yiannis_volos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εξαρταται το σημα που εχεις,και ποσες φορες θα μπαινεις ιντερνετ.Εχω δει και 2.5 ωρες οθονης!αλλα και 3,5 βεβαια γτ ειχα καλο σημα εκει που βρισκομουν. Αντε να βγει η καινουρια εκδοση να δουμε τι καινουριο θα φερει. ΄ Άντε να δούμε!! http://www.android.gs/android-4-4-kitkat-running-on-nexus-4-features-and-screenshots/ Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 παιδιά έχει κάποιος να μου προτείνει κατά τη γνώμη του τον πιο γρήγορο kernel? εκτός semaphore, hell, faux,franco and Franco linaro και μήπως γνωρίζει κανείς γιατί ο faux δίνει τόσο χαμηλά αποτελέσματα στα benchmarks? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 παιδιά έχει κάποιος να μου προτείνει κατά τη γνώμη του τον πιο γρήγορο kernel? εκτός semaphore, hell, faux,franco and Franco linaro και μήπως γνωρίζει κανείς γιατί ο faux δίνει τόσο χαμηλά αποτελέσματα στα benchmarks? Βασικά το γρήγορο στη χρηση, πίστεψε με δεν έχει να κανει με benchmark... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 το ξέρω φιλέ μου αλλά είναι παράξενο με 10 σχεδον διαφορετικούς να βγάζει πανω κάτω τα ίδια και με faux τα μισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 με ενδιαφερει.:) Μετά απο μια μέρα χρήσης,μπορω να πω οτι είναι αρκετά σταθερή οπώς και η pa..Σε θέμα ταχύτητας δεν έχω δει μεγάλη διαφορά.Δεν έχει pie,themes άλλα απο την αλλη έχει το smart3g..Εαν δεν σε διαφέρει το τελευταιο κάτσε στην pa..:thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 το cwm 6.0.2.8 νομιζω..αυτο που κατεβασε το rom manager δηλαδη..παιζει ρόλο το recovery λες? radio εχω το κανονικο της 4.3 δεν το πειραξα.. edit: cwm 6.0.3.8.. είναι πρόβλημα της 6.0.3.8 δοκίμασε μια παλιότερη έκδοση η με twrp και θα είσαι οκ. την πάτησα και εγώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Μετά απο μια μέρα χρήσης,μπορω να πω οτι είναι αρκετά σταθερή οπώς και η pa..Σε θέμα ταχύτητας δεν έχω δει μεγάλη διαφορά.Δεν έχει pie,themes άλλα απο την αλλη έχει το smart3g..Εαν δεν σε διαφέρει το τελευταιο κάτσε στην pa..:thumbup: Κολλησα και δεν βρίσκω την pa Είναι εύκολο το λινκ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Παιδιά στην 4.3 stock πως γίνετε να αφερεσουμαι τα navbutons για να βάλω τον lmt launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Κολλησα και δεν βρίσκω την pa Είναι εύκολο το λινκ ; Επειδή είμαι απο κινητό,μπες στο xda στο nexus 4/original android development και θα βρεις paranoid android 3.99 rc2.. Edited October 3, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Μετά απο μια μέρα χρήσης,μπορω να πω οτι είναι αρκετά σταθερή οπώς και η pa..Σε θέμα ταχύτητας δεν έχω δει μεγάλη διαφορά.Δεν έχει pie,themes άλλα απο την αλλη έχει το smart3g..Εαν δεν σε διαφέρει το τελευταιο κάτσε στην pa..:thumbup: αυτο το ειχα δει κ μου ειχε κανει εντυπωση,πολυ καλο,ελπιζω να μπει κ σε αλλες ρομ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 αυτο το ειχα δει κ μου ειχε κανει εντυπωση,πολυ καλο,ελπιζω να μπει κ σε αλλες ρομ Υπάρχει και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=onenosepeace.wirelessminder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 ειμαι σε στοκ και λεω να βαλω custom ρομ. πως μπορω να παρω back up τα παντα και να τα επαναφερω στην αλλη ρομ? εννος και χρονους κλησεις χρηση δεδομενων κλπ αν κανω με titanium backup ολων των εφαμογων του συστηματος και του χρηστη μαζι με τα δεδομενα τους ειμαι οκ? θα χαθει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Αν είσαι root κάνεις backup μέσω του recovery Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Αν είσαι root κάνεις backup μέσω του recovery Και στη νέα Ρομ κάνω παλι απο recovery επαναφορά data ; Μπορω να βγάλω την Μπαρά google απο στοκ launcher; Edited October 4, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Και στη νέα Ρομ κάνω παλι απο recovery επαναφορά data ; Εννοείται πως όχι..Δεν γίνεται αυτό που λέτε..Πάρε οσες εφαρμογές μπορείς μεσώ tb,χρηση δεδομένων,μηνύματα κτλπ θα χρησιμοποιήσεις εφαρμογές backup απο το play store.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Έβαλα catalism αλλά δεν έχει σήμα τώρα !!! Τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Έβαλα catalism αλλά δεν έχει σήμα τώρα !!! Τι κάνω; μία σελίδα πίσω στο ποστ 4738 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Που βρίσκω το πιο παλιό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Που βρίσκω το πιο παλιό στο xda σίγουρα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Έβαλα τη pa 3 και θα γραχω εντυπώσεις Την google bar απο τον launcher μπορω να βγάλω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Έβαλα τη pa 3 και θα γραχω εντυπώσεις Την google bar απο τον launcher μπορω να βγάλω ; Νομιζω αν πατήσεις για 2 δευτερόλεπτα στην αρχική οθόνη σου βγάζει launcher options...Χρησιμοποίησε nova launcher αν δεν μπορείς να την βγαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Να και μια ενδιαφέρουσα τροποποίηση για το Google Now : http://www.xda-developers.com/android/use-google-now-in-any-language/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+xda-developers%2FShsH+%28xda-developers%29 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Νομιζω αν πατήσεις για 2 δευτερόλεπτα στην αρχική οθόνη σου βγάζει launcher options...Χρησιμοποίησε nova launcher αν δεν μπορείς να την βγαλεις. Έτσι όπως λες βγήκε Στην pa μπορω να αλλάξω την μπαταρία να δείχνει κυκλο με το ποσοστο ; Edited October 4, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Ρε παιδιά ο g47 είναι ο μύθος του τοπικ, εκεί που δεν τα καταφέρνει η τεχνολογία ο Γιώργος Έχει έτοιμη την λύση...Έτσι και τώρα :-) 4g υπαρχει. Εγκαθετε taliban :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 4g υπαρχει. Εγκαθετε taliban :mad: Δηλαδή εγώ δεν πρέπει να μάθω για αυτό; Γιατί με αφήνετε απέξω; Τι, πως, που. :eek: Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts