junglist Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Και b46 από hell. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς φτιάχνει στο max freq των πυρήνων. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ποια λες πολλαπλάσια; Για τον ήχο μόνο έχει έξτρα πράγματα που δεν χρειάζονται σε όλους. Όσο για τον κερνελ του φυσικά και είναι πολύ καλός, για αυτό τον τιμούσα τόσο καιρό. Χρώματα, ήχο, διαφορετική συμπεριφορά κερνελ ανα εφαρμογή, system monitor (απο τα πολύ καλά και ομορφα) Δυνατότητα backup (ισως το εχει κ ο Hells δεν θυμάμαι) Reboot, Reboot Bootloader, Reboot Recovery και πολλά ακόμα tweaks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Και b46 από hell. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς φτιάχνει στο max freq των πυρήνων. Πάνω που βγήκε ρε μαμώτο ο b45 με υποστήριξη otg; :lol: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δοκίμασε να μας πεις..;) Την έβαλα και την προτείνω ανεπιφύλακτα, μέχρι στιγμής είναι ίσως η καλύτερη που έχω δοκιμάσει. Έχει αρκετά πράγματα για παραμετροποίηση (εγώ τουλάχιστον δεν εχω βρει κάτι να μου λείπει) και είναι και πολύ γρήγορη, ειδικά με χρήση greenify! Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μία ερώτηση καθώς κάτι δεν καταλαβαίνω. Το Greenify για ποιο λόγο το χρησιμοποιείτε στο Nexus 4 με τα 2Gb RAM; Στα Galaxy S1 και το Neo V συγγενών μου που το έχω βάλει, μπορώ να δω τη διαφορά, αλλά στο Nexus 4 τί θα κερδίσω; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μία ερώτηση καθώς κάτι δεν καταλαβαίνω. Το Greenify για ποιο λόγο το χρησιμοποιείτε στο Nexus 4 με τα 2Gb RAM; Στα Galaxy S1 και το Neo V συγγενών μου που το έχω βάλει, μπορώ να δω τη διαφορά, αλλά στο Nexus 4 τί θα κερδίσω; Μπαταρία, δεν τρέχουν τζάμπα οι εφαρμογές από πίσω... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μία ερώτηση καθώς κάτι δεν καταλαβαίνω. Το Greenify για ποιο λόγο το χρησιμοποιείτε στο Nexus 4 με τα 2Gb RAM; Στα Galaxy S1 και το Neo V συγγενών μου που το έχω βάλει, μπορώ να δω τη διαφορά, αλλά στο Nexus 4 τί θα κερδίσω; Εξοικονόμηση πόρων για βελτίωση της μπαταρίας. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μπαταρία, δεν τρέχουν τζάμπα οι εφαρμογές από πίσω... Εξοικονόμηση πόρων για βελτίωση της μπαταρίας. Εντάξει, αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Είχα στο μυαλό μου την εφαρμογή να χρησιμοποιείται μόνο σε συσκευές οι οποίες 'αδυνατούσαν' να ανοίξουν τις εφαρμογές, λόγω της ελάχιστης ελεύθερης RAM. Ίσως κάποια μέρα που δε θα βαριέμαι να την περάσω κι εγώ για να δω αν θα αλλάξει κάτι στην κατανάλωση μπαταρίας. Ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Γιατί μου βγάζει συνέχεια μνμ Δυστυχως η εφαρμογή Πάροχος θεμάτων σταμάτησε ; έχω carbon rom + franco και έχω κάνει 100 dirty flash αλλά τίποτα ;( Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Purity rom κανείς;; Εντυπώσεις; Η ρομ που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό. Πολύ ικανοποιημένος, καλή αυτονομία, σταθερότητα και αρκετή παραμετροποίηση. Αυτός ο διάολος το Bluetooth να δω πότε θα στρώσει αλλά μάλλον πριν το android 5 δεν το βλέπω... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Γιατί μου βγάζει συνέχεια μνμ Δυστυχως η εφαρμογή Πάροχος θεμάτων σταμάτησε ; έχω carbon rom + franco και έχω κάνει 100 dirty flash αλλά τίποτα ;( Τελικά έφταιγε ο franco :cry: Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 παιδια παντως εγω δεν εχω δει καμια διαφορα ουτε στην μπαταρια με το greenify και εννοειται ουτε στην παμ που ετσ και αλλιως δεν εχουμε προβλημα..τωρα για την ρομ,χρησιμοποιω την purity πανω απο 4 μηνες και οτι και αν δοκιμασω γυρναω παντα σ'αυτην..εχει οτι χρειαζομαι,δεν καταναλωνει τσαμπα μπαταρια και ειναι τελειως σταθερη..οτι reboot ειχα ηταν καθαρα θεμα κερνελ που δοκιμαζα..τωρα εχω τον mirage και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος!!προσπαθησα να δοκιμασω το τελευταιο hells και δεν μπορουσα να bootαρω την συσκευη με τπτ!!η που θα κολουσε στο google logo και θα εκανε ρεσταρτ η θα ανοιγε κ μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξανα ρεσταρτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Και εγώ εδώ και μήνες με purity....απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Όντως η purity είναι με διαφορά η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ως τώρα και το μόνο που μου λείπει είναι τα βελάκια που μπορείς να βάλεις στα on-screen-buttons για να αλλάζει θέση ο δρομέας στο πληκτολόγιο. Νομίζω το είδα δει στην carbon, αλλά δεν είναι και τόσο φοβερή έλλειψη... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Το 1013 ξέρετε τι είναι? [ATTACH]43434[/ATTACH][ATTACH]43435[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Το 1013 ξέρετε τι είναι? [ATTACH]43434[/ATTACH][ATTACH]43435[/ATTACH] Δέκα χαρακτήρες [ATTACH]43438[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 κατι με τον ηχο ειναι..μηπως εχεις το dsp manager?γιατι και σε μενα με mirage μου το βγαζει αλλα καμια σχεση με τα δικα σου wakelock,εχω 6s να φανταστεις..αλλα εχω απεγκαταστησει το dsp manager.. το οτι με τιποτα δεν μπορω να μπουταρω με hells core και hells doctor kernel μπορει να μου το εξηγησει κανείς??η cpu μου είναι "fast"..βλεπω το google logo και ρεσταρτ ξανα και ξανα!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 κατι με τον ηχο ειναι..μηπως εχεις το dsp manager?γιατι και σε μενα με mirage μου το βγαζει αλλα καμια σχεση με τα δικα σου wakelock,εχω 6s να φανταστεις..αλλα εχω απεγκαταστησει το dsp manager.. το οτι με τιποτα δεν μπορω να μπουταρω με hells core και hells doctor kernel μπορει να μου το εξηγησει κανείς??η cpu μου είναι "fast"..βλεπω το google logo και ρεσταρτ ξανα και ξανα!!:wacko: Έχεις βάλει σωστό version του hell; Μήπως φταίει η Rom που έχεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 το οτι με τιποτα δεν μπορω να μπουταρω με hells core και hells doctor kernel μπορει να μου το εξηγησει κανείς??η cpu μου είναι "fast"..βλεπω το google logo και ρεσταρτ ξανα και ξανα!!:wacko: Όπως σου έγραψε και ο junglist, με τί rom είσαι; Μάλλον πέρασες λάθος version του kernel, γι' αυτό και έχεις bootloops. Ps. Γουμένισσα, ε; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Το kernel Hells που τον βρίσκουμε γτ στο Xda που εψαξα δεν εβγαλα άκρη... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Το kernel Hells που τον βρίσκουμε γτ στο Xda που εψαξα δεν εβγαλα άκρη... Από εδώ. 1ο link στο Google. http://d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=28949#files Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) Φαντάζομαι Θέλει το thread για να διαβάσει σχετικά. http:// http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/qa-kernel-hells-corejb-kitkat-b43-t2495373 Αν ξέρεις καλά γερμανικά το κανονικό είναι http:// http://www.android-hilfe.de/custom-kernel-fuer-google-nexus-4/501526-kernel-kk-krt16-4-4-hells-core-b45-kk-hells-core-b45-kk-cm-25-03-2014-a.html Επίσης υπάρχει και ο hell's doctor, που βασίζεται στον core .και είναι εδώ http:// http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/kernel-mod-hells-doctor-r8-t-r-d-s-mod-t2548872 Edited April 6, 2014 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλησπέρα στη παρέα. Μετα απο 1.5 χρονο με το κινητό μου σκέφτομαι να ασχολειθω με root αυτό που θέλω να μάθω είναι αν θα μπορώ να επανελθω στην τωρινή κατασταση τόσο σε Ρομ όσο και σε κερνελ. Τι λέτε να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Για να επανέλθει φουλ στοκ το τηλέφωνο, είναι πολύ απλό. Διαβάζοντας εδώ και στο επισημο νήμα θα βρεις τρόπους. 1) adb 2) toolkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 οχι ρε παιδια :p την σωστη εκδοση βαζω του hells..anykernel b45 upstream f.. με purity ειμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts