prioxxx Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δοκίμασε κανείς cataclysm; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Πήγα να της ρίξω μια ματιά πριν λίγο, αλλά δεν την φλασάρει με 2.6.3.3 recovery και δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω σε cwm, ή να πειράξω partitions κλπ. Εξάλλου είπα οτι θα μείνω σε στοκ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Στο τσακ με προλάβατε πριν φλασάρω Cat! Το πρόβλημα έχει με 2.6.3.3? Εγώ κάτι διάβασα για lost ΙΜΕΙ και αυτό με κώλωσε λίγο. Που στο καλό κάνεις EFS backup με το TWRP...?! Ή στραβώθηκα ή χάζεψα τελείως...:p ( Δεν έχει EFS partition το Ν4 ) Edited November 17, 2013 by CaptainMorgan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Πήγα να της ρίξω μια ματιά πριν λίγο, αλλά δεν την φλασάρει με 2.6.3.3 recovery και δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω σε cwm, ή να πειράξω partitions κλπ. Εξάλλου είπα οτι θα μείνω σε στοκ:D Δεν εχουν ολοι προβλημα αν εχεις βαλει το τελευταιο TWR ,αλλιως κανεις οτι σου λενε.Εγω εχω clock το τελευταιο και σκεφτομαι να την βαλω αλλά λεω κατσε μπας και βγαλει η carbon τπτ που μου αρεσει πιο πολυ :lol: Στο τσακ με προλάβατε πριν φλασάρω Cat! Το πρόβλημα έχει με 2.6.3.3? Εγώ κάτι διάβασα για lost ΙΜΕΙ και αυτό με κώλωσε λίγο. Που στο καλό κάνεις EFS backup με το TWRP...?! Ή στραβώθηκα ή χάζεψα τελείως...:p ( Δεν έχει EFS partition το Ν4 ) Αυτος που λεει οτι εχασε imei περασε το νεο radio.Εσυ αν εχεις 4.4 stock δεν εχεις προβλημα Edited November 17, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Τελική δε κρατήθηκα...μόλις φλάσαρα Cataclysm :lol: Με TWRP 2.6.3.3 μου πέταξε symlink error, έκανα unmount όλα τα partiton και η δεύτερη προσπάθεια ήταν οκ. Μόλις bootare , πάω για λίγο σκάλισμα και επιστρέφω με αναφορά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 το titanium backup γιατι δεν το περνάει??σε στοκ 4.4 ειμαι..δοκιμασα την art αλλα τωρα γυρισα σε dalvik για να βαλω το τιτανιουμ :worry: αλλα τιποτα,ουτε απο το play store δεν το βαζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 το titanium backup γιατι δεν το περνάει??σε στοκ 4.4 ειμαι..δοκιμασα την art αλλα τωρα γυρισα σε dalvik για να βαλω το τιτανιουμ :worry: αλλα τιποτα,ουτε απο το play store δεν το βαζει.. Εγω ειχα προβλημα με αυτη την εφαρμογη οσον αφορα οτι δεν μου εμφανιζε τον καταλογο με τις εφαρμογες!Τελικα η λυση ηταν να κανω factory reset και ολα κομπλε.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMYIAK Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 factory reset κανονικό? κ περασμα όλων από την αρχή??δεν νομιζω να το κανω τοτε,ζουμε και χωρις τιτανιουμ :lol: με την art ειδατε καμια διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Λοιπόν, όλα καλά με Cataclysm 4.4. Μόνο πρόβλημα ότι αρχικά δεν μου δούλευε το adaway, αλλά είχα ξεμείνει με μια παλιά έκδοση, έβαλα νεώτερη και όλα οκ. Έχει και επιλογή για όσους θέλουν να βλέπουν τα βελάκια για την κίνηση δεδομένων στη status bar, όπως ήταν πριν τα βγάλει η google από τη 4.4. ( παρεμπιπτόντως, μήπως τρώνε μπαταρία, έστω και λίγο και γι αυτό τα έβγαλε η google ?! τι σκέφτηκα έ ?! :O ) Edited November 17, 2013 by CaptainMorgan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Οσοι περασατε factory image έχετε .84 baseband ή .97;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Αλλάζει σε 97 στο factory image. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Καλησπερα, με ποια εντολη απ το sdk περναω οτι εχει μεσα το image της google? Υπαρχει κατι τετοιο ωστε να μην φλασαρω χωριστα bootloader, image, radio κ.τ.λ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Καλησπερα, με ποια εντολη απ το sdk περναω οτι εχει μεσα το image της google? Υπαρχει κατι τετοιο ωστε να μην φλασαρω χωριστα bootloader, image, radio κ.τ.λ? Flash-all.bat Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 (edited) Ευχαριστω Gialakia! Εχω κανει backup με το titanium αλλα οταν συνδεω το τηλ με το πι-σι δεν μπορω να δω τον φακελο του ωστε να τον τραβηξω στο pc.!!! Απ το τηλ βλεπω κανονικα το φακελο titanium bacup!!! εχουμε καποια λυση γι αυτο? Edit: Οκ το εφτιαξα με μια επανεκκινηση του τηλεφωνου. Edited November 18, 2013 by alexx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Παίδες βοήθεια !!! Δοκίμασα να φλασαρω την stock 4.4 με τη βοήθεια του wig toolkit.ξεκίνησε κανονικά φλασαρε radio και άλλαξε και η baseband αλλά στη συνέχεια δεν προχώρησε στη rom. H συσκευή ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση στο σήμα της google είναι σε 4.3 αλλα πλέον δεν δουλεύει wifi και bluetooth. Τι να κάνω ? SOS!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Παίδες βοήθεια !!! Δοκίμασα να φλασαρω την stock 4.4 με τη βοήθεια του wig toolkit.ξεκίνησε κανονικά φλασαρε radio και άλλαξε και η baseband αλλά στη συνέχεια δεν προχώρησε στη rom. H συσκευή ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση στο σήμα της google είναι σε 4.3 αλλα πλέον δεν δουλεύει wifi και bluetooth. Τι να κάνω ? SOS!!! Στις ρυθμίσεις του toolkit επιλέξει force Flash και θα μπει η 4.4 καθαρή. Κι εγώ έτσι το έκανα. ΠΡΟΣΟΧΉ να επιλέξεις σωστά τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 δοκιμασα και με force flash το ιδιο.Τρεχω win 8.1 μηπως εκει το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 δοκιμασα και με force flash το ιδιο.Τρεχω win 8.1 μηπως εκει το προβλημα? Κατέβασε SDK και φλασαρε απο εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Καλησπερα παιδες. Μια βοηθεια παρακαλώ. Έχω το τοολκιτ τοθ Wugfresh και θέλω να flasharo την 4.4 που πέχω κατεβάσει από εδώ https://developers.google.com/android/nexus/images#occam Επειδή ειμαι ασχετος, πηγαινω στο advnced Utilities (κατω αριστερα) μεσα από το toolkit, και μετα flash zips (επανω δεξια) εκει επιλεγω file in this computer. Δεν μου αναγνωριζει το tgz αρχειο που εχω κατεβασει. Πρεπει να το κανω zip και να το επιλέξω? ευχαριστω για την βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Καλησπερα παιδες. Μια βοηθεια παρακαλώ. Έχω το τοολκιτ τοθ Wugfresh και θέλω να flasharo την 4.4 που πέχω κατεβάσει από εδώ https://developers.google.com/android/nexus/images#occam Επειδή ειμαι ασχετος, πηγαινω στο advnced Utilities (κατω αριστερα) μεσα από το toolkit, και μετα flash zips (επανω δεξια) εκει επιλεγω file in this computer. Δεν μου αναγνωριζει το tgz αρχειο που εχω κατεβασει. Πρεπει να το κανω zip και να το επιλέξω? ευχαριστω για την βοηθεια... Πατάς στο unroot and flash stock(κάπως έτσι)επιλέγεις το tgz που έχει κατεβάσει και όλα γίνονται μόνα τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Thanks παίδες με το SDK όλα κυλισαν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 (edited) Πατάς στο unroot and flash stock(κάπως έτσι)επιλέγεις το tgz που έχει κατεβάσει και όλα γίνονται μόνα τους.. Ευχαριστω! Πρεπει από πριν να επιλέξω επάνω αριστερά στο "your model type" οτι ειμαι σε 4.4 και μετα να ξεκινησω το unroot and flash stock? Η πρεπει να αφησω την εκδοση που ειμαι ηδη, δηλαδή την 4.3? Edited November 18, 2013 by g_angelo01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ευχαριστω! Πρεπει από πριν να επιλέξω επάνω αριστερά στο "your model type" οτι ειμαι σε 4.4 και μετα να ξεκινησω το unroot and flash stock? Η πρεπει να αφησω την εκδοση που ειμαι ηδη, δηλαδή την 4.3? Εφόσων είσαι σε 4.3 βάλε 4.3,όταν φλασαρεις γύρισε το σε 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Υπάρχει κάποιο mod για περισσότερα toggle στη notification bar? Λείπουν αρκετά... Όπως για τον ήχο για παράδειγμα. Τρέχω την 4.4 official. Και κάτι τελευταίο επειδή έρχομαι από Amoled υπάρχει κανένα mod για τα χρώματα της οθόνης; Ευχαριστώ προκαταβολικα! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Υπάρχει κάποιο mod για περισσότερα toggle στη notification bar? Λείπουν αρκετά... Όπως για τον ήχο για παράδειγμα. Τρέχω την 4.4 official. Και κάτι τελευταίο επειδή έρχομαι από Amoled υπάρχει κανένα mod για τα χρώματα της οθόνης; Ευχαριστώ προκαταβολικα! Για 4.3 υπαρχει το xposed framework που κανει παπαδες και για χρωματα δες με franco kernel updater. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts