RickDangerous Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 ε το έβαλε εκεί σαν discussion/support thread με σκοπό να ανοίξει άλλο thread για τον kernel μετέπειτα Τελικά το κράτησε όπως ήταν σαν thread του kernel Να πω κι εγώ μερικές εντυπώσεις μετά από λίγες μέρες Κατ'αρχήν το gravitybox είναι πραγματικά must για stock nexus. Τα κάνει όλα και συμφέρει που λέμε Τώρα όσον αφορά το s2w και dt2w του hellscore, δεν έμεινα ικανοποιημένος Βασικά από τότε που τα ενεργοποίησα, πολλές φορές όταν έβγαζα το κινητό μου από την τσέπη ήταν ήδη ανοιχτή η οθόνη, είχε μπει σε διάφορα μενού, επιλογές και είχε αλλάξει διάφορα. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει αλλάξει κιόλας.. Έβγαλα το s2w κι έμεινα με το dt2w μόνο Πάλι τα ίδια βασικά, μέχρι και μηνύματα στο fb είχε στείλει, πήγα να παρεξηγηθώ με κάποια άτομα :p χώρια που εξαφανιζόταν και η μπαταρία προφανώς Οπότε το έβγαλα εντελώς και το dt2w Δεν ξέρω αν του stratos λειτουργεί καλύτερα, αν γίνει implemented μπορεί να το δοκιμάσω.. μέχρι τότε κουμπάκι και πάλι κουμπάκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Παίζει κάποιος άλλος εδω με συνδιασμό Φράνκο και Touch Control σε 4.4.3; Εχω καποιο πρόβλημα μετα απο λιγο μου ριχνει το Wifi, είναι γκρίζα η επιλογη σαν να χανει την επαφη με το hardware. Δεν βρηκα τρόπο να το επαναφέρω μονο με καθαρο φλασάρισμα απο το μηδεν. Έχει αντιμετωπίσει καποιος πρόβλημα; ΥΓ: Και με επιστροφη στοκ κερνελ και σβήσιμο Touch Control το πρόβλημα παραμένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Λοιπον με Hells Core λύθηκε το πρόβλημα του Wifi ευτυχώς γιατι δεν θα άντεχα και 3ο φλασάρισμα. Περίεργο που δεν υπήρχε επαναφορά με στοκ κερνελ. Ερώτηση, έχει wake control, υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήνω την οθόνη; Μεσα απο το tweaker κατα προτίμηση ωστε να μην βαζω και άλλα προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Λοιπον με Hells Core λύθηκε το πρόβλημα του Wifi ευτυχώς γιατι δεν θα άντεχα και 3ο φλασάρισμα. Περίεργο που δεν υπήρχε επαναφορά με στοκ κερνελ. Ερώτηση, έχει wake control, υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήνω την οθόνη; Μεσα απο το tweaker κατα προτίμηση ωστε να μην βαζω και άλλα προγράμματα. Εχει και s2w και dt2w, προσωπικά χρησιμοποιώ το πρώτο γιατί μου βγαίνει πιο φυσικά το swype. Tweaker τι εννοείς; Μήπως θες να πεις trickster; Πάντως αφού πέρασες hells κατέβασε και HellsCore Kernel Manager για να το ρυθμίζεις από εκεί κ βγάλε το trickster. 1 λεπτό υπόθεση είναι. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Έχω το s2w ενεργοποιημένο εδώ και μήνες με τον Hell και ποτέ δεν είχα θέμα με τυχαια πατήματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καλησπέρα Η 4.4.3 εχει καλύτερα χρώματα ή ειναι η ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδια εκανα ενημερωση σε 4.4.4 μεσω recovery ομως μετα δεν μου κρατησε ουτε ροοτ ουτε recovery. Προσπαθω λοιπον να τα ξαναπερασω ομως ενω εχω περασει οδηγους το κινητο χανει τη συνδεση με τον υπολογιστη μετα την εντολη adb reboot bootloader και επομενως δεν μπορω να κανω ροοτ. Οσο το κινητο ειναι ανοικτο και σνδεδεμενο με τον υπολογιστη εμφανιζεται κανονικα στο adb devices. Ξερετε τι μπορει να φταιει; Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Επειδή ήμουν συνεχώς με custom rom και δεν έδινα σημασία στις συζητήσεις που αφορούσαν flashing factory images, μπορείτε να μου πείτε τί πρέπει ακριβώς να κάνω, για να περάσω την 4.4.4 χωρίς να χάσω τίποτα από το σημερινό στήσιμο του τηλεφώνου με την 4.4.3; Υπάρχει στο xda flashable .zip αλλά πολλοί αναφέρουν πως έχουν bootloops με το CWM και δεν το ρισκάρω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Επειδή ήμουν συνεχώς με custom rom και δεν έδινα σημασία στις συζητήσεις που αφορούσαν flashing factory images, μπορείτε να μου πείτε τί πρέπει ακριβώς να κάνω, για να περάσω την 4.4.4 χωρίς να χάσω τίποτα από το σημερινό στήσιμο του τηλεφώνου με την 4.4.3; Υπάρχει στο xda flashable .zip αλλά πολλοί αναφέρουν πως έχουν bootloops με το CWM και δεν το ρισκάρω. Αν είσαι στοκ τότε βάλε το Zip της ΟΤΑ και είσαι έτοιμος. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Αν είσαι στοκ τότε βάλε το Zip της ΟΤΑ και είσαι έτοιμος. Όπως έγραψα προηγουμένως, υπάρχουν αναφορές από χρήστες πως το OTA .zip (2.4Mb) δεν flashάρεται με CWM recovery. Το δοκίμασα κι εγώ και το error message που βγαίνει είναι αυτό: Installing update... format () expects 5 args. got 3 E:error in /data/media/............/mako_signed_ktu84p.zip (Status 7) Installation aborted. Οπότε κατεβάζουμε το .zip με όλη τη 4.4.4 (~422Mb) και το περνάμε χωρίς full wipe; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Όπως έγραψα προηγουμένως, υπάρχουν αναφορές από χρήστες πως το OTA .zip (2.4Mb) δεν flashάρεται με CWM recovery. Το δοκίμασα κι εγώ και το error message που βγαίνει είναι αυτό: Installing update... format () expects 5 args. got 3 E:error in /data/media/............/mako_signed_ktu84p.zip (Status 7) Installation aborted. Οπότε κατεβάζουμε το .zip με όλη τη 4.4.4 (~422Mb) και το περνάμε χωρίς full wipe; Το error in data /media τί λεεί, μόνο τελείες; Με την τελευταία cwm περνάει εκτός και αν έχεις πειράξει κάτι. Πάω να δοκιμάσω και θα αναφέρω. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Το error in data /media τί λεεί, μόνο τελείες; Με την τελευταία cwm περνάει εκτός και αν έχεις πειράξει κάτι. Πάω να δοκιμάσω και θα αναφέρω. Πλέον δεν ξέρω τί λέει.... το κινητό μένει στο logo της Google!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πλέον δεν ξέρω τί λέει.... το κινητό μένει στο logo της Google!!! Κανε factory reset μεσω recovery και αν θες περιεγραψε πως ειχες το συστημα ή τι ειχες πριν και τι εκανες για να πας σε "μαμα" κατασταση. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Όπως έγραψα προηγουμένως, υπάρχουν αναφορές από χρήστες πως το OTA .zip (2.4Mb) δεν flashάρεται με CWM recovery. Το δοκίμασα κι εγώ και το error message που βγαίνει είναι αυτό: Installing update... format () expects 5 args. got 3 E:error in /data/media/............/mako_signed_ktu84p.zip (Status 7) Installation aborted. Οπότε κατεβάζουμε το .zip με όλη τη 4.4.4 (~422Mb) και το περνάμε χωρίς full wipe; Error 7 σημαινει καποιο αρχειο συστηματος δεν ειναι μαμα και κολλαει. Μπορεις να εγκαταστησεις το ζιπ με τους γνωστους τροπους και να κρατησεις τα userdata. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Όπως έγραψα προηγουμένως, υπάρχουν αναφορές από χρήστες πως το OTA .zip (2.4Mb) δεν flashάρεται με CWM recovery. Το δοκίμασα κι εγώ και το error message που βγαίνει είναι αυτό: Installing update... format () expects 5 args. got 3 E:error in /data/media/............/mako_signed_ktu84p.zip (Status 7) Installation aborted. Οπότε κατεβάζουμε το .zip με όλη τη 4.4.4 (~422Mb) και το περνάμε χωρίς full wipe; Και γιατί ασχολείσαι με το CWM , όταν με TWRP δεν υπάρχουν θέματα; Κάτι άλλο σχετικά με το φλασαρισμα πάνω σε στοκ 4.4.3 με custom recovery και modified system files + xposed. Βρήκα στο XDA ολόκληρη πειραγμενη 4.4.4 που την περνάς και δεν χάνεις τίποτα από ρυθμίσεις και custom recovery. Κάτι αντίστοιχο σε OTA ZIP έχει πάρει το μάτι σας; Γιατί δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να χρειάζεται να περαστεί ολόκληρη η Rom, αντί του μικρού OTA zip. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Και γιατί ασχολείσαι με το CWM , όταν με TWRP δεν υπάρχουν θέματα; Κάτι άλλο σχετικά με το φλασαρισμα πάνω σε στοκ 4.4.3 με custom recovery και modified system files + xposed. Βρήκα στο XDA ολόκληρη πειραγμενη 4.4.4 που την περνάς και δεν χάνεις τίποτα από ρυθμίσεις και custom recovery. Κάτι αντίστοιχο σε OTA ZIP έχει πάρει το μάτι σας; Γιατί δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να χρειάζεται να περαστεί ολόκληρη η Rom, αντί του μικρού OTA zip. Παιδιά μην μπερδεύεστε. Καμία από τις 2 recovery δεν έχει θέμα με τις ΟΤΑ. Επίσης αν ακολουθήσεις τα βήματα του οδηγού για να φλασάρεις system.img και boot.img αν έχεις αλλάξει και κερνελ, δεν χρειάζεται να φτιάξεις κάτι ιδιαίτερο αφού οι εφαρμογές και τα data σου παραμένουν άθικτα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Aν απο το image στο site της google απομονωσω και flashαρω system και boot θα ειναι οκ η πρεπει να κανω install και τιποτα αλλο? Δε θελω να ασχοληθω παλι με root και οσα προγραμματα δε λειτουργουν λογω αυτου, θα μου ζητανε αδειες παλι κλπ. Φασαρια και μολις το εστησα με 4.3.3 :lol: Aν δε flashαρω το boot? Βαριεμαι ναι ασχοληθω ακομα και με kernel παλι. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Aν απο το image στο site της google απομονωσω και flashαρω system και boot θα ειναι οκ η πρεπει να κανω install και τιποτα αλλο? Δε θελω να ασχοληθω παλι με root και οσα προγραμματα δε λειτουργουν λογω αυτου, θα μου ζητανε αδειες παλι κλπ. Φασαρια και μολις το εστησα με 4.3.3 :lol: Aν δε flashαρω το boot? Βαριεμαι ναι ασχοληθω ακομα και με kernel παλι. Αν βαριέσαι τότε δεν σκαλίζεις. Αφού σκαλίζεις και θες να γυρίσεις πρέπει να τα κάνεις αυτά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Παιδιά μην μπερδεύεστε. Καμία από τις 2 recovery δεν έχει θέμα με τις ΟΤΑ. Επίσης αν ακολουθήσεις τα βήματα του οδηγού για να φλασάρεις system.img και boot.img αν έχεις αλλάξει και κερνελ, δεν χρειάζεται να φτιάξεις κάτι ιδιαίτερο αφού οι εφαρμογές και τα data σου παραμένουν άθικτα. Εγώ κατάλαβες ποιο είναι το διαφορετικό που ρωτάω; Πέρα από την μέθοδο που όλοι ξέρουμε με επαναφορά σε στοκ, αν υπάρχει κάποιο modified OTA.zip για να περαστεί από πάνω σε όσους έχουν modified system files και custom recovery, αλλά στοκ ρομ. Τέτοια modified Rom έχω βρει ήδη. Αν υπάρχει ΟΤΑ ρωτάω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Αν βαριέσαι τότε δεν σκαλίζεις. Αφού σκαλίζεις και θες να γυρίσεις πρέπει να τα κάνεις αυτά. Eχω βαλει και bionic patch και τους νεους gpu drivers, εχω σκαλισει και το build.prop και ειναι πολυ δουλεια καθε φορα. Αφου δε τα γλυτωνω θα κανω ενα απλο flash και δε σβηνω τα userdata, ειναι πιο απλο. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Εγώ κατάλαβες ποιο είναι το διαφορετικό που ρωτάω; Πέρα από την μέθοδο που όλοι ξέρουμε με επαναφορά σε στοκ, αν υπάρχει κάποιο modified OTA.zip για να περαστεί από πάνω σε όσους έχουν modified system files και custom recovery, αλλά στοκ ρομ. Τέτοια modified Rom έχω βρει ήδη. Αν υπάρχει ΟΤΑ ρωτάω. Δεν το έχω ψάξει. Ίσως κάποιος στο xda το έχει φτιάξει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Δεν το έχω ψάξει. Ίσως κάποιος στο xda το έχει φτιάξει. Τελικά το έκανα με την modified Rom μέσα από Wug. Φλασαρα μόνο τα boot/bootloader/system files και μου κράτησε τα πάντα μαζί με custom recovery. Τρομερή ευκολία. Μόνο root ήθελε μετά από recovery και επανεργοποιηση του Xposed. Τα modules τα είχε κρατήσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ValentinosGr Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 καλησπέρα ρε παίδες... έχω το εξείς θέμα... αλλάζω το dalvik με art κάνει restart και μετά είναι πάλι σε dalvik... :wacko::wacko::wacko: ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει??? device : nexus 4 16gb rom : stock 4.4.4 + root + xposed kernel : stock Παράθεση Nexus 4 16GB Rom: Stock 5.0.1 (LRX22C) Kernel: Stock Recovery: CWM Recovey 6.0.4.7 Touch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που χρησιμοποιούν συνδυασμό CM με custom kernel; Έχουν το ίδιο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει σε δύο διαφορετικές συσκευές, όπου σταματάει να λειτουργεί το WiFi και δεν βρίσκει κανένα ασύρματο δίκτυο; Απ' ότι διαβάζω, μάλλον πρόκειται για αλλαγές της Cyanogen Team στον κώδικα, έτσι ώστε να μη μπορείς να περάσεις custom kernel και να μένεις με το δικό της!!!!!!!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 καλησπέρα ρε παίδες... έχω το εξείς θέμα... αλλάζω το dalvik με art κάνει restart και μετά είναι πάλι σε dalvik... :wacko::wacko::wacko: ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει??? device : nexus 4 16gb rom : stock 4.4.4 + root + xposed kernel : stock xposed και art δεν είναι συμβατά από ότι λέγεται. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts