prioxxx Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Μια χαρά!carbon 1.7 r134 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 λοιπόν πριν λίγο μου πέταξε για ξεκλείδωμα τις sim και μετά από λίγο μαύρη οθόνη και έκλεισε το κινητό και δεν ανοίγει όταν πάω να το φορτώσω αναβοσβήνει ένα κόκκινο λαμπάκι δεν έχει καμιά ανταπόκριση με κανένα κουμπί έχω carbon 1.7 και έβαλα franco 153 χτες τι κάνω SOS!!!!! bricked το κινητό :( Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 λοιπόν πριν λίγο μου πέταξε για ξεκλείδωμα τις sim και μετά από λίγο μαύρη οθόνη και έκλεισε το κινητό και δεν ανοίγει όταν πάω να το φορτώσω αναβοσβήνει ένα κόκκινο λαμπάκι δεν έχει καμιά ανταπόκριση με κανένα κουμπί έχω carbon 1.7 και έβαλα franco 153 χτες τι κάνω SOS!!!!! bricked το κινητό :( Ακριβώς αυτό μου έκανε προχθές αλλά ήταν από άδεια τελείως μπαταρία.βάλτο στον φορτιστή και άφησε το κανένα δεκάλεπτο.Μετά κράτα πατημένο το power και λογικά θα ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 με volume down και σύνδεση στο pc επανήρθε wtf 1% μπαταρία ήταν περίπου στο 30% γιατί αυτό ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Νέα PA και PA GApps. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020336 Νεος ΑΚ Kernel. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2310728 Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 δεν θα δει ποτε Usb stick otg το n4 μαλλον ε? δεν υπαρχει τροπος,ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 με volume down και σύνδεση στο pc επανήρθε wtf 1% μπαταρία ήταν περίπου στο 30% γιατί αυτό ; Και Ακόμα ανοίγει την κάμερα από μόνο του! Απελπιστικά από το φρανσκο, ποιον άλλον κόρνελ προτείνετε με την καρβον; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Και Ακόμα ανοίγει την κάμερα από μόνο του! Απελπιστικά από το φρανσκο, ποιον άλλον κόρνελ προτείνετε με την καρβον; Matr1x 8.5 τον 9 δεν των έχω δοκιμάσει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007231 Edited June 11, 2013 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 δεν θα δει ποτε Usb stick otg το n4 μαλλον ε? δεν υπαρχει τροπος,ετσι δεν ειναι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2181820 σκέφτομαι να τα πάρω αυτά τα 2 καλωδιάκια και να τα δοκιμάσω Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Νέα PA και PA GApps. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020336 Νεος ΑΚ Kernel. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2310728 Ποια εφαρμογή χρειαζετε ο AK?του semaphore? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ποια εφαρμογή χρειαζετε ο AK?του semaphore? TricksterMod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Καλημέρα παιδία μπορεί κανεις να μ εξηγήσει γιατί στο play store δε μ εμφανίζει ολα τα updates? Μερικά μου τα εμφανίζει άλλα παλι όχι και πρεπει να μπω μεσά στην εφαρμογή για να το ψαξω και δεν ξέρω τι φταίει ; πριν την αναβάθμιση ολά λειτουργούσαν άψογα... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Βγηκε καινουριος ματριξ 9.5 v9.5 Removed Touch Wake by stratosk and brought back Touch Control by bponury, removed USB OTG, and added MIUI support. Μολις τον φλασαρα για δοκιμη αφου ξηλωσα τον φρανκο 153...για αλλη μια φορα οτι χειροτερο εχω φλασαρει απο κερνελ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Εδω τα screenshots απο τις μετρησεις του ΑΚ κερνελ. Πρωτη μερα χθες,εβγαλε 8 ωρες και 15 λεπτα,με SOT πανω απο 5 - 5,5 ωρες, μεχρι που εφτασε 5% η μπαταρια και τραβηξα το screenshot 1. Στη μεσαια εικονα,σε αυτες τις 8 ωρες και 15 λεπτα,η χρηση των cpu ηταν μινιμουμ,στα 384 MHz (63%) και λιγο στα 1512 ΜΗz (13%). H χρηση περιλαμβανε internet browsing,internet downloading και Internet video streaming (με χρηση ΜΧ Player η Dolphin) Wi-fi On,Bluetooth Off,3G/Δεδομενα Off,GPS Off,Συγχρονισμοι On και οι υπολοιπες εφαρμογες μου. Στην τελευταια εικονα,ειναι η σημερινη χρηση μετα απο πληρη φορτιση το βραδυ,με Wi-fi On,Bluetooth Off,3G/Δεδομενα Off,GPS Off,Συγχρονισμοι On Το τηλ. απο τις 5:30 το πρωι μεχρι το μεσημερι που μπηκα σπιτι (15:10) εχασε μονο 3% στις 9 ωρες και 40 λεπτα !! Αρα, απο deep sleep παει απολυτα περιφημα!!! Μαξιμουμ θερμοκρασια χθες,καθως εβλεπα ταινιες Online,ηταν 51 βαθμοι. Μινιμουμ (Τωρα) σε αδρανεια 34-35 βαθμοι. Τcp Congestion : Vegas Read Ahead Buffer:2048 Min Cpu:384Mhz Max Cpu:1512MHz Interactive Governor Noop Scheduler GPU Max Freq 400 Boost Voltage OFF Lower Freq Undervolt 162500 Higher Freq Undervolt 125000 Nominal binned Chip. Hotplug > Max Online Cpus 4,Min Online Cpus 1,suspend Freq 594000. Mε αυτες τις ρυθμισεις δεν αντιμετωπισα FC's,Bootloops η κατι αλλο. Ολα δειχνουν πως μαλλον θα τον κρατησω για βασικο κερνελ. Ειδωμεν !!;) Ειμαι με PA 3+,Radio .54. Αρα το Halo ΔΕΝ καταναλωνει μπαταρια (οπως νομιζα )!!!!!! φιλε μου μολις τον εβαλα και εγω...ημουνα με ματριξ αλλα θα δοκιμασω και τον συγκεκριμενο κερνελ με τις ρυθμισεις σου....ευχαριστω που μοιραζεσαι και τις ρυθμισεις...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Μιας και η κουβέντα γυρνάει γύρω από τον Franco να πω και εγώ τη γνώμη μου μιας και τον φοραω από Δεκέμβρη και έχω βάλει όλες τις εκδόσεις του.. Από την στιγμή που αποφάσισε να παίξει με δυο πυρήνες και μετά δεν είμαι ικανοποιημένος νομίζω ότι με κορυφαία την r111 και r134 δύσκολα θα φτάσει πάλι στο ίδιο επίπεδο.. Σε αυτές τις τελευταίες εκδόσεις του παρατήρησα συχνά πυκνά drop στα data και που μου την έδωσε πολύ μιας και το internet μου είναι απαραίτητο λόγω δουλειάς.. τώρα είμαι με 134.. θα γυρναγα ευχαρίστως στην r111 αλλά έλα που τώρα δεν παίζει το touch control εκεί που δυστυχώς δεν μπορώ χωρίς αυτό μιας και το έχω συνηθίσει Μπορούμε να ζητήσουμε από bponury (touch control) να μας στείλει την Version (πρέπει να είναι v1.5b ή v1.5c) που είχε τότε και δούλευε με την r111. αν ήξερα αγγλικά θα τού έστελνα ένα mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 εμενα κατι δε παει καλα με τη μπαταρια τελευταια..φταιει ο φρανκο?φταιει κατι αλλο? με το που βγαζω το κινητο απο φουλ φορτιση,αμεσως η μπαταρια πεφτει 5-6%...με πολυ λιγη χρηση μετα πεφτει κ αλλο,τωρα το εχω μια ωρα περιπου και ειναι στο 85% χωρις ιδιαιτερη χρηση....βαρεθηκα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 εμενα κατι δε παει καλα με τη μπαταρια τελευταια..φταιει ο φρανκο?φταιει κατι αλλο? με το που βγαζω το κινητο απο φουλ φορτιση,αμεσως η μπαταρια πεφτει 5-6%...με πολυ λιγη χρηση μετα πεφτει κ αλλο,τωρα το εχω μια ωρα περιπου και ειναι στο 85% χωρις ιδιαιτερη χρηση....βαρεθηκα.. Εύκολο να το καταλάβεις. Κάνε ένα nandroid backup και σβήσιμο όλα και επαναφορά σε στοκ κατάσταση για λίγες μέρες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 θα περιμενω την 4.3 για να περασω καθαρη εγκατασταση Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Μπορούμε να ζητήσουμε από bponury (touch control) να μας στείλει την Version (πρέπει να είναι v1.5b ή v1.5c) που είχε τότε και δούλευε με την r111. αν ήξερα αγγλικά θα τού έστελνα ένα mail. Του το έχουμε ζητήσει ήδη αλλά δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα.. Επίσης τώρα δοκιμαζω την τελευταία έκδοση r154 φαίνεται πολύ καλύτερη από την προηγούμενη Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Βάζεις το ΒΕΤΑ και μετά πας εδώ: data/data/mobi.mgeek.TunnyBrowser/shared_prefs/mobi.mgeek.TunnyBrowser_preferences.xml βρίσκεις το <string name="plugin_state">OFF</string> και το κάνεις ON Ok σ'ευχαριστω,θα το δοκιμασω! Εγώ έβαλα το one browser. Τα σπαει .Πιστεύω καλύτερος απο τον dolphin!Αρκεί να εχεις εγκατεστημένο το flash player τον δοκιμασα,καλος φαινεται αλλα δε μου παιζει flash για καποιο μυστηριο λογο,παιζει μονο ο stock!οποτε θα δοκιμασω την λυση του junglist!!ευχαριστω! ps:να υποθεσω πως ειμαι ο μονος εδω μεσα που εχει cyanogen ε;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ok σ'ευχαριστω,θα το δοκιμασω! τον δοκιμασα,καλος φαινεται αλλα δε μου παιζει flash για καποιο μυστηριο λογο,παιζει μονο ο stock!οποτε θα δοκιμασω την λυση του junglist!!ευχαριστω! ps:να υποθεσω πως ειμαι ο μονος εδω μεσα που εχει cyanogen ε;:p Εννοείται ότι δοκιμάζεις τους browser αφού έχεις εγκαταστήσει το Flash player πρώτα, έτσι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Μπορούμε να ζητήσουμε από bponury (touch control) να μας στείλει την Version (πρέπει να είναι v1.5b ή v1.5c) που είχε τότε και δούλευε με την r111. αν ήξερα αγγλικά θα τού έστελνα ένα mail. εδω η 1.5b http://uploaded.net/file/j7bk27ey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 θέλω να βάλω και εγώ την matrix 9.5 αλλά ποιο να διαλέξω ; http://downloadandroidrom.com/file/matr1x/Nexus4/9.5 το Matr1x-cfs_v9.5.zip ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Εννοείται ότι δοκιμάζεις τους browser αφού έχεις εγκαταστήσει το Flash player πρώτα, έτσι; Προφανως!!!Αλλωστε στον στοκ παιζει κανονικα το φλας!τωρα πλεον παιζει και στον dolphin!τον beta να τον σβησω ή χρειαζεται κι αυτος;Τελικα παιζει φλας κι ο one απλως δεν μου ανοιγει την σελιδα ρυθμισεων του φλας!ο dolphin και ο στοκ παιζουν κανονικα!Τεσπα τελος καλο,ολα καλα!Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 θέλω να βάλω και εγώ την matrix 9.5 αλλά ποιο να διαλέξω ; http://downloadandroidrom.com/file/matr1x/Nexus4/9.5 το Matr1x-cfs_v9.5.zip ; Τι ρομ φορας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts