Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Είχα κάνει root τη συσκευή μέσω του framaroot, και σήμερα το πρωί που ξύπνησα, είχε κατέβει αυτόματα η ενημέρωση και αφηρημένος πάτησα να εγκατασταθεί.

Η ενημέρωση περάστηκε κανονικά και χωρίς πρόβλημα, ωστόσο για κάποιο λόγο έχει μείνει εγκατεστημένο σαν system app το SuperSU. Ακόμα και με system reset δεν έφυγε.

Καμμία ιδέα για το πως μπορώ να απεγκαταστήσω;

Έχεις χάσει το root τώρα κι σου έχει μείνει μόνο το SuperSu σαν app; Αν ναι φλασαρε από recovery την τελευταία έκδοση του Su και θα είσαι πάλι root. Τρόπος να διαγράψεις την εφαρμογή χωρίς root δεν υπάρχει από όσο ξέρω .

Nexus 4 > Stock for a little moment

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο mod που όταν έχουμε την φωτεινότητα στο αυτόματο να μπορούμε να δούμε σε τι ποσοστό είναι ανά πάσα στιγμή? Ίσως πάνω στο tile(αντί για το Α να δείχνει τον αριθμό) ή στην status bar?

Για όσους έχουν cwm recovery 6.0.3.5 σε 4.3 stock rom με root και θέλουν να απαλλαγούν από την ερώτηση κάθε φορά που κάνουν reboot μέσα από την recovery για το αν θα την κρατήσουν ή όχι, δημιουργήστε αυτό το αρχείο με έναν file explorer όπως ο root file explorer ή ο es. Μπορεί να δουλεύει και σε 6.0.3.4 (δεν δοκίμασα).

/system/etc/.installed_su_daemon

Credits osm0sis xda

Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Για όσους έχουν cwm recovery 6.0.3.5 σε 4.3 stock rom με root και θέλουν να απαλλαγούν από την ερώτηση κάθε φορά που κάνουν reboot μέσα από την recovery για το αν θα την κρατήσουν ή όχι, δημιουργήστε αυτό το αρχείο με έναν file explorer όπως ο root file explorer ή ο es. Μπορεί να δουλεύει και σε 6.0.3.4 (δεν δοκίμασα).

/system/etc/.installed_su_daemon

Credits osm0sis xda

Σε μένα στο 6.0.3.4 δεν δούλεψε. Στο 6.0.3.5 όμως δουλεύει μια χαρά.

Να υποθέσω πως τώρα έχουμε πειράξει αρχείο συστήματος, άρα δεν θα πάρουμε την 5 OTA :p

Σε μένα στο 6.0.3.4 δεν δούλεψε. Στο 6.0.3.5 όμως δουλεύει μια χαρά.

Να υποθέσω πως τώρα έχουμε πειράξει αρχείο συστήματος, άρα δεν θα πάρουμε την 5 OTA :p

Δεν πειράξαμε, προσθέσαμε, έχει διαφορά, το ίδιο κάνει και το root αλλά ΟΤΑ παίρνεις ;-)

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Παιδιά όποιος μπορεί ας ανεβάσει κάπου την στοκ εφαρμογή των μηνυμάτων από 4.3 γιατί έκανα μια χοντρή κατά λάθος. Thnx

Paranoid Android Nexus 4 Mako 4.3 JSS15J

"Google changed access rights and the permission system, it's not easy right now. That means PAPrefs will not be able to write hybrid props. Hybrid engine is OK, but you cant communicate to it."

Σε απλούστερα λόγια τι σημαίνει αυτό για μας;

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Το βρήκα ενδιαφέρον και είπα να το μοιραστω

http://www.usofttech.com/t72184.html

Φιλε,είσαι εξαιρετικος!!!

Χιλια ευχαριστώ!!

Αυτο ειναι ενα απο τα πιο χρησιμα ποστ,στο thread.

Μπραβο σου!

Ευχαριστω για τις πληροφορίες.

Μας εσωσες απο πολυ ψαξιμο και απορίες.

Να εισαι καλα!!

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

http://img542.imageshack.us/img542/2603/p6w9.pngΠαιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την PA 3.9?

Την έχω απο απόγευμα μου κάνει απεγκατάσταση συχνά την εφαρμογή του viber μόνη της και τώρα που πήγα να κάνω εγκατάσταση μου λέει δεν έχει χώρο....

Edited by MALACHASKOS

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την PA 3.9?

Την έχω απο απόγευμα μου κάνει απεγκατάσταση συχνά την εφαρμογή του viber μόνη της και τώρα που πήγα να κάνω εγκατάσταση μου λέει δεν έχει χώρο....

την έχω από χθες το βράδυ και δουλεύουν όλα μια χαρα.πως την περασες;εκανες factory reset

βγήκε και καινούργια σήμερα!!

Κανονικά όλα τα έκανα....:O

περίεργο τότε. γιατί τι έχω και εγώ το viber και λειτουργεί κανονικά και αυτό!!

Ίσως φταίει που πήγα στη αρχή να κάνω επαναφορά με titanium?

Αυτό φταίει σίγουρα. Το viber σε επαναφορά από titanium πάντα είχε θέματα. Πάντα από play store σε κάθε αλλαγή. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει και τίποτα σπουδαίο να ρυθμίσεις.

Πάντα όταν κάνω επαναφορά κάνω μόνο δεδομένα... Αφού έχω κάνει εγκατάσταση απο play. Βέβαια το viber και το 3g watchdog μου βγάζουν Fc και μετα τα κανει απ εγκατάσταση

Έχεις χάσει το root τώρα κι σου έχει μείνει μόνο το SuperSu σαν app; Αν ναι φλασαρε από recovery την τελευταία έκδοση του Su και θα είσαι πάλι root. Τρόπος να διαγράψεις την εφαρμογή χωρίς root δεν υπάρχει από όσο ξέρω .

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ακριβώς αυτό συμβαίνει! Δεν έχω δικαιώματα root, ωστόσο το SuperSU υπάρχει σαν app (και μάλιστα σαν system app). Κάποιος οδηγός για να δω πως flash-άρω από recovery (είμαι stock και δεν έχω ξεκλειδώσει bootlader), μιας και δεν είμαι πολύ σχετικός και δεν ξέρω τί να πρωτοκοιτάξω;

Παιδιά για να ακυρώσω την εγκατάσταση της 4.3 τι μπορώ να κάνω;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το βρήκα ενδιαφέρον και είπα να το μοιραστω

http://www.usofttech.com/t72184.html

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά από το άρθρο, η νεότερη έκδοση, που είναι και πιο "σωστή" ας πούμε, δεν θα μας δοθεί με ΟΤΑ επειδή ένας υπάλληλος κοιμήθηκε...

Δείγμα ερασιτεχνισμου από την Google. EPIC FAIL!!!!

ως γνήσιος κάγκουρας και αρνούμενος να ακολουθήσω τις τάσεις τις εποχής....μεταπήδησα από από carbon 1.7 σε 1.8 (4.2.2 )+ τελευταίο boodloader και radio. Oλα αυτά έγιναν μετά από factory reset μέσα από recovery και όλα πήγαν καλά. Οι της carbon αναφέρουν ότι η μετάβαση πλέον στην ΄΄δική΄΄ τους 4.3 θα είναι χωρίς ένα ακόμα factory reset.....για να δούμε.....

Στα της 1.8 τώρα...συνεχίζει να πάει σφαίρα όπως η 1.7, κανένα κόλλημα , έχει ακόμα πιο πολλά καλούδια ( halo ) και πολλες ρυθμίσεις σε διάφορα, μία από αυτή είναι στον ήχο η οποία μάλλον απευθύνεται σε κουφούς :):)

Βέβαια επειδή σαν παιδί και εγώ έχω τα κολληματα μου...επέστρεψα στον franco και την r165 γιατί με τον default kernel ΔΕΝ δούλευε το touch control ( καλά ντε μην βαράτε :) )

Αυτά για την ώρα .......

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτό με τον ήχο με ενδιαφέρει... Έχει επιλογή που το κάνει θηρίο?

έχει κάποια ρύθμιση που αδυνατώ τώρα να την βρω, φτάνει στα όρια της παραμόρφωσης !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)