Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Μια ερώτηση.Του frank o kernel αξίζει να περαστεί τώρα με την 4.3 ή όχι ακόμα.Επίσης μετα την αναβάθμιση βλέπω οτι η ταχύτητα gpu είναι 200mhz.Το παρατήρησε κάποιος άλλος?

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια.θελω να εξαφανησω τελειος την statusbar και τα κατω κουμπια μπορω να το κανω ειται χειροκηνητα ειται με καποια εφαρμογη? Edited by gnikosr

Καλησπερα παιδια.θελω να εξαφανησω τελειος την statusbar και τα κατω κουμπια μπορω να το κανω ειται χειροκηνητα ειται με καποια εφαρμογη?

Gmd hide keys

Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το πρώτο. Οι περισσότεροι έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ρομ που υπάρχουν.Και οι περισσότεροι έχουμε κατασταλάξει στην καθημερινή μας ρομ. Γι αυτό πιστεύω πως είναι άσκοπο να περάσουμε μια ρομ που ουσιαστικά δεν έχει να προσφέρει τίποτα το νέο.Όλες οι αλλαγές είναι "under the hood" (όπως λένε).

Άμα ήταν μια ολοκαίνουρια έκδοση πχ η 5.0, θα έλεγα ότι όλοι θα έπρεπε να περάσουμε την στοκ, να δούμε πως θέλει η google το android για καμιά εβδομάδα και μετά να αρχίσουμε πάλι τις customιες.

Συμφωνώ και περιμένω την aokp.Ακόμα και η μπαταρία να έχει βελτιωθεί ή και το touch που είπαν κάποια παιδιά εδώ νομίζω δεν θα το δω αυτό αφού τα είχα ήδη με custom Rom+ kernel

Παιδια καλησπέρα ήρθε η ωρα μετα απο Κάιρο να σκαλισω το nexus μου κ σκέφτομαι να αλλάξω κερνελ μπας κ βελτιωσω την μπαταρία. Ποιον κερνελ προτεινετε να βάλω; υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός να ξεστραβωθω γιατί έχω διαβάσει χίλια πραγματα κ έχω χασει την μπάλα. Επίσης είμαι με 4.3 μπορω να προχωρησω;

Είμαι με android 4.3 rooted με το zip του Chainfire.

Έχω πάρει ένα nandroid backup από TWRP στην sdcard.

Προσπαθώ να τραβήξω τα αρχεία του backup στο PC και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία με όποιο τρόπο και αν δοκίμασα. Μεταφέρει τα μικρά αρχεία, αλλά τα μεγαλύτερα δεν τα μεταφέρει.

Υπάρχει κάποιο όριο στο μέγεθος των αρχείων που μπορώ να μεταφέρω; Με android 4.2.2 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Παραθέτω εικόνα με μήνυμα λάθους που βγάζει ο ES Explorer.

Δοκίμασα να τα κατεβάσω και με ADB pull files και έχω το ίδιο αποτέλεσμα (κατεβαίνουν μόνο τα μικρά αρχεία).

Λογικα τοχεις κανει αλλα πειραξε τα permissions.

Με Root Explorer όντως βλέπω ότι τα αρχεία που δεν μεταφέρονται έχουν τα Special permissions “Set UID” και “Set GID” τσεκαρισμένα.

Προσπαθώντας να τα ξετσεκάρω, λαμβάνω μήνυμα λάθους που λέει ότι «Σε κάποια αρχεία συστήματος είναι αδύνατον να αλλάξουν τα permissions».

Αυτό όμως με αφήνει με την απορία: Είναι δυνατόν να μην μπορώ να τραβήξω ένα nanadroid backup στο PC???

UPDATE

--------------------------------

Τελικά πήγα με Terminal Emulator και άλλαξα τα permissions στα αρχεία που δεν αντιγράφονταν με την εντολή <chmod 0664 filename> και το πρόβλημα λύθηκε!

Edited by abdul
UPDATE

Ναι, έχει root permissions ο ES Explorer.

Βλακεία είπα τώρα που το σκέφτομαι αν ήθελε ροοτ permission δεν θα μετέφερε κανένα..

παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας μιας και δεν καταφερνω να ωγαλω ακρη. Υπαρχει καποιο μελος που να εχει υπ οψιν καποιον οδηγο για root σε 4,3? επισης θα εκτιμουσα πολυ αν καποιος θα μπορουσε να μου στειλει καποιο link με τον τελευταιο κερνελ του φρανκο μιας και αυτος ειναι και ο λογος που θελω να ρουταρω την συσκευη μου

παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας μιας και δεν καταφερνω να ωγαλω ακρη. Υπαρχει καποιο μελος που να εχει υπ οψιν καποιον οδηγο για root σε 4,3? επισης θα εκτιμουσα πολυ αν καποιος θα μπορουσε να μου στειλει καποιο link με τον τελευταιο κερνελ του φρανκο μιας και αυτος ειναι και ο λογος που θελω να ρουταρω την συσκευη μου

Μόλις πέρασα την 4.3 OTA, άνοιξα το toolkit του wugfresh στην έκδοση 1.6.4 και το έκανα από εκεί χωρίς να αλλάξω όμως το recovery που είχα. Δηλαδή δεν επέλεξα το TWR και αυτό γιατί ήθελα το CWM.

Μετά αναβάθμισα την εφαρμογή superSU στην έκδοση 1.45

Μπορείς να τα κάνεις με τουλκιτ http://www.wugfresh.com, και να διαβάσεις βέβαια... Έχουν αναφερθεί όλα αυτά δεκάδες πραγματικά φορές πιο πίσω...

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Μπορείς να τα κάνεις με τουλκιτ http://www.wugfresh.com, και να διαβάσεις βέβαια... Έχουν αναφερθεί όλα αυτά δεκάδες πραγματικά φορές πιο πίσω...

Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια αλλά το λινκ που μου έδωσες δεν λειτουργεί

Δοκίμασε αργότερα, μήπως ετοιμάζει την έκδοση 1.6.5.

Θα βγάλει τη νέα έκδοση μέχρι αύριο.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Επιτέλους άρχισα να βγάζω άκρη με το ρουταρισμα... Θέλω τώρα να ρωτησω ποιος είναι ο τελευταίος κερνελ του Φράνκο η ποιον προτεινετε εσείς να χρησιμοποίησε ως πιο αξιόπιστο;

Επιτέλους άρχισα να βγάζω άκρη με το ρουταρισμα... Θέλω τώρα να ρωτησω ποιος είναι ο τελευταίος κερνελ του Φράνκο η ποιον προτεινετε εσείς να χρησιμοποίησε ως πιο αξιόπιστο;

Για κάθε kernel, rom, κτλ υπάρχει το αντίστοιχο θέμα στο xda - developers. Εκεί θα βρίσκεις πάντα τις τελευταίες εκδόσεις και την λύση των προβλημάτων του εκάστοτε πυρήνα, ρομ κτλ. Για Franco kernel δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002782

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Μείνε ακόμα λίγο με μαμά ώστε να εκτιμήσεις τις οποίες διάφορες.

Αν τώρα θες να αλλαξεις,

Προσωπικά δουλεύω Φράνκο με την εφαρμογή του που πειράζει ενεργειακα το κινητό αλλά κ τα χρωματα.

Λοιπόν παιδιά έπαθα το εξής προβληματάκι σήμερα. Φλασαρα τον κερνελ του φρανκο για 4.3,τον εχει σε αρχείο boot.img,και μετά το κινητό δεν ξεκινούσε.Με restore από recovery όλα πάλι ΟΚ.Ξέρουμε αν και ποια wipe χρειάζονται μετά το φλασάρισμα μήπως ήταν αυτή η αιτία?

Ευκολα και γρηγορα η 4.3 στη συσκευη σας!

Κατεβαστε τα νεα Radio & Bootloader της 4.3 και φλασαρετε τα,με οποιο τροπο σας βολευει (Fastboot/Toolkit). Παραξενως,η 4.2.2 δουλευε μια χαρα με αυτα!

Χρησιμοποιηστε αυτο το εξαιρετικο Toolkit (Kαι ΔΕΝ του φαινοταν !!! ;) ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2171332 για να σας κατεβασει με 1 κλικ (και ΓΡΗΓΟΡΑ μαλιστα!) την 4.3 και να την εγκαταστησει.

Με αλλο ενα κλικ,ρουταρει και περνα Custom Recovery (TWRP/CWM).

Προς το παρον,δεν εχω βρει πιο ευκολο τροπο.

Απαραιτητη προυποθεση φυσικα,ο ξεκλειδωτος Bootloader,τα απαραιτητα Drivers στο pc και ορεξη για στησιμο ! :)

Αντε να βγει η Paranoid,γιατι δεν την παλευω χωρις PIE !!

To εκνευριστικο της υποθεσης ολης,οτι ορισμενες εφαρμογες (π.χ. MX Player ) δεν ειναι συμβατες ακομη,με το νεο λειτουργικο.

Αυτα ειναι !!! Ετσι ειναι να εισαι πρωτος και καλυτερος!! :D

Καλυτερα να περιμενω τις εφαρμογες να με ακολουθησουν,παρα να περιμενω Αναβαθμιση που ποτε δεν θα ερθει !! ;)

Nexus για ΠΑΝΤΑ!!! :D :lol:

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)