ea6gka Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Την είδα την 10.1.3 αλλά μου έκανε εντύπωση ότι είναι ακόμα RC και όχι, stable Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Απο όταν έβαλα Φράνκο 182 σε συνδυασμό με pa το κινητό είναι τρομερά γρήγορο.κ δεν ζεσταίνεται εύκολα κ έχω καλη απόδοση μπαταρίας.έχει κανει πολύ καλη δουλειά ο τύπος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Απο όταν έβαλα Φράνκο 182 σε συνδυασμό με pa το κινητό είναι τρομερά γρήγορο.κ δεν ζεσταίνεται εύκολα κ έχω καλη απόδοση μπαταρίας.έχει κανει πολύ καλη δουλειά ο τύπος Εγώ πάλι νομίζω πως απέκτησα lag στο scrolling στο Tapatalk και στον web browser, ενώ με τον r178 δεν είχα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εγώ πάλι νομίζω πως απέκτησα lag στο scrolling στο Tapatalk και στον web browser, ενώ με τον r178 δεν είχα. Franco kernel 182, stock Rom και το tapatalk τρεχει σφαιρα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Franco kernel 182, stock Rom και το tapatalk τρεχει σφαιρα Συμφωνώ.κ ηδη σκέφτομαι να μετακόμισω σε στοκ Ρομ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Συμφωνώ.κ ηδη σκέφτομαι να μετακόμισω σε στοκ Ρομ. αλλάζεις πολύ εύκολα απόψεις :) Πριν κάτι ώρες δεν έγραψες ότι με pa το τηλ πάει σφαίρα ???? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 αλλάζεις πολύ εύκολα απόψεις :) Πριν κάτι ώρες δεν έγραψες ότι με pa το τηλ πάει σφαίρα ???? Ναι μια χάρα.απλα εχει κάτι bugs κ πετάει σφάλμα.πχ το ui όλο κρασαρει τα οποία δεν έχουν σχέση με τη ταχυτητα τ κινητού.Αλλωστε δεν χρησιμοποιώ ουτε pie,ουτε μικρότερη navigation bar. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ναι μια χάρα.απλα εχει κάτι bugs κ πετάει σφάλμα.πχ το ui όλο κρασαρει τα οποία δεν έχουν σχέση με τη ταχυτητα τ κινητού.Αλλωστε δεν χρησιμοποιώ ουτε pie,ουτε μικρότερη navigation bar. Δεν είναι bugs δεν έχει στηθεί καλά η rom. Αν έχεις την διάθεση ξανά περαστην από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Δεν είναι bugs δεν έχει στηθεί καλά η rom. Αν έχεις την διάθεση ξανά περαστην από την αρχή Δεν νομιζω νάναι όπως τα λες γτ τα κρασαρισματα τα ξεκίνησε μετα απο πολύ καιρό χρήσης της Ρομ.στην αρχή ηταν όλα κομπλε.με το να την περάσω παλι θα πάρω μια παράταση των κρασαρισματων.Ειπαν οτι θα δώσει ενα μικρο update για να δουμε.αλλιως θα δω που θα κινηθω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Δεν νομιζω νάναι όπως τα λες γτ τα κρασαρισματα τα ξεκίνησε μετα απο πολύ καιρό χρήσης της Ρομ.στην αρχή ηταν όλα κομπλε.με το να την περάσω παλι θα πάρω μια παράταση των κρασαρισματων.Ειπαν οτι θα δώσει ενα μικρο update για να δουμε.αλλιως θα δω που θα κινηθω. Συμφωνώ.Και εγώ με ακριβώς τα ίδια είμαι και είχα κάνει clean install.Και σε εμένα κολλάει που και που ο launcher με redrawns ακόμα και αν χρησιμοποιώ nova με παγωμένο τον στοκ.Το έχουν αναφέρει πολλές φορές στο xda στο νήμα της pa και το κοιτάνε. Υ.Γ. ρε δικέ μου συνέχεια ίδιο setup θα έχουμε εμείς τι θα γίνει? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) ο τυπος δεν εχει καν νεξους για να τεσταρει Είμαι μια εβδομάδα με Cataclysm ROM for Nexus 4 και hells-Core b37 και δεν μου έχει παρουσιασει το παραμικρό πρόβλημά... Edited September 12, 2013 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Πάντως ο 182 του Franco κάτι κολληματακια τα κάνει πάντα σε σύγκριση με τον 176 που ειναι τέλειος... Αν βάλεις πρώτη φορά τον 182 ίσως δε παρατηρήσεις κανένα πρόβλημα στην απόδοση. Ολο ρυθμιζει και τους governors ο τύπος και καμμιά φορά χάνει το sweet spot της απόδοσης. Μη ξεχνάμε φυσικά ότι ειναι nightly Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Υπάρχει stable Franko για την 4.3; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Συμφωνώ.Και εγώ με ακριβώς τα ίδια είμαι και είχα κάνει clean install.Και σε εμένα κολλάει που και που ο launcher με redrawns ακόμα και αν χρησιμοποιώ nova με παγωμένο τον στοκ.Το έχουν αναφέρει πολλές φορές στο xda στο νήμα της pa και το κοιτάνε. Υ.Γ. ρε δικέ μου συνέχεια ίδιο setup θα έχουμε εμείς τι θα γίνει? :) Εμένα πάλι δε μου έχει κάνει το παραμικρό κι έχω κρατήσει τον στοκ launcher. Τί να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Επειδή με έχει κουράσει πολύ το να πατώ το power button συνέχεια για να κοιτάξω κάτι στο κινητό, μπορεί κάποιος να μου πει αν το touch control αξίζει κι αν έχει μεγάλη επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας; Επίσης λέω να κατεβάσω και το franco updater μπας και ξεφύγω απο την stockαδούρα επιτέλους. Κανένα hint σε ρυθμίσεις; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Συμφωνώ.Και εγώ με ακριβώς τα ίδια είμαι και είχα κάνει clean install.Και σε εμένα κολλάει που και που ο launcher με redrawns ακόμα και αν χρησιμοποιώ nova με παγωμένο τον στοκ.Το έχουν αναφέρει πολλές φορές στο xda στο νήμα της pa και το κοιτάνε. Υ.Γ. ρε δικέ μου συνέχεια ίδιο setup θα έχουμε εμείς τι θα γίνει? :) Χαχα εγώ έλεγα οτι θα χεις γυρίσει σε carbon!είμαστε απο τους παλιούς εμείς ρε κ βαδιζουμε σε στάνταρ πραγματα :p Παρεμπιπτόντως δεν βλέπω απο carbon τπτ κ ανησυχω τόσο καιρό.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Χαχα εγώ έλεγα οτι θα χεις γυρίσει σε carbon!είμαστε απο τους παλιούς εμείς ρε κ βαδιζουμε σε στάνταρ πραγματα :p Παρεμπιπτόντως δεν βλέπω απο carbon τπτ κ ανησυχω τόσο καιρό.. όχι και δεν βλέπεις, 2 μέρες τώρα είμαι με την 9-10 nightly :D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εγώ πάντως για αυτά τα κολλήματα του launcher της pa, εκανα clear cache/data σε nova launcher, uccw, yahoo, whatsaap, viber, Skype, και πολλά άλλα νομιζω κ greenify... Reboot και ολά πάνε smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Επειδή με έχει κουράσει πολύ το να πατώ το power button συνέχεια για να κοιτάξω κάτι στο κινητό, μπορεί κάποιος να μου πει αν το touch control αξίζει κι αν έχει μεγάλη επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας; Επίσης λέω να κατεβάσω και το franco updater μπας και ξεφύγω απο την stockαδούρα επιτέλους. Κανένα hint σε ρυθμίσεις; Eίμαι φανατικός της συγκεκριμένης εφαρμογής τόσο πολύ που πάντα διαλέγω kernel ο οποίος δουλεύει το tc, την έχω πάνω από 6 μήνες και με έχει βολέψει αφάνταστα, σύν ότι πάει σφαίρα ! Τώρα από κατανάλωση δεν έχω διαπιστώσει κάτι εμφανές, ποτέ δεν μου έχει εμφανιστεί στα ποσοστά της μπαταρίας ούτε και μέσω της εφαρμογής ....(χμ δεν θυμάμαι πια ήταν) , τέλος πάντων μίας εφαρμογής που είχα κατεβάσει για να δω επιμέρους καταναλώσεις. Την προτείνω ανεπιφύλακτα και μάλιστα την επί πληρωμή έκδοση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Taliban ευχαριστώ πολύ ;) Ο franco να φανταστώ οτι είναι συμβατός; Με τρώει το 10άρικο στην κάρτα και δεν ξέρω που να το χαλάσω :D Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Taliban ευχαριστώ πολύ ;) Ο franco να φανταστώ οτι είναι συμβατός; Με τρώει το 10άρικο στην κάρτα και δεν ξέρω που να το χαλάσω :D ο φράνκο είναι συμβατός , προσοχή όμως ποια έκδοση του φράνκο θα κατεβάσεις JWR ή JSS, στο γράφω γιατί την πάτησα και το τηλ κόλλησε στο logo της google :) ααααα, μην το ξεχάσω, τα 4+€ πάντως για την franco updater τα θεωρώ πολλά (αν και τα εχω δώσει :) ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Χαχα εγώ έλεγα οτι θα χεις γυρίσει σε carbon!είμαστε απο τους παλιούς εμείς ρε κ βαδιζουμε σε στάνταρ πραγματα :p Παρεμπιπτόντως δεν βλέπω απο carbon τπτ κ ανησυχω τόσο καιρό.. Το σκέφτομαι σοβαρά να πάω πίσω σε 4.2.2 όπως έγραψα και μερικές σελίδες πίσω.Όταν θα βαριέμαι θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.Αν εξαιρέσεις την pa όλες οι άλλες μείναν πίσω λόγω jss.Κακά τα ψέματα η 4.3 και o όλος χειρισμός της Google με την jss είναι μέγα φάουλ.Έχουμε καταντήσει πειραματόζωα για τις εταιρείες από την 4.2 και έπειτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 όχι και δεν βλέπεις, 2 μέρες τώρα είμαι με την 9-10 nightly :D Απο την ομάδα της carbon είναι;εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι,γτ στο νήμα που είχε 4.2.2 λένε οτι ακόμα δεν έχουν κάτι.για πες μιας κ την έχεις πως είναι.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Απο την ομάδα της carbon είναι;εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι,γτ στο νήμα που είχε 4.2.2 λένε οτι ακόμα δεν έχουν κάτι.για πες μιας κ την έχεις πως είναι.. κάτσε μπερδευτήκαμε :)....για pie μιλάς ? Αν ναι , όντως ακόμα δεν υπάρχει κάτι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Taliban ευχαριστώ πολύ ;) Ο franco να φανταστώ οτι είναι συμβατός; Με τρώει το 10άρικο στην κάρτα και δεν ξέρω που να το χαλάσω :D Ετσι ειμαι και εγω. Franco 182, stock Rom, touch control, 4.3 και ολα κομπλε Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts