g47 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Aλλος απο εκει. Πειτε την αληθεια στο κοσμο. 4g υπαρχει. Θελετε φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Aλλος απο εκει. Πειτε την αληθεια στο κοσμο. 4g υπαρχει. Θελετε φωτο? Προβοκάτορα Γιώργο δώσε φωτο στον λαό :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Ρε παιδια σε stock rom πως μπορω να βγαλω την μπαρα google ??? Λαθος topic...το μπερδεψα με του GN....αλλα αν μπορειτε να δωσετρ μια ιδεα καλοδεχουμενη...:) Edited October 4, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Προβοκάτορα Γιώργο δώσε φωτο στον λαό :-) http://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2012/11/nexus-4-4g-lte.jpg Eτσι ακριβως ειναι το σημα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Ρε παιδια σε stock rom πως μπορω να βγαλω την μπαρα google ??? Λαθος topic...το μπερδεψα με του GN....αλλα αν μπορειτε να δωσετρ μια ιδεα καλοδεχουμενη...:) Βάλε Nova Launcher :):) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 http://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2012/11/nexus-4-4g-lte.jpg Eτσι ακριβως ειναι το σημα του. από το Ελλαδιστάν είναι το 4G? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 από το Ελλαδιστάν είναι το 4G? :p Σόλωνος και Σίνα γωνία :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Παιδιά χοντρό πρόβλημα. Το αχρήστεψα το κινητό. Προσπάθησα να κάνω root αλλά δεν πέτυχε και τώρα δεν ανοίγει με τίποτα. Δοκίμασα unlock/relock bootloader, factory reset κλπ αλλά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μπει στο cwm recovery και στο bootloader menu. ΔΕΝ ανοίγει με τίποτα. Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί έχω σκάσει, παλεύω 4 ώρες και δεν ανοίγει με τίποτα ! Προσπαθώ να φλασάσω factory image αλλά δεν αναγνωρίζει την εντολή flash-all.bat !! Στο cwm μόλις ανοίξει μου βγάζει: E: Can't mount /cache/recovery/command E: Can't mount /cache/recovery/log E: Cant open cache/recovery log E: Can't mount cache/recovery/last_log E: Can't open cache/recovery/last_log Edited October 4, 2013 by torter10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Custom rom δοκίμασες? Βάλε οποία να ναι. Χρησιμοποιησες κάποιο tool kit? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Custom rom δοκίμασες? Βάλε οποία να ναι. Χρησιμοποιησες κάποιο tool kit? Δοκίμασα toolkit αλλά πάλι δεν ανοίγει. Custom rom πως θα βάλω αφού δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία της συσκευής; Ανάθεμα την ώρα που το πείραξα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δοκίμασα toolkit αλλά πάλι δεν ανοίγει. Custom rom πως θα βάλω αφού δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία της συσκευής; Ανάθεμα την ώρα που το πείραξα ! Για δοκίμασε με αυτους τους drivers:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22915085 . Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Για δοκίμασε με αυτους τους drivers:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22915085 . Δεν μου τους δέχονται τα Windows 8. Έχω σκάσει πια με το παλιοκινητό... δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ... Edited October 5, 2013 by torter10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δεν μου τους δέχονται τα Windows 8. Έχω σκάσει πια με το παλιοκινητό... δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ... Βρες υπολογιστη με win 7 κ δοκίμασε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλό θα ήταν να αναφερόταν στον οδηγό η ασυμβατότητα με τα 8άρια. Θα προσπαθήσω να βρω pc με 7αρια, αν και αμφιβάλλω ότι θα φτιάξει. Δευτέρα θα το στείλω στο service και ο θεός βοηθός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δοκίμασε αυτόν τον οδηγό, αν δεν τον έχεις ήδη προσπαθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλό θα ήταν να αναφερόταν στον οδηγό η ασυμβατότητα με τα 8άρια. Θα προσπαθήσω να βρω pc με 7αρια, αν και αμφιβάλλω ότι θα φτιάξει. Δευτέρα θα το στείλω στο service και ο θεός βοηθός.... Φιλαρακι το κινητο αυτο ΔΕΝ μπρικαρεται. Χαλαρωσε, βρες καποιο toolkit που να σου δουλευει και θα το φτιαξεις ευκολα. Αλλιως ψαξε στους XDA, εχει τοσους οδηγους για τετοιες καταστασεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Βέβαια υπάρχει και αυτός ο οδηγός. Χάι ροκ για δύσκολες ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 μπορω στην pa 3 να απανεγοποιησω το halo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 μπορω στην pa 3 να απανεγοποιησω το halo? Πατάς 2 φορες πανω στο halo και θα σου βγάλει ενα χ στο πανω μέρος,πήγαινε το εκεί και σβήνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Παιδιά χοντρό πρόβλημα. Το αχρήστεψα το κινητό. Προσπάθησα να κάνω root αλλά δεν πέτυχε και τώρα δεν ανοίγει με τίποτα. Δοκίμασα unlock/relock bootloader, factory reset κλπ αλλά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μπει στο cwm recovery και στο bootloader menu. ΔΕΝ ανοίγει με τίποτα. Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί έχω σκάσει, παλεύω 4 ώρες και δεν ανοίγει με τίποτα ! Προσπαθώ να φλασάσω factory image αλλά δεν αναγνωρίζει την εντολή flash-all.bat !! Στο cwm μόλις ανοίξει μου βγάζει: E: Can't mount /cache/recovery/command E: Can't mount /cache/recovery/log E: Cant open cache/recovery log E: Can't mount cache/recovery/last_log E: Can't open cache/recovery/last_log τι ενοεις απέτυχε? πως γίνεται αφού όλα γίνονται αυτόματα? είναι το πιο εύκολο κινητό στο να του κανείς το οτιδήποτε.. επειδή έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση με άλλο android ηρεμισε και περίμενε μην το στειλεις πουθενά προσπάθησε το πάνε σε άλλο PC (γνώμη μου αν γνωρίζεις βγάλε και βάλε τη μπαταρία ίσως αν κοπεί τελείως το ρεύμα ξεκολλήσει): το δικό μου το είχα κάνει την τρίτη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 σε cm 10.2 βαζω οτι κερνελ θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Παιδιά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δοκίμασα με άλλο υπολογιστή και δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου. Μπορεί να μπει κάποιος με teamviewer να με βοηθήσει; Όποιος είναι πρόθυμος ας μου στείλει ένα πμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Παιδιά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δοκίμασα με άλλο υπολογιστή και δεν μου το αναγνωρίζει καθόλου. Μπορεί να μπει κάποιος με teamviewer να με βοηθήσει; Όποιος είναι πρόθυμος ας μου στείλει ένα πμ... Μπορεις να γραψεις ποιον οδηγο ακολουθησες και αναλυτικα τα βηματα?ισως βοηθησει ωστε να σε βοηθησουν αλλα και εμας για να μην την πατησουμε. Ευχομαι να το φτιαξεις συντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Πιο κερνελ να βάλω σε cm 10.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 σε cm 10.2 βαζω οτι κερνελ θελω? Φυσικά. Αρκεί να είναι για JSS. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts