Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Το σκέφτομαι σοβαρά να πάω πίσω σε 4.2.2 όπως έγραψα και μερικές σελίδες πίσω.Όταν θα βαριέμαι θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.Αν εξαιρέσεις την pa όλες οι άλλες μείναν πίσω λόγω jss.Κακά τα ψέματα η 4.3 και o όλος χειρισμός της Google με την jss είναι μέγα φάουλ.Έχουμε καταντήσει πειραματόζωα για τις εταιρείες από την 4.2 και έπειτα.

Εχεις δίκιο.Ειδικα τώρα που ειπαν για 4.4 εκδοση και όχι 5 καταλαβαίνεις οτι πειραματίζονται.Εγίνε κ το μπέρδεμα που λες με τις εκδόσεις και οι custom ROM τρέχουν κ δεν φτάνουν ..

κάτσε μπερδευτήκαμε :)....για pie μιλάς ? Αν ναι , όντως ακόμα δεν υπάρχει κάτι

Ναι μπερδευτηκαμε χαχα αλλά οκ όντως δεν έχει βγει.

Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Taliban ευχαριστώ πολύ ;)

Ο franco να φανταστώ οτι είναι συμβατός; Με τρώει το 10άρικο στην κάρτα και δεν ξέρω που να το χαλάσω :D

Γιατί δεν δοκιμαζεις πρώτα τον semaphore 1.6.0 με την αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή που είναι του Στράτου; έχει κανει πολύ καλη δουλειά.

Μπορείς να παραθέσεις κάποιο link;

Εδώ είσαι.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Γιατί δεν δοκιμαζεις πρώτα τον semaphore 1.6.0 με την αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή που είναι του Στράτου; έχει κανει πολύ καλη δουλειά.

Από ότι θυμάμαι δεν είναι αντίστοιχη συν ότι Ο κερνελ του δεν ήταν συμβατός με την t.c , δεν ξέρω τώρα αν άλλαξε κάτι, που δεν νομίζω.....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Από ότι θυμάμαι δεν είναι αντίστοιχη συν ότι Ο κερνελ του δεν ήταν συμβατός με την t.c , δεν ξέρω τώρα αν άλλαξε κάτι, που δεν νομίζω.....

Είναι και μπορείς να την βρεις στο play store, semaphore manager. Και είναι συμβατός με το touch control. Εγώ είμαι με pa και sema. Πρίν ήμουν με r182 αλλά από ότι βλέπω είναι πιο smooth και καλύτερη μπαταρία.

Edited by GeorgeX21

Καλησπέρα έχω την pa 3.99

και θέλω να λειτουργήσω το usb otg έχω πάρει και για την έξτρα τροφοδοσία

με βάσει τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181820&highlight=usb+otg

έχεις καταλάβει κανείς τι πρέπει να κάνω ; τι πρέπει να φλασάρω ;

καμιά βοήθεια ;

Digital-Doctor.blogspot.gr

Είναι και μπορείς να την βρεις στο play store, semaphore manager. Και είναι συμβατός με το touch control. Εγώ είμαι με pa και sema. Πρίν ήμουν με r182 αλλά από ότι βλέπω είναι πιο smooth και καλύτερη μπαταρία.

Καλο νέο, είχα μείνει στο σημείο που μίλαγα με Στράτο και το άλλο παιδί του tc προσπαθώντας να τους πείσω να κάνει κάποιος πίσω ώστε να είναι συμβατή η εφαρμογή, θα αφήσω την 182 Κανά δυο μέρες ακόμα και μετά πίσω σε σεμα για δοκιμή :-)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κατόπιν των προτάσεων σας λοιπόν εγκατασταθηκε semaphore και touch control. Από τον manager τα άφησα όλα στο default κι ενεργοποίησα το undervolting. Προς το παρόν μου φαίνεται πιο γρήγορο από πριν αν και είμαι επιρρεπής στα placebo effects. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ;-)
Nexus 4 > Stock for a little moment

μα αυτό το link παραθέτω και εγώ

η pa τι kernel dδέχεται js ή jw ;

Digital-Doctor.blogspot.gr

Κατόπιν των προτάσεων σας λοιπόν εγκατασταθηκε semaphore και touch control. Από τον manager τα άφησα όλα στο default κι ενεργοποίησα το undervolting. Προς το παρόν μου φαίνεται πιο γρήγορο από πριν αν και είμαι επιρρεπής στα placebo effects. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ;-)

Δοκίμασε το κανένα 3ημερο και αν δε σε ικανοποιήσει τότε βάλε Φράνκο και αγόρασε και το app του αφού το θες.

παιδιά μια διευκρίνιση. γνωρίζει κανείς τις ακριβείς διάφορες μεταξύ jwr and jss ? ευχαριστώ

να σαι καλα

Edited by nokisas

Psx ROM v5 & hells core kernel

Νομίζω με τον ίδιο κερνελ, με στοκ ρομ χτυπάνε σκορ στα 21000.

Εφόσον έχεις custom Rom μάλλον έπρεπε να παίζεις πιο πάνω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τώρα τελευταια η μπαταρία μου φεύγει με τα χίλια .... Κοιτάξτε τι παρατήρησα : (photo)

Ενω το WiFi ηταν κλειστό 5+ ώρες το πρωι...

Ολά stock...

Επίσης επειδή έχω root πως κάνω την αναβάθμιση 1.8mb ?

Edited by georgekok97

Έχω το Nexus με stock rom, root και cwm 6.0.3.6. Πήρα nandroid backup και δεν μπορώ να βρω που εγκαταστάθηκε. Μέσα από το recovery μου εμφανίζει την επιλογή για επαναφορά και σαν διαδρομή φαίνεται η sdcard/clockworkmod/backup /όνομα nandroid.

Ψάχνω με τον solid αλλά τίποτα.

Δεν υπάρχει καν φάκελος backup!

Με την ευκαιρία να πω πως, κάθε φορά που μπαίνω στο recovery και επιλέγω επανεκκίνηση, μου βγάζει μια επιλογή, για να διορθώσει ενδεχομένως, πιθανό πρόβλημα με το root.

Έχω το Nexus με stock rom, root και cwm 6.0.3.6. Πήρα nandroid backup και δεν μπορώ να βρω που εγκαταστάθηκε. Μέσα από το recovery μου εμφανίζει την επιλογή για επαναφορά και σαν διαδρομή φαίνεται η sdcard/clockworkmod/backup /όνομα nandroid.

Ψάχνω με τον solid αλλά τίποτα.

Δεν υπάρχει καν φάκελος backup!

Με την ευκαιρία να πω πως, κάθε φορά που μπαίνω στο recovery και επιλέγω επανεκκίνηση, μου βγάζει μια επιλογή, για να διορθώσει ενδεχομένως, πιθανό πρόβλημα με το root.

Το backup αποθηκεύεται στο /data/media/clockworkmod.μπες με τον root explorer ή με οποιοδήποτε file explorer έχει root δικαιώματα.Για το δεύτερο πάλι με root explorer πήγαινε στο /etc και δημιούργησε ένα αρχείο που θα ονομάζεται .installed_su_daemon , reboot και είσαι έτοιμος.

Τώρα τελευταια η μπαταρία μου φεύγει με τα χίλια .... Κοιτάξτε τι παρατήρησα : (photo)

Ενω το WiFi ηταν κλειστό 5+ ώρες το πρωι...

Ολά stock...

Επίσης επειδή έχω root πως κάνω την αναβάθμιση 1.8mb ?

Μήπως εχεις ενεργοποιημένη την σάρωση παντα διαθέσιμη;;

Μήπως εχεις ενεργοποιημένη την σάρωση παντα διαθέσιμη;;

Μολίς έγραψα το post το είδα οτι το έχω ενεργοποιημένο και το απενεργοποιησα... Thanks!

Το backup αποθηκεύεται στο /data/media/clockworkmod.μπες με τον root explorer ή με οποιοδήποτε file explorer έχει root δικαιώματα.Για το δεύτερο πάλι με root explorer πήγαινε στο /etc και δημιούργησε ένα αρχείο που θα ονομάζεται .installed_su_daemon , reboot και είσαι έτοιμος.

Το πρώτο το βρήκα, αλλά για το δεύτερο, το αρχείο υπάρχει κανονικά στην διαδρομή αυτή.

Νομίζω όμως πως αυτό ήταν για την περίπτωση που μετά από το update στην 4.3 έπρεπε κάθε φορά να επιλέγεις να παραμείνει το recovery και όχι το root.

Θυμάμαι λάθος;

Edited by cb600f

Το πρώτο το βρήκα, αλλά για το δεύτερο, το αρχείο υπάρχει κανονικά στην διαδρομή αυτή.

Νομίζω όμως πως αυτό ήταν για την περίπτωση που μετά από το update στην 4.3 έπρεπε κάθε φορά να επιλέγεις να παραμείνει το recovery και όχι το root.

Θυμάμαι λάθος;

Σωστά θυμάσαι.

Edit : Πάντα τη βγάζει την ερώτηση, ό,τι και να απαντήσεις δεν έχει σημασία. Θα είσαι πάντα root.

Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Τεταρτη παραλαμβανω και θελω να μου προτεινετε καποια ρομ,με καλη αποδοση και διαχειρηση μπαταριας.Κερνελ?

Σκεφτομαι να το κανω ρουτ με το nexus 4 toolkit και να περασω pa3.99+franco kernel.

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)