Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήγα να της ρίξω μια ματιά πριν λίγο, αλλά δεν την φλασάρει με 2.6.3.3 recovery και δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω σε cwm, ή να πειράξω partitions κλπ.

Εξάλλου είπα οτι θα μείνω σε στοκ:D

Στο τσακ με προλάβατε πριν φλασάρω Cat!

Το πρόβλημα έχει με 2.6.3.3?

Εγώ κάτι διάβασα για lost ΙΜΕΙ και αυτό με κώλωσε λίγο.

Που στο καλό κάνεις EFS backup με το TWRP...?!

Ή στραβώθηκα ή χάζεψα τελείως...:p

( Δεν έχει EFS partition το Ν4 )

Edited by CaptainMorgan

Πήγα να της ρίξω μια ματιά πριν λίγο, αλλά δεν την φλασάρει με 2.6.3.3 recovery και δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω σε cwm, ή να πειράξω partitions κλπ.

Εξάλλου είπα οτι θα μείνω σε στοκ:D

Δεν εχουν ολοι προβλημα αν εχεις βαλει το τελευταιο TWR ,αλλιως κανεις οτι σου λενε.Εγω εχω clock το τελευταιο και σκεφτομαι να την βαλω αλλά λεω κατσε μπας και βγαλει η carbon τπτ που μου αρεσει πιο πολυ :lol:

Στο τσακ με προλάβατε πριν φλασάρω Cat!

Το πρόβλημα έχει με 2.6.3.3?

Εγώ κάτι διάβασα για lost ΙΜΕΙ και αυτό με κώλωσε λίγο.

Που στο καλό κάνεις EFS backup με το TWRP...?!

Ή στραβώθηκα ή χάζεψα τελείως...:p

( Δεν έχει EFS partition το Ν4 )

Αυτος που λεει οτι εχασε imei περασε το νεο radio.Εσυ αν εχεις 4.4 stock δεν εχεις προβλημα

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Τελική δε κρατήθηκα...μόλις φλάσαρα Cataclysm :lol:

Με TWRP 2.6.3.3 μου πέταξε symlink error, έκανα unmount όλα τα partiton και η δεύτερη προσπάθεια ήταν οκ.

Μόλις bootare , πάω για λίγο σκάλισμα και επιστρέφω με αναφορά :p

το titanium backup γιατι δεν το περνάει??σε στοκ 4.4 ειμαι..δοκιμασα την art αλλα τωρα γυρισα σε dalvik για να βαλω το τιτανιουμ :worry: αλλα τιποτα,ουτε απο το play store δεν το βαζει..

το titanium backup γιατι δεν το περνάει??σε στοκ 4.4 ειμαι..δοκιμασα την art αλλα τωρα γυρισα σε dalvik για να βαλω το τιτανιουμ :worry: αλλα τιποτα,ουτε απο το play store δεν το βαζει..

Εγω ειχα προβλημα με αυτη την εφαρμογη οσον αφορα οτι δεν μου εμφανιζε τον καταλογο με τις εφαρμογες!Τελικα η λυση ηταν να κανω factory reset και ολα κομπλε..

Δημήτρης

factory reset κανονικό? κ περασμα όλων από την αρχή??δεν νομιζω να το κανω τοτε,ζουμε και χωρις τιτανιουμ :lol: με την art ειδατε καμια διαφορά?

Λοιπόν, όλα καλά με Cataclysm 4.4.

Μόνο πρόβλημα ότι αρχικά δεν μου δούλευε το adaway, αλλά είχα ξεμείνει με μια παλιά έκδοση, έβαλα νεώτερη και όλα οκ.

Έχει και επιλογή για όσους θέλουν να βλέπουν τα βελάκια για την κίνηση δεδομένων στη status bar, όπως ήταν πριν τα βγάλει η google από τη 4.4.

( παρεμπιπτόντως, μήπως τρώνε μπαταρία, έστω και λίγο και γι αυτό τα έβγαλε η google ?! τι σκέφτηκα έ ?! :O )

Edited by CaptainMorgan

Καλησπερα, με ποια εντολη απ το sdk περναω οτι εχει μεσα το image της google? Υπαρχει κατι τετοιο ωστε να μην φλασαρω χωριστα bootloader, image, radio κ.τ.λ?

Καλησπερα, με ποια εντολη απ το sdk περναω οτι εχει μεσα το image της google? Υπαρχει κατι τετοιο ωστε να μην φλασαρω χωριστα bootloader, image, radio κ.τ.λ?

Flash-all.bat

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Ευχαριστω Gialakia! Εχω κανει backup με το titanium αλλα οταν συνδεω το τηλ με το πι-σι δεν μπορω να δω τον φακελο του ωστε να τον τραβηξω στο pc.!!! Απ το τηλ βλεπω κανονικα το φακελο titanium bacup!!! εχουμε καποια λυση γι αυτο?

Edit: Οκ το εφτιαξα με μια επανεκκινηση του τηλεφωνου.

Edited by alexx

Παίδες βοήθεια !!! Δοκίμασα να φλασαρω την stock 4.4 με τη βοήθεια του wig toolkit.ξεκίνησε κανονικά φλασαρε radio και άλλαξε και η baseband αλλά στη συνέχεια δεν προχώρησε στη rom.

H συσκευή ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση στο σήμα της google είναι σε 4.3 αλλα πλέον δεν δουλεύει wifi και bluetooth. Τι να κάνω ? SOS!!!

Παίδες βοήθεια !!! Δοκίμασα να φλασαρω την stock 4.4 με τη βοήθεια του wig toolkit.ξεκίνησε κανονικά φλασαρε radio και άλλαξε και η baseband αλλά στη συνέχεια δεν προχώρησε στη rom.

H συσκευή ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση στο σήμα της google είναι σε 4.3 αλλα πλέον δεν δουλεύει wifi και bluetooth. Τι να κάνω ? SOS!!!

Στις ρυθμίσεις του toolkit επιλέξει force Flash και θα μπει η 4.4 καθαρή.

Κι εγώ έτσι το έκανα.

ΠΡΟΣΟΧΉ να επιλέξεις σωστά τη συσκευή σου.

δοκιμασα και με force flash το ιδιο.Τρεχω win 8.1 μηπως εκει το προβλημα?

Κατέβασε SDK και φλασαρε απο εκεί..

Καλησπερα παιδες.

Μια βοηθεια παρακαλώ.

Έχω το τοολκιτ τοθ Wugfresh και θέλω να flasharo την 4.4 που πέχω κατεβάσει από εδώ https://developers.google.com/android/nexus/images#occam

Επειδή ειμαι ασχετος, πηγαινω στο advnced Utilities (κατω αριστερα) μεσα από το toolkit, και μετα flash zips (επανω δεξια)

εκει επιλεγω file in this computer. Δεν μου αναγνωριζει το tgz αρχειο που εχω κατεβασει. Πρεπει να το κανω zip και να το επιλέξω?

ευχαριστω για την βοηθεια...

Καλησπερα παιδες.

Μια βοηθεια παρακαλώ.

Έχω το τοολκιτ τοθ Wugfresh και θέλω να flasharo την 4.4 που πέχω κατεβάσει από εδώ https://developers.google.com/android/nexus/images#occam

Επειδή ειμαι ασχετος, πηγαινω στο advnced Utilities (κατω αριστερα) μεσα από το toolkit, και μετα flash zips (επανω δεξια)

εκει επιλεγω file in this computer. Δεν μου αναγνωριζει το tgz αρχειο που εχω κατεβασει. Πρεπει να το κανω zip και να το επιλέξω?

ευχαριστω για την βοηθεια...

Πατάς στο unroot and flash stock(κάπως έτσι)επιλέγεις το tgz που έχει κατεβάσει και όλα γίνονται μόνα τους..

Πατάς στο unroot and flash stock(κάπως έτσι)επιλέγεις το tgz που έχει κατεβάσει και όλα γίνονται μόνα τους..

Ευχαριστω!

Πρεπει από πριν να επιλέξω επάνω αριστερά στο "your model type" οτι ειμαι σε 4.4

και μετα να ξεκινησω το unroot and flash stock?

Η πρεπει να αφησω την εκδοση που ειμαι ηδη, δηλαδή την 4.3?

Edited by g_angelo01

Ευχαριστω!

Πρεπει από πριν να επιλέξω επάνω αριστερά στο "your model type" οτι ειμαι σε 4.4

και μετα να ξεκινησω το unroot and flash stock?

Η πρεπει να αφησω την εκδοση που ειμαι ηδη, δηλαδή την 4.3?

Εφόσων είσαι σε 4.3 βάλε 4.3,όταν φλασαρεις γύρισε το σε 4.4.

Υπάρχει κάποιο mod για περισσότερα toggle στη notification bar? Λείπουν αρκετά... Όπως για τον ήχο για παράδειγμα.

Τρέχω την 4.4 official.

Και κάτι τελευταίο επειδή έρχομαι από Amoled υπάρχει κανένα mod για τα χρώματα της οθόνης;

Ευχαριστώ προκαταβολικα!

Υπάρχει κάποιο mod για περισσότερα toggle στη notification bar? Λείπουν αρκετά... Όπως για τον ήχο για παράδειγμα.

Τρέχω την 4.4 official.

Και κάτι τελευταίο επειδή έρχομαι από Amoled υπάρχει κανένα mod για τα χρώματα της οθόνης;

Ευχαριστώ προκαταβολικα!

Για 4.3 υπαρχει το xposed framework που κανει παπαδες και για χρωματα δες με franco kernel updater.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)