pank Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Μια ερώτηση.Του frank o kernel αξίζει να περαστεί τώρα με την 4.3 ή όχι ακόμα.Επίσης μετα την αναβάθμιση βλέπω οτι η ταχύτητα gpu είναι 200mhz.Το παρατήρησε κάποιος άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια.θελω να εξαφανησω τελειος την statusbar και τα κατω κουμπια μπορω να το κανω ειται χειροκηνητα ειται με καποια εφαρμογη? Edited July 28, 2013 by gnikosr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλησπερα παιδια.θελω να εξαφανησω τελειος την statusbar και τα κατω κουμπια μπορω να το κανω ειται χειροκηνητα ειται με καποια εφαρμογη? Gmd hide keys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το πρώτο. Οι περισσότεροι έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ρομ που υπάρχουν.Και οι περισσότεροι έχουμε κατασταλάξει στην καθημερινή μας ρομ. Γι αυτό πιστεύω πως είναι άσκοπο να περάσουμε μια ρομ που ουσιαστικά δεν έχει να προσφέρει τίποτα το νέο.Όλες οι αλλαγές είναι "under the hood" (όπως λένε). Άμα ήταν μια ολοκαίνουρια έκδοση πχ η 5.0, θα έλεγα ότι όλοι θα έπρεπε να περάσουμε την στοκ, να δούμε πως θέλει η google το android για καμιά εβδομάδα και μετά να αρχίσουμε πάλι τις customιες. Συμφωνώ και περιμένω την aokp.Ακόμα και η μπαταρία να έχει βελτιωθεί ή και το touch που είπαν κάποια παιδιά εδώ νομίζω δεν θα το δω αυτό αφού τα είχα ήδη με custom Rom+ kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Παιδια καλησπέρα ήρθε η ωρα μετα απο Κάιρο να σκαλισω το nexus μου κ σκέφτομαι να αλλάξω κερνελ μπας κ βελτιωσω την μπαταρία. Ποιον κερνελ προτεινετε να βάλω; υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός να ξεστραβωθω γιατί έχω διαβάσει χίλια πραγματα κ έχω χασει την μπάλα. Επίσης είμαι με 4.3 μπορω να προχωρησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abdul Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Είμαι με android 4.3 rooted με το zip του Chainfire. Έχω πάρει ένα nandroid backup από TWRP στην sdcard. Προσπαθώ να τραβήξω τα αρχεία του backup στο PC και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία με όποιο τρόπο και αν δοκίμασα. Μεταφέρει τα μικρά αρχεία, αλλά τα μεγαλύτερα δεν τα μεταφέρει. Υπάρχει κάποιο όριο στο μέγεθος των αρχείων που μπορώ να μεταφέρω; Με android 4.2.2 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Παραθέτω εικόνα με μήνυμα λάθους που βγάζει ο ES Explorer. Δοκίμασα να τα κατεβάσω και με ADB pull files και έχω το ίδιο αποτέλεσμα (κατεβαίνουν μόνο τα μικρά αρχεία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Λογικα τοχεις κανει αλλα πειραξε τα permissions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Root permision εχεις βάλει;;Είχα παρόμοιο θέμα με τον es στο 7αρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 και η cm 10.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2381986 απλά και εδώ φλασάρω rom + gapps πάντα κάνω wipe + reset Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abdul Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Root permision εχεις βάλει;;Είχα παρόμοιο θέμα με τον es στο 7αρι... Ναι, έχει root permissions ο ES Explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abdul Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Λογικα τοχεις κανει αλλα πειραξε τα permissions. Με Root Explorer όντως βλέπω ότι τα αρχεία που δεν μεταφέρονται έχουν τα Special permissions “Set UID” και “Set GID” τσεκαρισμένα. Προσπαθώντας να τα ξετσεκάρω, λαμβάνω μήνυμα λάθους που λέει ότι «Σε κάποια αρχεία συστήματος είναι αδύνατον να αλλάξουν τα permissions». Αυτό όμως με αφήνει με την απορία: Είναι δυνατόν να μην μπορώ να τραβήξω ένα nanadroid backup στο PC??? UPDATE -------------------------------- Τελικά πήγα με Terminal Emulator και άλλαξα τα permissions στα αρχεία που δεν αντιγράφονταν με την εντολή <chmod 0664 filename> και το πρόβλημα λύθηκε! Edited July 29, 2013 by abdul UPDATE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ναι, έχει root permissions ο ES Explorer. Βλακεία είπα τώρα που το σκέφτομαι αν ήθελε ροοτ permission δεν θα μετέφερε κανένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας μιας και δεν καταφερνω να ωγαλω ακρη. Υπαρχει καποιο μελος που να εχει υπ οψιν καποιον οδηγο για root σε 4,3? επισης θα εκτιμουσα πολυ αν καποιος θα μπορουσε να μου στειλει καποιο link με τον τελευταιο κερνελ του φρανκο μιας και αυτος ειναι και ο λογος που θελω να ρουταρω την συσκευη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας μιας και δεν καταφερνω να ωγαλω ακρη. Υπαρχει καποιο μελος που να εχει υπ οψιν καποιον οδηγο για root σε 4,3? επισης θα εκτιμουσα πολυ αν καποιος θα μπορουσε να μου στειλει καποιο link με τον τελευταιο κερνελ του φρανκο μιας και αυτος ειναι και ο λογος που θελω να ρουταρω την συσκευη μου Μόλις πέρασα την 4.3 OTA, άνοιξα το toolkit του wugfresh στην έκδοση 1.6.4 και το έκανα από εκεί χωρίς να αλλάξω όμως το recovery που είχα. Δηλαδή δεν επέλεξα το TWR και αυτό γιατί ήθελα το CWM. Μετά αναβάθμισα την εφαρμογή superSU στην έκδοση 1.45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας μιας και δεν καταφερνω να ωγαλω ακρη. Υπαρχει καποιο μελος που να εχει υπ οψιν καποιον οδηγο για root σε 4,3? επισης θα εκτιμουσα πολυ αν καποιος θα μπορουσε να μου στειλει καποιο link με τον τελευταιο κερνελ του φρανκο μιας και αυτος ειναι και ο λογος που θελω να ρουταρω την συσκευη μου Μπορείς να τα κάνεις με τουλκιτ http://www.wugfresh.com, και να διαβάσεις βέβαια... Έχουν αναφερθεί όλα αυτά δεκάδες πραγματικά φορές πιο πίσω... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Μπορείς να τα κάνεις με τουλκιτ http://www.wugfresh.com, και να διαβάσεις βέβαια... Έχουν αναφερθεί όλα αυτά δεκάδες πραγματικά φορές πιο πίσω... Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια αλλά το λινκ που μου έδωσες δεν λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια αλλά το λινκ που μου έδωσες δεν λειτουργεί Δοκίμασε αργότερα, μήπως ετοιμάζει την έκδοση 1.6.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια αλλά το λινκ που μου έδωσες δεν λειτουργεί Θα βγάλει τη νέα έκδοση μέχρι αύριο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Επιτέλους άρχισα να βγάζω άκρη με το ρουταρισμα... Θέλω τώρα να ρωτησω ποιος είναι ο τελευταίος κερνελ του Φράνκο η ποιον προτεινετε εσείς να χρησιμοποίησε ως πιο αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Επιτέλους άρχισα να βγάζω άκρη με το ρουταρισμα... Θέλω τώρα να ρωτησω ποιος είναι ο τελευταίος κερνελ του Φράνκο η ποιον προτεινετε εσείς να χρησιμοποίησε ως πιο αξιόπιστο; Για κάθε kernel, rom, κτλ υπάρχει το αντίστοιχο θέμα στο xda - developers. Εκεί θα βρίσκεις πάντα τις τελευταίες εκδόσεις και την λύση των προβλημάτων του εκάστοτε πυρήνα, ρομ κτλ. Για Franco kernel δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002782 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Επιτέλους άρχισα να βγάζω άκρη με το ρουταρισμα... Θέλω τώρα να ρωτησω ποιος είναι ο τελευταίος κερνελ του Φράνκο η ποιον προτεινετε εσείς να χρησιμοποίησε ως πιο αξιόπιστο; Μείνε ακόμα λίγο με μαμά ώστε να εκτιμήσεις τις οποίες διάφορες. Αν τώρα θες να αλλαξεις, Προσωπικά δουλεύω Φράνκο με την εφαρμογή του που πειράζει ενεργειακα το κινητό αλλά κ τα χρωματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Για να δούμε.. Ποιά rom θα τερματίσει πρώτη; https://plus.google.com/112003006321234605846/posts/PcS5xxkAJLq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Λοιπόν παιδιά έπαθα το εξής προβληματάκι σήμερα. Φλασαρα τον κερνελ του φρανκο για 4.3,τον εχει σε αρχείο boot.img,και μετά το κινητό δεν ξεκινούσε.Με restore από recovery όλα πάλι ΟΚ.Ξέρουμε αν και ποια wipe χρειάζονται μετά το φλασάρισμα μήπως ήταν αυτή η αιτία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ευκολα και γρηγορα η 4.3 στη συσκευη σας! Κατεβαστε τα νεα Radio & Bootloader της 4.3 και φλασαρετε τα,με οποιο τροπο σας βολευει (Fastboot/Toolkit). Παραξενως,η 4.2.2 δουλευε μια χαρα με αυτα! Χρησιμοποιηστε αυτο το εξαιρετικο Toolkit (Kαι ΔΕΝ του φαινοταν !!! ;) ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2171332 για να σας κατεβασει με 1 κλικ (και ΓΡΗΓΟΡΑ μαλιστα!) την 4.3 και να την εγκαταστησει. Με αλλο ενα κλικ,ρουταρει και περνα Custom Recovery (TWRP/CWM). Προς το παρον,δεν εχω βρει πιο ευκολο τροπο. Απαραιτητη προυποθεση φυσικα,ο ξεκλειδωτος Bootloader,τα απαραιτητα Drivers στο pc και ορεξη για στησιμο ! :) Αντε να βγει η Paranoid,γιατι δεν την παλευω χωρις PIE !! To εκνευριστικο της υποθεσης ολης,οτι ορισμενες εφαρμογες (π.χ. MX Player ) δεν ειναι συμβατες ακομη,με το νεο λειτουργικο. Αυτα ειναι !!! Ετσι ειναι να εισαι πρωτος και καλυτερος!! :D Καλυτερα να περιμενω τις εφαρμογες να με ακολουθησουν,παρα να περιμενω Αναβαθμιση που ποτε δεν θα ερθει !! ;) Nexus για ΠΑΝΤΑ!!! :D :lol: Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Βάζοντας την stock 4.3 δεν περνάει και το αντίστοιχο radio? Ποιό radio πρέπει να έχω για την 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts