noisex Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Για να δω και τον matrix που λέτε.. Έχει κάποια δική του εφαρμογή ή παίζουμε με trickster; Ένα search που έκανα δε βρήκα κάτι. Σε πρώτη εντύπωση έχει λίγο καλύτερο scrolling από semaphore. Edited June 4, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλημέρα, εδώ και λίγη ώρα πέρασα και εγώ τον matrix, για να δούμε τι θα δούμε και εδώ..... Πάντως το touch control δουλεύει μια χαρά :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εγώ πάντως μία βδομάδα που έχω βάλει ματριξ με gpu oc κανένα πρόβλημα...και από μπαταρία ότι καλύτερο...να βάλετε στο governor wheatley Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εγώ πάντως μία βδομάδα που έχω βάλει ματριξ με gpu oc κανένα πρόβλημα...και από μπαταρία ότι καλύτερο...να βάλετε στο governor wheatley Γίνε αν θες πιο αναλυτικός Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 λοιπον...απο μπαταρια ειμαι υπερευχαριστημενος!μου κραταει μια μερα ολοκληρα σε διαφορα τεστ ειτε με 3g ειτε με wifi(και μιαμιση στο wifι).ειναι γρηγορος χωρις το παραμικρο lug!αυτα τα λεω παντα σε σεχεση με αλλους κερνελ και παντα με στοκ ρομ!περα απο την χρηση ομως στο antutu ειναι ο μονος που χτυπαω 17500-18500.ο αμεσος καλυτερος κερνρλ για μενα ειναι ο airkernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 και γω τον εβαλα χθες το βραδυ,για να δουμε.. χωρις πολλα πολλα,σε 9 ωρες εκτος φορτιστη,και 25 λεπτα οθονη,87% υπολοιπο μπαταριας Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 εβαλες whetley; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 δεν εχω βαλει τιποτα,μιας και δεν ειχε εφαρμογη ο ιδιος προτεινει αυτος wheatley? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 σε βιντεο στο youtube προτεινεται ο whetley...με τι ρομ εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 στοκ deoxeded.θα κοιταξω για το βιντεο,ευχαριστω :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Πάλι δε μας είπες με ποια Rom. Πραγματικά ότι και να γράφετε αν δεν αναφέρετε Rom δε μου λέει τίποτα. Τώρα πάλι την έκδοση με το gpu oc δε το πιάνω. Προφανώς σου δίνει τη δυνατότητα αλλά ποιός και γιατί να το κάνει; Έβαλα την κανονική. Πάντως δεν μου άρεσε που σε 3 ώρες που το είχα αφήσει idle έπεσε 3% η μπαταρία. Και ο 2ος πυρήνας ενεργοποιείται σε ηρεμία για λίγο. Edited June 4, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Πάλι δε μας είπες με ποια Rom. Πραγματικά ότι και να γράφετε αν δεν αναφέρετε Rom δε μου λέει τίποτα. Τώρα πάλι την έκδοση με το gpu oc δε το πιάνω. Προφανώς σου δίνει τη δυνατότητα αλλά ποιός και γιατί να το κάνει; Έβαλα την κανονική. αν λες για μενα το εχω γραψει πολλες φορες...λοιπον αλλη μια....ΣΤΟΚ!οσο για oc τι δεν καταλαβαινεις....overclocked για παιχνιδια...τωρα ποιος και γιατι το κανει....:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εντάξει. Δε μπορώ να το θυμάμαι. Δε νομίζω να το θυμάται κι άλλος εκτός από σένα. Κι εγώ έχω γράψει πολλές φορές οτι φοράω paranoid αλλά προσπαθώ να το ξαναγράφω όταν δίνω τέτοιου είδους πληροφορίες. Δεν είναι δα και κόπος. Να δοκιμάσουμε λίγο mui τί λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ακομα beta δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ακόμα beta η miui.μετα το νεο radio διαπιστωνω οτι στην αναμονή δεν καίει μπαταρία όπως πριν. Προβλήματα με σήμα δεν είχα πριν.συνεχιζω τις δοκιμες να δω αν ισχύει αυτό που λεω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 να την βαλω και εγω την 54;εχω την 48 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ναι τώρα το είδα. Νόμιζα είχε βγάλει official release. Άκυρο. Έτσι κι αλλιώς έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, που δε ξέρω κατά πόσο θα μας βολέψουν. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι από την V4 που είχα δει στο Xperia. @prioxxx Το 56 εννοείς; Για δες. Γιατί κάποιοι λένε οτι τους έβαλε σε μπελάδες. Εγώ μόλις γύρισα σε Franco διότι με όλους τους άλλους που δοκίμασα είχα ένα ελαφρύ lag στα keyboards μου. Περισσότερο στο Swype. Επίσης επειδή πάνω από όλα με ενδιαφέρει το scrolling στο falcon, πώς να το κάνουμε; Είναι καλύτερος εκεί. Ελπίζω να μην έχω τρομερό battery drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ναι τώρα το είδα. Νόμιζα είχε βγάλει official release. Άκυρο. Έτσι κι αλλιώς έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, που δε ξέρω κατά πόσο θα μας βολέψουν. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι από την V4 που είχα δει στο Xperia. @prioxxx Το 56 εννοείς; Για δες. Γιατί κάποιοι λένε οτι τους έβαλε σε μπελάδες. Εγώ μόλις γύρισα σε Franco διότι με όλους τους άλλους που δοκίμασα είχα ένα ελαφρύ lag στα keyboards μου. Περισσότερο στο Swype. Επίσης επειδή πάνω από όλα με ενδιαφέρει το scrolling στο falcon, πώς να το κάνουμε; Είναι καλύτερος εκεί. Ελπίζω να μην έχω τρομερό battery drain. έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας :lol::lol: δεν υπάρχει 56 ή 52 που έχει αναφερθεί παραπάνω, μόνο 54 . Swype δουλευω και εγώ, μέχρι στιγμής με 54 δεν έχω δει κανένα lag Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 γενικα οι τελευταιοι φρανκο τα πηγαινουν καλα με τη μπαταρια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας :lol::lol: δεν υπάρχει 56 ή 52 που έχει αναφερθεί παραπάνω, μόνο 54 . Swype δουλευω και εγώ, μέχρι στιγμής με 54 δεν έχω δει κανένα lag Το ότι τα έχουμε μπλέξει είναι το μόνο σίγουρο. Lag, στο keyboard, εννοούσα με τους semaphore και matrix. Με ράδιο δεν έχω ασχοληθεί. Είμαι με 48. γενικα οι τελευταιοι φρανκο τα πηγαινουν καλα με τη μπαταρια Για να δούμε.. Έχει γίνει και λίγο κουραστικό αυτό το "βάλε το ένα-βάλε το άλλο" και τελικά όλα, πάνω-κάτω, τα ίδια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ασχετο,υπηρχε ενα παιδι εδω περα ο οποιος θα ανοιγε ολο το κινητο για να φτιαξει το θεμα με την υπερθερμανση.Τελικα τι εγινε?Χαθηκε... ΥΓ.To νεο radio ειναι το 54!Αυτο εβαλα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ασχετο,υπηρχε ενα παιδι εδω περα ο οποιος θα ανοιγε ολο το κινητο για να φτιαξει το θεμα με την υπερθερμανση.Τελικα τι εγινε?Χαθηκε... ΥΓ.To νεο radio ειναι το 54!Αυτο εβαλα. Και πώς ακριβώς θα το έφτιαχνε;; Θα έβαζε.. υδρόψυξη;; :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδια κανα λινκ για το νεο ραδιο που λετε? Εψαξα απο το κινητο αλλα δεν βρηκα καποιο λινκ Εχει σχεση ο κερνελ ή η ρομ για το αν μπορουμε να περασουμε το .54? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδια κανα λινκ για το νεο ραδιο που λετε? Εψαξα απο το κινητο αλλα δεν βρηκα καποιο λινκ Εχει σχεση ο κερνελ ή η ρομ για το αν μπορουμε να περασουμε το .54? Από εδώ κατέβασε το. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087227 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Διάβασα ότι το 54 δίνει πολύ καλές ταχύτητες στο κατέβασμα, αλλά είναι πιο αργό σε ping και αποκρισιμοτητα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts