prioxxx Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Το σκέφτομαι σοβαρά να πάω πίσω σε 4.2.2 όπως έγραψα και μερικές σελίδες πίσω.Όταν θα βαριέμαι θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.Αν εξαιρέσεις την pa όλες οι άλλες μείναν πίσω λόγω jss.Κακά τα ψέματα η 4.3 και o όλος χειρισμός της Google με την jss είναι μέγα φάουλ.Έχουμε καταντήσει πειραματόζωα για τις εταιρείες από την 4.2 και έπειτα. Εχεις δίκιο.Ειδικα τώρα που ειπαν για 4.4 εκδοση και όχι 5 καταλαβαίνεις οτι πειραματίζονται.Εγίνε κ το μπέρδεμα που λες με τις εκδόσεις και οι custom ROM τρέχουν κ δεν φτάνουν .. κάτσε μπερδευτήκαμε :)....για pie μιλάς ? Αν ναι , όντως ακόμα δεν υπάρχει κάτι Ναι μπερδευτηκαμε χαχα αλλά οκ όντως δεν έχει βγει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Taliban ευχαριστώ πολύ ;) Ο franco να φανταστώ οτι είναι συμβατός; Με τρώει το 10άρικο στην κάρτα και δεν ξέρω που να το χαλάσω :D Γιατί δεν δοκιμαζεις πρώτα τον semaphore 1.6.0 με την αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή που είναι του Στράτου; έχει κανει πολύ καλη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Μπορείς να παραθέσεις κάποιο link; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Μπορείς να παραθέσεις κάποιο link; Εδώ είσαι. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Γιατί δεν δοκιμαζεις πρώτα τον semaphore 1.6.0 με την αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή που είναι του Στράτου; έχει κανει πολύ καλη δουλειά. Από ότι θυμάμαι δεν είναι αντίστοιχη συν ότι Ο κερνελ του δεν ήταν συμβατός με την t.c , δεν ξέρω τώρα αν άλλαξε κάτι, που δεν νομίζω..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Από ότι θυμάμαι δεν είναι αντίστοιχη συν ότι Ο κερνελ του δεν ήταν συμβατός με την t.c , δεν ξέρω τώρα αν άλλαξε κάτι, που δεν νομίζω..... Είναι και μπορείς να την βρεις στο play store, semaphore manager. Και είναι συμβατός με το touch control. Εγώ είμαι με pa και sema. Πρίν ήμουν με r182 αλλά από ότι βλέπω είναι πιο smooth και καλύτερη μπαταρία. Edited September 12, 2013 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Καλησπέρα έχω την pa 3.99 και θέλω να λειτουργήσω το usb otg έχω πάρει και για την έξτρα τροφοδοσία με βάσει τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181820&highlight=usb+otg έχεις καταλάβει κανείς τι πρέπει να κάνω ; τι πρέπει να φλασάρω ; καμιά βοήθεια ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 καμιά βοήθεια ; Ρίξε μια ματιά εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181820 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Είναι και μπορείς να την βρεις στο play store, semaphore manager. Και είναι συμβατός με το touch control. Εγώ είμαι με pa και sema. Πρίν ήμουν με r182 αλλά από ότι βλέπω είναι πιο smooth και καλύτερη μπαταρία. Καλο νέο, είχα μείνει στο σημείο που μίλαγα με Στράτο και το άλλο παιδί του tc προσπαθώντας να τους πείσω να κάνει κάποιος πίσω ώστε να είναι συμβατή η εφαρμογή, θα αφήσω την 182 Κανά δυο μέρες ακόμα και μετά πίσω σε σεμα για δοκιμή :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Κατόπιν των προτάσεων σας λοιπόν εγκατασταθηκε semaphore και touch control. Από τον manager τα άφησα όλα στο default κι ενεργοποίησα το undervolting. Προς το παρόν μου φαίνεται πιο γρήγορο από πριν αν και είμαι επιρρεπής στα placebo effects. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ;-) Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181820 μα αυτό το link παραθέτω και εγώ η pa τι kernel dδέχεται js ή jw ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Κατόπιν των προτάσεων σας λοιπόν εγκατασταθηκε semaphore και touch control. Από τον manager τα άφησα όλα στο default κι ενεργοποίησα το undervolting. Προς το παρόν μου φαίνεται πιο γρήγορο από πριν αν και είμαι επιρρεπής στα placebo effects. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ;-) Δοκίμασε το κανένα 3ημερο και αν δε σε ικανοποιήσει τότε βάλε Φράνκο και αγόρασε και το app του αφού το θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 μα αυτό το link παραθέτω και εγώ η pa τι kernel dδέχεται js ή jw ; Δεν το είδα. Jw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) παιδιά μια διευκρίνιση. γνωρίζει κανείς τις ακριβείς διάφορες μεταξύ jwr and jss ? ευχαριστώ να σαι καλα Edited September 13, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Psx ROM v5 & hells core kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Για τις διάφορες μεταξύ jwr και jss δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Psx ROM v5 & hells core kernel Νομίζω με τον ίδιο κερνελ, με στοκ ρομ χτυπάνε σκορ στα 21000. Εφόσον έχεις custom Rom μάλλον έπρεπε να παίζεις πιο πάνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Τώρα τελευταια η μπαταρία μου φεύγει με τα χίλια .... Κοιτάξτε τι παρατήρησα : (photo) Ενω το WiFi ηταν κλειστό 5+ ώρες το πρωι... Ολά stock... Επίσης επειδή έχω root πως κάνω την αναβάθμιση 1.8mb ? Edited September 13, 2013 by georgekok97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Έχω το Nexus με stock rom, root και cwm 6.0.3.6. Πήρα nandroid backup και δεν μπορώ να βρω που εγκαταστάθηκε. Μέσα από το recovery μου εμφανίζει την επιλογή για επαναφορά και σαν διαδρομή φαίνεται η sdcard/clockworkmod/backup /όνομα nandroid. Ψάχνω με τον solid αλλά τίποτα. Δεν υπάρχει καν φάκελος backup! Με την ευκαιρία να πω πως, κάθε φορά που μπαίνω στο recovery και επιλέγω επανεκκίνηση, μου βγάζει μια επιλογή, για να διορθώσει ενδεχομένως, πιθανό πρόβλημα με το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Έχω το Nexus με stock rom, root και cwm 6.0.3.6. Πήρα nandroid backup και δεν μπορώ να βρω που εγκαταστάθηκε. Μέσα από το recovery μου εμφανίζει την επιλογή για επαναφορά και σαν διαδρομή φαίνεται η sdcard/clockworkmod/backup /όνομα nandroid. Ψάχνω με τον solid αλλά τίποτα. Δεν υπάρχει καν φάκελος backup! Με την ευκαιρία να πω πως, κάθε φορά που μπαίνω στο recovery και επιλέγω επανεκκίνηση, μου βγάζει μια επιλογή, για να διορθώσει ενδεχομένως, πιθανό πρόβλημα με το root. Το backup αποθηκεύεται στο /data/media/clockworkmod.μπες με τον root explorer ή με οποιοδήποτε file explorer έχει root δικαιώματα.Για το δεύτερο πάλι με root explorer πήγαινε στο /etc και δημιούργησε ένα αρχείο που θα ονομάζεται .installed_su_daemon , reboot και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Τώρα τελευταια η μπαταρία μου φεύγει με τα χίλια .... Κοιτάξτε τι παρατήρησα : (photo) Ενω το WiFi ηταν κλειστό 5+ ώρες το πρωι... Ολά stock... Επίσης επειδή έχω root πως κάνω την αναβάθμιση 1.8mb ? Μήπως εχεις ενεργοποιημένη την σάρωση παντα διαθέσιμη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Μήπως εχεις ενεργοποιημένη την σάρωση παντα διαθέσιμη;; Μολίς έγραψα το post το είδα οτι το έχω ενεργοποιημένο και το απενεργοποιησα... Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Το backup αποθηκεύεται στο /data/media/clockworkmod.μπες με τον root explorer ή με οποιοδήποτε file explorer έχει root δικαιώματα.Για το δεύτερο πάλι με root explorer πήγαινε στο /etc και δημιούργησε ένα αρχείο που θα ονομάζεται .installed_su_daemon , reboot και είσαι έτοιμος. Το πρώτο το βρήκα, αλλά για το δεύτερο, το αρχείο υπάρχει κανονικά στην διαδρομή αυτή. Νομίζω όμως πως αυτό ήταν για την περίπτωση που μετά από το update στην 4.3 έπρεπε κάθε φορά να επιλέγεις να παραμείνει το recovery και όχι το root. Θυμάμαι λάθος; Edited September 13, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Το πρώτο το βρήκα, αλλά για το δεύτερο, το αρχείο υπάρχει κανονικά στην διαδρομή αυτή. Νομίζω όμως πως αυτό ήταν για την περίπτωση που μετά από το update στην 4.3 έπρεπε κάθε φορά να επιλέγεις να παραμείνει το recovery και όχι το root. Θυμάμαι λάθος; Σωστά θυμάσαι. Edit : Πάντα τη βγάζει την ερώτηση, ό,τι και να απαντήσεις δεν έχει σημασία. Θα είσαι πάντα root. Edited September 14, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Τεταρτη παραλαμβανω και θελω να μου προτεινετε καποια ρομ,με καλη αποδοση και διαχειρηση μπαταριας.Κερνελ? Σκεφτομαι να το κανω ρουτ με το nexus 4 toolkit και να περασω pa3.99+franco kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts