Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Mirror για την πιο προσφατη Paranoid (13-07-13) εδω ............ http://www.mediafire.com/?nu2ggxkkegkiazk

Paranoid GApps εδω ................http://www.mediafire.com/?kugwav3srifey92

AK/Faux Hybrid Kernel v.030 εδω ................http://mbqonxda.net/Anarkia1976/Kernels/Mako/AK-FAUX/AK.030-FAUX.017b.zip

Και εδω,ο Next Launcher 3D Lite (τα λογια ειναι περιττα..)

Απλα κατεβαστε τον και δοκιμαστε τον .............https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtp.nextlauncher.trial&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5ndHAubmV4dGxhdW5jaGVyLnRyaWFsIl0.

AK/Faux Hybrid Kernel όλα τα λεφτά :)

Το μεσημέρι έβαλα τη v.30 και συνεχίζω τα πειράματα.

( η v.21 είχε κάτι θεματάκια και είχα βάλει τη v.18 για λίγο )

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα μπορουσε να μου δωσει καποιος τα φωτα του ? ;) εχω κολλησει .

πως αλλαζουμε στην Paranoid το υψος της navigation bar ? αλλαζει ?

γιατι στην xylon αλλαζε...

Τελευταια φορά που είχα paranoid δεν άλλαζε.

Δημήτρης

Έχω stock rom και kernel μόνο με root. Χρησιμοποιώ τον nova launcher και θα ήθελα να αλλάξω μόνο το εικονίδιο του μενού της dock bar και να το αντικαταστήσω με το κλασικό X του nexus. Γίνεται;

Edit:είναι πολύ εύκολο να γίνει. Βρήκα ένα εικονίδιο που ταιριάζει σε διαστάσεις με τα υπόλοιπα, το αποθήκευσα κάπου στο τηλέφωνο και με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο εικονίδιο του μενού, πάτησα Edit μετά πάνω στο εικονίδιο και επέλεξα αυτό που κατέβασα.

Το εικονίδιο που έχεις είναι διάφανο ή όχι;

Εχω βρει κι εγώ ένα εδώ και καιρό, αλλά είναι με μαύρο φόντο, και κάνει μόνο για wallpapers που έχουν μαύρο σ' εκείνο το σημείο της οθόνης.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Settings/hybrid properties /interface , ΑΝ θυμάμαι καλά γιατί δεν έχω paranoid αυτή τη στιγμή :)

Settings/hybrid properties /interface , ΑΝ θυμάμαι καλά γιατί δεν έχω paranoid αυτή τη στιγμή :)

Ναι.... :) :)

ευχαριστω πολυ .... :up: :respect: :yahoo:

Χτες τρέχοντας το antutu benchmark το κινητό έκλεισε και όταν το σύνδεσα με το φορτιστή αναβοσβήνει ένα κόκκινο χρώμα στο LED φωτάκι του και δεν ανοίγει με τίποτα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα να βοηθήσει.

Επίσης, ποιο είναι το email με το οποίο μπορώ να επικοινωνήσω με την google μήπως χρειαστεί να το στείλω για επισκευή ή και αντικατάσταση;

Χτες τρέχοντας το antutu benchmark το κινητό έκλεισε και όταν το σύνδεσα με το φορτιστή αναβοσβήνει ένα κόκκινο χρώμα στο LED φωτάκι του και δεν ανοίγει με τίποτα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα να βοηθήσει.

Επίσης, ποιο είναι το email με το οποίο μπορώ να επικοινωνήσω με την google μήπως χρειαστεί να το στείλω για επισκευή ή και αντικατάσταση;

search και θα το βρεις. Πιο πίσω είναι, ρίξε και μια ματιά στο επίσημο. Δεν θυμάμαι να στα δώσω αμέσως.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Είμαι εδώ και κάποιες βδομάδες κάτοχος του Ν4, το οποίο και με έχει αφήσει υπερευχαριστημένο, αν και πάντα είχα ενδοιασμούς για τα κινητά του συγκεκριμένου μεγέθους και το κατά πόσο είναι βολικά.

Δύο ερωτησούλες...

1. Ακολούθησα τον οδηγό του forum για να αποκτήσω root δικαιώματα μέσω της εφαρμογής framaroot. Bootloader δεν έχω ξεκλειδώσει.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να σταλεί το κινητό στο επίσημο service, θα πρέπει να είναι εντελώς "μαμά" το κινητό ή μπορώ να το στείλω και root-αρισμένο;

2. Ο μόνος λόγος που το έκανα root ήταν για να αποφύγω τις ενοχλητικές διαφημίσεις. Έβαλα το AdFree που είχε προτείνει ένα παιδί, αλλά παρατήρησα πως μπλοκάρει μόνο την εικόνα της διαφήμισης και όχι ολόκληρο το πλαίσιο (frame) αυτής.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει block ολόκληρο το frame;

Ελπίζω να μην είμαι σε λάθος θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Είμαι εδώ και κάποιες βδομάδες κάτοχος του Ν4, το οποίο και με έχει αφήσει υπερευχαριστημένο, αν και πάντα είχα ενδοιασμούς για τα κινητά του συγκεκριμένου μεγέθους και το κατά πόσο είναι βολικά.

Δύο ερωτησούλες...

1. Ακολούθησα τον οδηγό του forum για να αποκτήσω root δικαιώματα μέσω της εφαρμογής framaroot. Bootloader δεν έχω ξεκλειδώσει.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να σταλεί το κινητό στο επίσημο service, θα πρέπει να είναι εντελώς "μαμά" το κινητό ή μπορώ να το στείλω και root-αρισμένο;

2. Ο μόνος λόγος που το έκανα root ήταν για να αποφύγω τις ενοχλητικές διαφημίσεις. Έβαλα το AdFree που είχε προτείνει ένα παιδί, αλλά παρατήρησα πως μπλοκάρει μόνο την εικόνα της διαφήμισης και όχι ολόκληρο το πλαίσιο (frame) αυτής.

Ελπίζω να μην είμαι σε λάθος θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κάνε unroot μέσα από το framaroot και στείλτο ή κάνε unroot μέσω του SuperSu, έχει επιλογή. Οπότε δεν έχεις και ενδοιασμούς για το service. Για το άλλο θέμα δεν γνωρίζω.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Το adaway που έδωσε ο φίλος, μερικές σελίδες πριν, κάνει την καλύτερη δουλειά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=79

Το εικονίδιο που έχεις είναι διάφανο ή όχι;

Εχω βρει κι εγώ ένα εδώ και καιρό, αλλά είναι με μαύρο φόντο, και κάνει μόνο για wallpapers που έχουν μαύρο σ' εκείνο το σημείο της οθόνης.

Νομίζω πως είναι διάφανο γιατί πίσω από αυτό βλέπω το live wallpaper του nexus

http://db.tt/1GmAXT3d

Edited by cb600f

Ρε παιδιά, εγώ ένεργοποίησα το LTE αλλά τζίφος (μέσω του *#*#3646#*#* κλπ.). Έχω WhastUp, υπάρχει περίπτωση να πιάσω 4G ποτέ; Τσάμπα ονειρεύομαι μου φαίνεται.

Πάντως για τα kernel εγώ Franco χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος (stock από Paranoid Android). Έτυχε και έκανα update στην Milestone 3 αλλά δεν...Κάνω τώρα update σε R163 αλλά τώρα nightly είναι αυτά, όλο και κάποιο bug θα έχει. Θα επανέλθω.

Edited by Gibslime

Ρε παιδιά, εγώ ένεργοποίησα το LTE αλλά τζίφος (μέσω του *#*#3646#*#* κλπ.). Έχω WhastUp, υπάρχει περίπτωση να πιάσω 4G ποτέ; Τσάμπα ονειρεύομαι μου φαίνεται.

Πάντως για τα kernel εγώ Franco χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος (stock από Paranoid Android). Έτυχε και έκανα update στην Milestone 3 αλλά δεν...Κάνω τώρα update σε R163 αλλά τώρα nightly είναι αυτά, όλο και κάποιο bug θα έχει. Θα επανέλθω.

Τι εννοείς να ονειρεύεσαι; αφού έχει απαντηθεί πολλές φορές εδώ ότι δεν λειτουργεί στην Ελλάδα. Search πριν ποσταρεις.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Νομίζω πως είναι διάφανο γιατί πίσω από αυτό βλέπω το live wallpaper του nexus

https://docs.google.com/file/d/0Byq85pNdlcDcUHQyRVZFSFRad3c/edit?usp=docslist_api

Αν δεν μπορείς να το πάρεις από το παραπάνω

http://db.tt/1GmAXT3d

Ναι, είναι διάφανο.

Σ' ευχαριστώ.

Ναι, είναι διάφανο.

Σ' ευχαριστώ.

Ωραία, πες μου σε παρακαλώ από ποιο από τα δύο link το κατέβασες; το ζητούν και άλλα παιδιά και μου έρχεται μήνυμα από την Google και δεν ξέρω αν αναφέρεται στο αρχείο αυτό μόνο ή γενικότερα για τα περιεχόμενα του Google drive;

Ωραία, πες μου σε παρακαλώ από ποιο από τα δύο link το κατέβασες; το ζητούν και άλλα παιδιά και μου έρχεται μήνυμα από την Google και δεν ξέρω αν αναφέρεται στο αρχείο αυτό μόνο ή γενικότερα για τα περιεχόμενα του Google drive;

Από το δεύτερο, απ' το Dropbox.

Το πρώτο, από το Drive δεν άνοιγε. Έβγαζε μήνυμα ότι το αρχείο έχει αφαιρεθεί. ;)

Καλησπέρα.

Μετα απο εμπειρία με iphone ήμουν κάπως απογοητευμένος με το scroll και οχι με τη ταχυτητα του nexus.

Φυσικά όλοι ξέρουμε οτι το smoothness του ios ειναι πολυ καλο αλλα περιμενεις οτι το τετραπυρηνο θα ειναι τουλαχιστον εφαμιλο αν όχι καλύτερο...

Ήμουν με stock rom και δοκιμασα πολλους kernels αλλα βρηκα τον stock kernel καλυτερο απο πλευρσς αποδοσης.

Αποφασισα να βαλω rasbeanjelly rom γιατί στα προηγούμενα nexus που είχα ηταν απο τις καλύτερες roms..

Επαθα πλακα με το smoothness και την ταχυτητα του rasbean. Το lag ειναι αγνωστη λεξη,η πρωτη android συσκευη που δε κολλαει καθολου και πουθενα. Το s4 ενος φιλου μου εχει κολληματα που δεν υπαρχουν στο nexus..

Την ποιοτητα του ηχου λιγου να στρωναμε και θα ειχαμε το τελειο κινητο.

Το woolfson dac που ειχε το nexus s ειναι αξεπεραστο.....

Gilles smiles!

Είδατε τον νέο Franco updater?

Πλέον υποστηρίζει custom ρυθμίσεις ανά εφαρμογή!

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είδατε τον νέο Franco updater?

Πλέον υποστηρίζει custom ρυθμίσεις ανά εφαρμογή!

Το χω δει αλλά δεν κάθομαι να ασχοληθω.τα χω αφήσει στον αυτόματο πιλότο χαχα βαριεμαι να το ψαξω κ πιστεύω δεν θα δω κάτι σε διαφορα

Δημήτρης

Το woolfson dac που ειχε το nexus s ειναι αξεπεραστο.....

Τι μου το θύμισες τώρα! Όταν το έδωσα, πήρα mp3 player αφού κανένα δε φτάνει την ποιότητα ήχου του nexus s με voodoo sound.

Μετα απο εμπειρία με iphone ήμουν κάπως απογοητευμένος με το scroll και οχι με τη ταχυτητα του nexus.

Φυσικά όλοι ξέρουμε οτι το smoothness του ios ειναι πολυ καλο αλλα περιμενεις οτι το τετραπυρηνο θα ειναι τουλαχιστον εφαμιλο αν όχι καλύτερο...

Νασαι καλα.

Έβαλα την purity και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την απόδοση. Τέλειο smoothness χωρίς καθολου lag. Ιδεα μου είναι ή ο stock kernel είναι ο καλύτερος απο πλευράς αίσθησης;;
Gilles smiles!

Έβαλα την purity και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την απόδοση. Τέλειο smoothness χωρίς καθολου lag. Ιδεα μου είναι ή ο stock kernel είναι ο καλύτερος απο πλευράς αίσθησης;;

Επειδη το νεξους εχει 'καθαρη' εκδοση android,pure android,ακομα και σε στοκ μορφη ειναι πολυ γρηγορο...

Εκδήλωση της Google στις 24 Ιουλίου. Android 4.3 και επόμενης γενιάς Nexus 7 ( ;; )

Link για περισσοτερα : http://goo.gl/RNTFH

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)