mitsakos1908 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 παιδια γνωριζει κανεις πως παει το ο κενρλ hells-core απο θεμα μπαταριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 παιδια γνωριζει κανεις πως παει το ο κενρλ hells-core απο θεμα μπαταριας; Τον χρησιμοποιούμε αρκετοί εδώ μέσα. Στο θέμα διαχείρισης της μπαταρίας είναι απο τους τοπ!κ η θερμοκρασία του κιν. Παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Εξαρτάται βέβαια κ απο τη χρήση που κάνεις. Ενα 4ωρο SOT πάνω κάτω το έχεις. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Τον χρησιμοποιούμε αρκετοί εδώ μέσα. Στο θέμα διαχείρισης της μπαταρίας είναι απο τους τοπ!κ η θερμοκρασία του κιν. Παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Εξαρτάται βέβαια κ απο τη χρήση που κάνεις. Ενα 4ωρο SOT πάνω κάτω το έχεις. 4.5 εγώ σε Wi-Fi χρήση, χωρίς να θεωρείται και τίποτα ιδιαίτερο. Στο σχετικό θέμα των XDA κάποιοι χτυπάνε και 7+ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 παιδια γνωριζει κανεις πως παει το ο κενρλ hells-core απο θεμα μπαταριας; O hellscore ειναι αρκετα ασταθης kernel γενικα. Σε καθε νεο update στοιχιματιζεις ποσα reboot θα κανει. Δοκιμασε semaphore. Σταθερος, γρηγορος, με πολυ καλη υποστηριξη κ made in greece! Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 O hellscore ειναι αρκετα ασταθης kernel γενικα. Σε καθε νεο update στοιχιματιζεις ποσα reboot θα κανει. Δοκιμασε semaphore. Σταθερος, γρηγορος, με πολυ καλη υποστηριξη κ made in greece! Εντελώς διαφορετική άποψη έχω όπως και οι περισσότεροι στους xda για hell core. Εξαιρετική μπαταρία, καλές αποδόσεις και δωρεάν kernel manager που διαθέτει τα πάντα: ρυθμίσεις kernel για cpu, gamma profiles, touch, sound ,μέχρι και έτοιμα Cpu profile έχει. Αντίθετα με semaphore μπορεί να μην είχα reboots, αλλά είχα χάλια μπαταρία. Ας δοκιμάσει το παιδί και τους 2 να αποφασίσει μόνος του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 O hellscore ειναι αρκετα ασταθης kernel γενικα. Σε καθε νεο update στοιχιματιζεις ποσα reboot θα κανει. Δοκιμασε semaphore. Σταθερος, γρηγορος, με πολυ καλη υποστηριξη κ made in greece! Την ίδια άποψη έχω κι εγώ και για τους δύο kernels που αναφέρεις. Απλά θα ήθελα να προσθέσω ότι ένας εξαιρετικός kernel είναι και ο xgenesis του ΑΚ, ο οποίος είναι ταχύτατος και πολύ σταθερός, επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Την ίδια άποψη έχω κι εγώ και για τους δύο kernels που αναφέρεις. Απλά θα ήθελα να προσθέσω ότι ένας εξαιρετικός kernel είναι και ο xgenesis του ΑΚ, ο οποίος είναι ταχύτατος και πολύ σταθερός, επίσης. O hellscore ειναι αρκετα ασταθης kernel γενικα. Σε καθε νεο update στοιχιματιζεις ποσα reboot θα κανει. Δοκιμασε semaphore. Σταθερος, γρηγορος, με πολυ καλη υποστηριξη κ made in greece! Έτσι από απορία: Τι ρομ φοραγατε όταν σας έκανε τα reboots με hell core; Και πόσο UV είχατε κάνει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Έτσι από απορία: Τι ρομ φοραγατε όταν σας έκανε τα reboots με hell core; Και πόσο UV είχατε κάνει; Mahdi-ROM και παλαιότερα με BS Harmony. Δεν είχα κάνει καθόλου UV. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εγώ όταν είχα δοκιμάσει hell core ήμουν με στοκ ρομ. Δεν θα έλεγα ότι είχα reboots. Μερικές φορές κολλούσε λίγο και έκανε αναγκαστικά αλλά σπάνια. Γενικά καλες εντυπώσεις μου άφησε.uv ήμουν default. Πιο πριν είχα semaphore . Καλός ήταν πάλι αλλά νομίζω δεν τρελάθηκα, ίσως λίγο πιο σταθερός απο hell's core αλλά λίγα πράγματα. Τώρα έχω βάλει cyanogenmod με τον δικό τους κερνελ. Μέχρι στιγμής(4 μέρες )δεν έχω το παραμικρό κόλλημα η reboot αλλά μεγάλο μείον ο τροπος αλλαγής των χρωμάτων/gamma(αλλάζουν, αλλά δεν βρίσκω προφίλ για να βάλω και γενικά είναι αρκετά κιτρινη η οθονη, ένα προφίλ που βρήκα, την κάνει λόγο μπλε ) είναι σε σημείο αν δεν καταφέρω να ρυθμίσω τα χρώματα να αλλάξω κερνελ μόνο για αυτό. Γενικά για την cm ωραία, γρήγορη, σταθερη ρομ αλλά θα ήθελα παραπάνω παραμετρικοποιηση. Ίσως για αυτό δεν κολλάει και δεν έχει θέματα. Έχουν φτιάξει μια καλή σταθερή ρομ με μερικές βελτιώσεις απο τη stock ρομ αλλά λείπουν κάποια(αλλαγη μεγέθους των nav buttons ) προσθήκη του πληκτρου "φακελος εφαρμογων"(δεν θυμάμαι πως λέγεται) αλλαγή χρωμάτων των πληκτρων. Αλλαγη χρωμάτων της status bar.και ίσως μερικά αγγλικά που ξεχνάω(γενικά με xposed ήμουν πιο "ελεύθερος") αλλά αν σύνολο είναι άριστη ρομ για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εγώ όταν είχα δοκιμάσει hell core ήμουν με στοκ ρομ. Δεν θα έλεγα ότι είχα reboots. Μερικές φορές κολλούσε λίγο και έκανε αναγκαστικά αλλά σπάνια. Γενικά καλες εντυπώσεις μου άφησε.uv ήμουν default. Πιο πριν είχα semaphore . Καλός ήταν πάλι αλλά νομίζω δεν τρελάθηκα, ίσως λίγο πιο σταθερός απο hell's core αλλά λίγα πράγματα. Τώρα έχω βάλει cyanogenmod με τον δικό τους κερνελ. Μέχρι στιγμής(4 μέρες )δεν έχω το παραμικρό κόλλημα η reboot αλλά μεγάλο μείον ο τροπος αλλαγής των χρωμάτων/gamma(αλλάζουν, αλλά δεν βρίσκω προφίλ για να βάλω και γενικά είναι αρκετά κιτρινη η οθονη, ένα προφίλ που βρήκα, την κάνει λόγο μπλε ) είναι σε σημείο αν δεν καταφέρω να ρυθμίσω τα χρώματα να αλλάξω κερνελ μόνο για αυτό. Γενικά για την cm ωραία, γρήγορη, σταθερη ρομ αλλά θα ήθελα παραπάνω παραμετρικοποιηση. Ίσως για αυτό δεν κολλάει και δεν έχει θέματα. Έχουν φτιάξει μια καλή σταθερή ρομ με μερικές βελτιώσεις απο τη stock ρομ αλλά λείπουν κάποια(αλλαγη μεγέθους των nav buttons ) προσθήκη του πληκτρου "φακελος εφαρμογων"(δεν θυμάμαι πως λέγεται) αλλαγή χρωμάτων των πληκτρων. Αλλαγη χρωμάτων της status bar.και ίσως μερικά αγγλικά που ξεχνάω(γενικά με xposed ήμουν πιο "ελεύθερος") αλλά αν σύνολο είναι άριστη ρομ για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί πολύ. Για εμένα ο συνδιασμός Mahdi-Rom και XGENESIS KERNEL (aosp: ak.exodus), είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Ταχύτητα, σταθερότητα, διάρκεια μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Έτσι από απορία: Τι ρομ φοραγατε όταν σας έκανε τα reboots με hell core; Και πόσο UV είχατε κάνει; Kαθολου undervolting (UV) με συνδιασμο με τις εξης ROM vanir, purity, slimkat. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Χμμ, αυτό που περίμενα. Με στοκ Ρομ σπάνια να υπάρχει θέμα με τον hell core. Με κάποιες custom αρχίζουν τα προβλήματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Εγώ πάλι δεν είχα ούτε ένα reboot με τον hells core και τον χρησιμοποιώ από την εποχή του Jelly Bean. Σχεδόν πάντα με CM (10 & 11) και για κάποιο διάστημα με stock rom (KitKat). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Τι γνώμη έχετε για την c-rom? Τώρα είμαι με Mahdi και AK.exodus Υγ) τελικά θα παρουμε 4.4.3 γενικώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Παιδιά έχει κανένας γνώμη για Franco kernel? Σκέφτομαι να τον εγκαταστήσω γιατί μου νεκρώνει η οθόνη με semaphore κ με μαμά και αναγκάζομαι να του κάνω reboot για να επανέλθει.. Αν κ πιστεύω ότι έχει θέμα το κινητό.. επίσης συνεχίζει η κατανάλωση μπαταρίας όταν είναι σε flight mode. Α επίσης έχω γυρίσει σε stock rom για να δω αν έχει θέμα η μπαταρία.Ευχαριστώ! Edited May 5, 2014 by tziminhio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τι εννοείς ότι σου νεκρώνει η οθόνη? Έχεις βάλει touch control? Για Φρανκο δεν ξέρω αλλά θα σου έλεγα να δοκιμάσεις hell's core.νομίζω όμως ότι μερικές φορές και με αυτόν νεκρώνει το touch αλλα αν θυμάμαι σπάνια. Και σε flight mode καταναλώνει μπαταρία αλλά αρκετά λιγότερη απο οτι κανονικά. Εξαρτάται απο τι εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τι εννοείς ότι σου νεκρώνει η οθόνη? Έχεις βάλει touch control? Για Φρανκο δεν ξέρω αλλά θα σου έλεγα να δοκιμάσεις hell's core.νομίζω όμως ότι μερικές φορές και με αυτόν νεκρώνει το touch αλλα αν θυμάμαι σπάνια. Και σε flight mode καταναλώνει μπαταρία αλλά αρκετά λιγότερη απο οτι κανονικά. Εξαρτάται απο τι εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει. Είχα hells και επίσης δν είχα καλη αυτονομία.. Με 4.3 σε flight mode δν έπεφτε ούτε 1%. Τώρα από 6-10%. Όταν λέω νεκρώνει εννοώ το touch kai αναγκάζομαι να κάνω reboot. Θα ξαναδοκμάσω hells μιας κ έχω stock rom. Την 45kk εγκαθιστώ ε; Όχι την 45kk-cm.. Την περνάω κατευθείαν πάνω απο semaphore έτσι; δν θέλει κάτι αλλο.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Στο μονό που ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα είναι ότι περνάς στην που ΔΕΝ λέει cm. Οι cm είναι μόνο για cyanogenmod rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Στο μονό που ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα είναι ότι περνάς στην που ΔΕΝ λέει cm. Οι cm είναι μόνο για cyanogenmod rom. Ok. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Από χτες κάνω dirty flash την carbon και όταν ξεκινάει βγάζει μνμ "Δυστηχώς η διαδιακασία com.android.systemui έχει σταματήσει." Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Παιδιά έχει κανένας γνώμη για Franco kernel? Σκέφτομαι να τον εγκαταστήσω γιατί μου νεκρώνει η οθόνη με semaphore κ με μαμά και αναγκάζομαι να του κάνω reboot για να επανέλθει.. Αν κ πιστεύω ότι έχει θέμα το κινητό.. επίσης συνεχίζει η κατανάλωση μπαταρίας όταν είναι σε flight mode. Α επίσης έχω γυρίσει σε stock rom για να δω αν έχει θέμα η μπαταρία.Ευχαριστώ! Το κολλημα στην οθονη εχει να κανει με dt2w η παρομοια τετοια mods για ξεκλειδωμα της οθονης,ελεγξε αν το εχεις βαλει set on boot,εμενα εξαφανιστηκαν τα προβληματα απο τοτε που το κανω manualy. Επισης δοκιμασε m_plus kernel απο μπαταρια για εμενα μακραν o καλυτερος,τους εχω δοκιμασει σχεδον ολους http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/kernel-mplus-kernel-mako-t2534702 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το κολλημα στην οθονη εχει να κανει με dt2w η παρομοια τετοια mods για ξεκλειδωμα της οθονης,ελεγξε αν το εχεις βαλει set on boot,εμενα εξαφανιστηκαν τα προβληματα απο τοτε που το κανω manualy. Επισης δοκιμασε m_plus kernel απο μπαταρια για εμενα μακραν o καλυτερος,τους εχω δοκιμασει σχεδον ολους http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/kernel-mplus-kernel-mako-t2534702 ακόμα και από hells ? Τι ποσοστά βλέπεις με αυτόν σε οθόνη κλπ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το κολλημα στην οθονη εχει να κανει με dt2w η παρομοια τετοια mods για ξεκλειδωμα της οθονης,ελεγξε αν το εχεις βαλει set on boot,εμενα εξαφανιστηκαν τα προβληματα απο τοτε που το κανω manualy. Επισης δοκιμασε m_plus kernel απο μπαταρια για εμενα μακραν o καλυτερος,τους εχω δοκιμασει σχεδον ολους http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/kernel-mplus-kernel-mako-t2534702 9 σελίδες όλη η συζήτηση στους XDA και παρατημένος ο κέρνελ από τον Φλεβάρη. Δεν νομίζω να έχει σύγκριση με άλλους όπως ο hell που υπάρχει συνεχής ανάπτυξη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Νεο Playstore κυκλοφορει η google. Σημαντικο update η ενσωματωση και του paypal ως τροπο πληρωμης. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) 9 σελίδες όλη η συζήτηση στους XDA και παρατημένος ο κέρνελ από τον Φλεβάρη. Δεν νομίζω να έχει σύγκριση με άλλους όπως ο hell που υπάρχει συνεχής ανάπτυξη. μαζι σου αλλα εμενα το κινητο παει μπαλα και εχει και με διαφορα την καλυτερη μπαταρια απο ολους οσους κυκλοφορουν Ισως το γεγονος οτι ειναι πολυ κοντα στον στοκ κ ισως (λεω ισως) στη γοογλε να εχουν κανει καλη δουλεια και να μη θελει πειραγμα ο κερνελ.Ας εχουμε υπ οψιν οτι οποιαδηποτε μετατροπη δε σημαινει ντε και καλα οτι ειναι καλη just my 0.2$ ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ακόμα και από hells ? Τι ποσοστά βλέπεις με αυτόν σε οθόνη κλπ ? Μονο με wifi εχω δει 5 sot το οποιο δεν το πλησιαζει κανενας αλλος ουτε καν κοντα.Με στοκ ρομ και με purity.Ο hells μου την επινε τη μπαταρια μονορουφι Edited May 16, 2014 by mytie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts