Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Twrp 2.7.0.0, ζεστή, μόλις βγήκε από το φούρνο

εδω.... http://techerrata.com/file/twrp2/mako/openrecovery-twrp-2.7.0.0-mako.img

Κερδίζουμε κάτι αν έχουμε Τελευταία εκδήλωση twrp ή cwm ?

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κερδίζουμε κάτι αν έχουμε Τελευταία εκδήλωση twrp ή cwm ?

Οι νέες εκδόσεις έχουν βελτιώσεις συνήθως.

Άλλες φορές εμφανείς, άλλες φορές under the hood.

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

Τέρμα πια με τις custom roms, έβαλα stock 4.4.2 από factory image και ησύχασα...Είχα δοκιμάσει και omni και ενώ όλα ήταν μια χαρά πάω να παίξω ένα παιχνίδι και ψιλοκολούσε, ενώ με stock έτρεχε τέλεια. Μας δουλεύουν τελείως?? σκοπός της custom είναι να γίνεται καλύτερο το κινητό οχι χειρότερο.....
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Τέρμα πια με τις custom roms, έβαλα stock 4.4.2 από factory image και ησύχασα...Είχα δοκιμάσει και omni και ενώ όλα ήταν μια χαρά πάω να παίξω ένα παιχνίδι και ψιλοκολούσε, ενώ με stock έτρεχε τέλεια. Μας δουλεύουν τελείως?? σκοπός της custom είναι να γίνεται καλύτερο το κινητό οχι χειρότερο.....

Bασικα απο οταν βγηκε το xposed, το nexus δεν χρειαζεται αλλη ρομ.Ειναι τοσο δυνατο και γρηγορο στοκ που ειναι τελειο!

Δημήτρης

Bασικα απο οταν βγηκε το xposed, το nexus δεν χρειαζεται αλλη ρομ.Ειναι τοσο δυνατο και γρηγορο στοκ που ειναι τελειο!

Συμφωνω απολυτα!

Για μένα, όπως και για αρκετό κόσμο δεν ήταν ποτέ θέμα επιδόσεων ειδικά σε αυτή τη συσκευή. Απλά μια custom rom προσφέρει έτοιμη την παραμετροποίηση που έχουμε συνηθίσει να "απαιτούμε" πλέον από μία android συσκευή όπως είναι τα διάφορα gestures/συντομεύσεις, τα status/nav bar customizations κτλ. κτλ. Δεν έχω ασχοληθεί με exposed αλλά πιστεύω ότι παρόλο που τα ίδια και περισσότερα γίνονται και με αυτό, χρειάζεται να ασχοληθείς περισσότερο από ένα απλό "φλασάρετε-σκουπίστε-τελειώσατε" που ισχύει για τις περισσότερες ρομ και οι περισσότεροι δεν έχουν είτε το χρόνο είτε την όρεξη να το ψάξουν παραπάνω.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

εχει κανεις το ιδιο προβλημα, χτυπημα στην οθονη να τερματιζει την κληση λογικα απο οταν περασα το hells kernel tweak μου το κανει, απλως το διεγραψα και συνεχιζει τα ιδια εχω stock rom hells kernel με xposed

εχει κανεις το ιδιο προβλημα, χτυπημα στην οθονη να τερματιζει την κληση λογικα απο οταν περασα το hells kernel tweak μου το κανει, απλως το διεγραψα και συνεχιζει τα ιδια εχω stock rom hells kernel με xposed

και με το touch control μου το κανει εαν ξαναπερασω τον κερνελ και συγκεκριμενα τον b44 ολα ενταξει εχει κανεις το ιδιο προβλημα γιατι με ειχε βολεψει πολυ

και με το touch control μου το κανει εαν ξαναπερασω τον κερνελ και συγκεκριμενα τον b44 ολα ενταξει εχει κανεις το ιδιο προβλημα γιατι με ειχε βολεψει πολυ

Είμαι με τον b43 (με υποστήριξη otg), αλλά έχω χρησιμοποιήσει και τον b44.

Δεν έχω παρατηρήσει το πρόβλημα που αναφέρεις σε κανέναν από τους δύο, αλλά αντί για το hells-core tweak χρησιμοποιώ τον συνδιασμό Trickster MOD + FauxDisplay.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

2 μερες και εγω με τον b44 και κανενα προβλημα μαζι με Faux application

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Aς μου πει κάποιος που είναι με xposed και gravity box, θυμάμαι λάθος ότι υπάρχει επιλογή για να βάζουμε τα βελάκια που υπήρχαν στις JB rom, μέσα στο WIFI και στο σήμα κινητής στη status bar, όταν υπάρχει κίνηση δεδομένων;

Aς μου πει κάποιος που είναι με xposed και gravity box, θυμάμαι λάθος ότι υπάρχει επιλογή για να βάζουμε τα βελάκια που υπήρχαν στις JB rom, μέσα στο WIFI και στο σήμα κινητής στη status bar, όταν υπάρχει κίνηση δεδομένων;

Γίνεται στο μενού status bar tweaks/signal cluster settings

Γίνεται στο μενού status bar tweaks/signal cluster settings

Είχε απενεργοποιηθεί. Καλά θυμόμουν ότι υπήρχε η επιλογή.

Σ' ευχαριστώ.

Παιδιά δεν μπορώ με f2g να στείλω SMS γιατί αποτυγχάνει, τι άλλο θέλει και απο που στις ρυθμίσεις μηνυμάτων? εδω και μέρες παρότι έχω πακέτο μηνυμάτων δεν στέλνω...

Παιδιά δεν μπορώ με f2g να στείλω SMS γιατί αποτυγχάνει, τι άλλο θέλει και απο που στις ρυθμίσεις μηνυμάτων? εδω και μέρες παρότι έχω πακέτο μηνυμάτων δεν στέλνω...

Και εγώ f2g έχω προερχομενος από συμβόλαιο wind και ποτέ δεν είχα κάνει καμία ρύθμιση.

Κλήσεις κάνεις κανονικά;

Amazon Fire stick 4k max

Δοκιμάζοντας Franco plus, semaphore hells core και hells doctor kernel, την καλύτερη αυτονομία σε 3G με ίδιες συνθήκες έχω με τον Franco plus.

Υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο ή γυρνάω μόνιμα στον Franco;

Amazon Fire stick 4k max

Δοκιμάζοντας Franco plus, semaphore hells core και hells doctor kernel, την καλύτερη αυτονομία σε 3G με ίδιες συνθήκες έχω με τον Franco plus.

Ποιος ειναι ο Franco Plus και πια η διαφορα του με τον Franco Kernel;

Ποιος ειναι ο Franco Plus και πια η διαφορα του με τον Franco Kernel;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2413685

Υποτίθεται ότι έχει βελτιώσεις για καλύτερη μπαταρία.

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε μου γνωρίζεις αν για να περάσω Φράνκο σε σλιμ κατ με semaphore πρέπει να φλασαρω πρώτα την ρομ; η πάω κατευθείαν με wipe?

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αυτό; τι να κάνω σε αυτην την περίπτωση; είμαι με stock kit kat +root και δεν τρέχω ούτε greenify ούτε τίποτα που να βοηθάει στην μπαταρία. Οι ξαφνικές διακύμανσεις στην μπαταρία γίνονται μετά από επανεκκίνηση [ATTACH]42379[/ATTACH]
:thanks:

Φίλε μου γνωρίζεις αν για να περάσω Φράνκο σε σλιμ κατ με semaphore πρέπει να φλασαρω πρώτα την ρομ; η πάω κατευθείαν με wipe?

Δυστυχώς δεν γνωρίζω γιατί ποτέ δεν χρειάστηκα custom Rom.

Δοκίμασα και faux.

Τι κλειδωσα μόνιμα τους 2 πυρήνες off, τι κατέβασα το max cpu στα 1242mhz, τι και αν πέρασα όλες τις άπειρες recommended ρυθμίσεις του faux, δεν πέρασα πάλι τις 2:30 ώρες SOT σε χρήση 3G.

Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται όλοι αυτοί οι optimised kernels να καλύπτουν τον ίδιο χρόνο με kernels που δουλεύουν με full 4 πυρήνες και χωρίς έξτρα ρυθμίσεις.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται όλοι αυτοί οι optimised kernels να καλύπτουν τον ίδιο χρόνο με kernels που δουλεύουν με full 4 πυρήνες και χωρίς έξτρα ρυθμίσεις.

Με δυο λεξεις hotplug algorithm.Αν ο και καλα optimised kernel δουλευει μονιμα με 2 πυρηνες ενεργους αλλα με touchscreen boost στο 1,5 και frequency lock στο 1,5 και ο 4πυρηνος εχει διακυμανση απο 300-1,5 και παιζει συνεχεια αναλογα το load,μαλλον σε καλυψα :)

P.S. Ρε γμτ μου ελειψαν αυτες οι κουβεντες με το G2.Αν πουλαει κανεις Ν4 ας ριξει ενα pm :X

Με δυο λεξεις hotplug algorithm.Αν ο και καλα optimised kernel δουλευει μονιμα με 2 πυρηνες ενεργους αλλα με touchscreen boost στο 1,5 και frequency lock στο 1,5 και ο 4πυρηνος εχει διακυμανση απο 300-1,5 και παιζει συνεχεια αναλογα το load,μαλλον σε καλυψα :)

P.S. Ρε γμτ μου ελειψαν αυτες οι κουβεντες με το G2.Αν πουλαει κανεις Ν4 ας ριξει ενα pm :X

Εμ ποιος σου ειπε να μας πουλήσεις και να πας σε branded λογισμικό, θεόβαρο και με καλούδια που δεν θα χρησιμοποιήσεις μάλλον ποτέ; :shifty:

Για δες και πες μου τι βλέπεις περίεργο.

Τα settings είναι αυτά και φυσικά έχουν μπει αυτά που είναι για battery.

CPU Control

• Max clock - GHz 1.512 GHz for performance, 1.242 GHz for battery
  • Min clock - MHz 384 MHz for both
  • CPU Governor - Intellidemand for performance AND battery
  • mpdecision - Off
  • Snake Charmer - OFF for performance, On for Battery
  • Eco Mode - Off for performance, On for battery
  • Set On Boot - On

SOC Control

• Set On Boot - On
  • C0 - On
  • C1 - On
  • C3 - On (Note: N4 AP modem is very sensitive to some of the deeper sleep states, if you experienced Green/Yellow AP Modem Watchdog Bark screens, I recommend disabling C2/C3 states).

Voltage Control

• Set On Boot -
  • Global CPU Voltage - mV

intellidemand gov control

• Up Threshold - 95 for both
  • Up Threshold Any CPU Load - 85 for both
  • Up Threshold Multi Core - 75 for both
  • Boost Frequency - 1026000 for both
  • Two Phase Freq - 1134000 for both
  • Optimal Freq - 1242000 for both
  • Synchro Freq - 756000 for both
  • Set On Boot - On

GPU Control

• GPU Governor - Simple for both
  • GPU Clock - 400 MHz for performance and 320 MHz for battery
  • GPU Vsync Toggle - On for both
  • Set On Boot - On for both

I/O Scheduler Control

• I/O Scheduler (eMMC) - FIOPS for both
  • Readhead Size (eMMC) - 2048 for both
  • Set On Boot - On for both

Misc Control

• Dynamic File Sync - On for both
  • TCP Congestion Control - Westwood for both

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε σχετικά με το πρόβλημα από f2g για αποστολή μηνυμάτων όντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με κλήσεις, κάτι άλλο συμβαίνει και αποτυγχάνει η αποστολή μηνύματος...

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)