junglist Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Παιδιά τι σκορ βγάζετε στο Antutu στην 4.3 σε σχέση με την 4.2.2; Εγώ είμαι 1000 πόντους και μου κάνει εντύπωση Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Παιδιά τι σκορ βγάζετε στο Antutu στην 4.3 σε σχέση με την 4.2.2; Εγώ είμαι 1000 πόντους και μου κάνει εντύπωση Πάλι με τα benchmarks; Αφού δεν δείχνουν κάτι μετρήσιμο ανάμεσα μας, ο καθένας το έχει με διαφορετική σύνθεση και διαφορετικές εφαρμογές. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Πάλι με τα benchmarks; Αφού δεν δείχνουν κάτι μετρήσιμο ανάμεσα μας, ο καθένας το έχει με διαφορετική σύνθεση και διαφορετικές εφαρμογές. Εντάξει μωρέ για τον χαβαλέ. Πάρε και ένα στα 20.800 να γουστάρεις με στοκ Ρομ, χωρίς Overclocking. http://img.tapatalk.com/d/13/09/06/ape9u6ap.jpg Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Είχα flasarei PA 3.94 με kernel semaphore. Σμρ flasara την 3.99 και την ώρα που scrollαρω είναι σαν να μου χαλαει η ανάλυση της οθόνης. Φλασαρα και την 3.98 να δω μηπως φταίει η έκδοση και κάνει πάλι το ίδιο. Έχει κανείς καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ναι.έβαλες kernel για jss αντί για jwr Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ναι.έβαλες kernel για jss αντί για jwr Rom. Thnx για την απαντηση. Αυτόν εδώ έχω φλασαρει: Semaphore_N4_1.5.7j ο οποιος με την 3.94 δεν μου δημιουργουσε κανενα θεμα. Γιατι να εχω στην 3.99; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Thnx για την απαντηση. Αυτόν εδώ έχω φλασαρει: Semaphore_N4_1.5.7j ο οποιος με την 3.94 δεν μου δημιουργουσε κανενα θεμα. Γιατι να εχω στην 3.99; γιατί από την 3.96 η paranoid έχει jwr kernel οπότε χρειάζεσαι τον Semaphore_N4_1.5.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 γιατί από την 3.96 η paranoid έχει jwr kernel οπότε χρειάζεσαι τον Semaphore_N4_1.5.7 Oups! Δεν το ηξερα. Σ ευχαριστω πολύ!Θα το δοικιμασω αργοτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Θυμιστε μου λίγο ρε παιδιά απο ροοτ στην 4.2 πως γυρνάς σε στοκ κ στην 4.3..??? Μετά από 1 μέρα χρήσης χωρίς προβλήματα, θεωρώ ότι μπορώ να αναφέρω τα βήματα που ακολούθησα αναλυτικά για να βοηθήσω και άλλα άτομα σαν εμένα, που έψαχναν πώς να περάσουν την 4.3 χωρίς να χάσουν δεδομένα ή ρυθμίσεις. Επαναλαμβάνω, ότι τα παρακάτω είναι για όσους έχουν στοκ 4.2.2 , είναι ροοτ, με custom kernel και recovery και το μόνο που χρειάζεται είναι το Wug Toolkit, ενώ ότι άλλο χρειάζεται προς κατέβασμα το αναφέρω παρακάτω. Τα βήματα λοιπόν είναι: 1) Αφού κατεβάσουμε το toolkit, εγκαθιστούμε ότι drivers αναφέρει και χρειάζεται για να είναι έτοιμο προς χρήση. Καλό είναι να έχουμε πρόχειρο και το κινητό με το καλώδιο φόρτισης, ώστε να το συνδέσουμε στο pc εφόσον ζητηθεί. 2) Unroot. Πάμε στην εφαρμογή του κινητού SuperSu->Settings και επιλέγουμε το Full Unroot. Κάνουμε ένα restart για να σιγουρευτούμε ότι έφυγε το root. Λογικά πρέπει στην εκκίνηση των προγραμμάτων, να μην αναφέρει τίποτα για permissions, ενώ στην δικιά μου περίπτωση είχε απεγκατασταθεί και το Supersu. 3) Κατεβάζουμε την full factory Rom της οποίας θα χρειαστούμε τα αρχεία για την αναβάθμιση της 4.3. Είναι η JWR66V . Το μικρό update JWR66Y θα το πάρουμε με φυσιολογικό τρόπο σε λίγο 4) Κάνουμε extract το περιεχόμενο του αρχείου που κατεβάσαμε και ξανά extract το αρχείο image-occam-jwr66v.zip . Από εδώ κρατάμε σε ένα φάκελο τα παρακάτω αρχεία: boot.img radio-mako-m9615a-cefwmazm-2.0.1700.84.img system.img Αυτά είναι και τα αρχεία που θα φλασάρουμε μέσω του toolkit. 5) Συνδέουμε το κινητό με το καλώδιο φόρτισης στο pc (το κινητό αρκεί να είναι ανοιχτό, δεν έχει σημασία αν βρίσκεται σε bootloader ή κάπου αλλού), ανοίγουμε το toolkit και κλικάρουμε στο Launch, που βρίσκεται κάτω αριστερά, κάτω από το Advanced Utilities. Στο παράθυρο που θα ανοίξει μας ενδιαφέρει η μεσαία στήλη Boot/Flash Image. Ξεκινάμε το φλασάρισμα. Ένα ένα, επιλέγουμε τα κουμπιά και μετά τα αρχεία που έχουμε στον φάκελο από το βήμα 4. Είναι τα boot.img, radio....img και system.img. Αφού περάσουμε και το τελευταίο αρχείο και εφόσον όλα έχουν πάει καλά, θα πρέπει να bootarei το κινητό κανονικά, έχοντας κρατήσει τον launcher, τις ρυθμίσεις και όλα τα προγράμματα και δεδομένα μας και να βγάλει στην αρχή το μήνυμα Upgrading applications. Πλέον είμαστε unroot αλλά όχι για πολύ ακόμα. Συνδεόμαστε στο ίντερνετ και αν όλα είναι οκ, πρέπει να μας έρθει και νέα ειδοποίηση για αναβάθμιση. Είναι η μικρή JWR66Y (1,8mb) που αναφέρθηκε στο βήμα 3. Την αφήνουμε να εγκατασταθεί με restart και πάμε στο τελευταίο βήμα. 6) Ξανά root και πέρασμα custom kernel. Αν μας αρέσει το TWRP recovery, ο πιο εύκολος τρόπος να τον βάλουμε είναι πάλι με το toolkit. Στο αρχικό μενού εκεί που έχει την ένδειξη Root, τικάρουμε το κουτάκι Custom Recovery και μετά πατάμε το κουμπάκι Root. Ακολουθούμε τα βήματα και σε λίγη ώρα θα είμαστε root και με περασμένο το TWRP. Έχουμε τελειώσει και πλέον το κινητό φοράει την 4.3 Μην ξεχάσετε να αναβαθμίσετε και τον αντίστοιχο kernel αλλιώς μπορεί να έχετε προβλήματα με bootloop. Πχ εγώ που είχα πριν franko milestone 3, μόλις πέρασα την 4.3 έπρεπε να βάλω το nightly 182 για να δουλεύουν όλα οκ. Edited September 6, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Μετά από 1 μέρα χρήσης χωρίς προβλήματα, θεωρώ ότι μπορώ να αναφέρω τα βήματα που ακολούθησα αναλυτικά για να βοηθήσω και άλλα άτομα σαν εμένα, που έψαχναν πώς να περάσουν την 4.3 χωρίς να χάσουν δεδομένα ή ρυθμίσεις. Επαναλαμβάνω, ότι τα παρακάτω είναι για όσους έχουν στοκ 4.2.2 , είναι ροοτ, με custom kernel και recovery και το μόνο που χρειάζεται είναι το Wug Toolkit, ενώ ότι άλλο χρειάζεται προς κατέβασμα το αναφέρω παρακάτω. Τα βήματα λοιπόν είναι: 1) Αφού κατεβάσουμε το toolkit, εγκαθιστούμε ότι drivers αναφέρει και χρειάζεται για να είναι έτοιμο προς χρήση. Καλό είναι να έχουμε πρόχειρο και το κινητό με το καλώδιο φόρτισης, ώστε να το συνδέσουμε στο pc εφόσον ζητηθεί. 2) Unroot. Πάμε στην εφαρμογή του κινητού SuperSu->Settings και επιλέγουμε το Full Unroot. Κάνουμε ένα restart για να σιγουρευτούμε ότι έφυγε το root. Λογικά πρέπει στην εκκίνηση των προγραμμάτων, να μην αναφέρει τίποτα για permissions, ενώ στην δικιά μου περίπτωση είχε απεγκατασταθεί και το Supersu. 3) Κατεβάζουμε την full factory Rom της οποίας θα χρειαστούμε τα αρχεία για την αναβάθμιση της 4.3. Είναι η JWR66V . Το μικρό update JWR66Y θα το πάρουμε με φυσιολογικό τρόπο σε λίγο 4) Κάνουμε extract το περιεχόμενο του αρχείου που κατεβάσαμε και ξανά extract το αρχείο image-occam-jwr66v.zip . Από εδώ κρατάμε σε ένα φάκελο τα παρακάτω αρχεία: boot.img radio-mako-m9615a-cefwmazm-2.0.1700.84.img system.img Αυτά είναι και τα αρχεία που θα φλασάρουμε μέσω του toolkit. 5) Συνδέουμε το κινητό με το καλώδιο φόρτισης στο pc (το κινητό αρκεί να είναι ανοιχτό, δεν έχει σημασία αν βρίσκεται σε bootloader ή κάπου αλλού), ανοίγουμε το toolkit και κλικάρουμε στο Launch, που βρίσκεται κάτω αριστερά, κάτω από το Advanced Utilities. Στο παράθυρο που θα ανοίξει μας ενδιαφέρει η μεσαία στήλη Boot/Flash Image. Ξεκινάμε το φλασάρισμα. Ένα ένα, επιλέγουμε τα κουμπιά και μετά τα αρχεία που έχουμε στον φάκελο από το βήμα 4. Είναι τα boot.img, radio....img και system.img. Αφού περάσουμε και το τελευταίο αρχείο και εφόσον όλα έχουν πάει καλά, θα πρέπει να bootarei το κινητό κανονικά, έχοντας κρατήσει τον launcher, τις ρυθμίσεις και όλα τα προγράμματα και δεδομένα μας και να βγάλει στην αρχή το μήνυμα Upgrading applications. Πλέον είμαστε unroot αλλά όχι για πολύ ακόμα. Συνδεόμαστε στο ίντερνετ και αν όλα είναι οκ, πρέπει να μας έρθει και νέα ειδοποίηση για αναβάθμιση. Είναι η μικρή JWR66Y (1,8mb) που αναφέρθηκε στο βήμα 3. Την αφήνουμε να εγκατασταθεί με restart και πάμε στο τελευταίο βήμα. 6) Ξανά root και πέρασμα custom kernel. Αν μας αρέσει το TWRP recovery, ο πιο εύκολος τρόπος να τον βάλουμε είναι πάλι με το toolkit. Στο αρχικό μενού εκεί που έχει την ένδειξη Root, τικάρουμε το κουτάκι Custom Recovery και μετά πατάμε το κουμπάκι Root. Ακολουθούμε τα βήματα και σε λίγη ώρα θα είμαστε root και με περασμένο το TWRP. Έχουμε τελειώσει και πλέον το κινητό φοράει την 4.3 Μην ξεχάσετε να αναβαθμίσετε και τον αντίστοιχο kernel αλλιώς μπορεί να έχετε προβλήματα με bootloop. Πχ εγώ που είχα πριν franko milestone 3, μόλις πέρασα την 4.3 έπρεπε να βάλω το nightly 182 για να δουλεύουν όλα οκ. Φιλε junglist, ξεχασες να φλασαρεις τον bootloader της 4.3, αλλιως η επομενη ΟΤΑ δεν θα περασει. Επισης γιατι να κανεις ολα αυτα τα βηματα αφου ενα τουλαχιστον απο τα toolkit εχει την αναβαθμιση χωρις να χαθουν τα δεδομενα αν θες. Επισης γιατι να μην βαλεις απευθειας τη Y εκδοση της 4.3 ; Αν θες να κανεις ενα ενα τα βηματα για να δεις τι γινεται καντα απο τη γραμμη εντολων, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010312 Edited September 6, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ρε παιδιά στο θρεντ της 10.1 4.2.2 στους xda γιατί μιλάνε για nightlies ακόμα, αφού έχουμε stable για αυτήν την έκδοση, μήπως συνεχίζεται εκεί η κουβέντα για την 4.3? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ρε παιδιά στο θρεντ της 10.1 4.2.2 στους xda γιατί μιλάνε για nightlies ακόμα, αφού έχουμε stable για αυτήν την έκδοση, μήπως συνεχίζεται εκεί η κουβέντα για την 4.3? Αν αναφέρεσαι σ' αυτό το thread, ναι, τα posts από μία ημερομηνία και μετά αφορούν την 4.3. Άλλωστε και το download link σε πηγαίνει στις πιο πρόσφατες 10.2 nightlies. ;) Τώρα, γιατί δεν έχουν αλλάξει τον τίτλο, δε γνωρίζω. Ίσως να υπάρχει λόγος και να έχει αναφερθεί από τους devs (δεν παρακολουθώ φυσικά όλα τα posts), ή απλά να ξεχάστηκε. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Φιλε junglist, ξεχασες να φλασαρεις τον bootloader της 4.3, αλλιως η επομενη ΟΤΑ δεν θα περασει. Επισης γιατι να κανεις ολα αυτα τα βηματα αφου ενα τουλαχιστον απο τα toolkit εχει την αναβαθμιση χωρις να χαθουν τα δεδομενα αν θες. Επισης γιατι να μην βαλεις απευθειας τη Y εκδοση της 4.3 ; Αν θες να κανεις ενα ενα τα βηματα για να δεις τι γινεται καντα απο τη γραμμη εντολων, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010312 Πρέπει να τον έβαλα τον bootloader τώρα που το λες. Πώς το βλέπω σίγουρα; το θέμα είναι γιατί όμως όλοι οι οδηγοί που βρήκα στους XDA δεν ανέφεραν κάτι για τον bootloader στο αν χρειάζεται ή όχι να περαστεί. Τέλος για την Υ κάπου διάβασα ότι χρειάζεται να μπει πρώτα η V και μετά να περαστεί η Υ. Δεν ισχύει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Έβαλα και εγώ την 4.3 jwr66y κατευθείαν από 4.2.2 που είχα χωρίς να περάσω πρώτα την jwr66v και χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου. Έβαλα πρώτα bootloader απ την 4.3 μετά την 4.3 μετά custom recovery και μετά ρουτ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Πρέπει να τον έβαλα τον bootloader τώρα που το λες. Πώς το βλέπω σίγουρα; το θέμα είναι γιατί όμως όλοι οι οδηγοί που βρήκα στους XDA δεν ανέφεραν κάτι για τον bootloader στο αν χρειάζεται ή όχι να περαστεί. Τέλος για την Υ κάπου διάβασα ότι χρειάζεται να μπει πρώτα η V και μετά να περαστεί η Υ. Δεν ισχύει; Με συγχωρείς, τι εννοείς διάβασες, πιο επίσημο από το site της Google με τα factory images δεν υπάρχει και εκεί έχει τελευταία τη Y. Ξαναλέω αν δεν έχεις bootloader αντίστοιχο της έκδοσης, OTA δεν εγκαθίσταται. Επίσης το link που έδωσα είναι το επισημότερο των επίσημων για επιστροφή σε stock εκτός από toolkit. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Με συγχωρείς, τι εννοείς διάβασες, πιο επίσημο από το site της Google με τα factory images δεν υπάρχει και εκεί έχει τελευταία τη Y. Ξαναλέω αν δεν έχεις bootloader αντίστοιχο της έκδοσης, OTA δεν εγκαθίσταται. Επίσης το link που έδωσα είναι το επισημότερο των επίσημων για επιστροφή σε stock εκτός από toolkit. Σου ξαναλέω, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, αλλά το έγραφε κάποιος οδηγός στους XDA. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να γίνεται και αυτό που λες, δηλαδή να μπαίνει κατευθείαν. Επίσης και μένα μου έκανε εντύπωση που δεν ανέφεραν στην εγκατάσταση τον bootloader. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Σου ξαναλέω, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, αλλά το έγραφε κάποιος οδηγός στους XDA. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να γίνεται και αυτό που λες, δηλαδή να μπαίνει κατευθείαν. Επίσης και μένα μου έκανε εντύπωση που δεν ανέφεραν στην εγκατάσταση τον bootloader. Δεν είπα ότι το έβγαλες από το μυαλό σου και στο XDA κυκλοφορούν διάφοροι οδηγοί. Του efrant όμως είναι stickie και είναι και moderator ο ίδιος. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Ρε παιδια,περασα το τελευταιο nightly της cm και δεν μπορω να βγαλω φωτογραφιες,τις αποθηκευει ολες μαυρες!με την focal τις βγαζει μια χαρα!να περιμενω το επομενο nightly η δεν ειναι αυτο το θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Tελικα βρηκα που ηταν το προβλημα που ειχα με reboots καθε φορα που πηγαινα απο faux σε franco.Ειχα εγκατεστημενες και τις 2 εφαρμογες τους με αποτελεσμα να μπερδευεται το συστημα ολο να πουμε.Εσβησα την εφαρμογη του faux και ολα καλα.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Ρε παιδια,περασα το τελευταιο nightly της cm και δεν μπορω να βγαλω φωτογραφιες,τις αποθηκευει ολες μαυρες!με την focal τις βγαζει μια χαρα!να περιμενω το επομενο nightly η δεν ειναι αυτο το θεμα; Σε ποια nightly αναφέρεσαι; Στο G+ για κάποιο λόγο, υπάρχει post που αναφέρει να μη flashάρει κανείς την σημερινή. Δε διάβασα περισσότερα σχόλια για να μάθω ακριβώς τον λόγο. Ίσως και να ήταν αυτός, ή ένας από αυτούς. ;) Και το link: https://plus.google.com/117962666888533781522/posts/ArqL2Yw8tun Ελπίζω να βγει σωστό, γιατί έκανα copy μέσα από την εφαρμογή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Δεν είπα ότι το έβγαλες από το μυαλό σου και στο XDA κυκλοφορούν διάφοροι οδηγοί. Του efrant όμως είναι stickie και είναι και moderator ο ίδιος. Του efrant είναι αυτό που διάβασα και είναι από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2145848 Συγκεκριμένα στο Section C: Let’s get back to stock λέει: If you want to keep your data & settings and are running the stock rom; only flash boot.img, system.img, and recovery.img (optional) with fastboot. Τίποτα για bootloader. Επίσης, πάνω πάνω γράφει: NOTE: If you are still on 4.2.2 you'll need to flash JWR66V before JWR66Y Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Του efrant είναι αυτό που διάβασα και είναι από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2145848 Συγκεκριμένα στο Section C: Let’s get back to stock λέει: If you want to keep your data & settings and are running the stock rom; only flash boot.img, system.img, and recovery.img (optional) with fastboot. Τίποτα για bootloader. Επίσης, πάνω πάνω γράφει: NOTE: If you are still on 4.2.2 you'll need to flash JWR66V before JWR66Y Αυτο ειναι του ElDaddy και ασχολειται με τις ΟΤΑ.Αλλωστε το λεει οτι για να πας σε στοκ δες τον οδηγο του efrant που σου εδωσα παραπανω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34552123&postcount=1 μην τα μπερδευεις. Edited September 8, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Για θυμηστε μου αν μπορούμε να αλλάξουμε Roms ανώδυνα. Έχω aokp αλλά βαρέθηκα να περιμένω την 4.3. Επειδή η ομάδα cm έχει βγάλει ήδη έκδοση σκέφτομαι να μεταβώ. Επειδή όμως έχω και κάμποσες εφαρμογές και βαριέμαι τη διαδικασία wipe και setup θέλω να κάνω μια τέτοια αλχημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Για θυμηστε μου αν μπορούμε να αλλάξουμε Roms ανώδυνα. Έχω aokp αλλά βαρέθηκα να περιμένω την 4.3. Επειδή η ομάδα cm έχει βγάλει ήδη έκδοση σκέφτομαι να μεταβώ. Επειδή όμως έχω και κάμποσες εφαρμογές και βαριέμαι τη διαδικασία wipe και setup θέλω να κάνω μια τέτοια αλχημεία. πρεπει να κανεις ενα backup για να πας σε 4.3 απο 4.2 γιατι πρεπει να περασεις και καινουριο ραδιο. οποτε λογικα με καποια εφαρμογη backup (titanium) θα κανεις δουλεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Λέω να περάσω το xposed framework και μετά το xHaloFloatingWindow αφού δε θέλω να αλλάξω την στοκ rom. Θα το δουλέψω σε συνδυασμό με το floating notifications για να έχω pop-up σε όλες τις ειδοποιήσεις/εφαρμογές. Halo δηλαδή χωρίς την pa. Το έχει δοκιμάσει κανείς σε nexus 4; Αν είναι να δημιουργήσει αστάθεια ρωτάω γιατί βασίζομαι πολύ στο κινητό καθώς δεν έχω γενικά πρόσβαση σε υπολογιστή και ταξιδεύω πολύ συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts