθεί σε router από εκεί και πέρα, είναι τελείως random!!

Ελπίζω να μπορέσεις να με βοηθήσεις, έτσι ώστε να μην αναγκαστώ να κάνω full wipe και στις δύο συσκευές για να περάσω stock και hells-core, όπου εγώ με το δικό μου δεν έχω τέτοιου είδους πρόβλημα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ωραία. Επειδή δεν είναι δικές μου θεωρίες, πες μου γιατί υπάρχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε δύο συσκευές, με τον hells-core (hells-Core_b47-kk-CM_anykernel.zip) και τον AK (AK.311.POSEIDON.MAKO.CM.zip) που έχω δοκιμάσει. Στο 1ο boot το Wi-Fi λειτουργεί όπως θα έπρεπε, βρίσκει το router τού χώρου και από κάτω υπάρχει η λίστα με όσα έχει συνδεθεί στο παρελθόν. Αν φύγεις από τον χώρο, δεν μπορεί να συνδεθεί σε κανένα πλέον router (δεν υπάρχει και λίστα με τα router που έχει συνδεθεί στο παρελθόν) και μετά από ~1 λεπτό που θα πατήσεις επάνω στο Wi-Fi button στα Settings, βγαίνει 'Settings not responding'. Το πότε θα θελήσει να συνδεθεί σε router από εκεί και πέρα, είναι τελείως random!!

Ελπίζω να μπορέσεις να με βοηθήσεις, έτσι ώστε να μην αναγκαστώ να κάνω full wipe και στις δύο συσκευές για να περάσω stock και hells-core, όπου εγώ με το δικό μου δεν έχω τέτοιου είδους πρόβλημα.

Εάν είσαι σίγουρος για την έκδοση Android που αντιστοιχούν, δηλαδή μην είναι για 4.4.2 και τη φλασαρες σε 4.4.3 ή 4.4.4 τότε δεν έχω άλλο για βοήθεια δυστυχώς. Με Semaphore που χρησιμοποιώ μόνο είναι μια χαρά.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Εάν είσαι σίγουρος για την έκδοση Android που αντιστοιχούν, δηλαδή μην είναι για 4.4.2 και τη φλασαρες σε 4.4.3 ή 4.4.4 τότε δεν έχω άλλο για βοήθεια δυστυχώς. Με Semaphore που χρησιμοποιώ μόνο είναι μια χαρά.

Για τον AK δεν είμαι και 100% σίγουρος (δεν τον είχα περάσει ποτέ και σε κανένα κινητό, τώρα τον δοκίμασα προσπαθώντας να βρω τί φταίει με το WiFI), αν και η ονομασία του αρχείου αλλά και το link στο thread στο xda δείχνουν πώς πρόκειται για kernel που αφορά τις CM based rom.

Για τον hells-core είμαι 1000% σίγουρος πως είναι ο σωστός. Αυτός έχει να κάνει με την CM έκδοση για Android 4.4.3 και φυσικά για την 4.4.4 που δεν έχει αλλάξει κάτι ακόμη και στον stock kernel.

Το πρόβλημα είναι όπως ακριβώς σού το έχω περιγράψει.

Όπως και να 'χει, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Ελπίζω μέχρι να αρχίσει το ΗΠΑ-Πορτογαλία να έχω ξεμπερδέψει. :p

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Χτες εκανα upgrade σε Mahdi 2.7 (4.4.4) και AK Poseidon 320 (για 4.4.4) . απο οσο θυμάμαι αν φορεσεις μια φορά ΑΚ κερνελ κ θες να πας μετα σε άλλον πρεπει να περάσεις πρωτα ενα σαν uninstall του AK

Q: How i can enable return to my old kernel and setting after experimental flash?

thanks to @showp1984:

Code:

Go to recovery and then flash:

ak_uninstaller_mako.zip

ak_uninstaller_mako_prima.zip

Edited by Netrino_SR

Σκέφτομαι όταν έρθει το update σε 4.4.4 να περάσω gravity box και Franco kernel (για τα χρώματα βασικά αυτο). Θα έχω κανένα θέμα συμβατότητας μεταξύ αυτών των δύο? Τώρα είμαι στοκ

Σκέφτομαι όταν έρθει το update σε 4.4.4 να περάσω gravity box και Franco kernel (για τα χρώματα βασικά αυτο). Θα έχω κανένα θέμα συμβατότητας μεταξύ αυτών των δύο? Τώρα είμαι στοκ

Δεν έχω ακούσει κάποιον κερνελ να έχει ασυμβατότητα με το gravity.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν έχω ακούσει κάποιον κερνελ να έχει ασυμβατότητα με το gravity.

Ωραία, ευχαριστώ :)

Στην προτελευταία aokp υπάρχει πρόβλημα με τη συνδεσιμότητα; και με WiFi και με data αργεί να ξεκινήσει το φόρτωμα. Πολλές φορές μάλιστα πρέπει να κάνω δύο και τρία refresh για να πάρει μπροστά. Γενικά δεν είχα πρόβλημα. Σήμα full και στις 2 περιπτώσεις.

Δεν έχω πρόβλημα με την ταχύτητα κατεβάσματος. Μέχρι να πάρει μπροστά έχω.

Καλησπέρα παίδες!

Είμαι στην 4.4.3, stock και rooted και με Kernel Hell's Core b47.

Μου εμφανίστηκε απόψε η ΟΤΑ για 4.4.4. Τι κάνω, πατάω για εγκατάσταση ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Καλησπέρα παίδες!

Είμαι στην 4.4.3, stock και rooted και με Kernel Hell's Core b47.

Μου εμφανίστηκε απόψε η ΟΤΑ για 4.4.4. Τι κάνω, πατάω για εγκατάσταση ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Πάτα μόνο.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Είμαι επίσης με 4.4.3 και hells-core b47 αλλά και με xposed-gravitybox

Μου'χει έρθει κι εμένα η OTA για 4.4.4 εδώ και μέρες αλλά φοβάμαι να πατήσω το κουμπάκι..

Να το πατήσω όπως είναι; Να κάνω disable πρώτα το xposed και μετά;

Μου'χει έρθει κι εμένα η OTA για 4.4.4 εδώ και μέρες αλλά φοβάμαι να πατήσω το κουμπάκι..

Αν έχεις αλλάξει και system files,.όχι.

Amazon Fire stick 4k max

Βλέπε παραπάνω.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

δεν έχω αλλάξει κάτι άλλο από system files

από stock έγινα rooted, πέρασα hellscore και μετά xposed-gravitybox

ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά sorry, το όχι δεν κατάλαβα που πήγαινε ακριβώς...

στο ότι δεν χρειάζεται να κάνω disable το xposed? να κάνω το OTA όπως είναι;

EDIT: customizations μέσω gravitybox εννοείται ότι έχω κάνει

Edited by RickDangerous

ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά sorry, το όχι δεν κατάλαβα που πήγαινε ακριβώς...

Πατά να το κάνει όπως είσαι.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Από αυτά τα λίγα που διάβασα στο xda ήδη παιδιά ασχολούνται πολύ σοβαρά με το θέμα L και από ότι φαίνεται σύντομα θα έχουμε Καλά νέα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κοίτα, το update είναι πολύ μικρό.

Σε άλλες περιπτώσεις , αν είχες gravity μπορεί να μην στο περνούσε έτσι εύκολα το OTA, σε περίπτωση σοβαρού update.

Απλά για το μέλλον.

Amazon Fire stick 4k max

2 ερωτησούλες που τις έχω από καιρό αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ:

1) Γιατί σε όλες τις ρομ έχω 2 dialers? Κ πως μπορώ να πετάξω τον 1 ?

2) Πως πετάω το Google search bar χωρίς να βάλω launcher? Ο Apex δουλεύει όλο κ χειρότερα όσο ανεβαίνουν οι εκδόσεις του android, κολλήματα, re-draws, νομίζω ότι γύρισα στο Galaxy Nexus...

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Βάλε τον nova...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)