blade_ Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Δύο μέρες με τη rom πλέον, και έχοντας δίπλα στο Nexus και το Desire με CM10.1 το οποίο δεν έχει φυσικά πρόβλημα με καθυστερήσεις στις ειδοποιήσεις, αυτές έρχονται περίπου 1 δευτερόλεπτα νωρίτερα στο Nexus. Μιλάω για email, facebook, Viber και Hangouts. εδω νομιζω οτι τα πραματα εχουν χειροτερεψει.πλεον πολλες φορες δε λαμβανω ειδοποιηση και μεσω δικτυου:worry: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 πια paranoid 4.3 να κατεβάσω http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/mako ; για να βάλω το τελευταίο ράδιο και bootloader πρέπει να τα φλασάρω απλά https://www.copy.com/s/JniBu/4.3%20files%20%28mako%29 ; την pa_mako-3.95-20130808.zip είναι η τελευταία και τα άλλα ναι απλά τα φλασαρεις και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 την pa_mako-3.95-20130808.zip είναι η τελευταία και τα άλλα ναι απλά τα φλασαρεις και είσαι έτοιμος. ευχαριστω! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 μιας και αποφασισα πλεον να βαλω τον semaphore και να φυγω απο τελειως stock ετσι για δοκιμη θα ηθελα απλα μια ερωτηση να κανω μιας και εχω να φλασαρω γενικα περιπου δυο χρονια kernel... χρειαζεται κατι wipe να γινει ή απλα φλασαρω το zip και ειναι οκ χωρις κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 μιας και αποφασισα πλεον να βαλω τον semaphore και να φυγω απο τελειως stock ετσι για δοκιμη θα ηθελα απλα μια ερωτηση να κανω μιας και εχω να φλασαρω γενικα περιπου δυο χρονια kernel... χρειαζεται κατι wipe να γινει ή απλα φλασαρω το zip και ειναι οκ χωρις κατι αλλο? Από ότι έχει πει ο Franco δεν χρειάζεται κάτι άλλο, αλλά και να κάνεις wipe cache και dalvik πάλι δεν θα πάθεις κάτι. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 μιας και αποφασισα πλεον να βαλω τον semaphore και να φυγω απο τελειως stock ετσι για δοκιμη θα ηθελα απλα μια ερωτηση να κανω μιας και εχω να φλασαρω γενικα περιπου δυο χρονια kernel... χρειαζεται κατι wipe να γινει ή απλα φλασαρω το zip και ειναι οκ χωρις κατι αλλο? Να μας πεις κ εντυπωσεις.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Πολύ μας αργεί η cm και αναρωτιέμαι που είναι το πρόβλημα.. Κάτι παίζει με την aosp έκδοση Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Πολύ μας αργεί η cm και αναρωτιέμαι που είναι το πρόβλημα.. Κάτι παίζει με την aosp έκδοση Το θέμα, απ' ότι θυμάμαι πως είχε γράψει ένας από τους dev της ομάδας, είναι ότι ασχολούνται με περίπου 60 συσκευές γι' αυτό και αργούν. Μπορεί βέβαια όντως όπως λες να υπάρχει κάποιο θέμα, και απλά να μη το αναφέρουν... Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Έχει περάσει μήνας σχεδόν και ακόμα τίποτα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 ΕΓΩ παιδία πάντως με 4.3 που έβαλα τον franco παλι είδα οτι το ΚΙΝΗΤΟ ζεσταίνεται πιο Πόλυ.Οποτε γυρισα ξάνα σε στοκ κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Σε 4.3 ποια recovery χρησιμοποιείτε; Διαβάζω για διάφορα θέματα και είμαι ακόμα με stock. Η TWRP ας πούμε, δουλεύει απροβλημάτιστα; Υπάρχει κάποιος επικαιροποιημένος οδηγός για το πώς θα την εγκαταστήσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Σε 4.3 ποια recovery χρησιμοποιείτε; Διαβάζω για διάφορα θέματα και είμαι ακόμα με stock. Η TWRP ας πούμε, δουλεύει απροβλημάτιστα; Υπάρχει κάποιος επικαιροποιημένος οδηγός για το πώς θα την εγκαταστήσουμε; Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μπορείς να την περάσεις μέσω toolkit ή αν είσαι root μέσα από την εφαρμογή του goo, από το play store. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι αλλά αυτοί είναι οι πιο εύκολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 ΕΓΩ παιδία πάντως με 4.3 που έβαλα τον franco παλι είδα οτι το ΚΙΝΗΤΟ ζεσταίνεται πιο Πόλυ.Οποτε γυρισα ξάνα σε στοκ κερνελ. Δοκιμασε undervolt.. Σε 4.3 ποια recovery χρησιμοποιείτε; Διαβάζω για διάφορα θέματα και είμαι ακόμα με stock. Η TWRP ας πούμε, δουλεύει απροβλημάτιστα; Υπάρχει κάποιος επικαιροποιημένος οδηγός για το πώς θα την εγκαταστήσουμε; Ο πιο εύκολος τροπος είναι η εφαρμογη του goo..TWRP έχω και εγώ και δουλεύει απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Σε 4.3 ποια recovery χρησιμοποιείτε; Διαβάζω για διάφορα θέματα και είμαι ακόμα με stock. Η TWRP ας πούμε, δουλεύει απροβλημάτιστα; Υπάρχει κάποιος επικαιροποιημένος οδηγός για το πώς θα την εγκαταστήσουμε; εγώ έχω την clockmod recovery και τρέχει επίσης χωρίς κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Μόλις την εγκατέστησα κι εγώ τελικά την TWRP, μέσω της εφαρμογής goo manager. Ήταν όντως πολύ εύκολο και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Για όσους έχουν cwm recovery 6.0.3.5 σε 4.3 stock rom με root και θέλουν να απαλλαγούν από την ερώτηση κάθε φορά που κάνουν reboot μέσα από την recovery για το αν θα την κρατήσουν ή όχι, δημιουργήστε αυτό το αρχείο με έναν file explorer όπως ο root file explorer ή ο es. Μπορεί να δουλεύει και σε 6.0.3.4 (δεν δοκίμασα). /system/etc/.installed_su_daemon Credits osm0sis xda Νωρίς το θυμήθηκα αλλά μιας και το βρήκα ρωτάω.τι τύπο αρχείου πρέπει να δημιουργήσουμε? Πρέπει να βάλουμε και την τέλεια μετά το /? Και permissions? Sorry αν είναι πολλά σε 6.0.3.5 δε μου δούλεψε με κανέναν τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Νωρίς το θυμήθηκα αλλά μιας και το βρήκα ρωτάω.τι τύπο αρχείου πρέπει να δημιουργήσουμε? Πρέπει να βάλουμε και την τέλεια μετά το /? Και permissions? Sorry αν είναι πολλά σε 6.0.3.5 δε μου δούλεψε με κανέναν τρόπο. Απλά να δημιουργησεις αυτό το αρχείο, χωρίς extension και χωρίς permissions. Με τον es μπήκα στον φάκελο etc και πάτησα + νέο αρχείο και έγραψα απλά το όνομα .μπλαμπλα Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Παιδιά με το toolkit του mskip, που φαντάζομαι πως έχετε χρησιμοποιήσει oi περισσότεροι, υπάρχει η λύση για να περάσετε την 4.3 χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας 1.Κατεβάστε το factory image της 4.3 2.Τοποθετήστε το στο Google_Nexus_4_ToolKit\put_google_factory_image_here 3.Επιλέξτε την επιλογή 9 (Download,Extract + Flash google factory custom rom) 4.Επιλέξτε την επιλογή 2 (Flash Google image) Έπειτα θα σας γίνει ερώτηση αν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας ή όχι. Θα πατήσετε όχι και από μόνο του δεν θα φλασάρει το userdata.img Ελπίζω να βοήθησα :) Εμένα πηγαίνοντας από 4.2.2 rascarlo σε 4.3 stock image γιατί μου έσβησε και ολόκληρη την SD κάνοντας τα παραπάνω;;; :( Η ερώτηση αν θυμάμαι ήταν "Format userdata before flahsing κτλ." και έδωσα no... Επειδή είχε κολλήσει στο X την 1η φορά, ξαναμπήκα σε Recovery και έκανα Wipe Data/Factory Reset για να πάρει μπρος αλλά αυτό δεν έχει σχέση νομίζω. Τώρα θα προσπαθήσω να βρω μερικές φώτο με file recovery αλλά δεν περιμένω και πολλά. Δεν καταλαβαίνω όμως που έγινε η %&^%ία... Καμία ιδέα; Το "αστείο" είναι ότι είχα ξεκινήσει να αντιγράφω την SD στο pc για backup και μόλις διάβασα το πιο πάνω ποστ το σταμάτησα! Όχι ότι μου φταίει το παιδί βέβαια, όλες οι customιες είναι υπευθύνη μας απλά έκατσε ο διάολος! Edited August 12, 2013 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Απλά να δημιουργησεις αυτό το αρχείο, χωρίς extension και χωρίς permissions. Με τον es μπήκα στον φάκελο etc και πάτησα + νέο αρχείο και έγραψα απλά το όνομα .μπλαμπλα Δούλεψε τελικά.ήθελε την τελεία του μάλλον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Δούλεψε τελικά.ήθελε την τελεία του μάλλον :) Όχι μάλλον, σίγουρα... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisipos22gr Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 παιδες αντιμετοπιζω το εξις προβλημα ειχα την pa me trinyty ειπα να δοκιμασω την 4.3 αναθεμαμε πηγα σε stock με τον οδηγο χωρις υπολογιστη μερχι εδω ολα καλα πηγα να κανω αναβαθμηση μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου αφου κατεβασε το αρχιο εβγαλε τον μιστερandroid με ενα πολυγωνο μετα απο καποια λεπτα κανει επανεκινυση μου βγαζει το τετραχρωμο χ και μενη εκει μεχρι και 30 λεπτα το αφησα ετσι αλλα τιποτα δεν ανοιγη τι κανω παιδες βοηθειααααααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 παιδες αντιμετοπιζω το εξις προβλημα ειχα την pa me trinyty ειπα να δοκιμασω την 4.3 αναθεμαμε πηγα σε stock με τον οδηγο χωρις υπολογιστη μερχι εδω ολα καλα πηγα να κανω αναβαθμηση μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου αφου κατεβασε το αρχιο εβγαλε τον μιστερandroid με ενα πολυγωνο μετα απο καποια λεπτα κανει επανεκινυση μου βγαζει το τετραχρωμο χ και μενη εκει μεχρι και 30 λεπτα το αφησα ετσι αλλα τιποτα δεν ανοιγη τι κανω παιδες βοηθειααααααααααα Δες αν μπαίνει σε fastmode(volume down+power) κατεβασε αν δεν εχεις ενα official image απ το google developers και φλασαρε το με ενα toolkit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Καταρχήν ψυχραιμία. Κλείσε τη συσκευή να μη σου τρώει μπαταρία, κατέβασε και φόρα ένα toolkit στο pc και πέρνα την μέσω αυτού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisipos22gr Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση πατισα volume down+power μου εβγαλε το μενου πηγα να τρεξω recovery και μου βγαζη το ανθρωπακι με ενα κοκκινο τρυγωνο και απο κατω καμια εντολη θα ψαξω για αυτο που μου γραφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση πατισα volume down+power μου εβγαλε το μενου πηγα να τρεξω recovery και μου βγαζη το ανθρωπακι με ενα κοκκινο τρυγωνο και απο κατω καμια εντολη θα ψαξω για αυτο που μου γραφεις Εφόσων μπαίνει σε fastboot κανεις εγκατάσταση το oficial img μεσώ toolkit.. Γνωρίζει κάποιος ποτε θα βγει carbon 4.3???Νομιζω τώρα είναι alpha.. Edited August 13, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts